IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов
    Първоначално изпратено от [color=red
    мейси[/color]]Да изброявам ли още?
    И какво като изброяваш - само потвърждаваш, че си робиня на Сергей, Азер и be_google.

Каквото и да кажеш, каквото и да напишеш, няма да навредиш на ГЕРБ, а само ще потвърдиш думите ми по-горе.

Целият опит от 20 години преход сочи, че който оплюва демократичната десница, в нашия случай Бойко Борисов и ГЕРБ, обслужва интересите на комунистите. От такива жалки агенти като теб България се превърна в страна от Третия свят, най-бедната и корумпирана в ЕС.

Но идва възмездието. И ние от ГЕРБ ще го постигнем. Нямаме друга работа, освен да ви разобличаваме и наказваме. Вашите плачове, злоба и завист са наша радост. Тепърва по този форум ще има вой от страх...
    Стамбо какъв Сергей,Азер и гогле са те патили ,че видите ли съм им робувала?Я марш да си вземеш ХАЛОПЕРИД,че нещо те е подгонило кукото а?

Ти не разбра ли ,че всичко което си пиша си е лично мое мнение и нямам намерение като тебе или като тая на снимката да целувам задници на тоя и оня само и само да си уредите някой топло местенце .

Защото е голямата работа и е компетентна ,другарката Желева която още не е станала еврокомисар ,същта е пратила Египет и Грузия в Близкия Изток
    Новата българска еврокомисарка събра медиите, за да им обясни колко важен е ресорът й, а онези, които го омаловажили с негативните си коментари, били провалени политици и партии. Желева не се стърпя и записа в историята велик гаф - Египет и Грузия се намирали в Близкия Изток.
    Докато сипеше люти критики по адрес на Калфин и социалистите, за това как нищо не разбират от въпросите на ЕС и колко са евронеграмотни, самата външна министърка Румяна Желева демонстрира неграмотност - политическа и географска. На въпроса дали е посещавала международни мисии в горещи точки на света, което ще й се налага като еврокомисар по реакциите при кризи, Румяна Желева призна, че е ходила в държави в Близкия Изток. Къде по-точно, я попитаха медиите. И чуха отговора: "В Грузия и Египет". Все още в учебниците по география със сигурност пише, че Грузия е в Кавказкия регион, а Египет – в Северна Африка. А великата река Нил явно е протекла в посока на Голанските възвишения, според министърката. Очевидно е, че Желева не е ходила в Близкия Изток. Няма драма. Иди-дойди, че външният ни министър, а вече и еврокомисар, не е била отличничка по география. Ама може да ни докара дипломатически скандал, че праща египтяните да са комшии на иракчаните, а грузинците да се родеят с палестинците, например. Дано се сети говорителят й да оправдае гафа с грешка на езика или с прекомерно вълнение заради величината на еврокомисарския ни пост, щото иначе си е голяма излагация.
    http://www.bnews.bg/article-2454
    [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• ]Заеми от приятели и небанкови институции ще се декларират, ако са над 20 000 лева. Непогасени заеми от предходните 10 данъчни години, които са над 50 000 лева също ще се обявяват. Това решиха депутатите от бюджетната комисия на парламента при второто четене на закона за бюджета. Миналата седмица парламентът отхвърли предложението за деклариране на заем от приятел при далеч по-нисък праг- 5 бона,[/color] предаде АСН.

Заемите ще се обявяват в данъчната декларация. Ако не ги обявите, или подадете невярна декларация - санкцията е 10% от скритата сума, а при повторно нарушение - 15% решиха парламентаристите.
      [/quote]

Абсолютно безмислен закон.(от типа "врата в полето").То и сега има подобно изискване по някой от законите, но е до 30 000. И аз "давах" 29 800 лв на приятел...
      Няма идея, има подражание и то не особено умно...

