Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Нина Чилова и „БГ мама” откриха трета обновена детска площадка във ВидинЕвала на този, който се е сетил да ги използва
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Искам да питам нещо единствевния застъпник на БСП в тази тема be_google .
Колега не си ли осъзнал че БСП и ДПС посмъртно не могат да вземат повече 80-90мандата в най-най-добрия случай.Тоест те правителство не могат да съставят!!!Дори и да превлекат Лидер с 10 гласа и НДСВ 10 пак няма да станат 120.От къде ще вземете лишсващите, от АТАКА ли, ми това е политическо самоубийство за Волен и какъвто е шантав още по нова година ще ви иска вот на недоверие.
Единствения шанс е за дясноцентриски кабинет.Колкото и да ти е странно от това имаш сметка и ти.Стабилен кабинет, излизане от кризата и ръст икономиката съответно и на БФБ, където гледам и ти участваш.Странно за мен че пишеш в темите на разни нисколиквидни компании и вероятно участваш там, ама това си е твоя работа.Така че искам да те питам просто не си осъзнал тази действителност или погрешно съм останал с впечатление че търгуваш на БФБ?
Не се заяждам, нито те нападам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от be_google
Полицаят Халил Халилов е предложен за награда от директора на Гранична полиция.
за съжаление, баш партийците, които пропагандират мощно навсякъде са с промитите мозъци и си въртят една плоча!Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от be_google
за съжаление, баш партийците, които пропагандират мощно навсякъде са с промитите мозъци и си въртят една плоча!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
"Там е работата че мислещите ,можещите и отговорни хора първо задължително гласуват и второ на тези избори специално за дясно центриско управлени ,а не за ретроградна партия / БСП/ разчитаща на стари лаври / пенсионери / и феодална партия / дпс / разчитаща и на купените ромски гласове и манипулации на изборите / прецедента в Турция/"
+1
Така е, то ясно е казано:
http://profit.bg/news.php?cid=1&id=50371
"....В такъв смисъл не бих гласувал за популистки платформи, обещаващи заплати кратни на 1 000, пенсии „на кило" и почивки на морето. Тези лозунги от миналото, очевидно са насочени към електорат, който свързва думата „борса" единствено с „трудова" и „зеленчукова"."
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_google
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_google
дори и брокерите ще гласуват - това е положително, ще има висока избирателна активност - това е добро за демокрацията бе човек! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan?!?! Искрено съм объркан. Илиана Идиотова се радва на висока избирателна активност и то от хора, които почти директно заявяват, че ще гласуват за ГЕРБ или Сините?!?!?
Хм мисля, че вече са те уволнили предвид тоталния и неизбежен крах на 100годишната кокошка и сега гледаш да се присламчиш към десните.
Абе може и да не си Идиотова, а Данчо Ментата или Ристьо Бисеров - на тях е присъщо такова ибрикчийство.
специално за по-етнонастроените колеги от нюза:
На граничния пункт "Илинден" полицай е отказал подкуп от 800 евро.
Парите са били предложени от криминално проявен мъж, с наложена забрана да напуска страната. При обиска у него са открити още 11 000 евро.
Веществените доказателства са иззети в присъствието на разследващ полицай от Районното управление на МВР - Гоце Делчев. По случая е образувано досъдебно производство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от be_google
Не са на море, няма да пропуснат шанса си да дадат гласа си за когото преценят!
Коментар
-
?!?! Искрено съм объркан. Илиана Идиотова се радва на висока избирателна активност и то от хора, които почти директно заявяват, че ще гласуват за ГЕРБ или Сините?!?!?
Хм мисля, че вече са те уволнили предвид тоталния и неизбежен крах на 100годишната кокошка и сега гледаш да се присламчиш към десните.
Абе може и да не си Идиотова, а Данчо Ментата или Ристьо Бисеров - на тях е присъщо такова ибрикчийство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от be_google
Коментар
Коментар