..пък може и изказването на Доган да е за ушите на серГей,... да не си въобразява много-много, че нещо зависи от него!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MILOMЗАЩОТО СА СОЦИАЛИСТИ
•Те построиха перфектни пътища с помощта на Батко
•Те се пребориха с мафията – самички (с помощта на Запалката, кафеварка и добра дума)
•Те осигуриха евро фондове за земеделието и общините
•Те не оставиха турското малцинство бедно и изолирано, за да го изгърбят
•Те осъдиха много добри другари и убедиха Еврокомисията, че в България има борба срещу корупцията и престъпността. Има!!!
•Те осигуриха за теб и за близките ти здравеопазване. Излекуваха стотици тежко болни деца в чужбина
•Те не позволиха и декар българска гора/плаж/лонгоз да бъде откраднат
•Те осигуриха вечна енергийна независимост и сигурност на газовите доставки
•Те осъдиха всички данъчни и митничари, които крадат по няколко милиарда годишно
•Те не позволиха полицията да бие протестиращите срещу тях
•Те не биха се борили със всички средства да удържат властта
•Те не изобретиха нови миньорски и шпионски партии, които да те веселят по изборите
•Те не биха купили и един глас
•На тях им пука за Теб!
Ще ходим в чужбина на моренце че по-чисто и ще си харчим парите там. Чуждестранните туристи ще намаляват. Хич няма да се влошат платежния баланс и валутните резерви в БНБ.
Евала на Комунистите!!! Толкова ли не могат да си наемат един икономист от средно ниво !!!!
Коментар
-
ЗАЩОТО СА СОЦИАЛИСТИ
•Те построиха перфектни пътища с помощта на Батко
•Те се пребориха с мафията – самички (с помощта на Запалката, кафеварка и добра дума)
•Те осигуриха евро фондове за земеделието и общините
•Те не оставиха турското малцинство бедно и изолирано, за да го изгърбят
•Те осъдиха много добри другари и убедиха Еврокомисията, че в България има борба срещу корупцията и престъпността. Има!!!
•Те осигуриха за теб и за близките ти здравеопазване. Излекуваха стотици тежко болни деца в чужбина
•Те не позволиха и декар българска гора/плаж/лонгоз да бъде откраднат
•Те осигуриха вечна енергийна независимост и сигурност на газовите доставки
•Те осъдиха всички данъчни и митничари, които крадат по няколко милиарда годишно
•Те не позволиха полицията да бие протестиращите срещу тях
•Те не биха се борили със всички средства да удържат властта
•Те не изобретиха нови миньорски и шпионски партии, които да те веселят по изборите
•Те не биха купили и един глас
•На тях им пука за Теб!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_guruСмятам че това изказване на Доган в това зачукано село е грандиозен скандал, той наистина ще изпрати всички българи пред урните.Тази сутрин двама приятели видях, буквално озверели , казаха че анулират дори със неустойка резервациите си за почивка само и само да са на 5 в София.От както имат право на глас никога не са стъпвали в урна.
Със това си изказване Доган буквално се изплю и подигра на Сергей Станишев.Потресен съм и аз, лично ще подкарам и едва ходищите си 90-годишни баби до урните.Споко мразят червените и двете ми бабки са били от омразната аристокрация преди 45-та и след 89-та винаги са пускали синята бюлетина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_guruСмятам че това изказване на Доган в това зачукано село е грандиозен скандал, той наистина ще изпрати всички българи пред урните.Тази сутрин двама приятели видях, буквално озверели , казаха че анулират дори със неустойка резервациите си за почивка само и само да са на 5 в София.От както имат право на глас никога не са стъпвали в урна.
Със това си изказване Доган буквално се изплю и подигра на Сергей Станишев.Потресен съм и аз, лично ще подкарам и едва ходищите си 90-годишни баби до урните.Споко мразят червените и двете ми бабки са били от омразната аристокрация преди 45-та и след 89-та винаги са пускали синята бюлетина.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Виждаш ли на кого служат твоите призиви за негласуване?
