IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кога ли и ние ще сме равни ?

Берлускони не можа да се спаси с имунитет
    08 октомври 2009 / Nеws.dir.bg
    Италианският конституционен съд отхвърли закона, с който се даваше имунитет срещу съдебно преследване на премиера, президента и на други висши държавни служители, съобщиха световните агенции.
    Членовете на Конституционния съд обявиха решението си след двудневни разисквания. Решението на 15-членния висш съд не може да бъде обжалвано. Въвеждането на имунитет би било възможно единствено чрез закон за изменение на конституцията, се посочва в решението на италианския Конституционен съд.
    Законът "Алфано", наречен така по името на министъра на правосъдието Анджелино Алфано, нарушава конституционния принцип за равенство на всички италиански граждани пред закона, обявиха конституционните съдии.
    Мече за бутнатото дете до 30 СОУ може би нямаше да стане ако училищата чисто и просто се заключваха от 7.30 до 12.30 да речем. А дали докато е ходил за чипсове или докато е тичал за трамвая за вкъщи все една.

Коментар

• КАК ВИ ЗВУЧИ ТОВА,КОЙ СЕ ОПИТВА ДА СЕЕ СЕМЕТО НА РАЗДОРА НА ПРИНЦИПА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ :

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=296807

Ходжа обвини ДПС за палеж на джамия
      Християните нямат общо с пожара, агитирах за ГЕРБ, каза имамът Мимишев

ПЛЕВЕН. Една от двете джамии в Никопол изгоря до основи вчера сутринта. Храмът в кв. "Руски паметник" бе културна забележителност. Според местния ходжа Гюрсел Мимишев джамията била подпалена умишлено през нощта. Имамът твърди, че зад палежа стои ДПС. По думите му кладата в храма била отмъщение, тъй като на предишните избори той агитирал за ГЕРБ. Мимишев подозира, че вандалството е дело на хора, които преди 5 години извършили неуспешен опит за покушение срещу него. "Изстреляха пет куршума в гърба ми. Оцелях по чудо", разказа той. През 2002 г. в Никопол изгоряла друга джамия. Сега за близо 3000 мюсюлмани в крайдунавския град остана само един храм. "Категорично твърдя, че християните нямат нищо общо с това", заяви Мимишев. "Ние живеем в разбирателство помежду си", категоричен бе той. Ходжата разказа, че двама души разбили вратата миналата нощ. Преди това в храма имало молитва. Той лично заключил и изгасил осветлението.
      Извършителите не са правоверни мюсюлмани, въпреки че се представят за вярващи, каза още Гюрсел Мимишев. Според него те ядели свинско месо и пиели алкохол въпреки забраните. Дори се оплаквали, че проповедите смущавали покоя им.
      Изгорялата джамия е оцеляла довчера още от турско време. Общината дори кандидатствала по проект за подновяването й, потвърди кметът Валери Желязков. От полицията се въздържаха от коментар за инцидента, но в района на храма бе осигурено денонощно дежурство.
      Евгени Горанов
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Гугълчо, Гугълчо! Пиле миличко, талибанче симпатично! Кажи нещо за вчеращната престрелка между едните добри и другите добри в БСП. Ти за кои си? За идноименните или за зайчето на президента? Кажи бе, чудо на партийното пристрастие!

Коментар

• Абе аз си бях казал че 100 дни няма да говоря за недостатъци, ама вече не издържам.Слушам приказките за новия бюджет и се говори за 300-400млн по-големи приходи от акцизи.Не заради друго, ами защото щели да бъдат увеличени.Та задавам си следния въпрос.
          Къде за бога са онези 2 милиарда които уж държавата губела от мита и акцизи заради митническа контрабанда?Ами нали от реформата и заради волята на новата власт поне половината щяха да бъдат изловени.Ми кажи че чакаш 1.4 милиарда повече приходи тогава.Ами нали и още 2-3 милиарда от ДДС трябва да дойдат запушвайки каналите.Къде са и тези пари?
          Ех този популизъм и глупости на търкалета.Казах го още вчера с хляб и зрелища може да залъжеш плебса и то за кратко.

