IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение

Лъчо пред лъжата лази,но НАШАТА ПОЛИЦИЯ го пази.За какво иде реч?-Депутат се опитал да спре репортаж за митничар, пазел авторитета на парламента
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...tnichar_pazel/
    Не, не, не!!! И още три пъти не!!!
    Не може да се поставя на карта престижа на парламента, още повече, че той сега се ръководи от (благословената с божия благодат партия) ГЕРБ. Нали не си мислиш, че Лъчо Мозъка се е водил от някакви (прости ми Боже) лобистки интереси? Таквиз светли мислители, като споменатият Лъчо, трябва да бъдат съхранени и запазени в нашия фолклор (нищо че горкият не можа за една година да научи как е истинското име на министър Плевнелиев, та все го произнася Плевенлиев). Ама какво от това? Ние да не сме безгрешни? Айде сега!... И аз оня ден вкарах един шлем по невнимание, ама това е друга тема....
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Три новини в движение
      -ЕК препоръча следващи стъпки в рамките на процедурата при прекомерен дефицит за България,
      6 юли 2010 | 16:24 | Агенция "Фокус"
      Начало / Европейски съюз
      Брюксел. Европейската комисия реши да започне процедура при прекомерен дефицит за България въз основа на данните, представени от българските власти през април 2010 г. и впоследствие потвърдени от Евростат, за дефицит на консолидирания държавен бюджет от 3,9 % от БВП през 2009 г., съобщиха от пресслужбата на ЕК...............
      И накрая, българските власти се призовават да повишат ефективността на публичните разходи, като изцяло въведат планираните структурни реформи в областта на публичната администрация, здравеопазването, образованието и пенсионната система.
      http://www.focus-news.net/?id=n1416017
      Добре ,че е ЕК та да набива канчока и гледа да ни вкара в правият път.Същата напомня за реформата, която още не е стигнала до никъде.
      -България влезе в топ 10 на най-рисковите ДЦК в света
      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3106491

Лъчо пред лъжата лази,но НАШАТА ПОЛИЦИЯ го пази.За какво иде реч?-Депутат се опитал да спре репортаж за митничар, пазел авторитета на парламента
      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...tnichar_pazel/
      Last edited by clearly; 06.07.2010, 18:54.
      http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
      Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Щеше да е смешно ако не бе истина от начало до край, това което младата дама е написала:

[I]ДО ГОСПОДИН ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ, ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
        ДО ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ, ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
        ДО ГОСПОДИН ТОТЮ МЛАДЕНОВ, МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
        ДО ГОСПОДИН СИМЕОН ДЯНКОВ, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
        НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
        МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии.
        -Да не плащам ток.
        -Да не плащам вода.
        -Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.
        -Да ми дават общински жилища.
        -Да не плащам наем на жилищата.
        -Да строя където си поискам.
        -Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.
        -Да яздя кон по улици и булеварди.
        -Да не си чистя л**ната на коня.
        -Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
        -Да прецаквам българите.
        -Да си правя каквото си искам.
        -Да нямам никакви задължения.
        -Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.
        -Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.
        -Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.
        -Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.
        -Да ми осигурявате на децата безплатен транспорт до училище, до училището може да не стигнат, но поне да се повозат.
        -Да ми плащате по 3 лева на ден, за всяко дете което ходи на училище, както на останалите цигани.
        -Да не си припознавам децата и да получавам големи помощи.
        -Да не ме интересува нищо в тая държава.
        -Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.
        -Да мога да си пи*ая и с*ра навсякъде където си искам!!!
        -Искам в България да останат само цигани.
        -Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
        -Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.
        -Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно.
        -Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.
        -Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да
        има повече пари за нас.
        -Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.
        -Искам България за циганите.
        Безнаказани убийства, кражби, многобройни случаи на педофилия, един милион с професия-безработен и социално слаб,
        феномена- "самотна социално слаба майка" на 23 деца, четири пъти по- големите помощи за циганите до които българите нямат достъп. Това е геноцид и апартейд над българите-
        НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
        Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд
        (загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.
        пълна циганизация, БЪЛГАРИТЕ ОТКАЗВАТ ДА СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА....БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБ ЛИ ТЕ УМРЯХА???
        Аз не съм съгласен с провеждането на политика на АПАРТЕЙД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН!
        И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС!