Ти се оказа най-опасния агент на Доган!
Първоначално изпратено от bokogegaПървоначално изпратено от Колчо Слепецаhttp://www.dnes.bg/politika/2009/06/25/vlastta-e-v-moite-ryce-az-razpredeliam-finansite-v-dyrjavata.73240
...
Коментар
-
Смятам че това изказване на Доган в това зачукано село е грандиозен скандал, той наистина ще изпрати всички българи пред урните.Тази сутрин двама приятели видях, буквално озверели , казаха че анулират дори със неустойка резервациите си за почивка само и само да са на 5 в София.От както имат право на глас никога не са стъпвали в урна.
Със това си изказване Доган буквално се изплю и подигра на Сергей Станишев.Потресен съм и аз, лично ще подкарам и едва ходищите си 90-годишни баби до урните.Споко мразят червените и двете ми бабки са били от омразната аристокрация преди 45-та и след 89-та винаги са пускали синята бюлетина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от DjoroПървоначално изпратено от be_poodleевреин-комунист... БООЖЕЕЕ!!!! ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ!!!
Поради сексуалната му ориентация.
Носят се слухове, че напоследък е зарибил и други другари към г..е..й обществото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamВ един разговор вчера разбрах, че избирателните секции в Турция са в пъти повече от всички избирателни секции по целия свят.А в САЩ,Канада,Австралия и Испания има в пъти повече българи отколкото в Турция.Не знам доколко е вярно но ако е така е показателно за нежелението на политическата каста да се отърве от турското влияние.
1. Има постъпили минимум X заявления (ако не се лъжа X=100) от българи, че желаят да гласуват в дадено населено място в чужбина.
2. Властите на съответната държава разрешат създаването на секция.
Истината е, че в повечето държави българите просто не заявиха желание за гласуване и затова не се разкриват секции. Докато дисциплинираните избиратели на Доган си пуснаха заявленията и затова има н'ам си колко си секции.
В Германия пък е друг случая - има много заявления, но там не е разрешено разкриване на секции извън дипломатическите представителства. Така че там сме ограничени - посолството в Берлин и няколко консулства. Така че нека не плюем МВнР, щото не е виновно. В конкретния случай ни е виновно немското законодателство.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamВ един разговор вчера разбрах, че избирателните секции в Турция са в пъти повече от всички избирателни секции по целия свят.А в САЩ,Канада,Австралия и Испания има в пъти повече българи отколкото в Турция.Не знам доколко е вярно но ако е така е показателно за нежелението на политическата каста да се отърве от турското влияние.
Всички да гласуват !!! Щото на Доган електората, е колкото два софийски квартала...
Всичко си е в наши ръце... !!!
За да нема сополи после по форумите, на 5-ти ВСИЧКИ пред урните...!!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
В един разговор вчера разбрах, че избирателните секции в Турция са в пъти повече от всички избирателни секции по целия свят.А в САЩ,Канада,Австралия и Испания има в пъти повече българи отколкото в Турция.Не знам доколко е вярно но ако е така е показателно за нежелението на политическата каста да се отърве от турското влияние.Life won't wait for you.
Коментар
-
Цветан Цветанов: 123 секции в Турция ще определят следващия парламент на България
24/06/2009г. | ГЕРБ | радио "Фокус" - Велико Търново
"123 секции в Турция ще определят следващия парламент на България, ако българите не упражнят конституционното си право на глас на пети юли. Аз не искам това да се случва”. Това каза на предизборен концерт в Плевен председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде кореспондентът на радио "Фокус" - Велико Търново. От сцената на площад „Възраждане” бяха представени кандидатите за народни представители на партията от Плевенски 15 многомандатен избирателен район и мажоритарният кандидат. „Трябва да променим държавата. България да бъде държава за всички българи и Европа да се гордее, че е приела България като равноправен член на Европейския съюз. Пред прага сме на най-важните избори, които ще променят страната ни. Нека всички заедно да докажем, че България може”, каза още Цветанов. Той призова плевенчани да отделят пет минути на пети юли и да отидат да упражнят конституционното си право на глас. Председателят на ГЕРБ подчерта, че не иска купените гласове да определят бъдещето на страната ни и да бъдат решаващи и на следващите парламентарни избори, както на евровота. По думите му, ДПС няма мажоритарен кандидат от Плевен, защото Доган, Румен Петков и ген. Илия Илиев са едно цяло, което иска да разпредели гласовете, за да може БСП да спечели в област Плевен.