Коментар

. Нямаме друга работа, освен да ви разобличаваме и наказваме. )
        Това вече не е смешно. Има и друга работа в държавата. Като това да се предотврати колапса в икономиката. Като държавата се разплати на фирмите, а те от своя страна на доставчиците и работниците. Дори ако трябва да излезе на дефицит. Не е толкова страшно. ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ имат дефицит. И Емил Хърсев днес го казва в едно интервю, ама не ми се търси.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Бла,бала.бла......
          Но идва възмездието. И ние от ГЕРБ ще го постигнем. Нямаме друга работа, освен да ви разобличаваме и наказваме. Вашите плачове, злоба и завист са наша радост. Тепърва по този форум ще има вой от страх...
          Хахаххахаххаааааа. Това наистина ме разсмя. Колко ме е страх!!!!!!!!!!!!
          Стига изцепки и заклинания бе Стамболов. Дай факти и коментар. Другото са простотии. Ама работното ти време изтича. Постни нещо от Евгени (й, Дайнов или Минчев). Изберете сами!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
            Първоначално изпратено от Стамболов

ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ ТЕ ОЧАКВА....:P :lol:

ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ! :P :lol:
            Не знам за какво наказание говориш, но това за което си мисля
            ще мИ донесе наслада...
            :lol:
            Знаем, знаем...И за прИмоциите знаем...

Коментар

• всеки корумпиран и рушветчия може да спи спокойно... благодарение на герб :-) :-) :-) Парите са изпрани.
              Но да видим какво ще каже ЕС за този Закон за защита на парите придобити от престъпно и курипционно поведение?!!!
              България може и да спи, но ЕС не!!! май ще последва поредната промяна на некадърно направен и приет набързо Закон! Никой друг парламент не е работил толкова лошо и неефективно!

изт: http://business.actualno.com/news_273363.html Заеми от приятели и небанкови институции ще се декларират, ако са над 20 000 лева. Непогасени заеми от предходните 10 данъчни години, които са над 50 000 лева също ще се обявяват. Това решиха депутатите от бюджетната комисия на парламента при второто четене на закона за бюджета. Миналата седмица парламентът отхвърли предложението за деклариране на заем от приятел при далеч по-нисък праг- 5 бона, предаде АСН.

Заемите ще се обявяват в данъчната декларация. Ако не ги обявите, или подадете невярна декларация - санкцията е 10% от скритата сума, а при повторно нарушение - 15% решиха парламентаристите.

Коментар

• Първоначално изпратено от [color=red
                мейси[/color]]Да изброявам ли още?
                И какво като изброяваш - само потвърждаваш, че си робиня на Сергей, Азер и be_google.

Каквото и да кажеш, каквото и да напишеш, няма да навредиш на ГЕРБ, а само ще потвърдиш думите ми по-горе.

Целият опит от 20 години преход сочи, че който оплюва демократичната десница, в нашия случай Бойко Борисов и ГЕРБ, обслужва интересите на комунистите. От такива жалки агенти като теб България се превърна в страна от Третия свят, най-бедната и корумпирана в ЕС.

Коментар

gigow[/color]]
                  Наследихме репутацията на троянски кон, опозицията цвили от радост!
                  Иво Инджев
                  Абе Стамболов ....
                  Ама това е форум, постни, после изкажи собствено мнение. И постове на Бойко Борисов. Все едно аз да постна Станишев и да се позова на него.
                  Искаш собствено мнение, веднага ти го давам - тук ти и мейси не представлявате нищо друго освен слуги на Сергей, неговия подчинен Азер Меликов и техният роб be_google....:P :lol:

Жалките ви опити за черен пиар срещу Бойко Борисов не представляват нищо друго освен безсилната злоба и завист на разобличени комунисти, страхуващи се от неизбежното наказание. И то ще дойде, независимо от воплите на защитниците на организираната престъпност и корупцията...:P :lol:

ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ ФАКТИТЕ СА НА ЛИЦЕ СТАМБО ,ЧУДЯ СЕ ЗА КАКЪВ ЧЕР PR МИ ГОВОРИШ?Факт ли е досието на Иво Инжев на който ти дадох и линк за достоверност?Факт е!Факт ли е длъжността де ни я харизаха за еврокомисар за което бях дала от чужда медия изказване, а не от бг за какво иде реч ?Факт е.Факт ли е миналото на патрона ви Бойко ?Факт е?Факт ли е ,че в МВР нищо не се прави и ми излиза тая сутрин агента на ДС Павката Димитров и ми се изказва кат хитра лисица ?
                  http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=146637
                  Ето и мнението на полицаите по това за да се увериш
                  С дърти апаратчици и демагози ,като ПД -трябва да се разговаря по друг начин! Той просто ги "приспа" ,като боа , уби им куража ,притъпи чуството и усещането за дебат !!! След което гледахме ,как шеф си развива теориите ,а подчинените стоят мирно и слушкат-макар и седнали
                  .................................................. .........
                  Нагледно всички видяхме защо нищо положително не се случва в МВР !
                  .................................................. ..............
                  Моите уважения към Мусков и Грозев, но ПД беше в стихията си, а нашите момчета просто се "оправдаваха". Отказът от гориво за служебния синдикален автомобил беше посрещнато от него със самодоволна усмивка. Като цяло колегите просто дадоха "заден". Проблемите бяха споделени, но излезе като "моля другарко..."
                  Може би Лъчо щеше да се справи по-добре
                  .................................................. ..................
                  В системата е страх и мълчание, тези колеги искаха да кажат нещо, но уви, това е " стрелба на тъмно ", а и жалко за зам. министъра, излага се с тази демагогия и лъжи !
                  .................................................. .....................................
                  Браво симпатяги! Дъртата лисица се измъкна,защото знае как! Но бяхте супер
                  Факт ли е че физкултурника със заплатка на полицай преди да стане министър е придобил 5 апартамента ?Факт е!
                  http://register.bulnao.government.bg...E88D325929.xml
                  Да изброявам ли още?
                  [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                    дъртите комунисти събрани в ГЕРБ, за които гласува и над 70% от електората на левите,
                    Не знам дали ви е известно, ама за ГЕРБ 2009г гласуваха 285 хиляди ПО МАЛКО отколкото за царската партия през 2001 г. И провалът естествено ще е същият.
                    Не че аз нещо печеля от това. Особено ако се провалят в икономиката, ще страдам и аз. Затова желая успех на правителството на ГЕРБ. Ако успее и на мен ще ми е добре. Толкова за идеологията. Гледам моя си джоб. И е време и други да погледнат своя. Ама когато правителството се прави на ущипано и не си плаща дълговете.......?(освен към своите)

Коментар

• Аз знам защо беснееш за Монтерей, но крайно време е да ви настъпим по болното място. И това е само началото....:P :lol:

Казал съм ти, че ще плачеш от безсилна злоба и завист още 4 години - и сега се вижда всеки ден...:P :lol:

А що се отнася до панделата - аз си мечтая за деня, в който ще те закопчая, ти ще дадеш подробни показания за отношенията си с Азер Меликов, после ще те заведа в панделата и там твоите приятели ромите дълго ще ти се радват...:P :lol:

be_google[/color]] (като чудното пиршество в Монтерей с полицейска охрана!!!??? )
                      Жалко за Родината!
                      Политическото зомбиране ще държи народа до 6 месеца - после следва проглеждането и освобождаването на съзнанието от поредния политически демон.... ще има възклицания от рода: "Абе и на тия да им Е.. П..... М.....", но мисията на герб да провали редица проекти вече е изпълнена!
                      халал да са ни... вече има доста кандидати за панделата.

Коментар

ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!

Гуглю е най-обикновен гей.
                        Не знам за какво наказание говориш, но това за което си мисля
                        ще му донесе наслада...
                        :lol:
                        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!

Първоначално изпратено от be_google
                          айде честито колеги и неколеги!
                          Всички пари от кражби и корупция от последните 20 години де факто се узакониха!!!
                          всеки корумпиран и рушветчия може да спи спокойно... брагодарение на герб :-) :-) :-)

Коментар

• стамбето е усвоил до съвършенство стоенето на колене и явно е получил облаги от това, та сега не спира да го рекламира в десетина теми на инвестора!!! :-)
                            дъртите комунисти събрани в ГЕРБ, за които гласува и над 70% от електората на левите, превръщат в явна практика лизането на подметки, метаните, маанетата, матинетата, соаретата, пировете, гуляите с охрана (като чудното пиршество в Монтерей с полицейска охрана!!!??? )
                            Жалко за Родината!
                            Политическото зомбиране ще държи народа до 6 месеца - после следва проглеждането и освобождаването на съзнанието от поредния политически демон.... ще има възклицания от рода: "Абе и на тия да им Е.. П..... М.....", но мисията на герб да провали редица проекти вече е изпълнена!
                            халал да са ни... вече има доста кандидати за панделата.
                            :-)

Първоначално изпратено от gigow
                            Иво Инджев
                            Абе Стамболов пак си постнал агента на държавна сигурност "Ивайло"-Иво Инджев. И то два пъти. Човека има да изкупва грехове и за това толкова активно плюе.
                            Ама това е форум, постни, после изкажи собствено мнение. И постове на Бойко Борисов. Все едно аз да постна Станишев и да се позова на него. Смехория!
                            А на теб явно ти плащат за брой постове. Спри се малко, дай твоя мисъл. Ако мислиш обаче, че червени гноми е мисъл......? Или падни на колене....

