Първоначално изпратено от be_google
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
пази Боже сляпо да прогледа!!!
все се надявах на глед симпатичната блондинка да има поне малко мозък....но уви!
Ся разбрахте ли що изведнъж АЕЦ Белене не е изгоден, скъп или незнам си к'ъв!
Скоро някои колеги ще свържат с една линия централите на въглища в Централна България, гамизовци, костовци, герберчета.... и ще има въх що така стана!?!
вече губим милиарди....
Желева: Искаме по-голямо участие на компании от САЩ в енергетиката
DnesPlus - 20 Ноември 22:53
Българският външен министър Румяна Желева заяви в интервю за Асошиейтед прес, че ще поиска по-голямо участие на американски компании в енергийните проекти по време на срещата си с държавния секретар на САЩ Хилари Клинтън във Вашингтон в понеделник. Желева каза, че американски компании ще бъдат поканени да обмислят инвестиции в петролопроводи, в планираната втора атомна електроцентрала и в други енергийни проекти. България се присъедини към НАТО през 2004 г. и към ЕС през 2007 г.
Коментар
-
Докато обаче парите бъдат отново върнати, ден и половина хората на Георги Първанов стоели без лев и не успели да платят част от сметките за ток, вода, телефон и други режийни разходи.?!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould....„Дано не се оплаквам, но беше гадже на дъщеря ми. Заварих я плачеща една вечер и го набих"..Това ме развесели
Мисля обаче, че с това момченце - Кирил Добрев, което се прави на мутра е свършено.
БСП плаща на Сретан Йосич да убие Бойко - http://www.blitz.bg/news/article/63818
Синът на Милошевич поддържа контакти с Кирил Добрев, наследник на покойния БСП функционер и министър на вътрешните работи Николай Добрев (по чието нареждане пребиха стотици софиянци в 97 година). Лидерът на младежкото БСП преди години бе задържан на българо-сръбската граница с цяла торба долари недекларирана валута (215 000 марки и 43 000 долара, внесени и предадени му от сърбина Бранислав Жечевич)....
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=302827
Кризата ни върна в 1985 година
Кризата ни е върнала в 1985 г. Заради рецесията през настоящата година обемът на производството се е свил до нивата отпреди 24 години. Това сочи проучване на Българската стопанска камара и фондация "Фридрих Еберт", представено вчера. Само за една година по време на кризата промишленият ни сектор се е свил с 20 на сто. Иначе през 2008 г. икономиката ни е достигнала нивата от 1988 г., когато е бил върховият момент на производителността в страната.
Заетостта у нас се е понижавала с 1% годишно след въвеждането на валутния борд, сочи още изследването. Успоредно с ролята си на стабилизатор на финансовата система валутният борд е и възпиращ фактор, особено за експортно ориентираните производства. За последните 10 години производителността на труда се е увеличила 4 пъти, а работните заплати - само 2,5 пъти, сочи още изследването. Стигнали сме предела на намаляване на осигурителните вноски и оттук нататък намаляването им поставя в риск социалноосигурителната система, каза Димитър Бранков, зам.-председател на БСК.
За това съм готов да почерпя Дянков където поиска, за това, че е оставил агент Гоце без пари!
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=302827
Дянков остави Първанов без лев
Финансист №1 източил сметките на Президентството
Симеон Дянков остави президента без пукната пара. Финансист номер 1 източи за два дни сметките на "Дондуков" 2, научи "Стандарт". В сряда Дянков наредил парите за администрацията на Георги Първанов да бъдат изтеглени от БНБ. На "Дондуков" 2 останали без средства за служебни телефони, ток, парно, вода, бензин.
Научихме от БНБ, казаха потресени служители от "Дондуков" 2. Банкер позвънил на главния счетоводител на държавния глава и изумено попитал наистина ли Президентството иска да закрие сметката си, тъй като в нея има 0,00 лв. За съществуването й са нужни поне 50 лв. Спешно ги събрахме помежду си, разказаха от Президентството. Ден по-късно Дянков върнал парите. Финансист номер 1 не се е извинил на президента. Техническа грешка, бе единственото обяснение от екипа му.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
....„Дано не се оплаквам, но беше гадже на дъщеря ми. Заварих я плачеща една вечер и го набих"..Това ме развесели
Мисля обаче, че с това момченце - Кирил Добрев, което се прави на мутра е свършено.
