IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стамболов , комунистическата издънка - главен прокурор ви прави за смях. Какви доказателсва за поръчителство, като дори не знаят извършителите ?

Ти знаеш ли какво означава "доказателство" ? Сигурно Маргините са написали поръчката на лист хартия и са се подписали отдолу , после са го заверили нотариално.

Имате ли поне няколко мозъчни клетки, или главите са ви само за украшения.

А покрай тия "доказателства" и ти ставаш за смях.

Първоначално изпратено от Стамболов
    И ето още един успех:

Борис Велчев: Има доказателства, че Маргините са поръчители на убийството на Цанков
    От Дневник
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._marginite_sa/

Коментар

• Станбо-Борис Велчев: Има доказателства, че Маргините са поръчители на убийството на Цанков
      От Дневник
      по тоя повод от линка ти
      -Не знаем засега името на извършителите на убийството на Боби Цанков, но се надявам те да станат известни, съобщи главният прокурор Борис Велчев преди заседанието на Висшия съдебен съвет. По думите му хаотичност в действията по разкриването на случая няма. Първоначално събраните доказателства сочат , че братята Маргини са поръчители на убийството.
      Така значи ,не знаели кой е извършителя на убийството ,но пък има ли първоначални "доказателства" за поръчителство от страна на Маргините?Стамбо нали знаеш ,че всяко чудо трае три дни а в България на всеки трети ден чудо!Обичайните вече 20г заподозрени Маргините! Под зоркото око на ЕС правителството трябваше да реагира бързо и кой друг да е виновен освен братя Маргини. Нали обещаха да преборят престъпността и това правят - явно след консултация с наследничката на Ванга установиха, че няма кой друг да е гръмнал този велик измамник и на всичкото отгоре го изкараха и ,,журналист'''Боби Цанков',завлякъл сумати души освен братята. Какво от това, че самия Цанков е заявил по-рано че Стефан Бонев-Сако иска да го трепе. Друго си е ако Маргините са виновни и Европата ще е доволна, и медийте вдигат шум, и вифаджия Цветанов се пъчи гордо, че се е справил с тях! А след вчерашното фиаско дето едни го бяха хванали, а други го търсели има спешна нужда от малко показност. А как ще се оправят горките прокурори и съдий после с тези измислени обвинения е друга работа. Това после от театър ,,Сълза и смях''
      Айде който не е гледал арестуването да види как се справят нашите момчета.
      http://vbox7.com/play:e83b0c5f&r=emb
      а в този линка
      http://polls.bg/poll/id/varvate_li_c...t_zaloveni-404
      има анкета която е озаглавена така
      Вярвате ли, че убийците на Боби Цанков ще бъдат заловени?
      При гласували 99 от снощи ,ето резултът
      Да, това е обществено-значимо убийство
      8.1%
      Малко вероятно
      18.2%
      Не, както и при другите знакови дела
      71.7%
      Не мога да преценя
      2.0%
      Гласували: 99
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
        ......
        Ти току що публикува ужасни лъжи, касаещи министър-председателя на България. Ако обичаш, веднага дай пространно извинение за безумните си клеветнически твърдения, които са класически пример за долнопробен черен пиар.

А Иван Кръстев действително е умен политолог. И е прав, че следва да се отправят позитивни послания, а не черен пиар......

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
          ...
          И какво стана?!! - Съдиите все пак ще получат премии, реши кабинетът http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2686151
          Само не ми викай пак комунист или РЗС-ар щото не аз им давам парите на тия, ми вашите хора дето и за тях съм гласувал
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
            Иван Кръстев е интелигентен. Ако се интересувате - вижте. Но моля ви, без заядливи, глупави политически коментари. И се моля Мейси да не коментира.