Цветанов подчерта, че кандидатите за народни представители на ГЕРБ са хора, които не са участвали нито в законодателната, нито в изпълнителната власт и имат морала да направят това, което всички българи очакват вече 20 години. „Аз не искам този преход да продължава още. Нека този преход да бъде финализиран, но това може да стане единствено, когато ГЕРБ победи на тези избори, за да носи цялата политическа отговорност и да направи така, че справедливостта да възтържествува и да осигури по-добро бъдеще както за нас, така и за нашите деца”, каза още Цветанов. Максималната активност на българите ще гарантира убедителна победа на ГЕРБ, смята Цветанов. „Радвам се, че заедно ще променим държавата и няма да има Румен Петков, Доган, Станишев в следващия кабинет, добави в заключение той.
Даниела ДОЧЕВА
Сокола: Аз съм властта, ДПС е бацил
ГЕРБ вади скандален запис на Доган
“Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос”. Това признал на 18 юни т.г. лидерът на ДПС Ахмед Доган пред жители на с. Кочан, община Сатовча.
Щабът на ГЕРБ в Благоевград ще излъчи днес пълен видеозапис от речта на Сокола на въпросното събрание. Засега не е ясно как е направен записът. Според информацията на ГЕРБ-ерите от Благоевград срещата с Ахмед Доган в селото е започнала в 11 ч. и продължила до 15 ч. За целта са били затворени училището, детската градина, кметството, горското стопанство и всички служители били “закарани” в читалището за предизборната среща с Ахмед Доган, съобщи в. “Труд”. Присъствал и целият актив на ДПС от областта.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова премиера да коментира тези думи на Доган. Искам да знам, как е възможно такива изказвания да се правят в ХХI век в една страна членка на ЕС и НАТО, каквато претендираме, че сме, добави кметът. От ДПС коментираха, че това е поредното ченгеджийско мероприятие. Това не е първият случай, в който чрез видеозапис се разкриват подобни откровения на политик. Клип показа и Бойко Борисов, който преди няколко месеца направи скандални изказвания пред българската общност в Чикаго.
В записа лидерът на движението разяснява на присъстващите, че депутатите нямат власт, за да решават проблеми. “Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце”, казва пред присъстващите той. “В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това”, допълнил Доган.
“Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е. Ако сте имали инвестиции в Сатовча, знаете ли какво става? Аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Искам да сте много наясно, че това е важно - и от гледна точка на проекти, и от гледна точка на оперативни програми, и така нататък. И когато ние искаме по-мощно присъствие в парламента, това означава, че ние искаме по-широко консолидиране в парламента и оттам в централната власт. Министри, зам.-министри, вицепремиери и това е”, твърди Сокола.
“ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява”, каза пък вчера Ахмед Доган пред членове и симпатизанти на партията в Шумен, съобщи БГНЕС.
„Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целият букет, който съставлява българския народ. Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми“, заяви Доган. Според него всички партии са притив ДПС, защото се страхуват от разрастването му.
„Философията „бацил“ е фундамент на ДПС, защото няма да има по-силна партия от нас, ако това се осъществи“, каза Ахмед Доган.
В речта си Доган се обърна и към журналиситте в залата: „ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето, когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено това вие никога няма да го раберете“.
Част от думите на Доган бяха изричани на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания „ДПС, ДПС“, съобщи БГНЕС.
четвъртък, 25 юни 2009
Коментар
Коментар