IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от мейси
    Аха хвалим на другаря Пръмов снахата?Интересно тая комунистка що си крие фамилията на мъжо си, а използува моминското си име?Не я знам какво е направила толкова Пръмова, но си извоюва след време годишната пенсийка от 25000евро
    Оплачи се на Барозу....

Но тъй като твърдиш, че си жена, би ли посочила от жените в управлението някоя, която не е кукла на конци, а може би и друго!? Защото да си призная, подобно антиженско изказване като твоето не бях срещал във форума досега. И моля те, успокой твоя приятел be_google - той ме обвини мен за твоето изказване...

Коментар

• А, грешка! То било коптски. Ама нищо, Мейси, Гугълчо, Гигов, той, новият образователен министър, щом е на ББ, то е лош. Да протестираме срещу него, кой знае какви ще ги забърка! Долу!
      Мейси, Гугълчо, Гигов, подкрепете ме бе, приятели!

Абе какъв е този коптски език? Мейси, казвай! Ти знаеш всичко. Гигов, и аз съм запасен офицер, дай да направим един анти ББ военен протестен, запасняшки, славен, пенсионерски съюз. Кво ш,кайш?

Коментар

• ВСС призован отново да спре назначенията и да огласи всички от списъка на Красьо. Опасения за задкулисна компроматна война между лобита в съдебния съвет
        http://www.mediapool.bg/show/?storyid=158687&srcpos=4
        Защо наистина не огласят всичките 1140 лица вкл.и политиците които са говорили с Красьо?Какво чакат още?
        Стамболов-Но да отговоря на мейси - дори и сред дамите на царя имаше добри управленци.Пример е Миглена Кунева.
        Аха хвалим на другаря Пръмов снахата?Интересно тая комунистка що си крие фамилията на мъжо си, а използува моминското си име?Не я знам какво е направила толкова Пръмова, но си извоюва след време годишната пенсийка от 25000евро .
        Чети Стамболов и друго
        .....В това разбира се няма нищо лошо, ако за нея не гласуваха няколко хиляди граждани със средна заплата около 500 лева или 250 евро и пенсионери „радващи“ се на щедрост от държавата около 100 лева-50 евро. На фона на мизерстващите българи доходите на мадам Кунева са повече от завидни. Между временно стана ясно, че в документален филм на Би Би Си за дипломатическите представители на страните от Евросъюза имало доста критики за нашия комисар. Според разследване на английска телевизия Меглена е замесена в недотам чисти игри. В репортажа се посочва, че тя е прикривала шмекериите на тройната коалиция. Припомня се и за така наречената „Габонска афера“, в която с пари на български данъкоплатци бе платена концесия за дърводобив
        http://dnesiutre.com/?p=2926
        .
        [/b]
        [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
          Първоначално изпратено от netware5
          Първоначално изпратено от diletant
          Мейси, Гугълчо, Гигов! Протестирайте! Новият образователен министър се е предал на македонците, не е достатъчно патриот, продажен тип такъв. Заявява, че владее английски, френски и скопски език. Такъв език няма, нали бе, приятели! Протестирайте, заклеймете го - него и неговият вожд ББ! До какво ни доведе това правителство. Може би ще ни накарат да изучаваме езика на Скопие в родните, български училища и университети. Не, никога! Ще умрем за българската кирилица! Да бойкотираме, да не пускаме децата си на училище и лекции! Долу!!!
          Чакай сега .... верно ли новият министър е казал, че владее т.нар. "македонски" език? Ако е така си е голям гаф, както и да го погледнеш. И много трудно мога да го приема, колкото и да ми е симпатично засега правителството на ББ. Това си е по-голям гаф от изцепките на Дянков - все пак в някои от идеите му има хляб, а и ми допада държанието му на "хулиган" в царството на статуквото. Щото едно блато трябва да се разплиска за да се размърдат жабите в него ..... Но "македонски" език - това вече е твърде много .....
          Мрежовик, моля ти се, не очаквах ти точно да се хванеш на шегата на diletant!

