IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешно черно пророчество - 50% по-малко туристи през 09

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето я най-тънката оферта за сезона:

http://albena.bg/index.php?p=offers&id=990

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
      явно навсякъде е различно.... но не е трагично!!!
      http://burgas.dir.bg/2009/07/22/news4802684.html :-) :-)
      Хотелите са заети на 70%, а собствениците им се радват на добрите резултати,...- Това е пълна простотия. Никой собственик не се радва на 70% в главния сезон

Това коментира Денка Минчева, мениджър в туристическа агенция "Демин".- кой е тоз Демин???

Отливът на чуждите туристи е около 10-15% за тази година, но пък той е компенсиран с нашенци. - още една НЕистина

Въпреки това някои туроператори отчитат поскъпване през юли на нощувките в сравнение с май и юни. ..

Това е върхът на сладоледа и откриването на колелото: юли било по-скъпо от май..виж ти! Баси журналистиката....

Коментар

Първоначално изпратено от emos
        Първоначално изпратено от be_google
        Абе с тая кака нещо различно виждаме.На мен ми се налжи в понеделник да ходя до Китен и като видях на входа какъв шпалир от предлагащи квартири имаше направо не можех да повярвам на очите си,не знам само дали към бонусите не влизаше и някоя свирка.
        абе тоя тип селски туризъм с квартирите не ми е ясен, макар, че като студент навремето съм го ползвал - ма нали затуй построиха толкова модерни хотели?
        хората с пари, дори и стиснатите и скръндзите не го ползват... отдавна
        Аха разбрах,това малко ми прилича на един тука дето ми обясняваше колко велик бил защото засртаховката на колата му била 2000лв.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
          Първоначално изпратено от vikhunter
          Албена е отлично място за почивка, ако ти е умряла пишката.
          Панелките не са по добри от тези в Младост, ама в Младост вечерта е много по интересно .
          Отидете в Добруджа на Албена - най централният им хотел, там една леля ще ви буди като на караул в 9 сутринта, да проверяла моля ви се мини бара, и така всеки ден престои.Не като в нормалните държави, в края на престоя ревизия на минибара и си плащаш.Била външна фирма, ма кво ме интересува, щом и тази дейност outsors наха ...на зле отиват нещата.Аз лично повече в Добруджа няма да повторя.Виж в Лагуна Маре или Елица бих пробвал.
          кобосче, ако бях на твое място - още на втория ден лелката я изхвърлям навън и и вадя хладилника пред стаята да брои по което време иска и по колкото пъти иска

честно да ти кажа не мога да повярвам на тази история, но щом от толкова време я повтаряш - явно има някаква доза истина
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
            Първоначално изпратено от be_google
            Абе с тая кака нещо различно виждаме.На мен ми се налжи в понеделник да ходя до Китен и като видях на входа какъв шпалир от предлагащи квартири имаше направо не можех да повярвам на очите си,не знам само дали към бонусите не влизаше и някоя свирка.
            абе тоя тип селски туризъм с квартирите не ми е ясен, макар, че като студент навремето съм го ползвал - ма нали затуй построиха толкова модерни хотели?
            хората с пари, дори и стиснатите и скръндзите не го ползват... отдавна

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter
              Албена е отлично място за почивка, ако ти е умряла пишката.
              Панелките не са по добри от тези в Младост, ама в Младост вечерта е много по интересно .
              Отидете в Добруджа на Албена - най централният им хотел, там една леля ще ви буди като на караул в 9 сутринта, да проверяла моля ви се мини бара, и така всеки ден престои.Не като в нормалните държави, в края на престоя ревизия на минибара и си плащаш.Била външна фирма, ма кво ме интересува, щом и тази дейност outsors наха ...на зле отиват нещата.Аз лично повече в Добруджа няма да повторя.Виж в Лагуна Маре или Елица бих пробвал.

Коментар

За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• явно навсякъде е различно.... но не е трагично!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                    Заминавам на 24-ти с жената, някой друг ако се намира там по туй време може да пише ЛС да пийнеме по една бира, че нема с кой :| .
                    Е като, че нямаш жена

Пак се връщам на питанката - поради що Турция-та поскъпна или така ми се струва ?

Коментар

• И аз реших в България, по на юг ще е, а и на северното му хвърлих един поглед вече. За 2008 най-успешните ми инвестиции бяха в почивка, макар и не тук, дано и тази да е такава

ПС като свърши сезона ще изтипосам гордо прогнозата си за спад дадена в началото на годината в тази палава тема, за сега са с 50% по-добре от реалистичната ми прогноза, която минаваше за ненужно оптимистична по онова време.

Коментар

• От Албена по добро нема ,аз ценя спокойствието .Хората са измислили автомобила, една година се врях на Златните и неща да го чувам вече за мен по лошо място няма .Лошото е че много самоубийци са по пътищата а аз си нямам Хамър
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Аз се заканвах да се отнеса до Турция тая година, но изпадна изгоден All Inclusive на Св. Константин и Елена. На хартия звучи добре, пък като се върна ще кажа дали е било като в рекламата...

Заминавам на 24-ти с жената, някой друг ако се намира там по туй време може да пише ЛС да пийнеме по една бира, че нема с кой :| .

Коментар

• Албена е отлично място за почивка, ако ти е умряла пишката.

Коментар

• Ех, че го казахте Дракаррчо.... В Албена имало зеленина. Обиждам се, моля Ви.
                              В Албена съм изградил ботаническа концепция, която всяка година се развива и става все по добра, провокирана от индивидуалния хабитус на растителните видове.Само буренаците в платото между Ралиците и тези над пътя към РПУ и КОМ до тартановите игрища под Алтея ме тормозят тази година, но ще се справя и с тях. Казах Ви вече, Албена е много хубава. Елате, за да я видите.

Коментар

• Вчера се върнах от Балчик, бях 10 дни на почивка. Впечатленията:
                                *Балчик - почти празен, нищо общо няма с миналите години. За сметка на това цените са високи, явно искат да избиват от малкото излъгали се. Иначе от хотелчето съм доволен, но беше почти празно ...
                                *Албена - курорта е почти пълен с туристи, не е като други години, но и не е празен. Преобладават руснаци и сърби, румънци също има. Цените са поносими, курорта има много зеленина и не е презастроен, мисля че има бъдеще за разлика от Сл бряг примерно
                                * Кранево - пълно е с туристи, цените по заведенията са нормални, обаче въпреки всичко си е село. Има построени нови хотели, луксозни, но до тях няма асфалт, едната вечер валя и газихме буквално в калта.
                                Като цяло има спад, но мисля че южното черноморие ще пострада повече от кризата

Коментар

Working...
                                X