Иван Кръстев - Тежка година за средната класа и бизнеса
            http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=334222
            Дили Иван Кръстев го харесвам и му чета изказванията ,защото е един от малкото политолози които назовават действителността такава каквато е, а не като някои които ни гледат в очите и да ни лъжат.Искам да добавя ,че това което казва се посочваше още през месец октомври в доклад на Червения кръст.Там се казваше ,че зимата се очертава като особено тежка не само за бедните в Европа, но и за средната класа, която все повече се задъхва под ударите на икономическата криза и растящата безработица. Според документа, който анализира влиянието на икономическата криза в около 40 страни в Европа и в Централна Азия, въпреки признаците на съживяване, положението не се очаква скоро да се подобри.Ситуацията е особено тревожна в Източна Европа, където населението не разполага с достатъчно спестявания, за да смекчи шока от кризата.Така ,че нищо ново под слънцето.
            [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• В тази тема се вихрят завършени идиоти.

Коментар

Стамбо нали си имаш приказка с гуруто ви?Ако е така питай го за това което съм писала за да се увериш и моля не ме намесвай в някакъв PR защото нямам нищо общо с никоя партия .Пиша си във форумът без никаква цел.
                О, не, няма да се измъкнеш толкова лесно. Ти току що публикува ужасни лъжи, касаещи министър-председателя на България. Кой на кого е кум и на чия дъщеря е кръстник се доказва лесно. Ако обичаш, дай веднага доказателства за безумните си клеветнически твърдения, които са класически пример за долнопробен черен пиар.

В противен случай:

ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!:P:lol:

А ние сме свикнали да подреждаме първо собствената си къща и "Файненшъл таймс" чука на отворена врата. И както си отбелязва в статията, има успехи. По думите на Хорхе Фуентес, испанския посланик, случилото се няма да се отрази на мнението на Брюксел в София.
                И ето още един успех:

Борис Велчев: Има доказателства, че Маргините са поръчители на убийството на Цанков
                От Дневник
                И ето мнението на един твой близък познат:

Алексей Петров: Убийството на Цанков не е само криминално престъпление
                http://www.vsekiden.com/?p=63347

Дори и непрофесионалният поглед към външните белези и последващите ефекти от това престъпление, не позволяват то да се определи само в рамките на криминалните параметри. Всеки който се опита да извлече политически дивиденти от вчерашното убийстово на Боби Цанков, независимо дали е от опозицията или от управляващите, може да извърши сериозно политическо престъпление”, посочва Петров.

Коментар

• Иван Кръстев е интелигентен. Ако се интересувате - вижте. Но моля ви, без заядливи, глупави политически коментари. И се моля Мейси да не коментира.

Иван Кръстев - Тежка година за средната класа и бизнеса
                  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=334222

Коментар

• Стамболов-Ти така някакви доказателства за тези бабини деветини да предоставиш? То бива машина за черен пиар, бива омраза и клевети точно срещу ГЕРБ, но този път изби рибата!!!Razz Laughing Very Happy
                    Стамбо-Но много по-важното е друго - аз чакам доказателства от машината за черен пиар за небивалите по своята наглост клевети, които тя тиражира за Бойко Борисов. Ако тя ги няма, твърдо настоявам за пространно извинение. Иначе отново ще има призиви за падане на колене.
                    Стамбо нали си имаш приказка с гуруто ви?Ако е така питай го за това което съм писала за да се увериш и моля не ме намесвай в някакъв PR защото нямам нищо общо с никоя партия .Пиша си във форумът без никаква цел. И да ви напомня какво е написал в статията си озаглавена ,,Българските неволи'',влиятелният вестник Файненшъл Таймс'
                    След убийството на Цанков кабинетът на Борисов би трябвало да фокусира вниманието си върху това как първо да сложи ред в собствения си дом.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                      Стамболов,
                      как може да пишеш такива глупости. Ами това даже не е статия. Това е публикувано в личния блог на Агент "Ивайло". И няма нито едно доказателство. Това ли е грамотния журналист? Ама в интернет всичко е позволено, нали?
                      Възможно е да е истина, ама там би трябвало да има барем 100 гости. Поне нещо което да прилича на доказателство, да се позове на някой, който е бил там.
                      Аз ли пиша глупости? Към момента цитирам Инджев, който задава въпрос. В твърденията му има логика, защото всички знаем, че Маргините бяха привърженици и спонсори на БСП. Но ако не е вярно, президентството да публикува опровержение, което аз първи ще постна тук и ще разкритикувам Инджев.

