IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow
    Пък аз съм демократ по рождение (поне по убеждение) и демокрацията е мойто знаме.
    "Демократ по рождение" - това не го бях чувал. Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов

Така е. Целта е да ни направят двоен захват - ту ни обвиняват в коалиция с ДПС, ту с Атака. Що си със шапка, що си без шапка. Но тези номера вече не минават...

gigow ще мърмори и оплаква по този начин 4 години. Още не може да свикне...
      Е, още не съм те обвинил в коалиция с ДПС, нито аз, нито друг. (И това ще стане като депутатите ви почнат да ви напускат). Само с Атака. Фашистите демек. Пък аз съм демократ по рождение (поне по убеждение) и демокрацията е мойто знаме.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от 4i40
        Заем - 40 000 лв
        Лихви по заеми 5700 лв...месечно....
        Ако първият е ипотечен и там остават 40 000 главница, пита се колко са другите заеми, щом лихвата по тях е 5700лв.
        Сега да се включат колегите боравещи с кредитен калкулатор, но на "прима виста" мога да ти посоча сумата от 450 000 лв.
        Или с малко приближение от долу кредита на мацето е 500к.
        Е как да не напълнееш от нерви...мъъъка...
        Абе в тая тема като вляза и след 10 минути имам нужда да се къпя. Егати помията и некомпетентността.
        В декларацията й пише:
        Банка ДСК - 2 кредита с месечна вноска - 4500лв.
        ОББ - кредит за закупуване на жилище с месечна вноска - 2500лв.

http://parliament.bg/pub/REG/92350Is...renova_t.2.pdf

Къде ги прочетохте тези ЛИХВИ ПО ЗАЕМИ - 5700лв.????
        Егати тъпаците има тук.
        Хайде, къпете се в собствените си фекалии.
        Успех ви желая и здрави деца, че да не се налага да ви ги лекува тройната коалиция.
        а де забрави и другият кредит който е към Райфайзен банк с остатък 40000лв?Как пък него не го видя в линка де си го постнал
        anon6706-Аз ти дадох пример и ти се хвана за него. Има много начини при които спестените ти средства да носят по-голяма доходност от лихвата ти по един заем. Представи си, че със спестените си средства е закупила злато, златни монети, картини и т.н.
        Тя може Искрето и летяща чиния да си купи със спестяванията ,но нали знаеш ,че като нар.прдставител всичко се декларира пред Сметната палата.
        Интересното е и друго защо вашият човек Лъчезар Богомилов Иванов който бе и в 40 НС депутат не е подал към 30 Юни 2009 ДЕКЛАРАЦИЯ по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности ,а само уведомление?
        [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
          Тъпаци вярно има тук..Какво са месечните вноски от 5700лв , бе умнико.
          За децата го пропускам, и дай боже ничии деца да не се налага да бъдат лекувани...
          Но падението ти е гнусно...И единствения факт, да не ти върна пожеланието е, че желанията ми се сбъдват...
          гнусен си ми....
          За децата го пожелах съвсем искрено. Съжалявам, ако не съм бил разбран правилно.

МЕСЕЧНА вноска по заем включва - ГЛАВНИЦА плюс ЛИХВА.
          Прочети си пак поста.

Коментар

• Тъпаци вярно има тук..Какво са месечните вноски от 5700лв , бе умнико.
            За децата го пропускам, и дай боже ничии деца да не се налага да бъдат лекувани...
            Но падението ти е гнусно...И единствения факт, да не ти върна пожеланието е, че желанията ми се сбъдват...
            гнусен си ми....

Коментар

• Е Кефалче ,
              Смятам ,че проблемите и споровете трябва да се решават с правови и демократични средства ... и даже да съм ги нарушил , не смятам да се гордея с тези мой действия......
              Смятам се за средно интелегентен и възпитан човек а не за мутра и наркоман....за който всички доводи са в силата на юмрука и дебелината на главата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                Заем - 40 000 лв
                Ако първият е ипотечен и там остават 40 000 главница, пита се колко са другите заеми, щом лихвата по тях е 5700лв.
                Сега да се включат колегите боравещи с кредитен калкулатор, но на "прима виста" мога да ти посоча сумата от 450 000 лв.
                Абе в тая тема като вляза и след 10 минути имам нужда да се къпя. Егати помията и некомпетентността.
                В декларацията й пише:
                Банка ДСК - 2 кредита с месечна вноска - 4500лв.
                ОББ - кредит за закупуване на жилище с месечна вноска - 2500лв.
                http://parliament.bg/pub/REG/92350Is...renova_t.2.pdf

Къде ги прочетохте тези ЛИХВИ ПО ЗАЕМИ - 5700лв.????
                Егати тъпаците има тук.
                Хайде, къпете се в собствените си фекалии.
                Успех ви желая и здрави деца, че да не се налага да ви ги лекува тройната коалиция.

