IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стамболов как може да спориш с този душевно болен индивид наречен bg_google, остави го намира, невиждаш ли, че той е като кон с капаци живеещ в 89 година. За него най святото нещо е бсп, не го дразни с рзни разсъждения, те не са занего.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
      [
      И последно - какво стана с нотата до Турция за официалната карта отнемаща земи от България, нали имате министър за тези въпроси, той пусна ли протестна нота? Питам това, защото за разлика от теб, чиято пътеводна светлина за влизането в герб е омразата към Русия, аз не мразя Русия, САЩ, Германия и т.н., а ОБИЧАМ България!!! Дано да ме разбереш...
      това с картата не е никаква грешка. бий самара да се сеща магарето. турция е толкова силна икономически, толкова пренаселена, че се оглежда за нови земи. въпрос на време е да се задейства закона на скачените съдове. ако в скоро време не станем поне едно 20 - 25 милиона спукана ни е работата. едно решение е спешен внос на славяни от беларус, украйна, и руснаци от литва и латвия, естония.

Коментар

• Г-н Груев, не мога да се сетя точно къде съм го чел, но ето ти едно от местата - http://www.segabg.com/online/new/art...d=4&id=0000701

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
          Сега е интересно как Станишев и младият социалист с огромен потенциал be_google ще прочистят БСП от двамата Руменовци. Но същото важи и за Масларова, Гагаузов и много други знайни и незнайни герои.... Явно конгреса на БСП ще забавлява публиката. :P :lol:
          за конгреса на БСП тяхния човек е кадиев.

Коментар

• Бай Ганьо,

Едва ти отговорих и прочетох две нови истерични писания от теб. Ясно е, че нито един нормален човек няма да седне да спори с истерик като теб, на който единствените му доводи са крясъци...

Но такива като теб комунистическата дружинка тук ни ги изпраща постоянно. Не си първия, нито последния.

Бай Ганьо написа:
            Абе на Дянков няма ли кой да му каже, че това което прави се случва наистина, а не е симулиран модел в някой от кабинетите на шибания му университет в шатите и че тук става въпрос за съдбите на истински хора, а не на некви цифрички е една екселска табличка!!!!
            Бай Ганьо написа:
            И ако медиите не бяха раздухали случая, дали изобщо щеше да стигне до нас или във външно си бъркат в носа вместо да работят?

Коментар

• Бай Ганьо,

Ама веднага си личи, че си заслужаваш прякора. Бързаш да осведомиш форума за настроението и колата си, като че ли някой се интересува от тебе...

Първите ти два довода са доста забавни, пример за кръгова логика - знам че не знаеш какво е това.. Народа гласува за ГЕРБ, защото ние сме били най-голямата опозиционна партия. Тавтология, бе бай Ганьо. Ама си ми умен и силен в логиката.

За присъдите също си пример за бай Ганьо - докато ги няма, ще ни ругаеш, когато се осъществят, пръв ще ни поздравиш. Така и баба знае...

Новата карта както бе раздадена, така и бе изтеглена набързо. Не ни оставиха време за нота. Но ти стандартно си извън времето и реалноста.

За мен е ясно за кого ще гласувам, така че нормално е да искам същото и за теб, за да бъдем при равни усолвия в спора. Аз не съм бай Ганьо и не споря с хората за да ги дразня и да покажа колко съм велик. Истинският гражданин не само недоволства, но и предлага алтернатива. И не чака да му предлагат избор - типично комунистическо съждение

И все пак ти твърдиш, че си гласувал за нас, а изполваш термини като "пожарникарска тиква", "боко" и др. подобни, използвани само от комунистите. Твърде елементарно, бай Ганьо, изобличаваш собствения си комунизъм.

