IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Денят наближава, нека да гласиваме против това комунистическо - турско, политико - икономически импотентно правителство и да променим живота в България. Нека изритаме червените кърлежи от власта и да ги пратим там където им е мястото. Лошото е че след този ден ще изчезнат много платени смешници във форума, но нищо ще се намери работа и за тях в новата България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
      Първоначално изпратено от ssonyy
      Първоначално изпратено от Jay Gould
      158 са секциите в чужбина, като 123 от тях са в Турция

Половин милион българи в Чикаго, още толкова в Лондон и милионите другаде, по бели и цивилизовани държави, ще го духат.
      Както с избора на Първанов циганите тук и турците в чужбина ще решат изборите.
      Ясно ли ви е сега защо политиците ни мразят всички българи и искат да сме умрели или избягали в чужбина?
      +1
      Тихо да не скочат негласуващите !
      В нито една държава промяна не настъпвала преди да се изтреби предходната управляваща класа. Факт! Франция, Германия, САЩ, Япония, Испания, Италия, Китай, Гърция, Румъния и Русия дори ... Във всички тези страни управляващите са били ликвидирани до 9 то коляно с родата си преди да дойде нова власт .... Мирен преход, дрън-дрън ..
      Докато за тях е мир (лапане), българите намаляха с 2-3 милиона за 20 години!
      Свинята винаги си е свиня, независимо от цвета на локвата в която се окаля! - В интервю за в-к Труд лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че е готов да преговаря за бъдещо коалиционно правителство с БСП ......

Волен Свирката нали уж беше опозиция бе Какви са тия опити за коалиция с БСП?

...
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Диалогът Борисов - Станишев днес (ОБЗОР)
        30 юни 2009 | 18:35 | Агенция "Фокус"

Задочният диалог между кмет и премиер продължава, четири дни преди изборите за народни представители, които ще се проведат в неделя. Какво си казаха днес през медиите Бойко Борисов и Сергей Станишев, Агенция “Фокус” събра мненията в кратък обзор.

