IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хер Флик се изцепиЗа първи път чувам за изтеглените сметки на президенството
    За първи път разбирам от вас за случая с изтеглените сметки на президентството. Не зная нищо и не съм давал нареждане за това.

Това каза вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков на журналистически въпроси в Пловдив, съобщи БГНЕС.

В събота не чета вестници, този ден посвещавам на децата си, каза Дянков. На въпрос много ли са 200 хиляди лева седмично за президентството и могат ли да запълнят дупката в бюджета, министърът коментира, че може, но не е това начинът...
    http://www.dnes.bg/politika/2009/11/...enstvoto.81177
    [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• има ли паметник на жертивите от демократичните режими... ?

Всъщност неможе да си млад човек и да имаш над 1300 г. история и примерите в нея...
      и да твърдиш,че си червен...освен ако не си леко облажен от режима или си просто луд....и това заради зависимости от Друга Държава.. хахах

Коментар

• гигов,къде си тръгнал триперливия да защитаваш-прав си че Дянков е недоразумение ,но в момента върши черната работа,която вашите хора я оакаха.
        Ако е умно момче ще се ошлайфа в протоколите,ще почне да си мери приказките.
        На път съм да призная гоглето за мъж-единствен той си признава,че е червен-всички други изникнахте от нищото,плюете/е понякога има защо/наляво и надясно,само защото не сте на власт/абе признайте ,че сте червени-не може да критикуваш всичко ,което върши парламент и правителство без значение дали е правилно или не -прозрачни сте ,задниците ви аленеят и всички го виждат/-ами така е в демокрациите,демоса решава,колкото и да не се харесва на елитите.
        КЪМ ЦЕНТРАЛИТЕ НА БСП<НДСВ >ДПС-не си харчете парите за глупости-тези,които ползваме интернета,вече сме ви яли попарата и не можете с плоска агитация да ни спечелите за кауза пердута
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Бойко към Яне: Да излиза и да казва лобитата
          Дата : 21 Ноември 2009 г. 18:47 ч.Да излиза и да казва лобитата. Такива намеци не ми трябват. Ако ги знаеш, излизай и ги казвай. На мен такива намеци – не." Това заяви премиерът Бойко Борисов, в интервю за предаването "Сеизмограф" на бТВ, във връзка с изказване на Яне Янев от РЗС, че "в ГЕРБ като във всяка друга партия има лобита и тези лобита рано или късно ще излязат пред обществото".

"Не му искам никакъв толеранс", каза още Борисов. "Не им искам подкрепата, ако те считат, че има лобита или правим нещо нередно", коментира премиерът и призова утре Янев да излезе и да ги каже, предава Агенция Фокус.

По отношение на версии, че част от ДПС е склонно да прави коалиция с ГЕРБ Бойко Борисов попита: "Кой не е склонен да прави коалиция с мен, с най-силната партия?"
          http://bulgaria.actualno.com/news_271913.html
          .
          отговорът
          И ДПС подкрепят ГЕРБ
          21.11.2009 17:22-„Ще бъдем конструктивни към всяко усилие на основния управляващ субект да насочи обществената подкрепа за реализирането на правилните, дебело подчертавам, в това число и непопулярни политики”.

Това изречение беше повторено два пъти от зам.-шефът на ДПС Лютви Местан по време на петата конференция на младежката организация на партията и пред одобрителния поглед на лидера Ахмед Доган.

Подкрепата на ДПС за ГЕРБ е защото страната се намира в криза, обясни Местан и допълни, че „от позиция на опозиция – няма да им го връщаме”.

Дясната ръка на Сокола обаче ясно очерта и препъникамъчето за сближаване с Бойко Борисов – партия „Атака”, която декларира себе си като безусловен партньор на ГЕРБ.
          http://www.dnes.bg/politika/2009/11/...iat-gerb.81169
          Става много интересно струва ми се ,че в скоро време Бойко ще бие шута на Сидеров?
          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Ако искаш да ти отговоря, извини се на Соколов. Във форума може да има глупаци, но не и мучащи животни, които пращаш в обора.

Коментар

• Дилетантчо,
              това че аз съм бил майор (като бат Бойко) не означава, че не съм прав. Ето какво казах. Опровергай ме с факти, а недей да ми приказваш дивотии.

1. България е бананова република, защото министъра на финансите си позволява да опразни банковата сметка на Президентството, колкото и болни мозъци да ми го представят за правилно.
              2. Истината е, че някой му е дръпнал ушите за пореден път(а може да е за последен), щото на другия ден ги върна.
              3. Истината е, че май твоя любим министър не го понасят и неговите колеги.
              4. Истината е, че този "министър" за два месеца е сътворил повече гафове, отколкото цяло правителство за цял мандат.
              5. Истината е, че той на два пъти явно наруши закона. Сега, и преди като разкри класифицирана информация за секретното споразумение пред народното събрание.
              6.Истина е следното:
              На последните парламентарни избори, гласували са ГЕРБ- 1 678 641 души.
              На последните президентски избори, гласували за Първанов- 2 050 488 души. Тоест 370 000 души повече за Първанов.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Въпрос - кой е казал това - Гугълчо, Мейси или генерал Гигов?

