IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а необразован може да е единствено и само избирателя на БК(С)П.
    Хех добре нека бъдем "политически коректни" не мога да нарека "материал" хората, които гласуват за БК(С)П или Д(П)С.
    Абсолютна безмозъчност - това е правилната характеристика. С какви очи се изправя това нагло и безхаберно рокерче Станишко да омайва горките пенсионери??? След като управлението му е всепризнато, като най-корумпираното в Европа.
    Тези безкрайно търпеливи хора от ЕС не са вече на прага да ни кажат в очите, колко са тъпи, нагли, крадливи и безочливи нашите управляващи - ТЕ НИ (ИМ) ГО КАЗАХА. И продължават да го правят чрез доклади и директни медийни изяви (не в нашите платени медии) -ОБАЧЕЕЕЕЕЕ те не знаят с кой си имат работааа. С тиа комуноидни разбойници трябва да се действа като със злокачествено туморно образувание - ножа и до кокъл (буквално).

Коментар

• Пак оттам:

Отговорът, който news.bg получи гласи:
      "Председателят на Европейския парламент Ханс-Герт Пьотеринг напусна председателството на групата на ЕНП през 2007 и поради тази причина няма какво да каже по този въпрос."

И какво да каже горкия на подобна БСП глупост ?!

Коментар

• Абе, тази статистика вярна ли е? Ако в този форум има толкова привърженици на БСП, значи кризата ни е ударила правилно.

Коментар

• Колеги,не мислите ли ,че Шемета и момчето Би-Гей са един и същ червен празноглавец.
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Да се надяваме, че Европейският парламент по повод изказванията на Бойко Борисов в Чикаго ще предприеме мерки!!!

„Последните изказвания на Бойко Борисов определят турците, ромите и пенсионерите в България като „лош човешки материал".
            Това идва след редица дискриминационни изказвания и заплахи срещу турците и хомосексуалистите", коментира в изявлението си вицепрезидентът на групата на ПЕС в ЕП Ян Виерсма.

Според него подобни идеи, изказвани в политическа платформа напомнят на нацистката платформа за чистота на нацията.

http://news.ibox.bg/news/id_1364730458
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Гладна кокошка просо сънува...
              Комунистите взимат желаното за действителност...

И си говорят сами като be_google и Shemata!

Прав е Бойко Борисов за "материалът" - във форума комунистическата дружинка постоянно ни дава нови доказателства!

Първоначално изпратено от Shemata
              И тепърва предстоят такива издънки, това нито му е първата нито последната ]