На предстоящите избори БСП нямат шанс, ако не излъжат. Това каза лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов. „Няма съмнение след евровота какво са направили БСП, за да победят. Пуснаха клип с брадви и мотики, и измишльотини по телевизията. Колкото и да купуват, колкото да преналиват, лъжат и манипулират, ГЕРБ ще победи”, обясни Бойко Борисов. Според него корпоративният вот няма да надделее на предстоящите избори. Той коментира, че желанието за промяна се вижда, и че и в Разград залата по време на събранието на ГЕРБ е била пълна. Борисов изрази притеснение да не се направи манипулация, която да спре ГЕРБ от пълно мнозинство.
        Бойко Борисов е притеснен, че ще се провали на изборите и е нормално да е притеснен. Защото очакваният от него резултат се влошава драматично, според прогнозите на социолозите, сега когато българите разбраха за плановете му да направи крайно дясна коалиция с Костов и да приватизира държавната собственост – нашите болници, университети и нашите предприятия. Затова си търси измислени извинения. Това каза пред Агенция “Фокус” председателят на БСП и министър-председател Сергей Станишев. През деня министър-председателят участва заедно с военния министър Николай Цонев в откриването на общежитие за военните, а по-късно и в среща, посветена на българския спорт. Премиерът използва възможността да посочи – какво е направил кабинетът в тези сфери през изминалия четиригодишен мандат.
        Следобед в Пазарджик лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви: „Нищо ново няма да се случи след изборите, ако не победим с пълно мнозинство”, каза при срещата си с граждани от Пазарджик Бойко Борисов, предаде репортер на радио "Фокус" - Пазарджик. Искам да знаете, че думата коалиция е мръсна дума в България, думата коалиция означава да избягаш от отговорност. Ако ме принудят да вляза в коалиция, това означава загуба и за нас, и за вас. Защото, за да се направи коалиция, малките партии поставят условия да им бъдат отстъпени ключови министерски постове. Именно през тях след това се разработват и осъществяват корупционните схеми, каза също Борисов. Според него, за да не се случи това, е необходимо българите масово да излязат да гласуват на предстоящите парламентарни избори. Той призова избирателите да не разпиляват гласовете си за различни малки партии, а да погледнат напред и да видят, че за да се осъществи промяната, е необходимо една партия да получи голямото болшинство от гласовете на изборите. Той посочи, че не иска коалиция, за да може да определена партия да носи отговорността за управлението. Самостоятелното управление означава поемане на отговорност, каза също Борисов.
        Очаквам манипулации и купуване на гласове на предстоящите избори, каза пред журналисти в Пазарджик Бойко Борисов. Според него разследващите журналисти успяват да се доберат до схемите за купуване на гласове, а ДАНС и МВР мълчат и нямат нито една операция за залавяне на хората, които предлагат пари или разработват схеми за купуване на гласове. Според него европейските наблюдатели, когато пристигнат по време на изборите, ще констатират, че сме най-бедната и най-корумпираната държава в Европа. Това няма да промени нещата, нещата можем да ги променим всички, ако не продадем гласа си и ако излезем и гласуваме на 5 юли, каза още Борисов.
        Властта не може да ме съблазни, какво значение има дали ще съм премиер или не? Значение има само това дали ще успеем да променим статуквото. Това каза пред журналисти в Пазарджик Бойко Борисов. Според Борисов, ако ГЕРБ остане в опозиция, Станишев и Доган нямат шанс да останат дълго на власт. На втория месец ще паднат, защото ГЕРБ ще бъде опозиция, а аз знам какво е опозицията да е в парламента. Шансът на Станишев и Доган досега беше, че истинската опозиция беше извън парламента, а сега ще е в Народното събрание. Аз съм свикнал да работя в опозиция и всички да са срещу мен, каза също Борисов. Според него той носи отговорност само за поведението на партия ГЕРБ, а не за поведението на останалите партии. Борисов заяви, че вече е избрал и експертите, които ще участват в управлението, но така, че да няма припокриване между парламентарната и изпълнителната власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
          Първоначално изпратено от мейси
          ха ха йоска трябва да си най големият наивник за да си помислиш ,че комунягите ще са в историята?Същите май забрави ,че преди 89г бяха комунисти а след 89 се събудиха капиталисти ,които чрез сателитите си вече 20 години ни управляват и ще ни управляват, защото такива като тебе явно не го осъзнават това и гласуват за клонингите им.
          да мейси наивник съм , толкова ми е акъла....Но както знаеш вечни неща на този свят няма и аз така най-наивно знам че рано или късно комунягите ще отидат в историята..Къде къде по читави цивилизации са изчезвали от историята ,та това червиво племе ли няма да изчезне..Още повече че в развитието на човечеството остават само позитивните и полезни неща трайно .Всичко останало както казват англичаните easy come easy go....
          Нима си мислиш ,че изборите ще променят статуткото йосиф?Ако нещо зависеше от същите щяха да ги забранят .Що си мисля,че власт без кръв няма как да се вземе?Искам да те запитам нещо, ако политиците и партиите мислеха за народът защо за 20 години не го доказаха това?И защо аз на същите трябва отново да им имам доверие?
          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
            ха ха йоска трябва да си най големият наивник за да си помислиш ,че комунягите ще са в историята?Същите май забрави ,че преди 89г бяха комунисти а след 89 се събудиха капиталисти ,които чрез сателитите си вече 20 години ни управляват и ще ни управляват, защото такива като тебе явно не го осъзнават това и гласуват за клонингите им.
            да мейси наивник съм , толкова ми е акъла....Но както знаеш вечни неща на този свят няма и аз така най-наивно знам че рано или късно комунягите ще отидат в историята..Къде къде по читави цивилизации са изчезвали от историята ,та това червиво племе ли няма да изчезне..Още повече че в развитието на човечеството остават само позитивните и полезни неща трайно .Всичко останало както казват англичаните easy come easy go....

Коментар

• А бе не знам какво ще става в неделя ....... ама нещо ходят едни слухове за едни 4 милиона ...... те тогава ще стане весело ......
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Гладна кокошка просо сънува.
                Комунистите вземат желаното за действителност.