Първоначално изпратено от Грую Груев
              Но днес съм в особено добро настроение (купих си нова кола) и ми е готино да си разнообразявам времето с герберския Мунчо, така както преди ми беше кеф да се занимавам с комуноидно Мунчо (би-то), но понеже сега комунягите са в миманса, а аз не обичам да ритам паднал противник (това пожарникрската ти тиква едва ли ще го проумее), затова и Би-то не ми е интересен и на мода са герберските Мунчовци, като "най-яростния" и съответно най-глупаво елементарен си ти (приеми го като комплимент, все в нещо ще си пръв )

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                Господин Груев, извинявай, че се намесвам в разговора ви със Стамболов, но искам да уточня, че турското министерство на образованието веднага изтегли картата, каза, че е станало голямо недоразумение и се извини.
                много балгодаря за инфото, то със Стамболийски дискусия принципно няма, щото той не мисли, а копва и пейства (дано поне да му плащат добре за това, чес е излага по такъв начин), така че не си се намесил в разговора. А какво включва това извинение и къде бих могъл да го видя или да прочета нещо? И защо (това естесвено не е упрек към теб), българския министър (по избор на Външно или пък Божо Димитров, който иначе е много добър историк, макар и леко повествователен, но пък за сметка на това доста разбираем) не ереагирал по никаъв начин официално? нали все пак това им е работата, а и говорим за официален учебник все пак, нали, а той преди да се пусне се проверява от съответните държавни чиновници от държавата Турция? И ако медиите не бяха раздухали случая, дали изобщо щеше да стигне до нас или във външно си бъркат в носа вместо да работят?
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333
                  Акцизът върху твърдия алкохол се предвижда да се увеличи с 15%.
                  Министърът заяви, че с увеличение на някои от акцизите ще покажем стремежа на България да бъде „средна”, а не „долна” държава. Средно над 100 евро за 1000 къса цигари е акцизът в ЕС, а в страните, които са сравними с нас – 80 евро на 1000 къса.
                  Дянков заяви, че в момента в Европейския съюз тече дискусия от януари 2012 година акцизът на цигарите да стане 90 евро на 1000 къса. С това, което правим, показваме, че не искаме да сме „минимална” страна и да сме на минималните нива, коментира министърът.
                  Супер, мамин убавец, сега остава да вдигне и хляба на 5 евро(щото така е в Германия) или киселото мляко (или по модерно му Йогурта) на 2 евро (щото така е горните стерни, а ние не искаме да сме долни, нали?), да се вдигне данък сгради на 1% (не промил, а процент) и такса смет на 2%, та да имаме приходи в хазната, като едновременно с това не се вдигат заплатите, за да сме конкуретноспособни все пак и това Правителство няма да изкара зимата (дано да съм лош пророк). Абе на Дянков няма ли кой да му каже, че това което прави се случва наистина, а не е симулиран модел в някой от кабинетите на шибания му университет в шатите и че тук става въпрос за съдбите на истински хора, а не на некви цифрички е една екселска табличка!!!!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Изтрито

Коментар

• Господин Груев, извинявай, че се намесвам в разговора ви със Стамболов, но искам да уточня, че турското министерство на образованието веднага изтегли картата, каза, че е станало голямо недоразумение и се извини.

Коментар

• Р.Петков и Б.Борисов - с един и същ спонсор?

Справката за корупция в МВР в пълен текст - Винпром "Пещера" спонсорирали Румен Петков и Бойко Борисов

http://e-vestnik.bg/7295

Приятно четене, любознателни колеги!
                        Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111
                          къде е червения глашатай БОГЪЛА който продаде рода си са една баклава донесена му лично от доган?

БОГЪЛЕ кога ще свърши тая спонсория бе? колко още пара има за усвояване?