Коментар

• 11 Февруари 2009
                Бойко: няма да се извинявам
                Репортер: Много остра реакция предизвика изказването ви за Македония. Бранко Цървенковски я нарече политически вредна вашата позиция. Станишев се извини от името на България.
                Бойко Борисов: Днес са направили това, така ли?...Единственото, което на този президент, Цървенковски, му пожелавам - да му се случи това, което аз съм пожелал на Македония - да бъде приета в ЕС и НАТО и чуждестранни инвестиции, включително и български, да потекат натам. Това аз съм пожелал на Македония. А какво е говорил със своите колеги социалисти в България и какво са му предали, след като чух как и вас ви подведоха от неказани мои думи да изпаднете в истерия и като пуйчета да пуйчат всички в парламента за нещо, което не съм казал... аз мисля, че първо трябва да се извинят на вас, след това на българския народ за това, което направиха като манипулация.
                Според вас кой направи тази манипулация?
                Станишев, БСП, Доган и ДПС. Една... те я готвеха, преди да замина, и вместо сега да ме питате как мина закуската, молитвената закуска с президента Обама, с най-стария кмет в Съединените щати към който се обръщат като Кмета, кметът на Чикаго, с президента на "Джърмън Маршал" фонда, с президента на Републиканския институт, с еврейската общност, българската общност в градовете, със Световната банка, с МВФ, вие ме питате за нещо, което не съм казал.Ето, тази манипулация направи Станишев и неговата компания. И вместо те да се извиняват, защото аз се извинявах през цялото време в Европа, в Съединените щати за това, че Станишев направи България най-корумпираната, най-бедната, държавата с отрязани пари и българите трябва да запомнят, когато чуят Станишев, БСП, Доган - безвъзвратно загубени милиарди. Ето, това трябва да знаят българите. Всичко друго е отвличане на общественото внимание от проблемите.
                Много хора обаче са обидени, че ги нарекохте материал. Не смятате ли, че дължите...
                Кои хора? Аз, първо, не съм ги нарекъл така.
                Материал е думата, която използвате.
                Нарекъл съм хората, които работим на избори, които за дадена партия гласуват, които дори биват използвани и след това захвърляни след изборите. И това е именно електоратът от пенсионери, от роми, мюсюлмани. Това е. Тази тема е затворена за мен.
                Не смятате, ли, че някаква грешка допуснахте в...
                Не, никаква...Ние ще бъдем домакин на президента Мартенс, президента на ЕНП, бюро на ЕНП ще има в България и аз ви уверявам, че сме направили така програмата, че да имате възможност да зададете всичките си тези въпроси на първоизточниците. Аз не съм на нивото на Станишев да тичам, да обяснявам в ЕНП, че някой е казал нещо, което не е казал, и след това... хайде да ги видим БСП с какво ще отидат и ще информират Европейската комисия, че съм казал аз. Нали Ангел Найденов е казал, че ще сезират Европейската комисия. Да изчакаме да видим с какво ще я сезират. Аз съм направил превод, пратил съм интернат записа пълен и ще чакам, за да ги питам, ако не го направят те, аз ще ги сезирам за клевета, манипулации и неевропейско поведение на техните социалисти. Да видя ПЕС какво ще кажат.
                Кого смятате да сезирате в...
                Шегувам се, защото тези нещастни хора, бих ги нарекъл, месеци наред ви уверяваха вас, нали госпожо, че аз едва ли не ходя пред Брюксел да клеветя Станишев. А сега какво се оказа, те като малки деца, тичат при моите началници в Брюксел да се оплачат, че, виждате ли, Борисов ни бие и ни се кара, и ни тормози, и ни манипулира, и какво ли не говорят още. Забавлявайте се с тях. Предайте им, че цяла година, когато съм работил на Нова година, знаете, всички бяхме, на Коледа, имам право на един ден и половина отпуск. Пуснал съм си го преди един месец неплатен. Може да ме оставите поне в единия ден отпуск да си изкарам отпуска. А трябваше да търсите, госпожо, Емел Етем, Овчаров, Корнелия Нинова - тези, които бяха по топлите страни, нали помните? Вие какво имахте в Канал 1, като вкарвате гинетичен материал от Дания, за ин витро? Какво имахте предвид?
                Малко по-различно...
                Какво, кое е различно, госпожо?
                Едното е генетичен материал, другото е хора.
                Ами... а хората от какво стават?
                От генетичен материал.
                От генетичен материал. А след това стават електорат, който бива използван от БСП по тоя безобразен начин. По-бедни, по-износени от нашите пенсионери, по-нещастни хора... са благодарение на Станишев и компания. Не са от мен, аз не давам заплатите и пенсиите, нали така? Така ли е?
                Така е.
                По-беден, по-необразован от електората на ДПС, от българските мюсюлмани има ли? Аз съм молил работещите българи и произвеждащи материални блага за Съединените щати, за Европа да се върнат в България, да работят, за да повишим пенсиите и заплатите. Аз съм ги молил да се върнат, защото Станишев и баща му са ги прокудили там още от 1962 г. И вие искате от това, че съм ги молил да дойдат да работят в България, да кажат, че съм казал нещо лошо. Нямам нужда да се оправдавам нито да се извинявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                  хехехехе... ББ може да се правi на "ни лук ял ни лук мирисал" само пред неговия "материал", а останалият "материл" го видя какво представлява...

