If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
но за Б.Б. абсурд!!! Тоя балък... ще развали всичко, цяла България ще заприлича на мръсотията в София!!!
Аз бих гласувал за Ковачки... но да видим как ще се представят... има още време....
Първоначално изпратено от Jay Gould
Първоначално изпратено от Shemata
Бойко е един пълен аутсайдер...!!!
радвам се че повечето сте го разбрали!!! За да може да гласуваме за една нова, прекрасна, чиста и достойна за живеене БЪЛГАРИЯ!!! ВИВА България!!!
а мутрите като Б.Б. ВЪН!!! Не искаме повече крадци да ни управляват!!!
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Първоначално изпратено от Mogo Mogo
Като сте се събрали всички селяни в София как да е различно положението?
Наредбата, която я готви едва сега трябваше да бъде гласувана още когато го избраа за първи път за кмет и сега положението щеше да е друго.
Бойко също е селянин от Банкя.
Ами за кого да гласуваме тогава? Давайте идеи.
Е от къде на къде бизнесмен, чийто бизнес основно зависи от държавната регулация ще тръгне да става политик, за да работи за държавата ли!? И точно Ковачки ли!?
Според мен Ковачки е по-българския вариант на ДПС и евентуално резервен играч, който да обере етническите гласове, ако се наложи...
Според мен най-сериозните индикации за по-нормална политика идват от ГЕРБ, а дай боже десните да се обединят и влязат в парламента!
но за Б.Б. абсурд!!! Тоя балък... ще развали всичко, цяла България ще заприлича на мръсотията в София!!!
Аз бих гласувал за Ковачки... но да видим как ще се представят... има още време....
Първоначално изпратено от Jay Gould
Първоначално изпратено от Shemata
Бойко е един пълен аутсайдер...!!!
радвам се че повечето сте го разбрали!!! За да може да гласуваме за една нова, прекрасна, чиста и достойна за живеене БЪЛГАРИЯ!!! ВИВА България!!!
а мутрите като Б.Б. ВЪН!!! Не искаме повече крадци да ни управляват!!!
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Наредбата, която я готви едва сега трябваше да бъде гласувана още когато го избраа за първи път за кмет и сега положението щеше да е друго.
Бойко също е селянин от Банкя.
Ами за кого да гласуваме тогава? Давайте идеи.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от Майор Деянов
Първоначално изпратено от Bobi75
Хе хе, щатската нали
Не щатската,тази в Северозападна България,знаеш коя...
Всъщност какво е чувството да си роден в Михаиловград и да си антикомунист...Там такива като теб се броят на пръсти,за това ли дойде в София?
Този нормален разговор пак ли е мето на ДС уважаеми?
Поне аз съм чист и не се крия и не сменям никове Майор Деянов, но с последния определено си случил! Подхожда ти, както Енгелс на Маркс ха ха ха ха
Не щатската,тази в Северозападна България,знаеш коя...
Всъщност какво е чувството да си роден в Михаиловград и да си антикомунист...Там такива като теб се броят на пръсти,за това ли дойде в София?
Заради ставащото в София Б. Борисов трябва незабавно да си подаде ОСТАВКАТА!!!
То така, ако беше, Станишев досега да е избухнал в пламъци и с него всички комуняги.
Щяха да свършат работата на няколко ядрени електроцентрали.
А по-големи селяни от комунягите няма.....днеска завод за полупроводници, а утре за цели.....днеска Би Гугъл, а утре Куатро Гугъл [/quote]
Ами Боби дай личен пример и се прибери в Монтана...
Така проблемите на гражданите на София ще намалеят...
Слава Великому Сталину!
Коментар
Bobi75
Като сте се събрали всички селяни в София как да е различно положението?[/quote]
То така, ако беше, Станишев досега да е избухнал в пламъци и с него всички комуняги.
Щяха да свършат работата на няколко ядрени електроцентрали.
А по-големи селяни от комунягите няма.....днеска завод за полупроводници, а утре за цели.....днеска Би Гугъл, а утре Куатро Гугъл
Историческата истина за престъпната същност на комунистическия режим ще бъде изучавана в българското училище. Много съм доволен!
Като ви притисне кризата ще плачете за социализма, мишки нещастни.
Напротив, кризата е голям стимул за изритване на БСП от властта!