При желание изпращайте писмото на този адрес:
        http://www.government.bg/ -линк, към правителството на Република България

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПИСМА, ПОСЕТИ ТОЗИ ЛИНК: http://www.facebook.com/group.php?gi...9752776&v=wall
        Last edited by X_Y; 06.07.2010, 21:19.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Това ми звучи като на времето: "Партизани, партизани, легендарни синове ........ ".
          Ее-х! Преобул се Илия, ... пак в тия!
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
            Ето и видеото от представянето на химна на МВР: Нашата полиция - Веселин Маринов в НДК
            Като види човек и шоуто впечатлението е по-добро. Време беше и полицаите ни да си имат свой химн, да им е честит.
            Tъкмо щях да постна и аз песента изпълнена в НДК и мнението на Цецко за същата ,но ти ме изпревари.http://www.vbox7.com/play:6c62ac88
            Та да запитам кой болен мозък измисли хореографията с педалите в полицейски униформи и опелчетата на сцената?Такава подигравка с полицията никой не си е правил досега.За текста на песента нямам думи. И в заключени какво ще кажете за показания по телевизията коктейл в сградата на МВР по време на криза снощи по всички новини ?.Същият показа двойния морал на Борисов и Цецко.Уж имало криза ,но май в централата на МВР -то липсва.

Коментар

• ГЕРБ няма да изкарат мандата, намекват от ДПС

06.07.2010, 16:02 (обновена 06.07.2010, 16:07)
              Диляна Панайотова

ДПС са съгласни с оценката, която премиерът Бойко Борисов си постави за едногодишното управление - 5, но по десетобалната система.

Според ДПС за една година управление ГЕРБ на са успели и не са в състояние да покрият очакванията на българските граждани.
              „Днес икономиката се задъхва", категоричен бе Лютви Местан.

„Очакванията на българските граждани не се покриха", допълни още той.
              Местан подчерта, че добро оправдание за ГЕРБ са били финансовата криза и лошото наследство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Оценил си го по достойнство значи...

ПС
                Абе нали щяхте сватове да ставате с мече-цвети? Разсъхна ли се работата?
                Благодаря за оценката. Трудно ми е да преодолея скромността си, но аз съм роден естет и мога по-достойнство да оценя химна.
                А за сватбата- ми нищо не стана. Дъщерята била малка, синът ми бил хаймана, аз съм бил селянин...
                Ама нищо- друга софиянка ще си намерим, зер жителство не се взема толкова лесно. Или май го отмениха!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ах, какъв ХИМН!!!!
                  Ах, какъв полет на мисълта!!
                  О музо на поезията, може само да завиждаш на геният, създал такава велика творба!!!!
                  Вече спокойно мога и да умра, знаейки че съм пазен от "родното МВР" и "обгрижен" от професор Ана-Мария Борисова!!
                  Нямам достатъчно силни думи да иразя чувствата, които събуди у мен тази ОДА!!

Всъщност аз като прагматик намерих великолепно приложение на гениалната творба. Тъй като сутринта бях малко "снощен", аз си пуснах химна и се издрайфах без да си бъркам в гърлото. По-хигиенично е някак си....
                  Ето и видеото от представянето на химна на МВР: Нашата полиция - Веселин Маринов в НДК
                  Като види човек и шоуто впечатлението е по-добро. Време беше и полицаите ни да си имат свой химн, да им е честит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                    Добри новини, ето че нашата подкрепа се запазва и дори отчита ръст:

ГЕРБ остава първа политическа сила във В. Търново, сочи проучване на НЦИОМ
                    Като чета подобни политагитации се сещам за вица:
                    Дневник на американски летци:
                    "- Петък: Днес пихме с руски летци....
                    - Събота: Днес едва не умряхме от махмурлук...
                    - Неделя: Днес пак пихме с руснаците....
                    - Понеделник: Ахх! Защо не умряхме в събота!!! "

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Ах, какъв ХИМН!!!!
                      О музо на поезията, може само да завиждаш на геният, създал такава велика творба!!!!
                      Вече спокойно мога и да умра, знаейки че съм пазен от "родното МВР" и "обгрижен" от професор Ана-Мария Борисова!!

Всъщност аз като прагматик намерих великолепно приложение на гениалната творба. Тъй като сутринта бях малко "снощен", аз си пуснах химна и се издрайфах без да си бъркам в гърлото. По-хигиенично е някак си....
                      Оценил си го по достойнство значи...

ПС
                      Абе нали щяхте сватове да ставате с мече-цвети? Разсъхна ли се работата?

Коментар

• Първоначално изпратено от v.pavlov Разгледай мнение
                        Утре преди старта на БФБ да запеем за празника на МВР :

http://99mp3bg.net/song.php?s=play&id=186040
                        Ах, какъв ХИМН!!!!