И тепърва предстоят такива издънки, това нито му е първата нито последната => ББ ще се превърне в политически труп в рамките на 2-3 месеца...

Първоначално изпратено от be_google
                  ББ за пореден път просто се изкара праведен и невинен като пеленаче!
                  ...

Коментар

• хехехехе... ББ може да се прави на "ни лук ял ни лук мирисал" само пред неговия "материал", а останалият "материл" го видя какво представлява...

И тепърва предстоят такива издънки, това нито му е първата нито последната => ББ ще се превърне в политически труп в рамките на 2-3 месеца...

ББ за пореден път просто се изкара праведен и невинен като пеленаче!
                    ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tampa10
                      Всъщност - тук има голяма полза от присъствието на на такива зомбита като Гугъла и подобните му - това ни помага да не забравяме до къде може да стигне умопомрачението но заразените от червената комунистическа чума.
                      +1000

От Москва се учат на тези неща. Не е просто мнение, а реалност. Все още си обменят опит

Коментар

• Всъщност - тук има голяма полза от присъствието на на такива зомбита като Гугъла и подобните му - това ни помага да не забравяме до къде може да стигне умопомрачението но заразените от червената комунистическа чума.

Коментар

• поздрави на лъжеца стамболов, неграмотен десен избирател
                          намерил си кой да ми цитираш - Папакочев, човек то ДС и от кръга политически манипулатори, които ГЕРОИЗИРАТ Бат ви Б.Б.!!!Знаеш ли колко тоталитарни пари е изял георги папакочев???

Това стана най-съществената политическа новина тази година - не бягайте от нея - нека да я обсъдим с подобаващо й внимание!!! Три пъти я поствам ,за да може повече колеги да я коментират, а гледам поизтрита заедно с едни десни попържни!?

България може и без такива некадърници като софийския кмет - НО БЕЗ МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО МЕЖДУ ЕТНОСИТЕ НЯМА ДА ИМАМЕ САМАТА ДЪРЖАВА!

Веднага цъфнаха и съмнителни етнически теми, с цел да обединят народа срещу етническия враг, а на преден план ще излезе ГЕРОЯ от БАНКЯ!!! Да видим дали тези примитивни и комплексарски идеологии от миналото могат да помогнат за спечелване на някой мандат отгоре!?

БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ ВИ ПОКАЗА ВЕЧЕ ЕДИН ГОЛЯМ ЧЕРВЕН КАРТОН НА 14 ЯНУАРИ!!! На Борисов, на костов изобщо на дясното!

Ето какви ги е надробил в щатите кмета Борисов:

из пътеписа на dir.bg "ДО ЧИКАГО И НАЗАД НА ЕДИН СЪВРЕМЕНЕ ГАНЬО" (с допърнения и тълкувания от be_google - Бат'Гугъл)
                          До Чикаго, при Обама и назад (по Бойко Борисов)
                          05 февруари 2009 / по статия от dir.bg