Главоболия за Петков и Цв. Цветков заради ”Братя Маринови са наши момчета”

07 октомври 2009 / News.dir.bg
                          Правораздавателните органи трябва да се самосезират за изказванията на Румен Петков и Цвятко Цветков в медиите, каза премиерът на България Бойко Борисов, предаде „Фокус”.
                          "Братя Маринови са наши момчета" - с тези думи членът на Висшия съвет на БСП и съветник по въпросите на националната сигуност Цвятко Цветков е ходатайствал пред ексвътрешния министър за освобождаването на Маргините. Това разкри самият Петков вчера пред bTV, цитиран от actualno.com.
                          "Той дойде при мен и каза, че трябва да ги освободя. Аз го изгоних, а той отиде при Александър Петров (тогавашен началник на кабинета на Румен Петков - бел.ред.), каза Петков.
                          „Слушайки вчера г-н Петков - как са му казали да не закача Маргините, че те са наши момчета, и слушайки изказването на г-н Цветков, те сами си дават оценка, която ние сме казвали – некадърно, корумпирано и свързано с организираната престъпност управление. Тези хора не само нямат право да претендират, а правораздавателните органи трябва да се самосезират за техните приказки”, каза Борисов след откриването на логистичен парк в с. Столник, Софийско.
                          Попитан как може да си обясни поведението на Цвятко Цветков, който е бивш секретар на МВР, Борисов бе категоричен, че не иска да влиза в този дебат.
                          Според премиера няма друга държава, в която затворници да имат мобилни телефони, за да се включват по националните медии чрез тях, имайки предвид Будимир Куйович. Борисов определи като смехотворни изказванията на Куйович сега, че е давал пари на Румен Петков, защото е имал няколко пъти възможност да каже това в съда, но не го е направил. Според министър-председателя не телевизията е мястото, където да излезеш и да направиш такова изказване.
                          Нямаме спор по бюджета, каза той по повод разисквания днес от кабинета проект за бюджет за 2010 г.
                          "Тройната коалиция буквално са "изгребали " всички пари, контрактували са договори, по които има плащания за стотици милиони и е нормално всеки министър да си защитава министерството, коментира премиерът. Пълно безхаберие и съсипия е управлението на предишното правителство", заяви премиерът.
                          +1001

Сега е интересно как Станишев и младият социалист с огромен потенциал be_google ще прочистят БСП от двамата Руменовци. Но същото важи и за Масларова, Гагаузов и много други знайни и незнайни герои.... Явно конгреса на БСП ще забавлява публиката. :P :lol:

Коментар

• Бедни ми, бедни Стамболийки бях решил да не се занимавам с теб и да те удостоявам единствено с:

Never argue with idiots - they bring you down to their level and then beat you with experience.

Но днес съм в особено добро настроение (купих си нова кола) и ми е готино да си разнообразявам времето с герберския Мунчо, така както преди ми беше кеф да се занимавам с комуноидно Мунчо (би-то), но понеже сега комунягите са в миманса, а аз не обичам да ритам паднал противник (това пожарникрската ти тиква едва ли ще го проумее), затова и Би-то не ми е интересен и на мода са герберските Мунчовци, като "най-яростния" и съответно най-глупаво елементарен си ти (приеми го като комплимент, все в нещо ще си пръв )

1. Народът не ми говори по телефона (не съм анкетьор - предполагам знаеш какво значи тази думичка), но си има проучвания на нагласите, има си интервюта и т.н., предполагам, че ти е сложно да го разбереш. А и не знам кой по-добре се отъждествява с народа от вашия Тато (ББ), който явно добре е усвоил урочците на оригиналния Тато, при когото Боко изкара един стаж

2. Народът гласува за герб щото бяха най-голямата опозиционна сила и тъй като народът ни не е чак толкова прост за колкото го имат, на него му беше ясно, че ако герб има по-малък процент от комунягите и турците, то независимо от победата им турско-комуноидната сгам пак ще управлява. Затова и герб спечелиха всички български мажоритарни кандидати (е, имаше няколко турски бастиона където не успяха)