Коментар

• Заем - 40 000 лв

Коментар

• http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=819970

Въпросите около тази случка са няколко:

1. Как точно Бойко Борисов е набил гаджето на дъщеря си? Едва ли само му е ударил шамар, защото тогава не би използвал израза "набих го". Може би тогава става дума за други удари? Какви точно? Дали го е ритал?

2. Какви наранявания е получил този човек? Синини? Охлузвания? Рани?

3. Други хора разплаквали ли са дъщеря му или други негови близки? Какво им се е случвало?

4. Има ли други причини, поради които сегашния премиер бие хора?

5. Случвало ли се е Бойко Борисов да набива и други, освен гаджето на дъщеря си? Кои и колко често?
                    Ето още един пример за навлизане на "чалга политиката" в управление на страната ....и всички го приемат за нормално даже и за геройство....

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                      Първоначално изпратено от anon6706
                      Първоначално изпратено от мейси
                      ....и се питам добре де кат имаш налични пари в брой от 12 годишният си труд ,къде е логиката да теглиш кредити и със същите да ги погасяваш?
                      [/b]
                      Мейси, ами то само с писане по форумите не става. Трябва и акъл.
                      Аз имам вложени лични средства в акции на различни борси и те ми носят средногодишна доходност от около 13-15%.
                      Разбира се, че бих предпочел да тегля заем на 8-9% лихва, вместо да ползвам вложените си/спестени средства. От разликата печеля около 5-6%.
                      Дай една пауза на форума и поучи малко.
                      Освен това, много некоректно са написала, че заемът й към Райфайзен е 400 000лв. Не, той е 40 000лв. Поне така пише в декларацията.
                      Да обаче Искрето ако има вложени средства в акции на различни борси,нали знаеш ,че трябва и тях да ги декларира в друга декларация ,а такива не намирам.Ако ти намериш постни
                      Ти си безнадежден случай...
                      Аз ти дадох пример и ти се хвана за него. Има много начини при които спестените ти средства да носят по-голяма доходност от лихвата ти по един заем.
                      Представи си, че със спестените си средства е закупила злато, златни монети, картини и т.н.
                      Продължавай с жълтините, не се занимавай с финанси, там ви е слабо екипчето.

П.П. Нищо не каза за "грешката" си от 360 000лв. Или какво си казваш - "Карай да върви. Тя да обяснява дали има сестра." Типично по комунистически.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                        Първоначално изпратено от luboil
                        Този двукрилен гардероб отде зе взе?
                        Ако се хващаш на акъла само на баба мейси, бих те разбрал. Но в момента пригласяш и на гугъла. Има ли смисъл да съдействаш на тези роби на Сергей?
                        На баба Мейси прочетох поста, ама на Гуглето -не.

Мога да ти обясня съвсем накратко моята гражданска позиция по конкретния случай с това природно недоразумение.

Имам крайна нетърпимост към хората, които използват общественото си положение за лични облаги - в случая изключително наглата промяна на закона за нотариусите.

Искам да кажа дебело, че това за мен няма нищо общо с ГЕРБ или спора ГЕРБ-БСП.
                        Същото ми е становището и за много михлюзини от БСП.

Коментар

• пак вижте,какво ви принуждават да коментирате...компромати в стил БКП.....
                          Мръсни комунистически подлоги....спрете да се занимавате с компрамати и слухове...само това правите....да не би всичко друго да ви е наред....
                          Най добре си пречите сами на себе си и никои няма да ви вярва повече....

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                            Първоначално изпратено от anon6706
                            ....и се питам добре де кат имаш налични пари в брой от 12 годишният си труд ,къде е логиката да теглиш кредити и със същите да ги погасяваш?
                            [/b]
                            Аз имам вложени лични средства в акции на различни борси и те ми носят средногодишна доходност от около 13-15%.
                            Разбира се, че бих предпочел да тегля заем на 8-9% лихва, вместо да ползвам вложените си/спестени средства. От разликата печеля около 5-6%.
                            Освен това, много некоректно са написала, че заемът й към Райфайзен е 400 000лв. Не, той е 40 000лв. Поне така пише в декларацията.
                            Да обаче Искрето ако има вложени средства в акции на различни борси,нали знаеш ,че трябва и тях да ги декларира в друга декларация ,а такива не намирам.Ако ти намериш постни
                            Парите "ги имам като печалба от работата ми като нотариус през последните 12 години, за които съм си платила данъците“, отговори Фидосова. "Не смятам да коментирам сумите, с които разполагам, но те са коректно декларирани. Няма нещо, което да ме притеснява“, допълни тя.

Е, дружке на Корнелия, да ти имитирам стила - докажи, че не е вярно?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                              [/b]
                              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil
                                Този двукрилен гардероб отде зе взе?
                                Ако се хващаш на акъла само на баба мейси, бих те разбрал. Но в момента пригласяш и на гугъла. Има ли смисъл да съдействаш на тези роби на Сергей?

Коментар

Working...
                                X