Коментар

• Сега на въпроса да акциза се повишава над очакването но акциза на цигарите и алкохола, но виждате защо и къде ще отидат тези пари за здравеопазване ето това е дългосрочно мислене и стратегия господа според мен. Тук ще имам много които ще ме критикуват какво ще стане със сектора, а какво ще стане с децата ни и това, че сме една от най пушещата нация, нямали да се се спестят повече пари ако това доведе до отказване на цигарите от много хора. Повишава се акциза за определн сектор, но не се повишава за сектори, които са от голямо значение за икономиката. Колко ще загуби сектора и колко ще спечелят хората
            salsa,
            Не си бил по времето на юго ембаргото в Сърбия бензина струваше между 3 и 10 марки... и цели групи от населенито си докарваше стабилни доходи да прекарат една , две туби до НИШ....е сега сърби и македонци ще си продават цигарите у нас .....Щял да реформира митниците и с повишаване на акцизите щели по големи премии да взимат митничарите .... я пресметни каква е печалбата на един тир ... безмитни и колко от тях ще отиде в митничаря.... но ще отвори работа на полицията, следствието и съда и ще доказва колко работа имат и как трябва да им се увеличи щата....
            Какво правят .... ами грижат се за здравето ми като увеличават цените на цигарите , алкохола , спирането на кока колата и чипса в училището на детето ми.... увеличават данъците . Дянков в момента се изявява като някакво кралско величие .... скоро ще го погнат с камъни...
            Вчера са бутнали едно дете трети клас до 30 ОУ защото е ходило да си купи чипс в близък магазин...

Коментар

• Като Ви чета постовете, виждам че всички тук мислят повърхностно-поне според мен не казвам че съм прав, защото зависи от гледната точка. Години наред когато трябваше да се правят реформи и то тежки като в пенсионната система, образованието, здравеопазването и къде ли още не всичките ни управляващи не си мръднаха пръста зада направят нещо за Страната ни, а бяха само заради едничката цел да се облагодетелстват те хората около тях и техните партии. Така всички проблеми се трупаха и трупаха с течението на времето. Да годините бяха добри но само заради това, че имаше пик на икономиките по целият свят. В момента когато балонът се спука лъснаха всичките проблеми на държавата, липсата на конкуренция в отраслите никаква икономика, ниски ппенсии, корупция навсякъде ама навсякъде, големи дефицити във сферата на здраеопазването и. т.н. Сега имаме министри, които показват че могат да се справят в тази тежка ситуация спиирайки корупциониите схеми, оптимизирайки и подобрявайки приходната и разходната част на бюджета. Те са единствените, които дадоха на опозицията възможности да са в комисиите за корупция, национална сигурност и прочие.
              Дадоха заявка за намаляне на осигурителната тежест, но неможе да очакваме подобрение на ситуацията ито в тази световна криза за няколко месеца. Сега на въпроса да акциза се повишава над очакването но акциза на цигарите и алкохола, но виждате защо и къде ще отидат тези пари за здравеопазване ето това е дългосрочно мислене и стратегия господа според мен. Тук ще имам много които ще ме критикуват какво ще стане със сектора, а какво ще стане с децата ни и това, че сме една от най пушещата нация, нямали да се се спестят повече пари ако това доведе до отказване на цигарите от много хора. Повишава се акциза за определн сектор, но не се повишава за сектори, които са от голямо значение за икономиката. Колко ще загуби сектора и колко ще спечелят хората

Коментар

• абе серсеми със серсемите!!! на мене и праха от обущата ми не заслужавате :-)

стадо от неандерталци и плоскочели примати!

как може да ме споменавате като дори не пиша в темата?!

а за 100-ния ден вече имам книга за издаване...

Коментар

• Първоначално изпратено от [b
                  Стамболийски[/b]]Само да те осведомя - този форум е виждал и далеч по-агресивни психопати от теб.
                  мда, определено е виждал, то и ти като се погледнеш в огледалото ги виждаш (казвам ги, защото както вече разбрахме страдаш от раздвоение на личността)
                  Пич, не се ли усещаш,че стана герберското подобие на би-педера и всички ти се подиграват? Или и ти действаш с дебелокожието на шапкаря - ти го плюеш, той си мисли, че вали дъжд. Смешен си и си срам за партия като герб.