Коментар

• Добри новини, ето че нашата подкрепа се запазва и дори отчита ръст:

ГЕРБ остава първа политическа сила във В. Търново, сочи проучване на НЦИОМ

06-07-2010

ПП ГЕРБ е най-влиятелната партия в община Велико Търново с 49% одобрение. Това показват резултатите от представително проучване на НЦИОМ сред 600 души на община Велико Търново, проведено от 1 до 9 юни. На второ място по влияние се нарежда БСП, посочена от едва 7% от анкетираните. Трето място заема СДС със 6% подкрепа от жителите на община Велико Търново.
                          ГЕРБ е единствената политическа сила, чието влияние продължава да расте, въпреки, че е управляваща и то във време на тежка криза. Изследването показва, че за изминалата година електоралната подкрепа за ГЕРБ е нараснала с цели 9 пункта. Втори е електоралният дял на БСП, но за изминалите три години в нагласите на хората се отчита спад с 2%.
                          ГЕРБ получава най-голяма подкрепа от най-младите на възраст под 30 г., от 40-49 годишните, от респондентите с висок жизнен стандарт и от живеещите във Велико Търново. Поддръжниците на БСП в общината пък имат социално-демографски профил, идентичен с този на електората на Социалистическата партия на национално ниво - хора с нисък жизнен стандарт, възрастни и слабообразовани, сочат статистическите данни.

Коментар

• Комунонаглостта, безочието, простащината и цинизмът нямат граници:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...ds_nagrada_za/

Първанов получи от бивш шеф в ДС награда за лидерство!!!!!!!
                            За принос към българската държавност президентът Георги Първанов получи почетния знак "Стефан Стамболов" на Института по теория и практика на лидерството към БАН с председател Димитър Иванов (един от известните колекционери в България, бивш началник на Шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност).

Отличието беше връчено от Светлана Шаренкова в началото на националната конференция "Политическо лидерство. Уроци от българската история", организирана от института на Димитър Иванов и Специализираното висше училище по библиотекознание и информационни технологии към БАН с ректор Стоян Денчев (бивш вицепрезидент на "Мултигруп"). Поводът за научната сесия е 115 г. от смъртта на бившия министър-председател Стефан Стамболов.

"Лидер на баланса и разбирателството"

с тези думи Шаренкова определи президента Първанов. "Вероятно не всички ще се съгласят с мен - някои ще прибавят още положителни черти, други биха възразили, но опитите за неглижиране на активната и балансирана позиция на Първанов по най-наболелите икономически, социални и духовни проблеми на българския народ са обречени", заяви Шаренкова.

Тя обясни заслугата на държавния глава за почетния знак така: "Основното в неговата политическа и научна дейност е намирането на баланса и хармонията в обществените отношения." "Който се занимава с държавна администрация и обществени отношения в условия на преход към пазарна икономика, гражданско общество и правова държава, знае колко трудна и неблагодарна е ролята на лидер, историците най-вече, а Първанов е историк", добави тя.

Според Шаренкова "ролята на президент на всички българи" за Първанов била нееднократно признавана, дори от неговите опоненти и неговите предшественици - президентите Желю Желев и Петър Стоянов.

Първанов като Левски, Ботев и Стамболов

Когато се връчва тази награда, неминуемо търсим паралели с дейността и поведението на българските лидери в миналото, обясни Шаренкова. И добави: "Левски е недостижим, Ботевият дух е в небесата, а първите строители на свободна и социална България отдавна са в националната памет, но дори и те не са признавани единодушно през времето." Историята обаче отрежда всекиму дължимото понякога след десетилетие, дори и векове, каза Шаренкова, нареждайки Първанов до Левски и Ботев."

Тук вече спирам да чета умопомрачителните тъпотии на тази шунда и ми идва да и извия врата, а триперливия агент и бракониер да обеся на момента на опашката на коня.

Коментар

• http://money.ibox.bg/news/id_1675358839

А така, да излязат Стаишев и Р.Овч. да защитят пак цената на газа. хахахах пълна комунистуческа пародия. За пореден път..

Коментар

• Чиновник би лекар в Русе, пазел вратата към министър Борисова
                                http://www.zdrave.net/Portal/News/De...wgLQf2GAo1A%3d
                                Д-р Тодоров:Очаквам публично извинение от министър Борисова
                                http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=555368
                                Какви са тези криеници?? Времето на "закритите" събрания отдавна, отдавна мина. Още повече, че помещенията на районната колегия на БЛС се издържат с членския внос на лекарите - само и единствено от него. Все едно някой да направи събрание в моя дом и аз да не бъда допусната??Колкото до РЦЗ-тата - до кога ще съществуват тези абсолютно излишни структори, гълтащи много пари за заплати на синекурните длъжности. Вижте го и този - служител на РЦЗ, пък пазил вратата.

Коментар

Working...
                                X