Новия министър владее коптски език. Какъв е този език веднага ще разбереш, като узнаеш тясната специализация на министъра.
          Коптски знам какво е. Логично е да го владее. Ама на тема "македонски" си губя чувството за хумор .... та затова ....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
            Първоначално изпратено от diletant
            Мейси, Гугълчо, Гигов! Протестирайте! Новият образователен министър се е предал на македонците, не е достатъчно патриот, продажен тип такъв. Заявява, че владее английски, френски и скопски език. Такъв език няма, нали бе, приятели! Протестирайте, заклеймете го - него и неговият вожд ББ! До какво ни доведе това правителство. Може би ще ни накарат да изучаваме езика на Скопие в родните, български училища и университети. Не, никога! Ще умрем за българската кирилица! Да бойкотираме, да не пускаме децата си на училище и лекции! Долу!!!
            Чакай сега .... верно ли новият министър е казал, че владее т.нар. "македонски" език? Ако е така си е голям гаф, както и да го погледнеш. И много трудно мога да го приема, колкото и да ми е симпатично засега правителството на ББ. Това си е по-голям гаф от изцепките на Дянков - все пак в някои от идеите му има хляб, а и ми допада държанието му на "хулиган" в царството на статуквото. Щото едно блато трябва да се разплиска за да се размърдат жабите в него ..... Но "македонски" език - това вече е твърде много .....
            Мрежовик, моля ти се, не очаквах ти точно да се хванеш на шегата на diletant!

Новия министър владее коптски език. Какъв е този език веднага ще разбереш, като узнаеш тясната специализация на министъра.

Коментар

• Ти, бедния be_google, пак не си разбрал за какво става въпрос, но знам че не бива да те укорявам - в крайна сметка ти просто толкова си можеш.

Но да отговоря на мейси - дори и сред дамите на царя имаше добри управленци.Пример е Миглена Кунева.

Относно Игнатов - да, и аз мисля, че ще продължи идеите на Даниел Вълчев. Друг път няма. Но най-трудната му задача е реформата на научните степени и звания и ВАК.
              Първоначално изпратено от be_google
              стамбе,
              не бъркай форума с другарски съд!!!
              а като те гледам как смело и безотговорно нагази в дълбоките води на сексизма и дискриминацията на полова основа.... ще станеш "любимец" на малкото дами тук!

Първоначално изпратено от мейси
              Първоначално изпратено от Стамболов
              Първоначално изпратено от [color=red
              мейси[/color]]Много мразя да се изполува в изрази чуждици.В случая ,,евала''.Толкова ли нямаме български думи ,че употреби тази дума Стамболов?Относно това,че по почина на дедо Симо и бат ти Бойко вкарвал все повече жени в управлението,това значи ,че същите ще са кукли на конци,а може и за друго/нали взема пример де/ , и каквото каже командирът им това ще става.
              Стана интересно!
              Думите в статията са на Мира Радева - аз само съм ги цитирал. .
              Стамболов тъй като не ползуваш quote/цитат/и си помислих ,че и ти си коментирал, та за това те набедих теб за изполуването на тая дума,която се оказа ,че не е твоя .Ами тогава извини ме, а упрека ми е към журналистката .

Но по-важното е друго.

Ти като жена действително ли мислиш, че жените в управлението стават само за кукли на конци, а може и за друго!? Много интересно мнение...:P :lol:
              Преценката ми е на база жените политици по време на дедо Симо каква я свършиха под диктовката на същият.

Аз все пак мога да посоча жени в управлението, които са успели. Да се надяваме, че и в България ще последваме цивилизования свят...:
              Какво значи успели жени в бг политиката ?Да са се облагодетелствали ли?Задавам така въпросът си защото за 20г с такова убеждение съм останала към жените които са били в управлението на страната ни. И накрая нищо не казваш за новият министър на образованието който е историк по професия?Дали ще продължи започнатото от Даниел Вълчев-НДСВ ?Мое лично мнение за същият е ,че ставаше най-много от министрите и се мъчеше да направи реформи ,за някои успя ,но за друго много му пречеха ,а и времето бе малко.Трябваше бат Бойко да го остави на тоя пост.

