IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
    Ами прав е да те определя така.Ти си знаеш защо.
    Аргументите му не са Герберски,нито имаш право да ги определяш като такива.
    Нито пък аз съм гербер,просто си много зле.
    И след като си толкова изкривен,я ни кажи изгодно ли ни е на всички да плащаме такива колосални суми,следващите десетки години,нормално е да падат глави на политици продажници.То да не са Комунистите на власт.Става въпрос за много пари.
    Кажи:
    Може ли висш правителствен чиновник, като шефа на НЕК, да подпише договор с руската държава без знанието и одобрението на министъра си?
    Хайде кажи! Възможно ли е?
    Кажи герберче...
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Как да ти отговоря бе човек, ти въобще рзличаваш ли черно от бяло, ден от нощ.......ами за мен си луд 100% - завършен......
      Кажи:
      Може ли висш правителствен чиновник, като шефа на НЕК, да подпише договор с руската държава без знанието и одобрението на министъра си?
      Кажи герберче...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Кажи му на "гиговче"!!!
        Кажи:
        Кажи герберче...

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
          Гигов напълно съм съгласна с твоята гледна точка .Няма такъв идиот, който да повярва, че шефът на НЕК е подписал такъв документ без пълномощие от най-високо ниво.Това си е трик на Бойко Рапона за пред публиката за да излезе той чист Същият казва на Първанов да подпише каквото трябва, но той пак да се направи на изненадан и да каже после:,,Какво да правя,трябва да изпълнявам договора!'' А на уволнения Първанов е предложено да стане бушон с обещанието да се вдигне малко шум за пред , но да не му се случи нищо, и ще бъде компенсиран впоследствие доста добре.Толкова по тая новина касаеща епизодът ,,АЕЦ-а и балъците'' От мен сега ви посвам един добър материал. Жалко, че всички подобни са глас в пустиня, кучетата си лаят ,кервана си върви..
          Митниците и МВР - вече само цветя и рози
          Странно, но никой не обръща внимание на разсекретените потресаващи констатации на Ваньо Танов пред парламентарната комисия срещу корупцията

http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0000901
          Мейси и Гигов ОК......ама и Джей вече ми идва в повече....

Коментар

• Шефът на НЕК подписва с руснаци без разрешение
            Без да има право, Красимир Първанов подписал с "Атомстройекспорт" документ, който задължава България да парафира окончателен договор за АЕЦ "Белене
            Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков светкавично уволни шефа на държавната Националната електрическа компания (НЕК) Красимир Първанов, когато разбра, че е подписал с руската "Атомстройекспорт" договор, който не е имал право да подписва.
            Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Има ли идиот, който да повярва на герберския Трайко.

Някакъв висш чиновник подписал нещо толкова важно без да пита министъра???
            А бе пожарникарят ни взе съвсем за идиоти. То, очевидно сме такива, щом сме го сложили за премиер, ама....
            Как чиновникът ще подпише, без да пита министъра си?! То да не е поръчка за доставка на тоалетна хартия за бърсане на нааканите герберски задници? Атомна централа е това!
            За вас не знам, ама на мен ГЕРБЕРСКИЯТ ЦИРК ми омръзна.

Хайде да чуя мнението на дългогодишни държавни служители! Това ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?
            Гигов напълно съм съгласна с твоята гледна точка .Няма такъв идиот, който да повярва, че шефът на НЕК е подписал такъв документ без пълномощие от най-високо ниво.Това си е трик на Бойко Рапона за пред публиката за да излезе той чист Същият казва на Първанов да подпише каквото трябва, но той пак да се направи на изненадан и да каже после:,,Какво да правя,трябва да изпълнявам договора!'' А на уволнения Първанов е предложено да стане бушон с обещанието да се вдигне малко шум за пред , но да не му се случи нищо, и ще бъде компенсиран впоследствие доста добре.Толкова по тая новина касаеща епизодът ,,АЕЦ-а и балъците'' От мен сега ви посвам един добър материал. Жалко, че всички подобни са глас в пустиня, кучетата си лаят ,кервана си върви..
            Митниците и МВР - вече само цветя и рози
            Странно, но никой не обръща внимание на разсекретените потресаващи констатации на Ваньо Танов пред парламентарната комисия срещу корупцията

http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0000901
            http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
            Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Ето ти ги аргументите ГЕРБЕРСКИ.
              Военни, глупаци, луд ...

Зададох конкретен въпрос. Прочети го.
              Полемика няма. Само плювни.
              Кажи:
              Кажи герберче...
              Ами прав е да те определя така.Ти си знаеш защо.
              Аргументите му не са Герберски,нито имаш право да ги определяш като такива.
              Нито пък аз съм гербер,просто си много зле.
              И след като си толкова изкривен,я ни кажи изгодно ли ни е на всички да плащаме такива колосални суми,следващите десетки години,нормално е да падат глави на политици продажници.То да не са Комунистите на власт.Става въпрос за много пари.

Коментар

Военни, глупаци, луд ...

Кажи:
                Кажи герберче...
                Как да ти отговоря бе човек, ти въобще рзличаваш ли черно от бяло, ден от нощ.......ами за мен си луд 100% - завършен......

Коментар

Военни, глупаци, луд ...

Кажи:
                  Кажи герберче...
                  Кажи му на "гиговче"!!!