3. Стискам ви палци да успеете с присъдите и пак ти казвам ако успеете ще съм първият, който ще ви поздрави за това действие. Тук съм задължен да ти припомня думите наедин български класик (казва на Николай Хайтов) - едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш - герб още не са на фаза Първо, а са на фаза Дитирамби

4. Личи си, че си малоумен шапкар, който никога не чете,а чека да му снесат инфо от някъде. Ето ти пак link и за да не търсиш те улеснявам - Части от България, Грузия, Северен Ирак и цяла Армения са част от Турция според нова учебна карта, която е била раздадена като учебно помагало на деца в училищата в Истанбул, както и на родителите им, съобщиха турски и руски медии. Аз от ова по-официлано не вождам как може да стане, ама де да знам, може за герберите под официално да се има предвид едва когато турците потропат на врата на Бойо в Банкя.
                            Чети бре, герберино, че така се излагаш и то прекалено много

5. А за кой ще гласувам си е лчино моя работа, но все пак ми дай конкретен вид избор и ще ти кажа, щото аз гласувам за/против определни идеи, цели и т.н., а не за/против определени личности/партии (естествено това не включва турско-комуноидната пасмина, против която винаги съм гласувал).

Първоначално изпратено от [b
                            Стамболийски[/b]]Бай Ганьо,

Народа ли ти се обади по телефона, за да ти каже тези съждения, та си позволяваш да говориш от негово име?!...

Освен ГЕРБ имаше и други опозиционни партии - защо хората гласуваха предимно за нас? Ама си умничък и силен в логиката. :P :lol:

Ще има хора в затвора, защото сме поели ангажимент - както пред българската общестевеност, така и пред Европа. Ако не успеем, лошо за нас - но това Бойко Борисов го знае, нямаме нужда от бай Ганьо, за да ни го казва...:P :lol:

Когато турската карта стане официална, естествено че ще има официален протест - и то рязък. Ще пуснем и наша официална карта по същия тертип. Но тази карта е само проект, и той със сигурност няма да се осъществи - в противен случай турците ще признаят, че имат претенции към съюзник от НАТО. И тогава сбогом на кандидатстването в ЕС. Но този елементарен анализ е извън умствения ти кръгозор. :P :lol:

А СЕГА СЪЩЕСТВЕНИЯ ВЪПРОС - ТИ В МОМЕНТА ЗА КОГО СМЯТАШ ДА ГЛАСУВАШ? дА СЕ ПЛЮЕ Е ЛЕСНО, НО ИСТИНСКИЯТ ГРАЖДАНИН ПРЕДЛАГА АЛТЕРНАТИВА. Е?

Първоначално изпратено от Грую Груев
                            хората не гласуваха ЗА герб, а ПРОТИВ комунягите и турците+царчетата и понеже герб бе единствената голяма алтернатива, а хората(в това число и аз) не искаха пак крадливите турски комунета-царисти пак на власт, затова и гласужаха за боко. радвам се, че вече проглеждаш