Но много по-важното е друго - аз чакам доказателства от машината за черен пиар за небивалите по своята наглост клевети, които тя тиражира за Бойко Борисов. Ако тя ги няма, твърдо настоявам за пространно извинение. Иначе отново ще има призиви за падане на колене....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                        Първоначално изпратено от мейси
                        Ха ха ха !Интересно четиво на агент Ивайло .Та като е почнал да се изцепва защо не е писал ,че кум на Големия Маргин е точно гуруто Бойко ,а Големият Маргин е кръстник на дъщерята му.Тоест един на друг.
                        Ти така някакви доказателства за тези бабини деветини да предоставиш? То бива машина за черен пиар, бива омраза и клевети точно срещу ГЕРБ, но този път изби рибата!!!:P :lol:

А аз ще постна статията на Иво, за да видим всички какво значи грамотен журналист....

Тайната вечеря на Първанов и Маргините в Гоцеманската градина
                        Иво Инджев
                        http://ivo.bg/
                        Стамболов,
                        как може да пишеш такива глупости. Ами това даже не е статия. Това е публикувано в личния блог на Агент "Ивайло". И няма нито едно доказателство. Това ли е грамотния журналист? Ама в интернет всичко е позволено, нали?
                        Възможно е да е истина, ама там би трябвало да има барем 100 гости. Поне нещо което да прилича на доказателство, да се позове на някой, който е бил там.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ха ха ха !Интересно четиво на агент Ивайло .Та като е почнал да се изцепва защо не е писал ,че кум на Големия Маргин е точно гуруто Бойко ,а Големият Маргин е кръстник на дъщерята му.Тоест един на друг.
                          Ти така някакви доказателства за тези бабини деветини да предоставиш? То бива машина за черен пиар, бива омраза и клевети точно срещу ГЕРБ, но този път изби рибата!!!:P :lol:

А аз ще постна статията на Иво, за да видим всички какво значи грамотен журналист....

Иво Инджев
                          http://ivo.bg/

Като съвестен гражданин, който иска да допринесе за борбата с престъпността, искам да задам въпрос. Може и да прозвучи политически, може и да изглежда маргинален от страна на маргинализиран журналист, но е свързан с Маргините и тяхната среда.

ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ СЕ ПОЗНАВА С АРЕСТУВАНИЯ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ-МАРГИНА, С КОГОТО Е БИЛ НА ОБЩА ТРАПЕЗА ПО СЛУЧАЙ 50 ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ЕВГЕНИЙ УЗУНОВ?

Питам, защото за подобна “тайна вечеря” , но с други оперативно интересни лица, също “братя”, но по-скоро “ по оръжие”,отколкото по рождение, каквито са “братята” Галеви от Дупница, беше принуден да се раздели с поста си вътрешният министър Румен Петков.

Той е същият, който предлага през 2008 г. Евгений Узунов за член на ИБ на БСП ( и предизвиква Татяна Дончева да възкликне, че така в ръководството на партията прониква “ банкера на Маджо”).

Узунов не само поема поста, но става и шеф на предизборния щаб на партията. А ако надникнете в сайта на БСП (където за Узунов пише “владее руски”), ще видите, че е ръководител на секретариата на ИБ на БСП, секретар по партийната дейност.

Но и това не е всичко. Тъкмо напротив, има и по-важно (според мен) качество на Евгений Узунов. Той е бивш шеф на ГУ Митници, бивш подуправител на БНБ и създател на Първа източна и международна банка (ПИМБ). Не е кой да е. И кани на своя половинвековен юбилей не кого да е, а държавния глава Първанов в комбинация с Маргините, които заедно отбелязват важното събитие.

За скептиците и любопитните уточнявам: не става дума за коктейл, на който с фалшива усмивка се разминават с досадно затоплени чаши с вино някакви непознати, разменяйки си визитни картички, а за класическа богата софра с всичките й задушевни салтанати и подразбиращото се в тази задушевна атмосфера празнуване.

