meche_cveti93, ти май нещо .... Първо, какви са тези пприказки, че ти намаляват телефонните разговори, консумативите и офис техниката. Аз много добре зная какви и колко частни разговори се водят и как се хабят консумативи на държавна служба. И извинявай, но от опита ми отлично, повтарям, отлично зная, че трима способни изпълнители с по-голяма заплата могат спокойно да извършат това, което са правили досега петима тунеядци, които по цял ден пият кафе, пушат, говорят по телефоните, играят на разни игрички на компютъра и накрая се оплакват, че заплатите им са ниски. Упрекваш ме, че не разбирам! Уверявам те, имам доста опит и не само разбирам, но и зная как се мързелува в държавната администрация. val/she е напълно прав, че бизнесът е под силен натиск и едно от средствата да му се помогне е намаляването на данъците, а това ще стане и чрез свиване на държавните разходи, включително и за 13-та заплата и за съжаление и за мижавите бонуси за нещастните българснки пенсионери.
И още нещо. При встъпването си в длъжност президентът Джон Кенеди каза блестящата фраза - "Не мисли какво може да ти даде страната, а какво Ти можеш да дадеш на нея!" (цитатът може би не е съвсем точен). Така че личният интерес е водеш още от синовете на Адам и Ева, но понякога трябва да гледаме и интереса на обществото. Разбира се, не на това на Гугълчо.
И още нещо. При встъпването си в длъжност президентът Джон Кенеди каза блестящата фраза - "Не мисли какво може да ти даде страната, а какво Ти можеш да дадеш на нея!" (цитатът може би не е съвсем точен). Така че личният интерес е водеш още от синовете на Адам и Ева, но понякога трябва да гледаме и интереса на обществото. Разбира се, не на това на Гугълчо.
Коментар