Ти вместо да мислиш за БСП се тревожи дали изобщо някоя от малките десни партиики ще влезе в следващия парламент...
О, аз точно нямам никакъв проблем - БСП постоянно се оплаква, че има проблем с мен!
Сигурен ли си че от БСП знаят за теб?В смисъл че съществуваш,че чак да имат проблем с тебе...
В политически смисъл знаят много добре - като се поразходиш из темите на този форум, сам ще се досетиш!
до изборите има достатъчно време цяла България да истинското лице на София - мръсна, пълна с бездомни кучета сеещи зарази, ОТВРАТИТЕЛНИ УЛИЦИ, по които ще си строшим главите и краката... Просто е НЕВЕРОЯТНА МРЪСОТИЯ, ПРОСТО НЕВЕРОЯТНА!!! Елате и вижте това... за да повярвате и да спасим България!!!
И на фона на това един кмет изпълнен с нежни чувства към себе си и възхваляващата го тълпа от подлизурковци, които вече изгонихме от властта!
Самият той горещо насърчава ПОЛИТИЧЕСКОТО РЕНЕГАТСТВО и приема дружба с кого ли не?!!!
Докога ще толерираме като избиратели политическата измама? Така наречените независими депутати са чисти лъжци.... ти си гласувал за него защото е от НДСВ примерно, той за 4 г. още не може партия да си намери...?
ВСЕКИ, КОЙТО МЕ ОБВИНИ В ЛЪЖА ДА ДОЙДЕ В СТОЛИЦАТА И ДА ВИДИ МИЗЕРИЯТА !!!!!!!!!!!
ВЕЧЕ ВИ МАЙТАПЯТ, ЧЕ ДОРИ ОТ САМОЛЕТ СЕ ВИЖДАТ КАМАРИТЕ И БУНИЩАТА ДОРИ ОКОЛО САМОТО ЛЕТИЩЕ - а аз ги видях от самолета, а вие?
този кмет Борисов има само реклама и добър външен вид(според някои жени!!!) , а според някои от нас - той не е човека!
За мръсотията в цяла София не е виновен Бойко Борисов. Истината е, че от как се помня София винаги е мръсна. Проблема не е в един човек. Проблема е, че много хора дълги години не правеха нищо. Това се отнася за и за цяла България.
Ей, комунистите (добър пример е be_google) си останаха същите. На тях все някой друг им е виновен. Първо беше Костов и СДС, после царя, сега Бойко Борисов. Само Доган им харесва, защото направи ОФ с тях и им харесва да играят чалга (кючек) под неговата зурла. Обичат комунистите да обвиняват другите за своите грехове.
Комунистите имат черно-бяла картина за света. Техния принцип е "Който не е с нас, е против нас".
Но затова българският народ на изборите ще ги изпрати в заслужена опозиция.
до изборите има достатъчно време цяла България да истинското лице на София - мръсна, пълна с бездомни кучета сеещи зарази, ОТВРАТИТЕЛНИ УЛИЦИ, по които ще си строшим главите и краката... Просто е НЕВЕРОЯТНА МРЪСОТИЯ, ПРОСТО НЕВЕРОЯТНА!!! Елате и вижте това... за да повярвате и да спасим България!!!
И на фона на това един кмет изпълнен с нежни чувства към себе си и възхваляващата го тълпа от подлизурковци, които вече изгонихме от властта!
Самият той горещо насърчава ПОЛИТИЧЕСКОТО РЕНЕГАТСТВО и приема дружба с кого ли не?!!!
Докога ще толерираме като избиратели политическата измама? Така наречените независими депутати са чисти лъжци.... ти си гласувал за него защото е от НДСВ примерно, той за 4 г. още не може партия да си намери...?
ВСЕКИ, КОЙТО МЕ ОБВИНИ В ЛЪЖА ДА ДОЙДЕ В СТОЛИЦАТА И ДА ВИДИ МИЗЕРИЯТА !!!!!!!!!!!
ВЕЧЕ ВИ МАЙТАПЯТ, ЧЕ ДОРИ ОТ САМОЛЕТ СЕ ВИЖДАТ КАМАРИТЕ И БУНИЩАТА ДОРИ ОКОЛО САМОТО ЛЕТИЩЕ - а аз ги видях от самолета, а вие?
този кмет Борисов има само реклама и добър външен вид(според някои жени!!!) , а според някои от нас - той не е човека!
Коментар