If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Георги Пирински разпусна парламента
19 декември 2008 | 09:33 | Агенция "Фокус"
София. Георги Пирински разпусна парламента. След гласуването на предвидените актове в програмата на Народното събрание Пирински закри заседанието на парламента, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Следващото заседание е на 14 януари от 9.00 часа.
Депутатите започнаха да напускат сградата на парламента половин час след започването на заседанието. Пирински обяви коледната ваканция на депутатите.
Взеха парите и побегнаха преди тракторите да дойдат...
Бог да пази България !
Защо трябва да се пускат трактори в центъра на столицата изобщо?
Иначе, честита почивка и празници на всички. Време е да спрем да се дърпаме и да празнуваме заедно, да забравим миналото и да гледаме напред към новата година.
Коментар
AfterDark
е сега кво става имате ли трактористи в софето или не?
София. Георги Пирински разпусна парламента. След гласуването на предвидените актове в програмата на Народното събрание Пирински закри заседанието на парламента, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Следващото заседание е на 14 януари от 9.00 часа.
Депутатите започнаха да напускат сградата на парламента половин час след започването на заседанието. Пирински обяви коледната ваканция на депутатите.
Бог да пази България !
...... Ама и аз съм си виновен. Защо осигурявам служителите си на пълните възнаграждения?!? Защо си плащам данъците в пълен размер?!? На мен ми се налага да работя на 24,25,26 и така до 31 за да може бизнеса да върви?!? А те голяма почивка ще направят. Може да преосмисля политиката си от 2009 година..
Бог да пази България !
Всички, които твърдят, че никога не биха се коалирали с БСП. До момента такава настроения показват СДС, ДСБ, ГЕРБ (след изказванията на ББ), може и някои други.
А бройката ще бъде много по-голяма, ако в час по история в училище се обясняваше за, примерно, един редови ден на политзатворник в лагера Белене. Защо е там, кой го е пратил и какви са всички хубави неща, които му се случват.
Задължително гласуване и ограмотяване на хората, ей това ви трябва за да бъдете изринати.
Oshte si mnogo zelen, mladi momko
Вярно е! Но не смятам да стана на 60 години и тогава да ми се изясни, че е трябвало да предприема по-сериозни стъпки още преди 30 години. Сигурен съм, че това познание ще ме грее вместо парното, което ще съм го спрял с пенсията си от 200 лв.
"Съветниците от ГЕРБ във Велинград гласуваха заедно с ДПС незаконна продажба на терен в центъра на града в полза на депутата от ДПС Фидел Беев, въпреки изявленията на Бойко Борисов, че ГЕРБ никога няма да се коалира с партията на Доган.
Скандалното решение бе подкрепено на днешната сесия и от съветниците на ВМРО и БЗНС. При общо 18 гласували „за" председателят на Общинския съвет Мустафа Джамбаз обяви решението за прието. "
горе в анкетата резултатите показват, че само 4% биха гласували за СДС.... какъв ли извода да си направя ... и за хората дето пишат тука че подкрепят СДС... и май май са някви фиктивни Никове...
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Първоначално изпратено от Стамболов
Всички, които твърдят, че никога не биха се коалирали с БСП. До момента такава настроения показват СДС, ДСБ, ГЕРБ (след изказванията на ББ), може и някои други. +10
Ръководствата на СДС и ДСБ се нядяват да се качат на Бойковата каручка но пожарникаря в последният момент ще им покаже среден пръст. Помнете ми думата.
Всички, които твърдят, че никога не биха се коалирали с БСП. До момента такава настроения показват СДС, ДСБ, ГЕРБ (след изказванията на ББ), може и някои други.
А бройката ще бъде много по-голяма, ако в час по история в училище се обясняваше за, примерно, един редови ден на политзатворник в лагера Белене. Защо е там, кой го е пратил и какви са всички хубави неща, които му се случват.
Задължително гласуване и ограмотяване на хората, ей това ви трябва за да бъдете изринати.
Oshte si mnogo zelen, mladi momko
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
"Лидерът на РЗС Яне Янев и независимият народен представител Димитър Абаджиев сезират днес главния прокурор, Комисията за борба с корупцията в парламента и ДАНС със сигнал срещу бизнесмена Георги Гергов, който е и в ръководство на БСП.
Димитър Абаджиев каза, че със сигнала се иска проверка за извършени престъпления в три случая и посочи, че има предвид данъчни престъпления; приготовления за извършване на престъпления чрез апортиране на земя на летище „София"; извършване на неизгодна сделка с общинска земя в Пловдив.
Абаджиев каза, че Георги Гергов е участвал или е бил подбудител на сделки, които са свързани с престъпление срещу собствеността.
Сигналът показва как от един свинекомплекс някой може да стане собственик на цял град, допълни депутатът, визирайки с думите си Георги Гергов."
Що ли ми се струва, че този ще гушне босилека. Може би защото скоро не са отстрелвали съветник на Гоце.
Всички, които твърдят, че никога не биха се коалирали с БСП. До момента такава настроения показват СДС, ДСБ, ГЕРБ (след изказванията на ББ), може и някои други. +10
Ръководствата на СДС и ДСБ се нядяват да се качат на Бойковата каручка но пожарникаря в последният момент ще им покаже среден пръст. Помнете ми думата.
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Мен ме биеха защото чуках шведки по морето. Пък и аз никога не съм се правил на репресиран.
Аз познавах един който беше лежал в Белене защото бе крал олио от ТКЗСто. След 10.11. се изкарваше борец за свобода, дори и по телевизията го даваха няколко пъти но в селото в което живееше всички знаеха, че е обикновен крадец на олио. А тогава милиционерите пипаха здраво. Изпитал съм го на гърба си.
И ти си крал олио!!!!!!
Мен ме биеха защото чуках шведки по морето. Пък и аз никога не съм се правил на репресиран.
Аз познавах един който беше лежал в Белене защото бе крал олио от ТКЗСто. След 10.11. се изкарваше борец за свобода, дори и по телевизията го даваха няколко пъти но в селото в което живееше всички знаеха, че е обикновен крадец на олио. А тогава милиционерите пипаха здраво. Изпитал съм го на гърба си.
Коментар