"...управляващите прехвърлят реалната тежест върху хората с по-ниски доходи и орязват програмите, предвидени за активна политика на пазара на труда в подкрепа на заетостта".

Който отгатне, печели възможност да отиде на конгреса на БСП като гост с пълен порцион.

Коментар

• http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=145867

Българинът отделял 350 лева за издръжка на полицията, отбраната и затворите
                    21.11.2009 / 19:17

България е на второ място в Европейския съюз с най-много полицаи на глава от населението
                    Според изследване на Института за пазарна икономика всеки българин ще отдели 350 лева от джоба си за издръжката на полицията, отбраната и затворите. Още по толкова ще даде за здравеопазване и образование.

Независимите икономисти оповестиха статистика за работата на МВР. България е на второ място в Европейския съюз с най-много полицаи на глава от населението, а сме в челната класация по извършени убийства и недоверие към силовото министерство.

С най-малко полицаи в Европа живеят във Финландия, където на 100 000 граждани се падат по 153-ма униформени, а у нас те са 618. Повече от нас имат само в Кипър. Във Финландия доверието на обществото към полицията е 91%, а у нас едва една четвърт. 83% от бюджета на МВР отиват за заплати, изчисли Зорница Славова, автор на изследването в Института за пазарна икономика. Въпросът за съкращенията е належащ, смята тя.

„Това ще позволи инвестиции в по-добра техника, за да могат да работят, за да се повиши разкриваемостта, която между другото е малко над 9%, а от друга страна така ще се привлекат по-добри, по-млади и квалифицирани специалисти”, смята Зорница Славова.

У нас повечето данни за МВР се водят държавна тайна. Нелицеприятното изследване за МВР Зорница Славова обобщава няколко месеца, като част от числата получава чрез медиите, а те пък благодарение на въпросите, които задават на пресконференциите на екс-вътрешния министър Михаил Миков.

Зорница сравнява и къде сме в класацията по убийства - на пето място след - Литва, Латвия, Естония и Финландия. У нас на 100 000 граждани се падат по 2,2 убийства, а във Финландия 2,4.

За първите 100 дни от встъпването в длъжност на новия вътрешен министър Цветан Цветанов, от МВР отчетоха ръст на битовата престъпност. Новото ръководство на министерството обаче наваксва в законодателството и разкриваемостта, особено на убийствата, при които от 40 - 34 са с вече известен извършител.

Данните на Националния център за обществено мнение показват, че с най-голяма симпатия в новия кабинет се ползва именно министър Цветанов. Подкрепата за него от началото на мандата му е нараснала с повече от 15%.
                    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Връщат професия ”безработен”
                      Месечните помощи за безработица пак ще се дават без ограниченияЕдногодишният срок за получаването им може да отиде в миналото от 2011 г.
                      Тези изменения в Закона за социално подпомагане са били обсъдени на заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество, съобщи днес правителственият пресцентър, предаде "Стандарт нюз".
                      Ограничението от 18 месеца бе въведено по настояване на бившия социален министър Емилия Масларова през 2006 г. От началото на 2009 г. срокът бе намален на 12 месеца. Масларова тогава обясни, че няма как да свие повече срока, тъй като половин година не е достатъчна за преминаване на курсове за квалификация и преквалификация. Възстановяването на безсрочното получаване на социални помощи става по препоръка на Европейския комитет за социални права след колективна жалба на Европейския център по правата на ромите, внесена в Съвета на Европа.Европейският комитет за социални права констатира, че човек, на когото е отказано продължаване на правото на месечни социални помощи поради тези законови мерки, може да изгуби основното си средство за препитание.
                      Предлага се промяната в Закона за социално подпомагане да влезе в сила от 1 януари 2011 г. Окончателното решение ще бъде взето на следващо заседание на тристранката, а след това трябва да бъде гласувано и от правителството и парламента.
                      http://dnes.dir.bg/2009/11/20/news5411408.html
                      Честито ни завръщане на социализма! От 2011 г. няма да е необходимо да се работи за да се получават пари.

Коментар

• Посветено на ....:

Аз крача с крачките ти бойни.
                        Аз чувствам как тече кръвта
                        от твойте рани многобройни,
                        и аз горя, и аз туптя,

туптя със пулса ти неравен —
                        плът от войнишката ти плът, —
                        подхлъзвам се и се изправям
                        по твоя окървавен път.

