Първоначално изпратено от diletant
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро начало на предизборната кампания на либералната част от политическото ни пространство. Както се видя на евровота, добър резултат се постига с толерантна и позитивна кампания, а не с отричане на постигнатите вече резултати.
Успех.
http://drastarpress.blogspot.com/
И на тези избори ДПС ще води толерантна и позитивна кампания
Кандидатите за депутати от 20-МИР – Силистра откриха кампанията за 41-во Народно събрание
Обединявай и управлявай, а не разделяй и владей. Това е водещ принцип на нашия председател на партията, това е максимата, която ще следваме и ние не само по време на предизборната си кампания, но и по време на работата си в парламента, заяви лидерът на ДПС в Силистренско Гюнай Сефер, трети в листата на кандидатите за народни представители. Този начин на мислене е по-силен и по-европейски, коментира той думите на Ахмед Доган, че ДПС създава параметрите и основите на едно модерно управление. Според него параметрите на тази нова политика са на принципа "как да печелим приятели, а не врагове".
В местността Аязмото край село Руйно Движението за права и свободи откри предизборната си кампания в региона и представи листата си от кандидат-депутати за 41-во Народно събрание. Водач на листата е Камен Костадинов, втори в нея е д-р Митхат Табаков, кмет на община Дулово и в същото време мажоритарен кандидат на ДПС, трети е Гюнай Сефер, областен председател на ДПС – Силистра. След него са Орхан Мемиш, Гюнер Рамис, Николай Николов, Хюсеин Хамди и д-р Ошнут Бекир.
Откриването на предизборната кампания на ДПС в областта съвпадна и с празника на селото.
Празнична програма бе организирана от Общинския съвет на ДПС-Дулово, местния съвет на партията, кметството и инициативен комитет. Своите умения показаха възпитаниците на спортното училище „ Майор Атанас Узунов” – Русе, клубът за Акробатичен рокендрол „Маги” и ансамбъл „Русчуклийче”, както и танцови и певчески групи от Яребица, Правда, Черник, Руйно и Дулово.
Гости на празника бяха Юксел Хатиб, член на ЦС на ДПС, народен представител в 40-НС от ПГ на ДПС, Нурхан Мухарем, зам.-областен управител на Силистра, Юксел Исмаил, председател на Общинския съвет на ДПС – Дулово, Джеват Махмуд, председател на местния съвет на ДПС- Руйно, Ерол Адем, зам.-областен председател на ДПС и директор на Областна дирекция „Земеделие и гори” , Юнзюля Чакърова, председател на областната организация на ЖДПС, и Мюмюне Хамилова, председател на ЖДПС-Дулово.
Неслучайно бе избрано и мястото
Според преданието алевийският светец Демир баба почитан светец в Североизточна България, надарен с мощ на богатир. Когато веднъж настъпила суша, той бръкнал с ръката си в земните недра и на мястото бликнал извор. Вярва се, че водата му е с лечебна сила и затова се посещава по Гергьовден, Илинден и Димитровден от алиани, мюсюлмани и християни. По-възрастните хора от Руйно разказват, че той е прекарал няколко дни край селото и е произнасял проповеди.
Коментар
-
гугале тапанар си и такъв ще си останеш, няма борса точно заради вас, заради това, че всичкитете ви идеи са само как и какво да открадните, срещу кого да серете лайна. ямате никакви идеи за нищо плодородно и риска е заради това, че може да не се състави стабилно дясно правителство , което да ви смени. Изхвърлянето Ви от управление заедно със братята Ви от феодалната каста ДПС, ще бъде знак, че нещо ще се промени и че ВИ долно корумпирани червеи, ще отидете там където Ви е мястото - в затвора.
Хайде като си толкова печен инвеститор, коментирай този казус
Министерство на икономиката и енергетиката е мажоритарен собственик в капитала на Слънчев бряг АД с дял от 75%, при което, ако КФН не се беше намесила, то най-вероятно решението щеше да бъде прието, което автоматично щеше да означава ощетяване на миноритарните акционери.
