Първоначално изпратено от gigow
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов
Така е. Целта е да ни направят двоен захват - ту ни обвиняват в коалиция с ДПС, ту с Атака. Що си със шапка, що си без шапка. Но тези номера вече не минават...
gigow ще мърмори и оплаква по този начин 4 години. Още не може да свикне...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от 4i40Заем - 40 000 лв
Лихви по заеми 5700 лв...месечно....
Ако първият е ипотечен и там остават 40 000 главница, пита се колко са другите заеми, щом лихвата по тях е 5700лв.
Сега да се включат колегите боравещи с кредитен калкулатор, но на "прима виста" мога да ти посоча сумата от 450 000 лв.
Или с малко приближение от долу кредита на мацето е 500к.
Е как да не напълнееш от нерви...мъъъка...
В декларацията й пише:
Банка ДСК - 2 кредита с месечна вноска - 4500лв.
ОББ - кредит за закупуване на жилище с месечна вноска - 2500лв.
http://parliament.bg/pub/REG/92350Is...renova_t.2.pdf
Къде ги прочетохте тези ЛИХВИ ПО ЗАЕМИ - 5700лв.????
Егати тъпаците има тук.
Хайде, къпете се в собствените си фекалии.
Успех ви желая и здрави деца, че да не се налага да ви ги лекува тройната коалиция.
anon6706-Аз ти дадох пример и ти се хвана за него. Има много начини при които спестените ти средства да носят по-голяма доходност от лихвата ти по един заем. Представи си, че със спестените си средства е закупила злато, златни монети, картини и т.н.
Интересното е и друго защо вашият човек Лъчезар Богомилов Иванов който бе и в 40 НС депутат не е подал към 30 Юни 2009 ДЕКЛАРАЦИЯ по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности ,а само уведомление?[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Тъпаци вярно има тук..Какво са месечните вноски от 5700лв , бе умнико.
За децата го пропускам, и дай боже ничии деца да не се налага да бъдат лекувани...
Но падението ти е гнусно...И единствения факт, да не ти върна пожеланието е, че желанията ми се сбъдват...
гнусен си ми....
МЕСЕЧНА вноска по заем включва - ГЛАВНИЦА плюс ЛИХВА.
Прочети си пак поста.
Коментар
-
Е Кефалче ,
Смятам ,че проблемите и споровете трябва да се решават с правови и демократични средства ... и даже да съм ги нарушил , не смятам да се гордея с тези мой действия......
Смятам се за средно интелегентен и възпитан човек а не за мутра и наркоман....за който всички доводи са в силата на юмрука и дебелината на главата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Заем - 40 000 лв
Ако първият е ипотечен и там остават 40 000 главница, пита се колко са другите заеми, щом лихвата по тях е 5700лв.
Сега да се включат колегите боравещи с кредитен калкулатор, но на "прима виста" мога да ти посоча сумата от 450 000 лв.
В декларацията й пише:
Банка ДСК - 2 кредита с месечна вноска - 4500лв.
ОББ - кредит за закупуване на жилище с месечна вноска - 2500лв.
http://parliament.bg/pub/REG/92350Is...renova_t.2.pdf
Къде ги прочетохте тези ЛИХВИ ПО ЗАЕМИ - 5700лв.????
Егати тъпаците има тук.
Хайде, къпете се в собствените си фекалии.
Успех ви желая и здрави деца, че да не се налага да ви ги лекува тройната коалиция.
Коментар
-
Заем - 40 000 лв
Коментар
-
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=819970
Въпросите около тази случка са няколко:
1. Как точно Бойко Борисов е набил гаджето на дъщеря си? Едва ли само му е ударил шамар, защото тогава не би използвал израза "набих го". Може би тогава става дума за други удари? Какви точно? Дали го е ритал?
2. Какви наранявания е получил този човек? Синини? Охлузвания? Рани?
3. Други хора разплаквали ли са дъщеря му или други негови близки? Какво им се е случвало?
4. Има ли други причини, поради които сегашния премиер бие хора?
5. Случвало ли се е Бойко Борисов да набива и други, освен гаджето на дъщеря си? Кои и колко често?
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейсиПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от мейси....и се питам добре де кат имаш налични пари в брой от 12 годишният си труд ,къде е логиката да теглиш кредити и със същите да ги погасяваш?
[/b]
Аз имам вложени лични средства в акции на различни борси и те ми носят средногодишна доходност от около 13-15%.
Разбира се, че бих предпочел да тегля заем на 8-9% лихва, вместо да ползвам вложените си/спестени средства. От разликата печеля около 5-6%.
Дай една пауза на форума и поучи малко.
Освен това, много некоректно са написала, че заемът й към Райфайзен е 400 000лв. Не, той е 40 000лв. Поне така пише в декларацията.
Аз ти дадох пример и ти се хвана за него. Има много начини при които спестените ти средства да носят по-голяма доходност от лихвата ти по един заем.
Представи си, че със спестените си средства е закупила злато, златни монети, картини и т.н.
Продължавай с жълтините, не се занимавай с финанси, там ви е слабо екипчето.
П.П. Нищо не каза за "грешката" си от 360 000лв. Или какво си казваш - "Карай да върви. Тя да обяснява дали има сестра." Типично по комунистически.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовПървоначално изпратено от luboilТози двукрилен гардероб отде зе взе?
Мога да ти обясня съвсем накратко моята гражданска позиция по конкретния случай с това природно недоразумение.
Имам крайна нетърпимост към хората, които използват общественото си положение за лични облаги - в случая изключително наглата промяна на закона за нотариусите.
Искам да кажа дебело, че това за мен няма нищо общо с ГЕРБ или спора ГЕРБ-БСП.
Същото ми е становището и за много михлюзини от БСП.
Коментар
-
SoKoLoV
пак вижте,какво ви принуждават да коментирате...компромати в стил БКП.....
Мръсни комунистически подлоги....спрете да се занимавате с компрамати и слухове...само това правите....да не би всичко друго да ви е наред....
Най добре си пречите сами на себе си и никои няма да ви вярва повече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейсиПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от мейси....и се питам добре де кат имаш налични пари в брой от 12 годишният си труд ,къде е логиката да теглиш кредити и със същите да ги погасяваш?
[/b]
Аз имам вложени лични средства в акции на различни борси и те ми носят средногодишна доходност от около 13-15%.
Разбира се, че бих предпочел да тегля заем на 8-9% лихва, вместо да ползвам вложените си/спестени средства. От разликата печеля около 5-6%.
Освен това, много некоректно са написала, че заемът й към Райфайзен е 400 000лв. Не, той е 40 000лв. Поне така пише в декларацията.
Е, дружке на Корнелия, да ти имитирам стила - докажи, че не е вярно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от мейси....и се питам добре де кат имаш налични пари в брой от 12 годишният си труд ,къде е логиката да теглиш кредити и със същите да ги погасяваш?
[/b]
Освен това, много некоректно са написала, че заемът й към Райфайзен е 400 000лв. Не, той е 40 000лв. Поне така пише в декларацията.[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
Коментар