Именно на 50-годишнината на Евгений Узунов през 2003 г. (когато Първанов е президент от две години) на една трапеза в едно заведение в една компания са пирували щедрият домакин и приятелите му. Сред тях е бил уж низвергнатият от времето на Виденов червен висш функционер Красимир Премянов, президентът Георги Първанов и … Маргините.

Не търсете в интернет. Няма да намерите нищо по въпроса. Организаторите са си давали сметка за необходимостта от конспирация и не са допуснали външни лица и хроникьори на мафията.

На моя маргинален сигнал за Маргините и общуването им с техния високо поставен сътрапезник най-вероятно ще бъде отговорено с мълчание. Но, както и друг път съм писал, “мълчанието е злото”.

Поради което не искам да ставам негов съучастник – нито на Първанов, нито на злото (дали има разлика, ще се види).

Всеки си има слабости. Моята е в желанието да не мълча. Първанов пък има слабост към връзките си с бивши митничари, които пък имат “силни позиции” спрямо него.

Но това е тема с продължение – нека първо да видим дали ще се появи реакция на въпроса ми за познанството между най-знаменития в момента арестант и най-именития от 8 години български управник.

Коментар

• Eвала бе, митница-материал който показва серията от абсурди и нарушения на закони,абе направо идеотизма в страната ни.

Пазарувате онлайн?

Ето какво трябва да направите, за да си освободите пратка от (столичната) митница. От 1 януари 2010 стойността, над която се плаща ДДС за пратки извън ЕС, е ?15. Това означава, че трябва да преживеете долното за всяка покупка, по-скъпа от чифт чорапи.......
                            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...medium=twitter
                            .
                            Интересно какъв ще бъде ефекта от последните малоумни нововъведения за промяна на необлагаемата стойност за внос от 150 на 15 долара. Накратко – ще ликвидира/ограничи онлайн търговията извън европейския съюз. Това от своя страна ще позволи на местните вносители да ни “радват” с цени в пъти по-скъпи от тези в САЩ поради намалената конкуренция.И с това нововъведение от 01.01.2010г каква е ползата ни от подобен акт и ние като граждани ще печелим ли нещо?. Не, няма да печелим. Ще плащате повече данъци и ще си губим времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                              Летните месеци по морето съм правил много повече от жалките 2-3000 долара. А колко чужденки съм наебал еша си няма. Аз съм легенда моето момиче. За мен още се разказват митове и легенди на Слънчев бряг. Знаеш ли защо в западните страни преди години най-много бебета се раждаха в периода март - май? Защото 9 месеца преди това мацките идваха на море в България и аз и аверите ми ги чукахме на поразия. След това кифлите си заминаваха разнасяйки българската сперма и българската юначна слава из целия континент. И в периода март- май раждаха по едно бебче с български гени.
                              Уникално куха кратуна си, пич
                              Куха кратуна е на майка ти синът. Ако имаш познати германци, поляци, чехи или скандинавци на възраст между 15 и 25 години ги питай за рождената дата. Бас държа, че ще е между март и май. И тя е тогава защото 9 месеца преди това майките им са били на почивка по нашето черноморие и са попаднали на Остап или на някой като Остап, в резултат на което са се разделили с валутата си почти на безценица. И освен това са били чукани до припадак и са се завърнали по родните си места доволни и щастливи. В тези славни времена, в държавите на запад от Калотина най-много бебета се раздаха в периода март-май и с голяма доза гордост мога да кажа, че имам огромна заслуга за това.
                              Амин.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                                http://ivo.bg/2010/01/07/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82/

ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ СЕ ПОЗНАВА С АРЕСТУВАНИЯ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ-МАРГИНА, С КОГОТО Е БИЛ НА ОБЩА ТРАПЕЗА ПО СЛУЧАЙ 50 ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ЕВГЕНИЙ УЗУНОВ?

Коментар

Working...
                                X