БСП плаща на Сретан Йосич да убие Бойко - http://www.blitz.bg/news/article/63818
Синът на Милошевич поддържа контакти с Кирил Добрев, наследник на покойния БСП функционер и министър на вътрешните работи Николай Добрев (по чието нареждане пребиха стотици софиянци в 97 година). Лидерът на младежкото БСП преди години бе задържан на българо-сръбската граница с цяла торба долари недекларирана валута (215 000 марки и 43 000 долара, внесени и предадени му от сърбина Бранислав Жечевич)....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейси
20091030171438 История Документи
403. Основание Съдебен изпълнител
дело No: 20098500400572
съд/съдебен изпълнител: 20091030171438 История Документи
404. Размер 245098, 23 евро 20091030171438 История Документи
406. Описание Част от капитала, на която съответства запорираният дружествен дял или частта от него при ООД: ДРУЖЕСТВЕНИ ДЯЛОВЕ лв.
СТОЯН МИЛАНОВ САРИЙСКИНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogegaРазложката Бул Лес Строй с проект за 50 милиона
понеделник, 30 март 2009
http://novini.bansko.net/n-3025-%D0%...BE%D0%BD%D0%B0
Доведената дъщеря на столичния кмет Бойко Борисов - Ралица, от спътничката му в живота и акционер в “СИБанк” Цветелина Бориславова, уреди приятеля си и съдружник в разложката фирма “Бул лес строй” Стоян Сарийски-Стенли с участие в поръчка за 50 000 000 евро за изграждане на столичното метро, пише в. "Струма".
Разложката Бул Лес Строй с проект за 50 милиона
Връзката с фамилията на неформалния лидер на ГЕРБ и управник на София вкара съдружниците Стоян Сарийски, Иван Стойчев и Антон Гешев в нашумялата строителна фирма от Пиринско в големите пари и те захвърлиха местния си бизнес и се съсредоточиха в изграждането на софийското метро като подизпълнител. За капак и осигуряване на безоблачното бъдеще на младите Ралица и Стоян тъщата Цветелина Бориславова отпуснала голям кредит за купуване на тежка механизирана техника и камиони за справяне с поръчката.
Бойко Борисов ги е уредил, "Булс лес строй" нито отговарят, нито могат да изпълнят изискванията по строителството. В Разлог срещу фирмата има издадена заповед от РДНСК за събаряне и на двата й бетоновъзела, коментираха бизнесмени от община Разлог. Сигурни сме, че и бетоновият център на околовръстното в София на "Бул лес строй" също е проблемен, тъй като излиза на тротоара, но кметът Борисов ги пази, довериха столични предприемачи.
Репортер на "Струма" установи, че фирма "Бул лес строй" е в тежко финансово положение в момента, няма работа и се задъхва да обслужва банковите си кредити. Единствените им останали два обекта са им дадени от Бойко Борисов - отсечката на метрото "Надежда", където са подизпълнители на турската фирма, спечелила търга. Според управителя Иван Стойчев с тази поръчка са си подсигурили работа за 4 години. Подготвят и строителството на жилищни сгради в квартал "Младост". Този месец изплатиха заплатите на работниците си за ноември миналата година. Хората са притеснени, че въпреки подкрепата на Бойко Борисов, фирма "Бул лес строй" върви към фалит, но никой не ни казва истината, коментираха работници.
Дъщерята на Цветелина Бориславова - Ралица, е по-голямата, за сестра й Веселина се писа, че ще се омъжва за един от управителите на "Балкан стар", вносител на автомобилите "Мерцедес" в България. Ралица е магистър по обществени науки, завършила е в САЩ. Децата на Цветелина Бориславова са от първия й брак със сина на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП Иван Абаджиев-Стефан.
Интересно е къде беше опозицията и журналистите преди изборите та не раздухаха скандала.
Номер по ред на запор: 001, Лице, в полза на което е наложен запорът: ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ, ЕИК 121699202
400. Номер по ред на запор 001 20091015152828 История Документи
401. Лице, в полза на което е наложен запорът ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ, ЕИК 121699202
20091015152828 История Документи
дело No: 20097900401412
съд/съдебен изпълнител: 20091015152828 История Документи
404. Размер 504735 лева 20091015152828 История Документи
406. Описание Част от капитала, на която съответства запорираният дружествен дял или частта от него при ООД: 1700 лв.