Води ме, Партийо, води ме,
                        под свойте бойки знамена!
                        Свети с червеното си име
                        чрез хилядите имена!

Във своята сурова строгост
                        ти нежна като майка си.
                        Аз всичко бих ти дал да мога
                        да бъда твой достоен син.

Мен хулите не ме смущават,
                        врагът с които те покри —
                        аз знам, аз вярвам, че си права,
                        когато съгрешиш дори!

Ах, как горещите ти рани
                        дълбоко, остро ме болят —
                        кога нападаш и се браниш,
                        кога се луташ в своя път.

Тъй както някога на село,
                        свежен от утринна роса,
                        баща ми с лапи загрубели
                        показваше ми да кося —

тъй ти десница ми подаде
                        и във борбата ме кали.
                        Затуй горя във твойта радост
                        и твойта болка ме боли.

Води ме, Партийо, води ме
                        под бойките си знамена
                        и нека свети твойто име
                        чрез хилядите имена!

… И ако нявга се забравя
                        и почна да те клеветя —
                        не ме заплювай! Аз тогава
                        не бих заслужил чест такава —
                        дори на храчките честта!

Но аз горя! Но аз живея!
                        Аз няма да ти изменя!
                        Във думите ми червенеят
                        лъчи от твойта светлина!

И в милионния ти пристъп
                        срещу врага ни разнолик
                        не съм аз Гугълчо, ни Мейси,
                        нито даже генералът Гигов

аз съм безимен твой войник .

Води ме, Партийо, води ме
                        под свойте бойки знамена!
                        Свети с червеното си име
                        чрез хилядите имена!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                          а той издаде книга...как и беше заглавието...там сигурно е пълно с такива бисери...
                          хаахах
                          Гоогал чел ли си я и имаш ли я рамка... хахахх
                          Много сте зле ей да знаете,щом мислите,че" Приказка за стълбата" я написал батко ви Сергей,няма какво повече да се каже за вас."Боже колко мъка има по този свят, боже"
                          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil
                            Първоначално изпратено от Бате Пешо
                            Първоначално изпратено от luboil
                            Сергей Станишев и Бойко Борисов имат ли деца?
                            Любчо педала какви деца да има а бат'Бойко има щерка даже снощи по канал3 на въпрос познава ли някой си Стенли отговори че този бил гадже на щерка му и една вечер като се върнал и я видял разплакана го напердашил.Та въпросния Стенли се оплакал на Кирил Добрев а той помолил журналистката да пита Бойко това.За тази постъпка браво на Бойко
                            Бате Пешо, тя тази щерка не била негова.

Та затова питам дали тези дето ни управляваха и тез дето сега ни управляват имат деца?
                            Щерката на Бойко от първият му брак носи името на майка му Венета а тая щерка за която става дума е на Цветито и се казва Ралица,тоест пада му се доведена дъщеря на Борисов.
                            Стамболов-Сега остава да намериш и книгата "Защо не сме социалисти" и може да си спечелиш уважението ми.

И само да попитам - защо ти, мейси, заедно с твоя приятел най-известния комунист във форума be_google непрестанно поствате тази снимка на Борисов на футболното поле? Сексуална възбуда ли изпитвате?
                            Просто тая ми попадна и за това я постнах .Айде ето ти други

ай от мен да мине ето ти я Стамбо

Коментар

• Бойко Борисов: БСП са хора, които прекрасно умеят своите недъзи, своите проблеми да ги прехвърлят на другите
                              21 ноември 2009 | 18:23 | Агенция "Фокус"

София. БСП са хора, които прекрасно умеят своите недъзи, своите проблеми да ги прехвърлят на другите. Това каза министър-председателят Бойко Борисов, в интервю за предаването „Сеизмограф” на бТВ. По отношение на скандала с лицето Стоян Сърийски Борисов заяви: „Аз твърдя, че случаят не само, че е клевета, но и няма нищо вярно”. По думите му всички фирми, които участват в столичното метро са извадени в интернет. „Вместо да четете вестник „Струма”, можеше да проверите фирмите, които са спечелили поръчките в метрото”, обясни още Борисов и допълни, че метрото е акционерно дружество. По отношение на това, че при скандала с метрото има някаква корупция Бойко Борисов заяви, че по тази логика всички фирми, които са спечелили в България държавни и обществени поръчки трябва да са на някой човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                                ......
                                Сега остава да намериш и книгата "Защо не сме социалисти" и може да си спечелиш уважението ми.

И само да попитам - защо ти, мейси, заедно с твоя приятел най-известния комунист във форума be_google непрестанно поствате тази снимка на Борисов на футболното поле? Сексуална възбуда ли изпитвате?

Е, няма да ви се отвори парашута - ние от ГЕРБ сме нормални хора. Стойте си в БСП при Сергей...

Коментар

Working...
                                X