Първоначално изпратено от [b
                  Стамболийски[/b]]Последните ми спорове са с един друг индивид - то и той абсолютно същия, само дето се опитва да се прикрива безуспешно.
                  смешко, ето моя коментар за победата на герб;

Първоначално изпратено от Грую Груев на 05.07.2009 в тема Политика
                  този резултат показа, че все още я има България, а не сме една сган от мижитурки, лежащи и пояесващи се шкембака с идеята някойпак да ни оправи. България мисли и най-вечесе напъна да глсува, нещо което не се беше случвало скоро. Безспорен факт е, че сега на Бойко му се пече яйце на г.за, но който го е страх от мечки, не влиза в гората. Лошото е, че ако и сега не бъде оправдано доверието, на следващите избори, когато и да са те, ще имаме избирателна активност от 25% и резултати нещо като - дпс - 35-40%(твърд електорат и мършояди, готови да си дадат г.за на всеки за власт), атака (или нешо подобно, ако не са се разпаднали дотогова - все пак и сега няма да влязат в управлението, а такива високи резултати без никакъв келепир не се поддържат) - 35-40% и бсп - 20-25% (пенсии) - т.е вечно управление на мафията. И все пак да не сме толкова черногледи - изборите току-що завършиха, имаме ясен победител и 99% шанс за много силно дясно правителство, а ние ревем за нероден Петко и как ще го погребваме...
                  А ако не бяха такива резултатите, тогава какво - да закриваме държавата и да лягаме да мрем ли? Отлични резултати, дано оправдаят надеждите на хората. Успех, ще ни е необходим на всички
                  а ето и какъв "комунист" съм (това е преди изборите):

Първоначално изпратено от Грую Груев на 29.06.2009 в тема За кого бихте гласували
                  А да, и да поздравя гугъла и останалите комуняги - много добра рекламна кампания, от професионлна гледна точка - от една страна плашим с най-мразеният политик в Бг (костов) - идеята е, че всички са маскари, а от друга - боже, колко сме загрижени за вас, мили пенсионери. Ако дясното им бяха отговорили щеше да има компроматна война и народа пак щеше да си каже - абе остави ги и тия, всички са маскари (да, ама пенсиите си гласуват под строй, какъв по-добър сцанарий), ако пък не им отговорят (което се и получи) - народът започва да разсъждава: Глей ги сега на Сергея не успяха да опонират, една дума не му казаха на въпреки - или са много зле (нямат потенциал) или и тези са се омазали с лайна до ушите - я, по-добре да не гласуваме, е.ал съм ги в тъпите политици, всички са един дол дренки. А кой печели от ниска активност - я, изненадка - комунягите. Честито, боклуци - при първото ви управление (преди 45 години) убихте любовта на милиони българи към изконната българска земя Македония и не само я подарихте, заедно с костите на Гоце (ама не ш.баното макере начело на държавата, а българинът Гоце Делчев), които изровихте от гроба му, на сръбските палачи, не само плюхте на саможертвата на 200 000 българи, оставили костите и здравето си там, но дори извършихте геноцид бад собствения си народ, карайки го да се отрича от българските си корени и да се пише "македонец", под страх от смъртна заплаха. И това в собстваната ни държава!!! При втория си по-дълъг престой във властта (Жанчо дори го прескачам), не само дадохте на 1/12 от населението на БГ 1/3 от властовия ресурс, не само докарахте малоумните селяни от Делиормана с купени дипломи от безбройните университети в Бг, в центъра на София и им подарихте основните министерства през които минават кинтите от Ес, но и направихте така, че българите в Кърджалийско да не могат да си купят хляб, ако не си го поискат на турски!!! И това в собствената си страна!!!
                  Историята си знае своето - аз мога само да ви пожелая децата ви да бъдат ибрикчии на наследниците на сДухан - вие си го създадохте, вие му търпете "любовта". Аз не искам !!!
                  Tова пък са "комунистическите" ми нагласи преди евровота;

Първоначално изпратено от Грую Груев на 06.06.2009 в тема За кого бихте гласували
                  Към полки:
                  https://www.grao.bg/elections/secure.../egnsearch.asp
                  Но да обещаеш, че няма да гласуваш за триглавата ламя, че има да се псувам иначе, че съм те упътил

за кого ще гласувам съм казал още преди 4 месеца:

Първоначално изпратено от Грую Груев на 06.06.2009 в тема За кого бихте гласували
                  Не съм привърженик нито на другаря Лостов, нито на бате Гойко, нито на Болен, нито на Лайняне, но ще гласувам с отвращение и то не за някого, а против тройката. Знам, че е много деструктивно и крайно, но нямам избор - моят глас, на човек внасящ 4-цифрена сума данъци и осигуровки месечно е равен на гласа на мангала, който живее на гърба ми. Затова ще гласувам против, но ще гласувам
                  А ето това е специално към теб, макар и писано по друг повод, предполагам, че въпреки промития си мозък ще откриеш доста от лидерите на герб в това определние, а може би и себе си:

Първоначално изпратено от Грую Груев на 07.06.2009 в тема За кого бихте гласували
                  защото единственото по-лошо от турци и комунисти е еничари с комуноидно минало и десни претенции.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Така е. Комунистите никога не са могли да работят, а умеят само да саботират.