Коментар

На военни глупаци не отговарям.......особенно вече и луди, пич ходи се прегледай, не ми пука за коя партия си, всичко при теб е малоумие и лудост......
                    Военни, глупаци, луд ...

Кажи:
                    Кажи герберче...

Коментар

• Искат по-скъп ток до 14%, дават до 5% http://dnes.dir.bg/news/tok-dkevr-8354613?nt=10

Интересно на какво основание шайката от 5 престъпника, която ни струва над 3 милиона (ДКЕВР), ще разрешава какво да е покачване в цените на тока?!

Антимонополни искания към Министерски Съвет на Република България:

1. Понижение на цените на тока (със 68-71 %)
                      2. Понижение на цените на водата с 56%
                      3. Закриване на ДКЕВР - Комисията в сегашния си вид, е паразитна и вредна организация - която струва милиони годишно, като при това нанася вреди, както на българската икономика, така върху джоба и благосъстоянието на всеки редови българин.
                      4. Подвеждане под съдебна отговорност, на сегашни и предишни членове на ДКЕВР:
                      За - Нанасяне на вреди в особено големи размери, на цели отрасли в индустрията, по действащите и в момента закони в страната - "Обект на посегателство и правилното функциониране на икономиката /важни стопански отрасли на икономиката/, нарушава се нормалната стопанска дейност./разконцентриране. Разстройване на стопански отрасли, или на отделното предприятия. Подравяне на стопанските отрасли, и на отделни предприятия .. (Наказателен кодекс)
                      5. Разследване на имущественото им състояние, на техните роднини и близки, както и такова за всеки който в последните години е лобирал за по-високи цени на електроенергията.
                      6. Отмяна на срока на давност за тези престъпления.
                      7. Да се задължат всички обществено и икономически значими компании като; EVN, Е.ОН, ЧЕЗ, НЕК, Булгаргаз, М-Тел, Виваком,Глобул, Лукойл България, ВИК дружества и т.н., да обнародват на всяко тримесечие финансови отчети. След като могат да искат пари от граждани, фирми и промишлени предприятия е добре да се знае за какво точно отиват тези пари.
                      8. На всяко заседание на новата комисия определяща цените на ток, вода и газ; освен представители на енергийния сектор и държавата, да има и представители на профсъюзите, браншовите организации от бизнеса, индустрията, търговията, като и от КЗП (Държавни и частни).
                      9. Същите да влязат и на заседанията на Антимонополната комисия.
                      10. Всички заседания да са открити, а не както е сега в ДКЕВР "закрити заседания".
                      11. Преразглеждане на приватизационните договори с трите електроразпределителни дружества - ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН, Софийска вода, заради неспазване на приватизационните условия по тях.
                      12. Да се дават данъчни стимули за енергийна ефективност за сгради и на частни лица, инвестиращи лично средства в енергийна ефективност на собствените си жилища. Австрийския модел да се приложи в България.
                      След като държавата иска и налива пари в компании за така наречената "зелена енергия", следва да го прави и за частни лица.

Заявяваме, че искаме от настоящото правителство да предприеме незабавни нормативни мерки.

Писна ни да ни крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall

Last edited by Jay Gould; 05.04.2011, 21:25.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Какво ще кажеш... такава тъпотия не бях чел. Все едно са го затворили някъде и той подписал да дразни Трайчо...При подписването на един договор има екип,двама преводачи ,5 юристи по вътрешно и международно право , дваисет консултанти и специалисти, специалист по фонетиката и куп секретарки... ....и докато не мине през последна инстанция да го види и си каже мнението не се подписва...
                        На маймуни ни направиха....
                        Абе ти къде живееш.....ТУКА ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Възможно е. Ако всичко е предварително нагласено. Не съм още съвсем сигурен, ни мисля, че току що сготвиха Трайчо.
                          Какво ще кажеш... такава тъпотия не бях чел. Все едно са го затворили някъде и той подписал да дразни Трайчо...При подписването на един договор има екип,двама преводачи ,5 юристи по вътрешно и международно право , дваисет консултанти и специалисти, специалист по фонетиката и куп секретарки... ....и докато не мине през последна инстанция да го види и си каже мнението не се подписва...
                          На маймуни ни направиха....

Коментар

На военни глупаци не отговарям.......особенно вече и луди, пич ходи се прегледай, не ми пука за коя партия си, всичко при теб е малоумие и лудост......
                            Правилно,няма как да слизаме до нивото на такива типове.И аз ще спра да му отвярям очите за него самия.
                            Намери се някои да му го каже,на воения.

Коментар

Не разбрах какво мислиш по въпроса: Може ли висш правителствен чиновник, като шефа на НЕК, да подпише договор с руската държава без знанието и одобрението на министъра си?
                              Кажи герберче...
                              Щото всичките герберчета само плюете на лична основа, ама като стане въпрос за аргументи се изнизвате като мокра връв.
                              Хайде да видя АРГУМЕНТИ.
                              На храчки като твоите са навикнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                                Jay Gould то се очакваше да се прикрият реално живеещите хора в България и НСИ да ни изнесе неверни данни -към февруари тази година населението на страната е 7 351 234 души?.
                                Като отлично запознат с проведеното преброяване, мога само да приема тъжния факт за “Националната” стъкмистика и да подкрепя Jay Gould.Подобни проблеми е имало и в Скандинавските държави след 2та световна война.Накратко всичко зависи от управлението на държавата.

Коментар

Working...
                                X