If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С тиха усмивка и с неволно изпусната сълза го приеха мечтателите.
Не “Трамвай-желание”, а трамваят на социалистическата мечта.
....
Поредният конгрес на социалистите - нашият конгрес, започва днес. Имаме нужда от сила, от спокойствие и обединение. Имаме нужда и от развитие, и от промяна. Всеки конгрес е и ново начало.
.....
От нас - истината и честната позиция на социалистите-мечтатели.
Таз мечта си е шизофренично фантазиране. В цял свят социализЪма се провали, ама дай да мечтаем.
Един трамвай раз-бълбука общественото говорене за броени дни.
Охулиха го дежурните гарвани.
С тиха усмивка и с неволно изпусната сълза го приеха мечтателите.
Не “Трамвай-желание”, а трамваят на социалистическата мечта. “Управление - с идеи и сърце”, се изписва на последния кадър в клипа.
Медийните и политическите гарвани нямат идеи, нямат сърце. Те нямат и мечти. Всуе.
Поредният конгрес на социалистите - нашият конгрес, започва днес. Имаме нужда от сила, от спокойствие и обединение. Имаме нужда и от развитие, и от промяна. Всеки конгрес е и ново начало. Вярвам, че делегатите ще работят с идеи и сърце.
По своя път от днес тръгва и новият екип на ДУМА. Знаем, че няма да е лесно. Знаем, че си вярваме и че сме много. И че първата ни задача е отново да стигнем един до друг. От нас - истината и честната позиция на социалистите-мечтатели.
С идеи и сърце.
Едно не може да се отрече като предимство да сме пълноправни жители на европейското семейство: сравняваме се с най-напредналите.
Напредналите се грижат да не забравяме кои сме и къде сме спрямо тях. След редовните доклади на Евробарометър още една европейска агенция, Eurofound, регистрира, че сме при героите на Горки: „На дъното”. Според нейно изследваме ние се усещаме като най-нещастни в ЕС ( но пък унгарците били по-големи песимисти от нас, може би защото техният социалистически премиер Дюрчани откровено си призна истината-че лъже, докато нашият Станишев упорито отрича и така щади вярата на верните симпатизанти).
По този повод, като се вземат предвид оценките за нас, както и изказаните по наш адрес квалификации през годината, имам предложение в аванс за новогодишно обръщение на бащата на тройната коалиция във връзка с нейните големи постижения в европейските класации Георги Първанов. То би могло да бъде следното :
„Здравейте европейски шампиони по сърдечносъдови заболявания, по тютюнопушене, особено сред жените и подрастващите, обслужвани най-зле в болниците, но най-често в гробищата, включително на невръстна възраст и особено интензивно като жертви на поръчкови убийства!
Здравейте рекордьори по саботаж на Лисабонската стратегия за информационното общество, либерализирането на социалното включване и устойчивото развитие на пазарите в Европа!
Здравейте младежи, които сте най-зависими от родителите си спрямо връстниците си в Европа, но заедно с онези, от които зависите, чупите всички европейски норми по търпимост към замърсяването на природата от гиганти като комбината в Кремиковци, без обаче да преставате да бъдете най-недоверчивите граждани на съюза и едновременно- едни от европейците с най-високо самомнение, харесващи както никой друг народ в Европа именно съюза..ъъъъ, Русия!
Здравейте бедняци с най-ниските заплати в най-бедната на глава от населението страна от ЕС, но пък сочена и за най-корумпирана, и с най-лоши показатели по отношение на свободата на словото!
Здравейте определящи себе си за най-нещастни и най-недоволни, но и най апатични спрямо политиката и обществената дейност.
Здравейте като за последно, защото с тези шампионски темпове на измиране, на следващата Нова година рекорден брой от Вас няма да чуят следващото ми новогодишно обръщение-не и на този свят! Специално за Вас дважди: здравейте, здравейте!
А на оцелелите: до нови срещи и рекорди в оставащите ми цели три години и две новогодишни обръщения!
Щастлив съм да ви кажа наздраве, уважаеми нещастници!”
Лелелеле, комунягите как са се активизирали не е истина просто! Всичко навсякъде е залято от мръcна комунистическа пропаганда! Целия им грамотен електорат (около 5%) е впрегнат да пише гллупости из интернет..
ДеНиро, това си има и добрата страна - колкото повече спамят по форумите, толкова повече хора разбират истинската им същност:
Виж го как се е изпуснал:
уважение изпитвам например към Президента, към лидера на ДПС и 1000 %-ов българофил Ахмед Доган, към някои политици от БСП!
По тяхната извратена логика, плод на замъглено съзнание, колкото повече краде някой, толкова повече става "българофил".
Така и най-заблудените хора ще осъзнаят какво всъщност предтавлява един комунист.
Лелелеле, комунягите как са се активизирали не е истина просто! Всичко навсякъде е залято от мръcна комунистическа пропаганда! Целия им грамотен електорат (около 5%) е впрегнат да пише гллупости из интернет..
Ето нещо и от Инджев:УВАЖАЕМИ НЕЩАСТНИЦИ!
от Иво Инджев ⋅ ноември 20, 2008 ⋅ Коментирайте
Едно не може да се отрече като предимство да сме пълноправни жители на европейското семейство: сравняваме се с най-напредналите.
