IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БСП,СДС,НДСВ,ДПС,БЗНС,ГЕРБ - тоя,оня,ония.Скандали,истории,схеми. ...

Скоро няма да има такива филми.
    Всичко отива в ръцете на Европейските институции,от там ще се ръководи,там е правителството.
    Mестните правителства-лапачи,ще са ограничени.
    Кво кажат "отгоре" - това ще е.
    И не само в БГ,ами всички които са в кюпа.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Софидилчо,
      какви са тези мечтания?
      На мен ми е все едно дали сме в Шенген или не!
      Това мен не ме засяга. Аз няма да ходя да работя там. Аз отивам като турист с пълен портфейл. И с кредитни карти... или "както се полага", както би се изразил бившият ми ротен командир.
      А че на тъпите гербери ще им ударят утре един шамар, като НЯМА да бъде определена дата за приемане в Шенген, е напълно ясно.

И искам да ти кажа Софидилчо, че когато ти изчезнеш от този форум или си промениш за пореден път ника, то "gigow" ще е тук. Щото това ми е презимето, или фамилията.
      А ти и еврейчето Маркс сте НИКОИ.
      Айде лека нощ.
      И да сънувате "гиговчета". Вие и без това ме сънувате...
      Хи, хи, миличкият скромен Гиговчо!
      То да си мерим парите и имуществото може, нямам нищо против. Но освен това трябва да опиташ и нещо интелектуално, нещо от областта на културата (не битовата), музиката (не чалгата), книгата (не криминалето), живописта (не постера на Галена), киното (не На всеки километър) и т.н. Веднъж ти обясних, че същества като теб се намират в предговора на книгата на Дарвин. И за да показвам на децата и внуците най-ниското стъпало на човешкия род нямам нищо против да присъстваш в тази тема!

ПП А ако на теб не ти трябва Шенген, то от него се нуждаят българите!
      Last edited by Софиянец80; 08.06.2011, 21:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
        Абе, Гиговчо! Ти нещо не си в ред. Вместо да се радваш, че се разчиства пътя на България към Шенген, ти се ядосваш....
        Софидилчо,
        какви са тези мечтания?
        На мен ми е все едно дали сме в Шенген или не!
        Това мен не ме засяга. Аз няма да ходя да работя там. Аз отивам като турист с пълен портфейл. И с кредитни карти... или "както се полага", както би се изразил бившият ми ротен командир.
        А че на тъпите гербери ще им ударят утре един шамар, като НЯМА да бъде определена дата за приемане в Шенген, е напълно ясно.

И искам да ти кажа Софидилчо, че когато ти изчезнеш от този форум или си промениш за пореден път ника, то "gigow" ще е тук. Щото това ми е презимето, или фамилията.
        А ти и еврейчето Маркс сте НИКОИ.
        Айде лека нощ.
        И да сънувате "гиговчета". Вие и без това ме сънувате...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Софидилчо много добре знае, че днешното гласуване е само за сведение и от него НИЩО не зависи. Но нали му плащат да ме "громи". Основното е, че "приятелите" ни са разбрали кой ни управлява. Те си имат разузнаване. А също четат и американските грами в "Уикилийкс". Там посланик Байърли ясно казва да се помни "с кого си имаме работа". С бандит-рекетьор естествено.
          А това, че тъпият пожарникар е нарекъл Саркози "джудже" е само допълнителна лъжица л...на в меда. Лошото е, че дребничкият евреин от унгарски произход се чувства 100% французин, т.е. галски петел. И всички знаят колко голямо е високомерието на галските петли.

p.s. За тези, които не са следили постоянно темата "Политика" да поясня, че "софидил" е събирателно за лицето постващо с никове "Софиянец80", "diletant" и т.н. Да не ги изброявам всичките.
          Абе, Гиговчо! Ти нещо не си в ред. Вместо да се радваш, че се разчиства пътя на България към Шенген, ти се ядосваш. Добре де, колко му е Станишев и Първанов да кажат, че заслугата е тяхна. То те го правят непрекъснато. Но важното е българите да ползват привилегиите в Шенген.

ПП За тези, които не са следили постоянно темата "Политика" да поясня, че "Гиговчо" е умалителното, състрадателното, съжалителното, извиненото, подбъзиканото, поучаваното, обратното на умното, виещото на лунна светлина, владетелят на ругатните, обичащият тайно ГЕРБ, офицерът-сноб, почитащият съфорумците, носителят на приза за логорея във форума. Да не изброявам по-нататък! Гиговчо, миличкият! Заблуденият псевдопатриот!
          Last edited by Софиянец80; 08.06.2011, 20:15.

Коментар

Софидилчо много добре знае, че днешното гласуване е само за сведение и от него НИЩО не зависи.
            не мога да разбера защо мразиш България...аз знам ,че за гнусните комунисти няма род и родина , но все си мислих че кухата ти кратуна не е толкова празна.....
            Last edited by X_Y; 08.06.2011, 20:09.