Ти по-добре коментирай проучванията на социологическите агенции, според които разликата между ГЕРБ и БСП се увеличава на 10%...:P :lol:

Първоначално изпратено от be_google
                Битката в ”бастиона на Бойко” (както я вижда БСП)

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                  Първоначално изпратено от B.Graham
                  Първоначално изпратено от qwas
                  Това е символът на безсилието и интелектуалната импотентност на БСП/ДПС.
                  важното че до последна капка кръв е борбата ..ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ДА АГИТИРАМЕ МОЩНО ЗА НОВОТО УПРАВЛЕНИЕ и НАЙ-ВЕЧЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ДА ИЗМЕТЕМ ТОЗИ ПОЗОР ИАКО МОЖЕМ ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ДА Е ЗА ВИНАГИ....за да можем най-после да кажем...КОМУНИЗъМА Е В ИСТОРИЯТА.....
                  [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Перуката
                    намалят ги, за да се вместят в бюджета си. Щото иначе ще им падне борда а с това отлита ама абсолютно всичко и на тия пари няма да могат да се надяват.
                    И при нас ще стане така.
                    Ти що не питаш защо коалицията изхарчи толкова милиарди от излишъка последните месеци, и се правеше, че свети слънце, докато все повече валеше.
                    И не се притеснявай толкова, скоро ни очаква дефлация, така че донякъде ще се покрие ефекта.

И какво лъжеш - сякаш ако останете на власт, парите ей така ще продължат да си текат. Пак няма да има пари, освен ако не свалите борда и не пуснете печатницата, ама това както обясних вече ще е крах за всички и за всичко и ще е политическото ви самоубийство.

Първоначално изпратено от Perun
                    Ето какво ни чака ако дойде Костов и ГЕРБ:

http://www.investor.bg/?cat=6&id=82993

Латвия намалява пенсиите заради икономическата криза
                    30.06.2009 17:08

Размерът на пенсиите на работещите пенсионери в Латвия се намалява със 70%, а на останалите пенсионери – с 10%. Това предвижда одобреният днес от президента на Латвия закон, третиращ изплащането на държавни пенсии за периода до 2012 г., се казва в съобщение на латвийското президентство.

Коментар

• Аман от прогнози, особено след като "познаха" за кативността на евровотая. Поне ДЕНЯТ е близо вече. Скоро всичко ще свърши.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google

от News.dir.bg
                        Мажоритарният кандидат на БСП Петър Курумбашев има огромни шансове да измести конкурента си от ГЕРБ Красимир Велчев в крепостта на партията на Бойко Борисов в София.
                        Само 2,1% делят двамата претенденти на двете най-големи партии сред предпочитанията на твърдо решилите да гласуват, сочи последното изследване на „Скан”, съобщиха от Градския съвет на БСП - София, предаде "Фокус".
                        З
                        МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ КОЙ Я СЪОБЩАВА НОВИНАТА...ГРАДСКИЯ СЪВЕТ НА БСП.....
                        гугалчо почнахти и сами да се хвалите защото няма кой вече.. и пеленачетата ви разбраха що за гадно семе сте.....Направо кефити с безсилието си..

Коментар

• Ех, Гугълчо, мечти, мечти за София и Банкя. А това за реститутите не го разбрах. Аз ли съм реститут, който не си плаща данъците? Ех, де да бях такъв! Но за съжаление от баща ми (сирак от Беломорска Тракия) нищо не са взели твоите след девети септември, че сега да не се мъча с тази борса. Ама ти давай, давай, че поне да спечелим изборите!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от qwas
                            Това е символът на безсилието и интелектуалната импотентност на БСП/ДПС.
                            важното че до последна капка кръв е борбата ..ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ДА АГИТИРАМЕ МОЩНО ЗА НОВОТО УПРАВЛЕНИЕ и НАЙ-ВЕЧЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ДА ИЗМЕТЕМ ТОЗИ ПОЗОР ИАКО МОЖЕМ ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ДА Е ЗА ВИНАГИ....за да можем най-после да кажем...КОМУНИЗъМА Е В ИСТОРИЯТА.....

Коментар

• diletant
                              Гугълчо, Гугълчо! Днес нещо не си убедителен. Защо бе, човече? Защо си загуби хъса? Иначе трябва да ти се признае, че великолепно умееш да дразниш опонентите си - хвърлиш някакво грубо и лъжливо предизвикателство и хората се хващат да ти отговарят. А ти си седиш и им се смееш. След това пак. Страшен си! Браво! Откровено да ти кажа, опозицията трябва да ти даде медал за твоите постове. Само ти си донесъл няколко десетки гласове за тях. Имаше много, които се колебаеха да гласуват, но ти ги караш направо към урните. Продължавай все така, аз ти се радвам много.Ама моля те, отговори ми нещо!