Коментар

• http://dnes.dir.bg/2009/10/07/news5187159.html

Излизаме от ”долния” свят, каза Дянков

И за бира, и за вино няма акциз и ще бъдат необходими повече разговори – за това дали е добра идея такъв да има. Това каза министърът на финансите Симеон Дянков на пресконференция в Министерски съвет, на която представи "основните допускания" за Бюджет 2010.
                              По думите на Дянков, цитирани от "Фокус", "може би от фискална гледна точка идеята е добра, но по време на криза промяна не бива да има, тоест да се въвежда акциз, където е нямало". Затова финансовото ведомство ще повишава съществуващи акцизи по преценка. (В момента акцизът за бирата е 1.5 лв. за хектолитър - бел.ред.)
                              Акцизът върху твърдия алкохол се предвижда да се увеличи с 15%.
                              Министърът заяви, че с увеличение на някои от акцизите ще покажем стремежа на България да бъде „средна”, а не „долна” държава. Средно над 100 евро за 1000 къса цигари е акцизът в ЕС, а в страните, които са сравними с нас – 80 евро на 1000 къса.
                              Дянков заяви, че в момента в Европейския съюз тече дискусия от януари 2012 година акцизът на цигарите да стане 90 евро на 1000 къса. С това, което правим, показваме, че не искаме да сме „минимална” страна и да сме на минималните нива, коментира министърът.
                              На въпрос дали е убедил колегата си Трайчо Трайков в необходимостта от предлагания ръст на акциза на цигарите, Дянков каза, че разговорите продължават. Министърът отново изтъкна здравни аргументи, включително развитие на спорта.
                              Цигареният холдинг „Булгартабак” има в банкови сметки големи суми, които не използва, според финансовия министър.
                              "Ако проверите финансовото състояние на „Булгартабак” от края на 2008 и средата на 2009 година, ще видите, че те всъщност имат доста голям финансов ресурс, който в момента си държи на банкови сметки, дори не е използван. Те имат един голям резерв", коментира Дянков.
                              По-рано днес Коалиция за България, в лицето на Корнелия Нинова, обвини вицепремиера, че прокарва идеи, граничещи с национално предателство. Тя даде за пример шоковото увеличение на акциза на цигарите, което щяло да унищожи "Булгартабак" и да даде простор на сивата икономика.
                              По думите на Дянков обаче, се увеличава акцизът за всички производители и "от това „Булгартабак” трябва да стои неутрално – нито да му се увеличава, нито да му се намалява пазарният дял". Той е категоричен, че контрабандата на цигари и алкохол не само няма да се увеличи, но и ще падне след реформата в приходните агенции, освен това митничарите ще имат по-голям стимул тя да се намалява.
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• http://dnes.dir.bg/2009/10/07/news5187638.html

Правораздавателните органи трябва да се самосезират за изказванията на Румен Петков и Цвятко Цветков в медиите, каза премиерът на България Бойко Борисов, предаде „Фокус”.
                                "Братя Маринови са наши момчета" - с тези думи членът на Националния съвет на БСП и съветник по въпросите на националната сигуност Цвятко Цветков е ходатайствал пред ексвътрешния министър за освобождаването на Маргините. Това разкри самият Петков вчера пред bTV, цитиран от actualno.com.
                                "Той дойде при мен и каза, че трябва да ги освободя. Аз го изгоних, а той отиде при Александър Петров (тогавашен началник на кабинета на Румен Петков - бел.ред.), каза Петков.
                                „Слушайки вчера г-н Петков - как са му казали да не закача Маргините, че те са наши момчета, и слушайки изказването на г-н Цветков, те сами си дават оценка, която ние сме казвали – некадърно, корумпирано и свързано с организираната престъпност управление. Тези хора не само нямат право да претендират, а правораздавателните органи трябва да се самосезират за техните приказки”, каза Борисов след откриването на логистичен парк в с. Столник, Софийско.
                                Попитан как може да си обясни поведението на Цвятко Цветков, който е бивш секретар на МВР, Борисов бе категоричен, че не иска да влиза в този дебат.
                                Според премиера няма друга държава, в която затворници да имат мобилни телефони, за да се включват по националните медии чрез тях, имайки предвид Будимир Куйович. Борисов определи като смехотворни изказванията на Куйович сега, че е давал пари на Румен Петков, защото е имал няколко пъти възможност да каже това в съда, но не го е направил. Според министър-председателя не телевизията е мястото, където да излезеш и да направиш такова изказване.
                                Нямаме спор по бюджета, каза той по повод разисквания днес от кабинета проект за бюджет за 2010 г.
                                "Тройната коалиция буквално са "изгребали " всички пари, контрактували са договори, по които има плащания за стотици милиони и е нормално всеки министър да си защитава министерството, коментира премиерът. Пълно безхаберие и съсипия е управлението на предишното правителство", заяви премиерът.
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Working...
                                X