Пред български емигранти, събрали се във вторник в православната църква "Свети Иван Рилски" да му зададат актуални въпроси,столичният кмет Бойко Борисов описа положението в страната като трагично, оплака се от БСП, ДПС, от продажния манталитет на българите - (-чудесно и градивно начало - каза си аз, четейки първите редове и се учудих къде ли се крият тези страшилища, изплашили кмета.) дори от прегрешилите в собствената му партия.
                          Добри думи намери само за Иван Костов. Борисов за първи път призна, че даже гласи съюз с него, пише в. "Сега". Даже начерта план как Македония да бъде направена послушна държава и разкри, че търси да внесе от чужбина не само кадри за ГЕРБ, но и прокурори и съдии.
                          Според Борисов, най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната. "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. (КОЛКО МНОГО РАСИЗЪМ И СТРАХ ИМА В ТЕЗИ ДУМИ! - си рекох си и се позачудих как Иван Костов не е успял да ликвидира и тези 2 и кусур милиона пенсионери- врагове на демокрацията!!! Нали живееха с по 100 лева 15 години? Как и дали наистина са оживяли и са толкова много, колкото казва кмета Борисов, дали са най-големия страх на този 110 кг мъж?... дали не е ЧИСТ РАСИЗЪМ и примитивизъм да обвиняваме малцинствата за собствените си неуспехи??? - продължих да се чудя аз - Б'Гугъл)
                          Ей това е срещу ГЕРБ. (каза си наум Борисов и се зачуди как ще прави коалиция с Костов, който де факто го предаде като не прогони и пенсионерите зад граница) Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: "Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо - ехей какъв хубав беше..." Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие - милион и половина, дето избегахте...
                          Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже: "На тебе разчитаме". Ако така ще разчитаме, значи след 1 година ще се издъня и аз". Така описа електоралната ситуация Борисов. Той даде за пример Украйна и Унгария. "Българите в Украйна се асимилират от украинската държава бавно-бавно, защото са качествен материал. А в България - нищо. В Будапеща българите са за пример. Навремето Будапеща се е изхранвала само от българи-градинари. И до ден-днешен, ако кажеш аз съм българин-градинар, те возят в трамвая без пари", разказа Бойко Борисов.
                          А тъй като БСП се явявала крадлива партия, ГЕРБ и самият той като неин лидер били изправени "срещу няколко милиарда откраднати пари", от които червените плащали на всичко и за всеки. Борисов призна, че и в редовете на ГЕРБ имало продажни елементи.
                          "Моите хора също имат цена", заяви той и, обръщайки се към двама от сътрудниците си, седнали до него, изрази надежда, че няма да го предадат. "Ще устискате ли?", попита ги Борисов. На което те му отговориха: "Ще устискаме". Все пак Борисов обеща много строг контрол в партийните редици и "ако кмет, зам.-кмет някъде надигне главица или направи нещо, го омитам веднага, но не го връщам в партията. Навънка и това е".
                          Столичният градоначалник разказа, че наскоро социалистите се опитали да купят един от най-сериозните му сътрудници, без да го назовава поименно. Предложили му 20 милиона евро, но той се държал мъжки и отказал. (. - А ДАЛИ ПРОКУРАТУРАТА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ СА УВЕДОМЕНИ БОРИСОВ??? - или просто лъжеш и манипулираш народа? - се запитах ) - Борисов очаквал тези опити да зачестят, защото в БСП изпитвали панически страх, че дойде ли на власт, "Топлофикация" ще им се види детска игра".
                          Той смята, че поправките на БСП в избирателния закон за въвеждане на мажоритарен елемент се правят с единствената цел - да го елиминират. "Те ни вкарват 20 или 30 мажоритарни депутати. България не е Америка - всеки един човек могат да го пробият - ще го купят, ще му платят, ще му намерят близки, кусур, досие. Тези хора (избраните с мажоритарен вот - б.а.) ще се манипулират много лесно. И тук е фактически капанът с мажоритарната система, който се опитват да ни налагат", разясни кметът. ( И КАКВО ИЗЛИЗА? ЗАРАДИ ПРИЩЕВКИТЕ НА БАНКЯНСКИЯ ВОЖД НЯМА ДА ИМА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ - колко жалко?! помислих си аз - Бат ви Гугъл??!!)
                          На въпрос за Симеон Сакскобургготски Борисов бе по-дипломатичен: "Царят не бих го споменал, защото той си има личен интерес, който си го гледа. И ако някой е предаден, то съм аз и такива като вас. Защото, когато ме даде на Румен Петков да съм му главен секретар, аз отидох при царя и му казах: Аз не мога с тея да работя. - (АМИ КАК ЩЕ РАБОТИШ С ТЯХ - ТИ СИ ПОЖАРНИКАР И ОХРАНИТЕРЕН БОС - ТЕ СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!!???- леле-мале, бай гугъл е тоя е майстора - пак на ум си го помислих и се изприщих)
                          Всъщност истинският създател на ГЕРБ е Румен Петков.
                          Защото, ако не беха сложили техен министър, сигурно щях да марширувам още по плаца. Царят ме жертва. Ходих, молих му се да даде военно министерство, да вземе вътрешно, за да мога да остана... Затова не го броя", каза кметът.
                          Макар и да критикува Костов като нерешителен, Борисов похвали първите две години на неговото управление и разкри, че готвят коалиция: "Ако има нещо радостно, то е, че сега с Костов намерихме общ език. Даже това българските медии не го знаят. Направихме няколко срещи. Общият противник е ясен. Толкова ги мразя комунистите, че за десните дума не казвам", отсече бившият охранител на Тодор Живков.
                          .......Борисов описа и своя план за превземане на Македония отвътре, който взаимствал от гърците - да се изкупят предприятията й, да се подчини икономически и да й се влияе, покрай желанието й за членство в ЕС и НАТО. "С икономически инструменти можем да постигнем всички цели там...Оттук нататък можеш да ги накараш да признаят и историята... И по-голям приятел и съсед от Македония няма да имаме. Просто те самите ще ни обичат," разясни кмета.........
                          .
                          За себе си Борисов каза, че е антипартийно настроен. В същото време не виждал по-добро нещо от партиите, защото "така каза навремето и Чърчил". "Практиката обаче показва, че където има силни политически партии, те са отишли много напред, а там, където има мажоритарни избори, рано или късно се отива до диктат. Представете си 15 години на власт и какъв ще станеш, един Бог знае". Борисов сравни ГЕРБ с Демократическата партия в САЩ, която също работела активно за Обама. "Трябва да избягаме от порочното мислене, че някой стане ли партиец, става веднага маскара. Затова аз се оглеждам и в чужбина да изкараме такива хора, които да не са окаляни, да не са омаскарени, да не са зависими".
                          .