ето и от нета: :-) :-)
                              да си призная предпочитам да бием бойко в Банкя отколкото да вземем цяла София... а в София не все спокойно!!!! ......тези дни големи брожения сред дъртите реститути в центъра на столицата - нали имат наематели от 1992 година и НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ ... трепетно кършат ръце и крака ... то и през ЕСГРАОН може да се хване колко фирми са ти снасяли и т.н. !!!
                              Абе скатаването е към края си! Данъчните половината ще ги уволнят другите ще бачкат, че и от врата на врата ще ходят... :-)

от News.dir.bg
                              Мажоритарният кандидат на БСП Петър Курумбашев има огромни шансове да измести конкурента си от ГЕРБ Красимир Велчев в крепостта на партията на Бойко Борисов в София.
                              Само 2,1% делят двамата претенденти на двете най-големи партии сред предпочитанията на твърдо решилите да гласуват, сочи последното изследване на „Скан”, съобщиха от Градския съвет на БСП - София, предаде "Фокус".
                              За разлика от Велчев обаче Курумбашев се озовава в челната шестица на посочените от избирателите достойни политици да бъдат избрани като мажоритарни депутати от 25 едномандатен избирателен район (ЕИР) в столицата. Кандидатът на БСП е пети след Бойко Борисов, Иван Костов, Огнян Герджиков и Емил Кошлуков. След него е Екатерина Михайлова.
                              В класацията на реалните кандидати обаче Курумбашев изпреварва Михайлова и Герджиков и диша във врата на Красимир Велчев. Социолозите отчитат, че Велчев води не заради личната си популярност, а заради влиянието на ГЕРБ в този столичен избирателен район, към който спада и Банкя, наречен „бастионът на Бойко” след като привържениците му освиркаха и показваха средни пръсти на митинга на БСП на 20 юни, а Борисов ги оправда като заяви, че нарочно са отишли в града, където е най-силен, за да дразнят симпатизантите му.
                              Разпознаваемостта на Курумбашев сред желаните мажоритарни кандидати в 25 ЕИР обаче показва, че той има лична популярност не само сред избирателите на БСП. Макар районът да се слави с ниска избирателна активност, не е изключено повишеният интерес към предстоящите парламентарни избори да привлече допълнителни гласове именно към по-известните личности. Изследването на „Скан” сочи, че Курумбашев има такива резерви сред привържениците на РЗС и други партии, както и сред нерешилите да гласуват и неправителствените организации. Докато Велчев би могъл да търси допълнителна подкрепа предимно от НДСВ, но тъй като царската партия има силен претендент в 25 ЕИР в лицето на Огнян Герджиков (четвърти в класацията за района), едва ли ще я получи. А чрез Курумбашев БСП е на път да направи пробив в бастиона на Бойко, съобщиха от Градския съвет на БСП - София.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                                Гугълчо, Гугълчо! Днес нещо не си убедителен. Защо бе, човече? Защо си загуби хъса? Иначе трябва да ти се признае, че великолепно умееш да дразниш опонентите си - хвърлиш някакво грубо и лъжливо предизвикателство и хората се хващат да ти отговарят. А ти си седиш и им се смееш. След това пак. Страшен си! Браво! Откровено да ти кажа, опозицията трябва да ти даде медал за твоите постове. Само ти си донесъл няколко десетки гласове за тях. Имаше много, които се колебаеха да гласуват, но ти ги караш направо към урните. Продължавай все така, аз ти се радвам много.Ама моля те, отговори ми нещо!
                                за съжаление коликото и празна кратуна да има вече вижда края..предполагам че като ходи на позитано за инструктаж вижда посърналите муцуни на батковците и сега е раздвоен и се чуди защо така...къде изчезна борбения дух,къде се загуби ведрото настроение и оня щастлив патос.Ами няма ги гугълчо и просто червената лампа светна.

Коментар

Working...
                                X