Коментар

• Първоначално изпратено от [color=red
                              gigow[/color]]
                              Иво Инджев
                              Абе Стамболов ....
                              Ама това е форум, постни, после изкажи собствено мнение. И постове на Бойко Борисов. Все едно аз да постна Станишев и да се позова на него.
                              Искаш собствено мнение, веднага ти го давам - тук ти и мейси не представлявате нищо друго освен слуги на Сергей, неговия подчинен Азер Меликов и техният роб be_google....:P :lol:

Жалките ви опити за черен пиар срещу Бойко Борисов не представляват нищо друго освен безсилната злоба и завист на разобличени комунисти, страхуващи се от неизбежното наказание. И то ще дойде, независимо от воплите на защитниците на организираната престъпност и корупцията...:P :lol:

Коментар

• Стамбо не ти ли писна да ни постваш статийки от бившият агент на ДС като Иво Любомиров Инджев /Ивайло./доказателство в линка е:
                                http://www.comdos.bg/index.php?optio...=349&Itemid=47
                                Как може такива лица да са ти критерии?Ай чети за черепа от кого е получил подкрепа.
                                Васил Божков получи подкрепа от Лас Вегас

Снимка: БГНЕС.Родната игрална индустрия получи подкрепа от Меката на хазарта - Лас Вегас. На най-голямата конференция за бранша бившият губернатор на Невада Боб Милър призова за внимателен подход при промяна на Закона за хазарта.
                                Хазартният бизнес в България получи подкрепа отвъд Океана. По време на най-голямото за бранша международно изложение Global Gaming Expo в Лас Вегас една от най-обсъжданите теми са били

данъчните промени, които предвиждат 15% единна ставка за хазарта

в България. Това съобщиха от Българската асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия.

Парламентът вече гласува на първо четене промените, предстои и окончателното им приемане на второ четене. Ставката беше вдигната с 3% спрямо одобрените от бюджетната комисия 12 на сто по заръка на премиера Бойко Борисов. И вероятно, за да компенсира непроменената ставка на акциза на алкохола и бирата.

Най-големият в хазарта у нас е Васил Божков, който държи "Еврофутбол" и "Евробет".

Конкуренция му е държавният спортен тотализатор, останалите са дребни риби.

Игралната индустрия е много специфична област, която би могла да създаде проблеми, ако към нея не се подходи обмислено, каза бившият губернатор на щата Невада и президент на Международната асоциация на консултантите в игралната индустрия Боб Милър.

„Ако е добре регулирана и синхронизирана със стратегическия план за икономическо развитие на държавата, и в частност туризма, тя би донесла много ползи за страната. Новото правителство на България трябва да върви в тази посока и

да подходи внимателно към промените в Закона за хазарта,

за да съхрани интересите на обществото, на бизнеса и на държавата", каза още Милър. Според него управляващите трябва да застанат на „принципна и честна позиция, осигуряваща по-голяма прозрачност за бизнеса и справедлива конкурентна среда за всички участници на пазара".

Според участници във форума в Лас Вегас регулаторните комисии трябва да подхождат много внимателно при промените в законодателството, за да не създават предпоставки за развитието на нелегален хазарт.

Наскоро The Wall Street Journal коментира, че под натиска на кризата правителствата в Източна Европа се опитват да напълнят хазните с постъпления от „данъци върху греха", т.е. алкохол, тютюневи изделия, хазарт. Данъците върху алкохола и цигарите, според вестника, са изпитано средство за увеличаване на данъчните постъпления.

Данъците върху хазарта и печалбите от него обаче не били надежден източник на приход.

Точно обратното - тяхното вдигане може да доведе до рязко увеличаване на интернет залаганията, които често плуват в незаконни води.

Статистиката на Държавната комисия по хазарта показва, че в България през 2008 г. е имало легално работещи 21 казина, около 900 игрални зали и 35 бинго зали. Само по софийските улици обаче могат да се преброят много повече от 21 казина.
                                http://www.bnews.bg/article-2445

Коментар

Working...
                                X