От съобщението става ясно още, че КФН задължава Слънчев бряг АД да не подлага на гласуване и включените от Слънчев бряг Холдинг АД предложение за решение за за прекратяване на Слънчев бряг АД и откриване на производството за ликвидация на дружеството.
Ето това правят БСП, всичко против бизнеса, айде червеният гуугъл като реве толкова, че е инвеститор да коментира намерението на червените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamСемерджиев унищожи досиетата на цялата политическа каста, която сега управлява.
http://tsbotev.blog.bg/politika/2006...to-vajno.26542
В досиетата няма нищо важно
17 години ни бъзикат с този израз. Наистина ли архивите на ДС и НРС са унищожени, безинтересни и нямат значение за развитието на България?
Ако беше така нямаше да се случат много неща:
1. Нямаше да бъде "самоубит" шефа на архива на НРС.
2. Гоце щеше да си каже без да го принуждават. Макар, че не каза цялата истина. Но ще я научим.
3. Няма да искат да можем да четем само "нашето" досие.
4. Няма да умират от страх свързаните с ДС и в "най-престижните медии "за" и "против" отварянето да спорят две ченгета.
5. Нямаше да се чудят управляващите как да приемат Закона (естествено под натиск от Европа), за да могат все пак да имат някакъв контрол върху достъпа до информация.
6. Нямаше да влизаме в Европа с президент с агентурно име Гоце, председател на Парламента, с пряка вина за гладната и студена Луканова зима и Виденовата зима, министър-председател с неясна и несвързана с България биография, цар с неясно минало и съмнително настояще и т.н. и т.н.
7. Нямаше да има неясно как забогатели комсомолци и ченгета.
Да изреждам ли още? Мога.
Каква е истината?
Истината е, че един архив се организира по такъв начин, че няма как да се унищожат документите. Дори в архивите на ГУ на Държавен архив документите се дублират.
Истината е, че много хора през тези 17 години имаха достъп до тези архиви и не е ясно какво са намерили и копирали за себе си.
Истината е, че вниманието на "засегнатите" беше насочено към заличаване на следите за техните мръсотии, но има документи, които се отнасят за много по-големи престъпления, които си стоят в архивите.
Истината е, че тези архиви са организирани на нива и няма гаранция, че ако си взел документите от едно ниво, на друго не са останали.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleБСП доказа, че е модерна социалистическа партия, а всъщност вие днешната десница сте на нивото
на феодалния пещерен комунизъм и тоталитаризъм! :-)
Неслучайно никой голям чужд играч не смее да се пусне на нашата борса - политическия риск е голям и милиардите които бяха вложенив наши акции ще ги
сънуваме.
Как да има инвеститори след всичкото ви сране в държавата.
Първоначално изпратено от JekataГугъле, Майоре, Радославо, Равоне, Сетвере и последния Коптърчо, пояснете на невежите !
http://i.dir.bg/r2009/bsp/roads_300x...r.php?id=15416
http://i.dir.bg/r2009/bsp/pensions_3...r.php?id=15417
http://i.dir.bg/r2009/bsp/sme_300x25...r.php?id=15415
http://i.dir.bg/r2009/bsp/wages_300x...r.php?id=15411
http://i.dir.bg/r2009/bsp/energy_300...r.php?id=15418
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleединствения ни шанс е да бъдете бити на изборите - и макар, че външните анализатори ви дават преднина, мисля че избирателя не е "лош генетичен материал" и има ясна мисъл за политическите десни шарлатани, балони, мафиоти!!!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_google:-) :-) :-) ей десните пичове,
абе вие много сте го закъсали щом апартамента на Овчаров вкарвате в политическите дебати!!!
Дайте аргументи - не апратаменти... :-)
Няма аргументи... :-)
БСП доказа, че е модерна социалистическа партия, а всъщност вие днешната десница сте на нивото
Днешното дясно е едно голямо нищо и там му е проблема!
А да си кръгла нула в 2009 годино насред световните вълнения ... е лошо.
Неслучайно никой голям чужд играч не смее да се пусне на нашата борса - политическия риск е голям и милиардите които бяха вложенив наши акции ще ги
сънуваме.