И изпаднаха в особена паника от акцизите върху алкохола. Руски навици.
                    Стамболов,
                    Ако не си промениш мнението за повишаването на цените на цигарите и алкохола заради комунистите който най много ги ползвали... .... ще те причисля към малоумните и ще те помоля да си търсиш друг форум за изява а не във финансов ...... Заставал съм в защита на всеки бъгнат , но такова нещо е уникум....

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111
                      това което се набива на очи е, че след няколко правилни и енергични действия на дянков, срещу него се начева атака.
                      Така е. Комунистите никога не са могли да работят, а умеят само да саботират.

И изпаднаха в особена паника от акцизите върху алкохола. Руски навици.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        Дамите в пенсия и парите за гипс в болниците скараха властта
                        Дянков вбеси двама министри
                        Всеки да се занимава с това, от което разбира, скочи финансистът

Финансовият министър Симеон Дянков успя за броени дни да вбеси двама от колегите си в кабинета.
                        Той влезе в остър спор със социалния министър Тотю Младенов до колко години да работят жените. "Немислимо е дамите също да започнат да се пенсионират на 63 години в условията на криза. Докато не се възстанови икономиката, тези действия са опасни", отсече вчера социалният министър Тотю Младенов.
                        Реакцията му дойде като отговор на заявеното от вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков намерение още от 2010 г. и мъже, и жени да излизат в пенсия на 63 години. Дянков лансира идеята си по време на годишната среща на МВФ и Световната банка в Истанбул в понеделник. По думите на финансиста така към 2013 г. в бюджета щяло да има 300 милиона лева повече.
                        Вицепремиерът посъветва вчера колегата си Младенов да намери пари, след като не приема предложението му.
                        "Всеки да си гледа това, за което е обучен", заяви на кръгла маса за здравеопазването Дянков. Така той мотивира предложеното от финансовото министерство изменение в Закона за здравното осигуряване Изпълнителната агенция за икономически анализи и прогнози (ИАП) да остойностява здравните услуги. Доколкото знам, лекарите, фармацевтите и зъболекарите не са учили остойностяване, докато аз съм учил, обясни Дянков. Той допълни, че за тази дейност ще има консултативен съвет от специалисти медици, които да подпомагат сметките. Така на практика от началото на 2011 г. анализаторите от ИАП ще определят стойността на всяка медицинска дейност, включените в нея техника, лекарства и специализиран труд. Дянков допълни, че по негови наблюдения от 2006 г. няма договаряне, както и че преговарящите страни са заинтересовани от това, накъде отиват цените. Това на практика слага край на Националния рамков договор, скочи шефът на Българския лекарски съюз Цветан Райчинов. По думите му, предложението на министъра обезсмисля напълно преговорите между съсловните организации и НЗОК.
                        Преди дни пък Дянков влезе в остър спор с икономическия министър Трайчо Трайков за скока на акцизите. В престрелката се намеси премиерът Бойко Борисов, който даде рамо на вицепремиера. Министър-председателят даде рамо на поскъпването на цигарите, като обясни, че поскъпването на папиросите е здравословна мярка.
                        Боряна Йотова
                        Теодора Йолчева
                        това което се набива на очи е, че след няколко правилни и енергични действия на дянков, срещу него се начева атака.

Коментар

• Дамите в пенсия и парите за гипс в болниците скараха властта
                          Дянков вбеси двама министри
                          Всеки да се занимава с това, от което разбира, скочи финансистът