АНТОН ВЛАДИМИРОВ ГЕШЕВ
20091015152828 История Документи
Номер по ред на запор: 002, Лице, в полза на което е наложен запорът: ХИПО АЛПЕ-АДРИА-ЛИЗИНГ, ЕИК 175075249
400. Номер по ред на запор 002 20091030171438 История Документи
401. Лице, в полза на което е наложен запорът ХИПО АЛПЕ-АДРИА-ЛИЗИНГ, ЕИК 175075249
съд/съдебен изпълнител: 20091030171438 История Документи
404. Размер 245098, 23 евро 20091030171438 История Документи
406. Описание Част от капитала, на която съответства запорираният дружествен дял или частта от него при ООД: ДРУЖЕСТВЕНИ ДЯЛОВЕ лв.
СТОЯН МИЛАНОВ САРИЙСКИ
Номер по ред на запор: 003, Лице, в полза на което е наложен запорът: ХИПО АЛПЕ-АДРИА-ЛИЗИНГ, ЕИК 175075249
400. Номер по ред на запор 003 20091102085352 История Документи
401. Лице, в полза на което е наложен запорът ХИПО АЛПЕ-АДРИА-ЛИЗИНГ, ЕИК 175075249
20091102085352 История Документи
съд/съдебен изпълнител: 20091102085352 История Документи
404. Размер 816088.20 евро 20091102085352 История Документи
405. Лихви законна лихва 20091102085352 История Документи
406. Описание Част от капитала, на която съответства запорираният дружествен дял или частта от него при ООД: 1700 лв.
ИВАН ИЛИЕВ СТОЙЧЕВ
20091102085352 История Документи
Номер по ред на запор: 004, Лице, в полза на което е наложен запорът: ХИПО АЛПЕ-АДРИА-ЛИЗИНГ, ЕИК 175075249
400. Номер по ред на запор 004 20091102091242 История Документи
20091102091242 История Документи
съд/съдебен изпълнител: 20091102091242 История Документи
404. Размер 894407.13 евро 20091102091242 История Документи
405. Лихви законна лихва 20091102091242 История Документи
АНТОН ВЛАДИМИРОВ ГЕШЕВ
20091102091242
https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...6877d30f5fd95#[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
този човек е доста нестабилен психически просто не е за тая работа!
И де ги великите разсекретени тайни в неговото министерство?
Глупости - нека да разсекретят онези тайни за количествата оръжие "ДАРЕНИ" от Костовия кабинет на талибаните в Грузия!!! За това почти убиха един кадърен журналист...... милиардите налети под натиска на щатите и продажниците у нас в НАТО, ето това са пари изсипани за безсмисмените войни на тези корпоративни олигарси... тва е друга бира...но ще я пообсъдим и нея някога!
Б.Б. го слуша това лице ... и бърка кардинално - цял ЕС налива трилиони ние отрязваме и малкото, за да се издокара Касанипа герой?! Това е няква форма идиотщина все пак...
да, по-добре Цветелина да си беше направил минфин... верно и тя дивиденти мнооого трудно дава, ама поне е симпатичен и възпитан човек!!! :-)
Първоначално изпратено от мейсиПървоначално изпратено от be_googleЯвно крайнодесния талибан и финансов министър посегна и на хората на свободното слово!!! Как?! Четете по-долу! :-)
минфина се саморазправя с нас, използвайки властта!!!
Дянков - върви си с мир в световната банка в щатите!
Кирил Вълчев: Защо увеличавате двойно прага за самоосигуряващите се? Така се губи всякакъв ефект от намаляването на процента, с който се осигуряваш?
Симеон Дянков: Казва кой?
Кирил Вълчев: Аз ви казвам, аз самият се самоосигурявам.
Симеон Дянков: Колко получавате, каква ви е заплатата?
Кирил Вълчев: Накрая на всяка година стигам до максимума и си внасям всъщност максимума, но сега вие ще ме накарате да внасям текущо през годината два пъти повече.
Симеон Дянков: Да, защото криете доходи.
Кирил Вълчев: Не, аз не крия.
Симеон Дянков: Ама ние за вас знаем, че криете доходи.
Кирил Вълчев: За кои нас?
Симеон Дянков: За вас конкретно знаем, че криете доходи.
Кирил Вълчев: Откъде знаете?