Напредналите се грижат да не забравяме кои сме и къде сме спрямо тях. След редовните доклади на Евробарометър още една европейска агенция, Eurofound, регистрира, че сме при героите на Горки: „На дъното”. Според нейно изследваме ние се усещаме като най-нещастни в ЕС ( но пък унгарците били по-големи песимисти от нас, може би защото техният социалистически премиер Дюрчани откровено си призна истината-че лъже, докато нашият Станишев упорито отрича и така щади вярата на верните симпатизанти).
По този повод, като се вземат предвид оценките за нас, както и изказаните по наш адрес квалификации през годината, имам предложение в аванс за новогодишно обръщение на бащата на тройната коалиция във връзка с нейните големи постижения в европейските класации Георги Първанов. То би могло да бъде следното :
„Здравейте европейски шампиони по сърдечносъдови заболявания, по тютюнопушене, особено сред жените и подрастващите, обслужвани най-зле в болниците, но най-често в гробищата, включително на невръстна възраст и особено интензивно като жертви на поръчкови убийства!
Здравейте рекордьори по саботаж на Лисабонската стратегия за информационното общество, либерализирането на социалното включване и устойчивото развитие на пазарите в Европа!
Здравейте младежи, които сте най-зависими от родителите си спрямо връстниците си в Европа, но заедно с онези, от които зависите, чупите всички европейски норми по търпимост към замърсяването на природата от гиганти като комбината в Кремиковци, без обаче да преставате да бъдете най-недоверчивите граждани на съюза и едновременно- едни от европейците с най-високо самомнение, харесващи както никой друг народ в Европа именно съюза..ъъъъ, Русия!
Здравейте бедняци с най-ниските заплати в най-бедната на глава от населението страна от ЕС, но пък сочена и за най-корумпирана, и с най-лоши показатели по отношение на свободата на словото!
Здравейте определящи себе си за най-нещастни и най-недоволни, но и най апатични спрямо политиката и обществената дейност.
Здравейте като за последно, защото с тези шампионски темпове на измиране, на следващата Нова година рекорден брой от Вас няма да чуят следващото ми новогодишно обръщение-не и на този свят! Специално за Вас дважди: здравейте, здравейте!
А на оцелелите: до нови срещи и рекорди в оставащите ми цели три години и две новогодишни обръщения!
Щастлив съм да ви кажа наздраве, уважаеми нещастници!”
Print This Post
този мишок Коритаров има вид точно на ченге, но съм против всяко изгонване, а и той се отличава що годе от другите подлоги
ама защо го гонят? чии интереси е настъпил? някой има ли представа
познай от 3 пъти - ДПС и АХМЕД ДОГАН
преди 1 седмица той пророкува това
Доган ли го пророкува шегувам се
аз телевизия почти не гледам
сега четох в един друг сайт коментари и те това казват
ама пише, че му плащали за изявленията
Влез в сайта на НОВА ТВ и изгледай предаванията му от последните 2 седмици.
Ще ти просветне, а така, трябва да филтрираш и мнения и на тролове.
Професор Димитър Иванов
Професор Иванов, вие разбрахте ли за прословутия клип „Сергей ватман”, с който се рекламира предстоящият конгрес на БСП?
- Разбира се, знам за това. Ръководството на БСП този път изключително откровено показва състоянието на модернизацията на държавата и на икономиката, до която тройната коалиция ни доведе. Вместо България да бъде пилотирана в един самолет, достоен за 21-ви век, сегашният пилот на държавата кара остарял трамвай. В него е символът на страната – пенсионер и още един гражданин, който също сериозно е обеднял. Как да ни внуши ватманът, че води страната към просперитет? Не знам конгресът на БСП до какви решения ще стигне, но бих искал да подчертая, че никога досега партията не е била в такъв тежък плен на една върхушка, която е вкопчена във властта.
- За олигарсите ли говорите?
- Говоря за ръководството на БСП. Това е част от система на една заселваща се олигархократия у нас. Всичко това дава сериозното основание за една международна присъда на България, която бе издадена от много места – засилването на престъпността, корупцията и сливането на политическата власт с икономическата
този мишок Коритаров има вид точно на ченге, но съм против всяко изгонване, а и той се отличава що годе от другите подлоги
Доган ли го пророкува шегувам се
аз телевизия почти не гледам
сега четох в един друг сайт коментари и те това казват
ама пише, че му плащали за изявленията
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Нова телевизия изгони Коритаров
news.bg
Размер на шрифта: a a a
„Нова телевизия" се разделя с единия от водещите на сутрешния блок „Здравей, България" - Георги Коритаров.
Поводът за раздялата е неспазването от страна на водещия на принципите на журналистическия плурализъм и използването на телевизионния екран за лични цели, съобщават от медията.
Лора Крумова остава водещ на сутрешния блок „Здравей, България". Предаването ще продължи да се излъчва, както до сега - всеки делничен ден от 6:55 до 10:00 ч.
Припомняме, водещият, който бе известен с рубриката си "Коритаров лайф", част от сутрешния блок, направи серия интервюта по скандала, провокиран от самоубийството на Ахмед Емин.
В едно от последните предавания, гост на "Коритаров лайф" уличи водещия, че цитира фалшиф документ, предоставен му от Керим Караали.
Препоръчвам на НОВА да вземат за водещ Явор Дачков...
Коментар