Коментар

• Кабинетът “Биби” успешно се хлъзга все по-надолу и губи все повече доверието на българите.Според извадката от проучването на "Алфа Рисърч"одобрението към правителството спада до 19 процента, а неодобрението се повишава до 41%. http://www.dnes.bg/politika/2011/06/...borisov.120797

...................
              Борисов - великан на глинени крака
              http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15140964,00.html
              Last edited by clearly; 08.06.2011, 19:53.
              http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
              Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение

Първоначално изпратено от Софиянец80
                Извинявам се на Гиговчо и нему подобните, че пускам неприятна за тях новина. Ама какво да се прави, кучетата си лаят, керванът си върви ли, върви!
                Гласуването не е за това ,че предлагат България и Румъния да ги приемат в Шенген до края на 2011г ,а че същите отговарят на изискванията за членство .Все още никой министрите на вътрешните работи на ЕС не се е ангажирал със срокове.Според процедурата .....
                Софидилчо много добре знае, че днешното гласуване е само за сведение и от него НИЩО не зависи. Но нали му плащат да ме "громи". Основното е, че "приятелите" ни са разбрали кой ни управлява. Те си имат разузнаване. А също четат и американските грами в "Уикилийкс". Там посланик Байърли ясно казва да се помни "с кого си имаме работа". С бандит-рекетьор естествено.
                А това, че тъпият пожарникар е нарекъл Саркози "джудже" е само допълнителна лъжица л...на в меда. Лошото е, че дребничкият евреин от унгарски произход се чувства 100% французин, т.е. галски петел. И всички знаят колко голямо е високомерието на галските петли.

p.s. За тези, които не са следили постоянно темата "Политика" да поясня, че "софидил" е събирателно за лицето постващо с никове "Софиянец80", "diletant" и т.н. Да не ги изброявам всичките.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Радке извинявай ама хората слушащи Веско Мъката какви диагнози имат?

Коментар

• Концерт на Веселин Маринов се състоя с подкрепата на ПП ГЕРБ - Кърджали
                    07-06-2011

Незабравим двучасов спектакъл подари на кърджалийската публика популярният поп изпълнител Веселин Маринов. Концертът в салона на драматичния театър „Димитър Димов” бе организиран с финансовата подкрепа на ПП ГЕРБ и личното съдействие на депутата Цвета Караянчева. Той бе част от националното турне, с което Веселин Маринов отбелязва 30 години творческа кариера. Пред екзалтираната публика любимецът на няколко поколения българи изпълни незабравимите си хитове, посветени на виното, жените и любовта, на дома, на майката и родината.
                    В кулминация на концерта се превърна изпълнението на песента „За теб, Българийо”, който Маринов изпя в компанията на малките чаровници от детска градина „Песнопой” в село Припек, който танцуваха с национални трибагреници. За зрелищния спектакъл допринесоха и танцьорите от денс- балет „Модел” и квартет „Чинари”. Големият музикант бе затрупан с цветя от зрителите и кошници от областната организация на ПП ГЕРБ, областния управител Иванка Таушанова, народния представител Цвета Караянчева и вицепремиера Цветан Цветанов. Пожелаха му да не спира да омагьосва публиката, да продължи да е господар на сцената и да споделя дарбата си с хората. Веселин Маринов изказа специални благодарности на Караянчева за подкрепата и сподели, че съдбата го е благословила, срещайки го с толкова сърцат човек като нея.

Коментар

Извинявам се на Гиговчо и нему подобните, че пускам неприятна за тях новина. Ама какво да се прави, кучетата си лаят, керванът си върви ли, върви!

ЕП: България да бъде приета в Шенген до 2011 г.

Европейският парламент прие доклада на Карлуш Коельо, който предлага България и Румъния да бъдат приети в Шенген до края на 2011 г. При гласуването - 487 бяха "за", 77 "против" и 29 "въздържали се".

"Това е едно убедително мнозинство, което е признание за свършената работа от правителствата на България и Румъния и от компетентните органи, които са убедили такова голямо мнозинство в Европейския парламент, че България е изпълнила всички критерии и е способна достойно и отговорно да охранява външната граница на Европейския съюз. Това е невероятно признание за работата на компетентните органи, правителството на България и Министерство на вътрешните работи", каза пред "Фокус" евродепутатът Мария Неделчева.
                      http://www.segabg.com/online/new/art...ews&id=0000155
                      Европейският парламент прие доклада на Карлуш Коельо, който предлага България и Румъния да бъдат приети в Шенген до края на 2011 г. При гласуването - 487 бяха "за", 77 "против" и 29 "въздържали се".
                      Гласуването не е за това ,че предлагат България и Румъния да ги приемат в Шенген до края на 2011г ,а че същите отговарят на изискванията за членство .Все още никой министрите на вътрешните работи на ЕС не се е ангажирал със срокове.Според процедурата първо вътрешните министри от Шенген трябва с единодушие да решат дали и кога двете страни да бъдат приети, а след това договореността се потвърждава на среща на върха от лидерите на 25-те шенгенски държави. Според Коельо независимо кога пак ще се гледа членството, цялата процедура ще е завършила до края на годината.