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google ОТ "ДОЙЧЕ ВЕЛЕ"!

„Майстори” на политическия фалц
                            Deutsche Welle

Отзвукът в България от изявленията на Бойко Борисов, направени пред българи в Чикаго, разкрива някои от методите, които ще бъдат използвани в активната фаза на предизборната битка в страната. Коментира Георги Папакочев.
                            В името на истината трябва да се признае, че експертите по т.нар. ”кризисен пиар” и контрапропаганда на сегашното българско управление започнаха да действат професионално и на пръв поглед ефективно.
                            От началото на годината те не само овладяха майсторски серия от остри социални конфликти, като умело ги отклониха в удобна и лесно манипулируема посока, но импровизираха и мощен удар върху имиджа на най-сериозния си политически противник.

Пренасочване на обществената ярост

Обществената злоба, породена от газовата криза в началото на студения януари, ловко беше пренасочена от преките виновници към други чувствителни за българина проблеми, какъвто е повторното стартиране на 3 и 4 блок на АЕЦ „Козлодуй”.
                            Изкуствено взривеният спор по този отдавна решен и безнадежден казус беше подклаждан от медии и държавни органи само седмица, след което „вълшебната пръчица” на властовите магьосници с къс замах го изличи от дневния ред на обществото.
                            Необичайно бурните за зимата протести пред парламента в средата на януари майсторски бяха неутрализирани не само с грубата сила на жандармерията, но и със съзнателното насочване на общественото внимание към шайката радикални щурмоваци, които дрогирани, пийнали и подкупени трябваше да поемат върху себе си възмущението на обществото чрез умишлено провокираното от тях насилие.
                            Верижните протести на селскостопански и млекопроизводители, прехвърлени от съседна Гърция, също бяха умело овладяни с обещания от типа „щедро на едро” за нови субсидии и забрана за внос на хранителни заместители отвън.