Финансовият министър Симеон Дянков успя за броени дни да вбеси двама от колегите си в кабинета.
                          Той влезе в остър спор със социалния министър Тотю Младенов до колко години да работят жените. "Немислимо е дамите също да започнат да се пенсионират на 63 години в условията на криза. Докато не се възстанови икономиката, тези действия са опасни", отсече вчера социалният министър Тотю Младенов.
                          Реакцията му дойде като отговор на заявеното от вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков намерение още от 2010 г. и мъже, и жени да излизат в пенсия на 63 години. Дянков лансира идеята си по време на годишната среща на МВФ и Световната банка в Истанбул в понеделник. По думите на финансиста така към 2013 г. в бюджета щяло да има 300 милиона лева повече.
                          Вицепремиерът посъветва вчера колегата си Младенов да намери пари, след като не приема предложението му.
                          "Всеки да си гледа това, за което е обучен", заяви на кръгла маса за здравеопазването Дянков. Така той мотивира предложеното от финансовото министерство изменение в Закона за здравното осигуряване Изпълнителната агенция за икономически анализи и прогнози (ИАП) да остойностява здравните услуги. Доколкото знам, лекарите, фармацевтите и зъболекарите не са учили остойностяване, докато аз съм учил, обясни Дянков. Той допълни, че за тази дейност ще има консултативен съвет от специалисти медици, които да подпомагат сметките. Така на практика от началото на 2011 г. анализаторите от ИАП ще определят стойността на всяка медицинска дейност, включените в нея техника, лекарства и специализиран труд. Дянков допълни, че по негови наблюдения от 2006 г. няма договаряне, както и че преговарящите страни са заинтересовани от това, накъде отиват цените. Това на практика слага край на Националния рамков договор, скочи шефът на Българския лекарски съюз Цветан Райчинов. По думите му, предложението на министъра обезсмисля напълно преговорите между съсловните организации и НЗОК.
                          Преди дни пък Дянков влезе в остър спор с икономическия министър Трайчо Трайков за скока на акцизите. В престрелката се намеси премиерът Бойко Борисов, който даде рамо на вицепремиера. Министър-председателят даде рамо на поскъпването на цигарите, като обясни, че поскъпването на папиросите е здравословна мярка.
                          Боряна Йотова
                          Теодора Йолчева
                          Мартин Димитров се обяви срещу увеличението на акцизите

07 октомври 2009 | 14:26 | Агенция "Фокус"

София. Съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Мартин Димитров се обяви срещу увеличението на акцизите, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Пред журналисти в парламента той каза: „Има план за изравняване на акцизите с Европейския съюз и той трябва да се спазва. Сега има известно изпреварване. Аз не подкрепям такива мерки. Трябва да се спазва точния план, точните договорености”. В отговор на критиката на БСП към увеличението на акцизите Димитров заяви: „Хората, които най-много увеличиха акцизите в България, включително на цигарите и алкохола, нямат право на мнение”.
                          Димитров коментира, че Бюджет 2010 ще е много труден за правене. „В цели сфери ще трябва да бъдат намалени разходите. Това без реформи няма да стане. Здравеопазването е много тежък капан, от който не виждам измъкване до момента от това, което се прави”, каза той.
                          Димитров отказа коментар около казуса с изборните резултати в Русе. Той обясни, че трябва да се запознае първо с решението на Конституционния съд.
                          Цветомира ГЕОРГИЕВА
                          Докъде стигнах да цитирам това мекотело .... което има повече акъл от мин. на финансите ......който цял да прави средна държава само в качване на цените а заплатите къде сме" долни " както се изрази..... Само колеги с интерес в контрабандата могат да подкрепят ... този смешник.

Коментар

• Бай Ганьо,

Нали знаеш, че твоите истерични крясъци няма да впечатлят никого.

Само да те осведомя - този форум е виждал и далеч по-агресивни психопати от теб.

Ще задам въпроса си толкова ясно, че дори и ти да го разбереш - ако сега има парламентарни избори, за коя партия смяташ да гласуваш? Може би се страхуваш да отговориш - това е твое право. Аз не се страхувам и ще гласувам отново за ГЕРБ.

И Бойко Борисов никога не е изпадал в истерии като теб - и много ясно, хората не гласуват за истерични политици.

Първоначално изпратено от Грую Груев
                            Ех, Стамболийски, Стамболиски, днес наистина съм в много добро настроение, та ще ти отговоря и директно в твоите драсканици и тъй като явно любим цвят ти е червения, аз ще ти отговоря в любимото ми синьо

Коментар

• Ех, Стамболийски, Стамболиски, днес наистина съм в много добро настроение, та ще ти отговоря и директно в твоите драсканици и тъй като явно любим цвят ти е червения, аз ще ти отговоря в любимото ми синьо

Първоначално изпратено от [b
                              Стамболийски[/b]]Бай Ганьо,

Ама веднага си личи, че си заслужаваш прякора. Бързаш да осведомиш форума за настроението и колата си, като че ли някой се интересува от тебе...