Симеон Дянков: Ами знам. Добре, на мен това интервю не ми харесва по начина, по който говорите и си тръгвам.
Дали това е практика на г-н Дянков да проучва журналистите, с които предстои да се види и даде интервю? За съжаление попадна на неподходящия човек, тъй като аз не крия доходи и от много години се осигурявам върху максималния доход. Не зная как да тълкувам думите на г-н Дянков, може би като заплаха към мен, не знам какво иска да ми каже. Наистина съм озадачен, заяви Кирил Вълчев.Първоначално изпратено от мейси
Хер Флик сам не плаща здравни осигуровки ,а държи сметка на други.Егаси безочливото човече.
meche_cveti93-мейси,
Горя от нетърпение да видя как ще накараш циганското гето да си изчисти тоновете боклуци .....
Знаеш ли едно време какъв парк ...беше ... Лебедово езеро и всеки ден съм играл футбол там като ученик и до късните часове сме стояли .... А сега се ослушвам някой да не ме ограби.... посред бял ден.
Коментар
-
понеделник, 30 март 2009
http://novini.bansko.net/n-3025-%D0%...BE%D0%BD%D0%B0
Доведената дъщеря на столичния кмет Бойко Борисов - Ралица, от спътничката му в живота и акционер в “СИБанк” Цветелина Бориславова, уреди приятеля си и съдружник в разложката фирма “Бул лес строй” Стоян Сарийски-Стенли с участие в поръчка за 50 000 000 евро за изграждане на столичното метро, пише в. "Струма".
Връзката с фамилията на неформалния лидер на ГЕРБ и управник на София вкара съдружниците Стоян Сарийски, Иван Стойчев и Антон Гешев в нашумялата строителна фирма от Пиринско в големите пари и те захвърлиха местния си бизнес и се съсредоточиха в изграждането на софийското метро като подизпълнител. За капак и осигуряване на безоблачното бъдеще на младите Ралица и Стоян тъщата Цветелина Бориславова отпуснала голям кредит за купуване на тежка механизирана техника и камиони за справяне с поръчката.
Бойко Борисов ги е уредил, "Булс лес строй" нито отговарят, нито могат да изпълнят изискванията по строителството. В Разлог срещу фирмата има издадена заповед от РДНСК за събаряне и на двата й бетоновъзела, коментираха бизнесмени от община Разлог. Сигурни сме, че и бетоновият център на околовръстното в София на "Бул лес строй" също е проблемен, тъй като излиза на тротоара, но кметът Борисов ги пази, довериха столични предприемачи.
Репортер на "Струма" установи, че фирма "Бул лес строй" е в тежко финансово положение в момента, няма работа и се задъхва да обслужва банковите си кредити. Единствените им останали два обекта са им дадени от Бойко Борисов - отсечката на метрото "Надежда", където са подизпълнители на турската фирма, спечелила търга. Според управителя Иван Стойчев с тази поръчка са си подсигурили работа за 4 години. Подготвят и строителството на жилищни сгради в квартал "Младост". Този месец изплатиха заплатите на работниците си за ноември миналата година. Хората са притеснени, че въпреки подкрепата на Бойко Борисов, фирма "Бул лес строй" върви към фалит, но никой не ни казва истината, коментираха работници.
Дъщерята на Цветелина Бориславова - Ралица, е по-голямата, за сестра й Веселина се писа, че ще се омъжва за един от управителите на "Балкан стар", вносител на автомобилите "Мерцедес" в България. Ралица е магистър по обществени науки, завършила е в САЩ. Децата на Цветелина Бориславова са от първия й брак със сина на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП Иван Абаджиев-Стефан.
Интересно е къде беше опозицията и журналистите преди изборите та не раздухаха скандала."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Един малко по-разбираем и смешне вариант на новината от пресконференцията:
http://www.dnes.bg/politika/2009/11/...sariiski.81144
http://public.cq.com/docs/hs/hsnews1...002461932.html
"Премиерът набил гаджето на доведената си дъщеря
http://www.segabg.com/online/new/art...ews&id=0000121
Премиерът Бойко Борисов обясни, че преди време набил Стоян Сарийски - приятел на доведената му дъщеря Ралица.