единствения ни шанс е да бъдете бити на изборите - и макар, че външните анализатори ви дават преднина, мисля че избирателя не е "лош генетичен материал" и има ясна мисъл за политическите десни шарлатани, балони, мафиоти!!!
Първоначално изпратено от СтамболовАха! Отново според Остап Румен Овчаров е голям държавник...
ОСТАПЕ, КАКВО СТАНА! НАЛИ СТАНИШЕВ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР? НАЛИ БСП БЕШЕ НАЙ-ОРГАНИЗИРАНАТА ПАРТИЯ И ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ?
Първоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от terza maiornaПървоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от diletantАбе то и аз бях за идеи, но видях мезонета на Р. Овч. Това не е направено само с идеи. А хората с идеи твърде често стават идиоти. Аз не искам.
В сравнение с мегакражбите свързани с приватизацията това е троха. И то троха построена със собствени средства а не взето на безценица държано жилище. БСП са най-големият опонент на Атака но справедливостта си е справедливост.
Коментар
-
:-) :-) :-) ей десните пичове,
абе вие много сте го закъсали щом някакъв апартамент на Овчаров вкарвате в политическите дебати!!!
Дайте аргументи - не апартаменти... :-)
ама, няма аргументи... :-) ..има теми за имотите...
БСП доказа, че е модерна социалистическа партия, а всъщност вие днешната десница сте на нивото
Днешното дясно е едно голямо нищо и там му е проблема!
А да си кръгла нула в 2009 годино насред световните вълнения ... е лошо.
сънуваме.
единствения ни шанс е да бъдете бити на изборите - и макар, че външните анализатори ви дават преднина, мисля че избирателя не е "лош генетичен материал" и има ясна мисъл за политическите десни шарлатани, балони, мафиоти!!!
Първоначално изпратено от СтамболовАха! Отново според Остап Румен Овчаров е голям държавник...
ОСТАПЕ, КАКВО СТАНА! НАЛИ СТАНИШЕВ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР? НАЛИ БСП БЕШЕ НАЙ-ОРГАНИЗИРАНАТА ПАРТИЯ И ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ?
Първоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от terza maiornaПървоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от diletantАбе то и аз бях за идеи, но видях мезонета на Р. Овч. Това не е направено само с идеи. А хората с идеи твърде често стават идиоти. Аз не искам.
В сравнение с мегакражбите свързани с приватизацията това е троха. И то троха построена със собствени средства а не взето на безценица държано жилище. БСП са най-големият опонент на Атака но справедливостта си е справедливост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataГугъле, Майоре, Радославо, Равоне, Сетвере и последния Коптърчо, пояснете на невежите !
http://i.dir.bg/r2009/bsp/roads_300x...r.php?id=15416
http://i.dir.bg/r2009/bsp/pensions_3...r.php?id=15417
http://i.dir.bg/r2009/bsp/sme_300x25...r.php?id=15415
http://i.dir.bg/r2009/bsp/wages_300x...r.php?id=15411
http://i.dir.bg/r2009/bsp/energy_300...r.php?id=15418"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Абе Остапчо-Бендерчо, защо така реагираш. Аз не съм казал, че мезонетът на Р. Овч. е купен с крадени пари. Просто казах, че е с пари, а не с идеи. А ти веднага го защитаваш, че е крадял още преди 1997 г., но само трохи. Мале, излиза, че аз имам по-добро мнение за Р. Овч. отколкото вие, защитниците на БСП. Ама я си оправете мисленето, така ще загубим изборите бе. Жалко за хонорарите, които получихме, може да си ги поискат обратно, а ние ги профукахме. Внимателно бе, човек, умната!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от Han Krumс камъни ще се трепят този път ми се струва, за разлика от 97год....
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenНа циганите им харесва да си живеят така - без официални доходи, на гърба на останалите членове от обществото, а отгоре на всичко и ги крадат безнаказано - и на изборите ще защитят политическата сила, която им позволява всичко това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от Han KrumДа се видат що за моралисти са....да го лапат на циганите и турците...тъпите кумуняги, а иначе аз съм казал ако се изманипулират изборите ...с камъни ще се трепят този път ми се струва, за разлика от 97год....
Коментар
Коментар