- форумът не се интересува от никого, но ми е интересно до къде стига наглостта ти - обвиняваш мен, че търся едва лине някаква публично, без да погледнеш себе си - имаш 1167 мнения за 1 година, срещу 769 мои за 2 години. Ти да нямаш накакъв фетиш към форумите или си просто платен драскач(акое това - браво намерил си ниша в тази безработица, при оскъдните ти умствени данни)
                              Първите ти два довода са доста забавни, пример за кръгова логика - знам че не знаеш какво е това.. Народа гласува за ГЕРБ, защото ние сме били най-голямата опозиционна партия. Тавтология, бе бай Ганьо. Ама си ми умен и силен в логиката.
                              - Малоуме, до последно (един ден преди изборите) Герб имаше по-малко галсове от турците и комунягите взети заедно, според всички социологически изследвания - браво на народа ни (дано не го подведете с действията си), че успя да изрита категорично турско-комуноидната сган, но тоа не е ваше дело, а на липсата на алтернатива и гласуването против

За присъдите също си пример за бай Ганьо - докато ги няма, ще ни ругаеш, когато се осъществят, пръв ще ни поздравиш. Така и баба знае...
                              Не ви ругая, а ви карам да се замислите (което явно не става) и да слезете на земята, Народът ни има една поговорка - Не казвай Хоп преди да си скочил, а Боко точно това прави и вие очаквате да му пляскам предварително - ами покажете резултати и ще ви ръкопляскам, толкова е просто (почти като шапкар)

Новата карта както бе раздадена, така и бе изтеглена набързо. Не ни оставиха време за нота. Но ти стандартно си извън времето и реалноста.

Интересно ми е колко време е нужно на герб за да подготви протестна нота и ли манафите успяват по-бързо да изтеглят милиони учебници, отколокото някой гений в герб да напише една нота!!! Ами ако трябва да се напише нещо по-важно???

За мен е ясно за кого ще гласувам, така че нормално е да искам същото и за теб, за да бъдем при равни усолвия в спора. Аз не съм бай Ганьо и не споря с хората за да ги дразня и да покажа колко съм велик. Истинският гражданин не само недоволства, но и предлага алтернатива. И не чака да му предлагат избор - типично комунистическо съждение
                              - никой не ти е искал мнението, ти сам го навираш навсякъде как с и щел да гласуваш за герб и правиш агитация - точно като би-то. Зададох ти точен въпрос - задай си коректно въпроса и може да ти отговоря, макар да не съм длъжен да го правя, защот в Бг има свобода на мисълта - във вашата партия на фуражки това право на мислене сигурно отсъства и затова не можеш да ме рабереш.
                              И все пак ти твърдиш, че си гласувал за нас, а изполваш термини като "пожарникарска тиква", "боко" и др. подобни, използвани само от комунистите. Твърде елементарно, бай Ганьо, изобличаваш собствения си комунизъм.
                              Мога да използвам каквито термини си пожелая - както наричам ББ - Боко Тиквата, така наричам СШ - серГей, ИК - цигане, Волен - Болен, Сокола -Сопола, Яне - Лайняне и т.н. Както ти казах в Бг има свобода на словото, но в тоталитараната ви партия това е трудно разбираемо. А и по-татлиртарна партия от герб - няма, дори ив дсб има по-голяма свобода на словото.
                              Първоначално изпратено от Грую Груев
                              Но днес съм в особено добро настроение (купих си нова кола) и ми е готино да си разнообразявам времето с герберския Мунчо, така както преди ми беше кеф да се занимавам с комуноидно Мунчо (би-то), но понеже сега комунягите са в миманса, а аз не обичам да ритам паднал противник (това пожарникрската ти тиква едва ли ще го проумее), затова и Би-то не ми е интересен и на мода са герберските Мунчовци, като "най-яростния" и съответно най-глупаво елементарен си ти (приеми го като комплимент, все в нещо ще си пръв )
                              А за това,че наричаш изказванията ми били крясъци - прегледай пак изказванията на собствения си лидер, особено за вещерите и кръвцицата и тогава плямпай.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa
                                Стамболов как може да спориш с този душевно болен индивид наречен bg_google, остави го намира, невиждаш ли, че той е като кон с капаци живеещ в 89 година. За него най святото нещо е бсп, не го дразни с рзни разсъждения, те не са занего.
                                Абсолютно си прав и ще те послушам. Последните ми спорове са с един друг индивид - то и той абсолютно същия, само дето се опитва да се прикрива безуспешно.

Или смяташ че това е един човек с два ника. Виж, за това не се бях сетил...

Коментар

Working...
                                X