По-рано днес соцдепутатът Кирил Добрев заяви в парламента, че трябва да се проверят телефонните разговори на министър-председателя с нерегламентирани субекти. Добрев каза: „Всички разбрахме кой е Красьо Черния. Ако до петък можете да ми кажете кой е Стенли и каква връзка има с днешните управляващи, тогава ще ви отговоря"
http://www.dnes.bg/politika/2009/11/...e-stenli.81134
.Стенли е Стоян Сарийски - подизпълнител на втория метродиаметър в София. Съдружниците в разложката фирма "Бул лес строй" Стоян Сарийски-Стенли, Иван Стойчев и Антон Гешев взеха преди време голям заем за тежка механизирана техника и камиони от "СИБанк" за да могат да работят по метрото.
На въпрос познава ли лицето Стоян Сърийски, Борисов отговори: „Дано не се оплаквам, но беше гадже на дъщеря ми. Заварих я плачеща една вечер и го набих"."Идиотски въпроси не ми се слушат. Питате ме кой е Стенли, а кой е Чики, или Пики? Ако някой е преценил, че има проблем с някакво лице, да е отишъл в прокуратурата, за да се направи проверка. Това са някакви клевети. Г-н Добрев, ако има съмнения и данни за извършени нарушения, отива и ги внася при прокурора и с това приключва случая", коментира премиерът."[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейсиА иначе браво на Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов който се обяви против по-високия алкохолен акциз.
http://dnes.dir.bg/
Много просто: щото социоложката се прави на външен министър.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовАбсолютно същото важи и за блиц - издателя им е един и същ. Крайно време е да коментираме новини само от сериозни медии, а не от жълти парцали.
А иначе браво на Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов който се обяви против по-високия алкохолен акциз.
http://dnes.dir.bg/
пп:Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков обвини журналистa на Дарик и водещ на обзорно-политическото предаване „Седмицата" Кирил Вълчев в неплащане на осигуровки. В интервю, взето за декемврийския брой на списание „Правен свят", собственост на Дарик радио, вицепремиерът и министър на финансите на Република България Симеон Дянков обвини директно журналиста Кирил Вълчев в неплащане на осигуровки.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=437250[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовПървоначално изпратено от katЯ как работела шефката на Народното събрание? Нещо да имате да се изкажете гербаджиии............
Скандал между Цецка Цачева и Виктор Вълков, „Монтерей” обграден от полиция
http://www.afera.bg/index.php?option...=7885&Itemid=1
Дата: 20-11-2009 12:29
Читатели : 434
Шефката на парламента Цецка Цачева незнайно защо избрала заведението „Монтерей” за да даде сбирка на общинари. В същото време обаче небеизвестният кръг „Монтерей” си имал запланувана регулярна сбирка със запазена маса. Заради Цецка обаче на „монтерейци” им бил развален рахатлъка.
Възниква грандиозен скандал между говорителят на кръга „Монтерей” Виктор Вълков и г-жа Цецка от ГЕРБ. Междувременно Цачева извиква полиция и целият ресторант е обграден, като че ли има пет трупа на пода.
В аферата често се публикуват непроверени съобщения и лъжливи клюки. Бих искал потвърждение от сериозна медия.
http://blitz.bg/news/article/64389
Интересно толкова ли няма заведения ,че другарката Цецка е решила в заведението "Монтерей" да даде сбирка на общинари?Не е ли целяла с това отиване там провокация същата?
А сега една друга новина а тя е ,че РЗС даде на съд изборите в София
http://dnes.dir.bg/2009/11/20/news5407090.html[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от katЯ как работела шефката на Народното събрание? Нещо да имате да се изкажете гербаджиии............
Скандал между Цецка Цачева и Виктор Вълков, „Монтерей” обграден от полиция
http://www.afera.bg/index.php?option...=7885&Itemid=1
Дата: 20-11-2009 12:29
Читатели : 434
Шефката на парламента Цецка Цачева незнайно защо избрала заведението „Монтерей” за да даде сбирка на общинари. В същото време обаче небеизвестният кръг „Монтерей” си имал запланувана регулярна сбирка със запазена маса. Заради Цецка обаче на „монтерейци” им бил развален рахатлъка.
Възниква грандиозен скандал между говорителят на кръга „Монтерей” Виктор Вълков и г-жа Цецка от ГЕРБ. Междувременно Цачева извиква полиция и целият ресторант е обграден, като че ли има пет трупа на пода.
В аферата често се публикуват непроверени съобщения и лъжливи клюки. Бих искал потвърждение от сериозна медия.
Коментар
Коментар