Стоян Александров: Налага се невероятен страх да поемеш отговорност, защото утре могат да те проснат на пода показно
Интересно изказване на Голямата секира. И е прав за много от нещата.
За Дянков
За вземането на решения
За Костов
Интересно изказване на Голямата секира. И е прав за много от нещата.
За Дянков
Имам усещане, че екипът му изпитва страх да посочи цифри, за които утре ще се окаже, че не са били реалистични. Трябва им и време да си признаят, че не са обмислили добре корекциите в някои закони или в данъци и сега има нужда от дискусия.
Освен това в правителството се появява един много сериозен проблем – страх от взимане на решения, за да не ти сложат белезници. Кой е този, който ще си сложи подписа под проект (а във всеки проект има риск), ако не си “върже гащите” десет пъти?, казва Александров в коментар на думите на премиера, че има най-добрият финансов екип.
В страната се налага невероятен страх да поемеш отговорност, защото утре могат да те проснат на пода показно.
В страната се налага невероятен страх да поемеш отговорност, защото утре могат да те проснат на пода показно.
С Костов сме израсли, дето се казва, от деца. Бяхме заедно асистенти, после в института, заедно работихме и в Министерството на финансите – той ме взе в данъчната администрация, споделя Александров в отговор на въпрос как би коментирал поведението на лидера на ДСБ.
После така се стекоха обстоятелствата, че от първи приятели ние не си говорим вече може би повече от 10 години. Даже, ако някъде се срещнем, не знам дали ще се поздравим. Властта го промени коренно. Но отговорно ще кажа – в момента ние нямаме по-зрял политик от Костов. Сега, дали той би участвал във властта, ако му предложат, е трудно да се каже. Държи се особено
После така се стекоха обстоятелствата, че от първи приятели ние не си говорим вече може би повече от 10 години. Даже, ако някъде се срещнем, не знам дали ще се поздравим. Властта го промени коренно. Но отговорно ще кажа – в момента ние нямаме по-зрял политик от Костов. Сега, дали той би участвал във властта, ако му предложат, е трудно да се каже. Държи се особено
Коментар