Манипулативни интерпретации

Майсторите на политическия фалц, известни в Америка като “Spin Doctors”, успяха да регистрират забележителен успех с манипулативните интерпретации на думите на очертаващия се като най-сериозен противник за управляващите столичен кмет Бойко Борисов.
                            Без да бъде изслушан истинският запис на думите му, изречени пред българи в Чикаго, и което е още по-показателно – в негово отсъствие от страната и с майсторски манипулирани текстове в медиите, те успяха да разгърнат мощна „патриотична” кампания, която по размери може да се сравнява единствено със заклеймяването на случая „Батак” преди две години или с неврозата около съвсем пресния брюкселски казус „Клекало”.

Дали задачата да се редуцира подкрепата за партия ГЕРБ ще бъде изпълнена, е рано да се твърди, тъй като истински казаното от кмета Борисов в Чикаго, според социолози, се споделя, макар и негласно, от много българи.

Така е възможно политическите манипулатори вместо да изпишат вежди на своите политически спонсори, да направят другото. Или да попаднат във веселата фолклорна ситуация на „хитрата сврака с двата крака...”

Коментар

• Гугъле, знаем колко е продажна съдебната система контролирана от БСП!

Също така знам колко грандиозен е геополитическият риск от това, че БСП продава страната на Русия!!!

Коментар

• ББ за пореден път просто се изкара праведен и невинен като пеленаче!

Оставка!
                                Това е!
                                Това, че ГЕРБ е политически балон не е толкова страшно, но ТЕ са геополитически риск и балон - днес със царя, утре с ония дето ошушкаха България ... и накрая предаваш всички, дори и тези, които са те направили човек и са ти дали шанс!!!

А г-н Кобурготски ви е антипатичен най-вече, заради премногото имоти, които му върна СЪДА!!!!!!!!!!!! Съда, не Станишев или Президента ... и способните му адвокати!!! Но като си казал НЕ ИСКАМ ИМОТИ пред 8 000 000 души ЗАЩО за Бога си ги искаш???!!!
                                Сестрата на Царя ми изглежда доста алчна - ако тя си иска - то и брат й получава!

Все пак тази ляво-дясно-центриска коалиция ни вкара в ЕС- историята не може да се промени! Докато, ако допуснем МАФИЯТА да вземе цялата власт докъде ще ни докарат???

Първоначално изпратено от Shemata
                                да бе да... големи шеги наприказва
                                ... Бат Бойко като е бил охрана на Тодор Живков, сигурно се е оттеглил от него щото е видял каква му е свитата, после сигурно се оттегли от Ипон и СИК щото е видял, че са мутри... после се оттегли от бизнесите си с Маргините щото е преценил, че са криминално проявени лица, после се оттегли от Царя дето го направиха този селянин човек, щото видя, че са мошенници .... така ли???

ами той, ББ, тоя продажен тип --- дето се върти където е далавера като проститука май по добре въобще да се оттегли от политиката...

Първоначално изпратено от йосиф
                                Първоначално изпратено от Respect
                                Първоначално изпратено от Respect
                                Ако не знаете на какво му се вика кучка, ето да се образовате малко:
                                http://paper.standartnews.com/bg/art...article=266391

Не случайно подкрепям СДС, които така и не правиха евалата на тоя далавераджия.
                                много хора се качиха във властта край царя и доста от тях се оказаха пълни продажници и неблагодарници - начело с ББ! В чикагското си откровение кмета споменава, че искал военнто министерство?!!!!! Баси!
                                Тук съм донякъде съгласен с теб, за сефте ББ си е точно от същото котило, за съжаление.
                                точно обратното...ББ затова се оттегли защото видя каква е свитата на царя и разбра че мястото му не е там .А на бе гугъл му пожелавам с по силен плам и страст да продължава оплюванията към ББ....да се надяваме че един ден ще се почувстваш удовлетворен от драсканиците си.

Коментар

Working...
                                X