Коментар

• Как бе, Гугълчо, го хвалиш. Та той ще въведе скопски език в нашите училища. Това толерира ли се от БСП? Как е възможно да не го заклеймиш?
                Абе, Мейси, Гигов, обяснете на Гугълчо какъв човек хвали! Гугълчо, ти предаваш интересите на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• да твоето мнение е много важно,но нали съм ти казал да не пишеш тука...защото си пристрасттна комунистическа подлога...

Коментар

• дилетант, :-)
                      Доц.д-р Игнатов ще е един от малкото успешни министри в този кабинет - доказан мениджър в бг-образованието! това е.

Коментар

• я да видим за пореден път кои е агент провокатор и дезинформатор...ей подмолни комунистически подлоги...пак говорите за да не заспите...как така в 2009г. има хора да мислят като вас...ужас....Пречите не се ли усещате...поне малко не живеете в черно-бял филм...Мислете малко.... поне...

Коментар

• Мейси, Гугълчо, Гигов! Протестирайте! Новият образователен министър се е предал на македонците, не е достатъчно патриот, продажен тип такъв. Заявява, че владее английски, френски и скопски език. Такъв език няма, нали бе, приятели! Протестирайте, заклеймете го - него и неговият вожд ББ! До какво ни доведе това правителство. Може би ще ни накарат да изучаваме езика на Скопие в родните, български училища и университети. Не, никога! Ще умрем за българската кирилица! Да бойкотираме, да не пускаме децата си на училище и лекции! Долу!!!

Коментар

• стамбе,
                            не бъркай форума с другарски съд!!!
                            а като те гледам как смело и безотговорно нагази в дълбоките води на сексизма и дискриминацията на полова основа.... ще станеш "любимец" на малкото дами тук!

Първоначално изпратено от мейси
                            Първоначално изпратено от Стамболов
                            мейси[/color]]Много мразя да се изполува в изрази чуждици.В случая ,,евала''.Толкова ли нямаме български думи ,че употреби тази дума Стамболов?Относно това,че по почина на дедо Симо и бат ти Бойко вкарвал все повече жени в управлението,това значи ,че същите ще са кукли на конци,а може и за друго/нали взема пример де/ , и каквото каже командирът им това ще става.
                            Стана интересно!
                            Стамболов тъй като не ползуваш quote/цитат/и си помислих ,че и ти си коментирал, та за това те набедих теб за изполуването на тая дума,която се оказа ,че не е твоя .Ами тогава извини ме, а упрека ми е към журналистката .

Но по-важното е друго.

Ти като жена действително ли мислиш, че жените в управлението стават само за кукли на конци, а може и за друго!? Много интересно мнение...:P :lol:
                            Преценката ми е на база жените политици по време на дедо Симо каква я свършиха под диктовката на същият.

Аз все пак мога да посоча жени в управлението, които са успели. Да се надяваме, че и в България ще последваме цивилизования свят...:
                            Какво значи успели жени в бг политиката ?Да са се облагодетелствали ли?Задавам така въпросът си защото за 20г с такова убеждение съм останала към жените които са били в управлението на страната ни. И накрая нищо не казваш за новият министър на образованието който е историк по професия?Дали ще продължи започнатото от Даниел Вълчев-НДСВ ?Мое лично мнение за същият е ,че ставаше най-много от министрите и се мъчеше да направи реформи ,за някои успя ,но за друго много му пречеха ,а и времето бе малко.Трябваше бат Бойко да го остави на тоя пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                              Стана интересно!

Но по-важното е друго.

[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от [color=red
                                Стана интересно!
                                Думите в статията са на Мира Радева - аз само съм ги цитирал. Но по-важното е друго.

Аз все пак мога да посоча жени в управлението, които са успели. Да се надяваме, че и в България ще последваме цивилизования свят...

Коментар

Working...
                                X