Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
ББ му трябват точно още 2-3 месеца и ще си унищожи партията...
и ще го има него само по комиксите...
дано малко да се осъзнае и да иде някъде на курсове за 2-3 години да си поправи комуникативните умения
Първоначално изпратено от Майор ДеяновМислех че ще е по-оспорвана кампанията,но пожарникаря се издъни още преди да е започнала...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Специален поздрав за Стамболов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ББ си направи политическо харакири с това изказване...
Както и със съюзяването си с Костов...
ГЕРБ тази изкуствена и мъртвородена партия вече е политически труп...
От сега натам това изказване на ББ става основен мотив в агирацията ми срещу ГЕРБ...Бая човешки материял ще убедя да не гласува за вас...
Благодаря за подарената възможност...Само стой и гледай какво става с рейтинга на ГЕРБ следващите месеци....Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Стамболов,
след такова изказване мисля, че съществено ще намалеят изберателите му...
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от СтамболовНапротив, вече е сигурно, че ГЕРБ ще спечели изборите.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
на ББ % - а избератели неприкъснато намаля...
Първоначално изпратено от СтамболовГладна кокошка просо сънува...
Комунистите приемат желаното за действителност.
Напротив, вече е сигурно, че ГЕРБ ще спечели изборите.
be_google, Бойко Борисов е достойният бъдещ министър-председател! Трябва да говориш за него с уважение.
Първоначално изпратено от be_googleИма една стара народна мъдрост: "Кой, каквото прави - на себе си го прави"
от провала на Барисов ще намаже разбира се старата лисица костов, НДСВ и Атака
Борисов се самоуби политически
News Bg - 05 Февруари 17:03
Тове е мнението на БСП по повод изявленията
Евродепутатите на БСП ще сезират ЕК за дискриминационното и расистко поведение на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.Това съобщи на извънредна пресконференция говорителят на БСП Корнелия Нинова. Според коментара на Кирил Добрев е странна промяната в плана на Бойко Борисов да замени лекцията си в Харвард с лекция пред българските емигранти.От Харманли до Харвард дискриминацията си е дискриминация“, подчерта Добрев.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Гладна кокошка просо сънува...
Комунистите приемат желаното за действителност.
Напротив, вече е сигурно, че ГЕРБ ще спечели изборите.
be_google, Бойко Борисов е достойният бъдещ министър-председател! Трябва да говориш за него с уважение.
Първоначално изпратено от be_googleИма една стара народна мъдрост: "Кой, каквото прави - на себе си го прави"
от провала на Барисов ще намаже разбира се старата лисица костов, НДСВ и Атака
Борисов се самоуби политически
News Bg - 05 Февруари 17:03
Тове е мнението на БСП по повод изявленията
Евродепутатите на БСП ще сезират ЕК за дискриминационното и расистко поведение на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.Това съобщи на извънредна пресконференция говорителят на БСП Корнелия Нинова. Според коментара на Кирил Добрев е странна промяната в плана на Бойко Борисов да замени лекцията си в Харвард с лекция пред българските емигранти.От Харманли до Харвард дискриминацията си е дискриминация“, подчерта Добрев.
Коментар
Коментар