Франция, Германия, Холандия, Финландия и още няколко страни обявиха по различни причини, че искат отлагане на приема на София и Букурещ.
                      http://www.dnes.bg/es/2011/06/08/evr...shengen.120819

Коментар

• Бойко Борисов каза, че ще се кандидатира за президентските избори след 4 години
                        08 юни 2011 | 13:59 | Агенция "Фокус"
                        Начало / Министерски съвет
                        София. Аз ще се кандидатирам за следващите президентски избори, каза премиерът Бойко Борисов. Той заяви това, за да знаят медиите от сега и да спрат да го питат по този въпрос, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Ще изкарам един мандат, още половината от другия и тогава ще се кандидатирам”, заяви премиерът. „Благодаря на ЕП, че с такова голямо болшинство днес подкрепи България и Румъния за влизането им в Шенген”, каза той. Борисов благодари лично на германския канцлер Ангела Меркел и френския президент Никола Саркози, че депутатите от страните им са застанали зад кандидатурата ни. Бойко Борисов благодари на всички български евродепутати за точното действие и поведение в тези два дни.
                        http://www.focus-news.net/?id=n1533050

Биби е толкова неук, че дори не знае, че според Чл. 93. (1) от Конституцията ,президентските избори се провеждат веднъж на 5 години, а не на 4!

Коментар

Ето на! Краят на политическата корупция в България наближава!

Сидеров иска да бори корупцията в парламента

ПГ на "Атака" е внесла предложение лидерът на групата Волен Сидеров да оглави парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика.

http://dnes.dir.bg/news/koruptzia-vo...-8796360?nt=10

Боже! Боже! Боже!
                          Това дори не е забавно. Луди за връзване!

Ако НС беше одобрило това искане ,на практика щеше да се окаже, че ако бъде сезирана ,,оглавяваната ''от Сидер комисия, ще трябва да разследва самия си председател дали е поставял депутати в зависимост..Оказа се ,че днес парламента отхвърли с 93 гласа "против", 43 "въздържали се" и само девет "за",
                          Резултати от гласуването:

Общо гласували - 145, "за" - 9, "против" - 93, "въздържали се" - 43

ГЕРБ - "за" - 1, "против" - 24, "въздържал се" - 43

Коалиция за България - "за" - 0, "против" - 26, "въздържал се" - 0

ДПС - "за" - 0, "против" - 20, "въздържал се" - 0

"Атака" - "за" - 8, "против" - 0, "въздържал се" - 0

Синята коалиция - "за" - 0, "против" - 12, "въздържал се" - 0

Независими народни представители - "за" - 0, "против" - 11, "въздържал се" - 0
                          http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=729232

Коментар

• Ето че и този път либералите у нас ще имат решаващ глас:

Президент – още на първи тур, само ако ДПС подкрепи ГЕРБ
                            08.06.2011

Коментар

....
                              Аз съм твърдо ЗА жената избрана за еврокомисар на годината!
                              То и аз - но ситуацията с Пръмова е " Ела зло ,че без тебе по зло ! " ....Тая поне ми е ясна що за птица е - дет вика Андро Райчев => разпознаваема е за електората => наше момиче с брак по сметка ( иначе с баща - концлагерист от Белене , цял живот щеше да се гърчи ) и оттам вече летящ старт в живота ....Пък и президенстката институция е напълно независима ...от себе си - дали ше е Пръмова , Гоцката , аз Спас или Танас е все тая ....Няма законодателна инициатива , армия няма ( нищо че президента е главнокомандващ ...май само на себе си ) и освен за софри , за друго няма задължения . Пък дамата си е представителна и е тъкмо за поста ....

ПС : И простакът -блогър дето е написал тая глупост за нея , да вземе да скочи от най-високото ,че да отърве и нас и себе си

ППС : Между другото, Кунева като Главен Преговарящ с ЕСъ по времето на евро-натегацията ни , си е чиста проба национален предател ....Ама нейсе , запуши я - де вика Бай Ганьо .
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

ЕП: България да бъде приета в Шенген до 2011 г.

"Това е едно убедително мнозинство, което е признание за свършената работа от правителствата на България и Румъния и от компетентните органи, които са убедили такова голямо мнозинство в Европейския парламент, че България е изпълнила всички критерии и е способна достойно и отговорно да охранява външната граница на Европейския съюз. Това е невероятно признание за работата на компетентните органи, правителството на България и Министерство на вътрешните работи", каза пред "Фокус" евродепутатът Мария Неделчева.
                                http://www.segabg.com/online/new/art...ews&id=0000155
                                Ще е добре за бизнеса и инвестициите да влезем, но това гласуване не означава автоматично влизане. Напротив, има още много за да стане влизането факт
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X