IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от [color=red
    мейси[/color]]Нормално е немците да се дръпнат след ПУТИНските изпълнения на правителството.
    Чие правителство? Ако имаш предвид това на Станишев, напълно съм съгласен.

Но за Белене ти трябва да се потрудиш повече. Там има икономически проблеми - начин на финансиране, пазар и т.н. А тук напомням е финансов форум. Няма да мине само с характерните за теб провокативни писания.

А иначе Станишев изпищя веднага:
    БСП иска незабавна оставка на министър Трайчо Трайков
    http://www.focus-news.net/?id=n1287215

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
      Първоначално изпратено от мейси
      .Я да те запитам аз тебе КОЯ Е ПРИЧИНАТА Компанията RWE, която спечели конкурса за стратегически инвеститор в АЕЦ Белене, е съобщила в официално писмо, че се отказва от участието си в проекта?.Чакам отговор конкретно по въпроса!
      http://www.dnes.bg/business/2009/10/...c-belene.79890
      Бойко Борисов: Вместо Станишев да говори за измислени кръгове, да каже какво са лъгали RWE

28 октомври 2009 | 15:46 | Агенция "Фокус"

София. Още преди месец и половина немската компания RWE са обяснили, че се оттеглят от АЕЦ "Белене". В писмото на компанията е отбелязано, че са направени всички опити да се спаси проектът, но понеже в миналото не са направени икономически разчети, компанията не иска да купува „котка в чувал” и затова се оттегля. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Вместо Станишев да говори за измислени кръгове, да каже какво са лъгали RWE”, каза още Борисов.
      Премиерът обясни какво означава да се даде държавна гаранция за проекта – „ако дадем гаранция децата ни трябва да я плащат”.
      Росица ГЕОРГИЕВА
      Стамболов я да прочетеш какво е казал наш агент Гамизов,който го бяхме натоварели да разнюха дали може да се инвестира в АЕЦ-а или не?Той е наш човек на RWE.Ние от запада така си наемаме частни консултански фирми
      ОТВОРЕНО ПИСМО

До кръга „Монтерей” и придобилият обществена популярност кръг „Драшков”

На средата на сътворената от кръга „Драшков” атака срещу демократичния режим в България, бих желал да изпратя специалните си поздрави на покровителите и преносителите на руската антидемократична процедура в страната в лицето на Иван Драшков, Цветлин Йовчев, Веселин Марков и останалите знайни и незнайни герои от техния кръг, които упорито и всеотдайно се трудиха проектът АЕЦ „Белене” да бъде символ на грабителството и погазването на обществения интерес.
      С удоволствие бих желал да им кажа, че след като германския концерн RWE взе решение да се оттегли от този „триумф на корупцията”, наречен АЕЦ „Белене”, аз изпитвам огромно удовлетворение, че посветих последните три години от живота си енергично да се боря срещу енергийната мафия и вас, като нейни покровители.
      Може би никога обществото няма да разбера истината за вас, за това какво му причинихте и какво продължавате да му причинявате. Но в момента знам колко е голямо страданието ви, като виждате как от ръцете ви се изплъзва това, което бяхте сътворили, за да ограбвате българската нация десетки години напред.

Стефан Гамизов

Председател на УС
      Гражданска лига на България

28 октомври 2009 г.
      Нормално е немците да се дръпнат след ПУТИНските изпълнения на правителството. В един момент ще имаме АЕЦ 100% собственост на руснаци, те ще си изнасят и продават тока, а ако стане нещо, ще го отнесем ние.ПП:Сутринта чухте ли по Нова ТВ какво каза агент Гамизов?Каза ,че един от тримата най-главни управленци в държавата от предишните е взел рушвет от 15 млн. рушвет по една сделка?Чакам д-р Борисов да направи разследване за това или прокуратурата да се самосезира!
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Re: Егати цирка

Ами това и правя. Не претендирам да съм Бойко Борисов или прокуратурата...

А иначе в предния пост Джей Гулд е напълно прав.
        Първоначално изпратено от kutunov
        Стамби, къде си тръгнал да вкарваш в затворите хората. Потрай и чакай прокуратурата да си свърши работата. И после съда и чак тогава да отидат в затвора. Ти си стой във форума и следи новините.

Коментар

Тя работата е лесна, стига някой да има желание да я прави - Данъчни и полиция погват прокурори и съдии, а те пък който трябва. Има си и поговорка за това - Кучето скача според тоягата.

Стамби, къде си тръгнал да вкарваш в затворите хората. Потрай и чакай прокуратурата да си свърши работата. И после съда и чак тогава да отидат в затвора. Ти си стой във форума и следи новините.

Първоначално изпратено от Стамболов
          Първоначално изпратено от Jay Gould
          Мени ми омръзна от всички. Чета аз сайтовете на социалистите и попадам на Станишев: Управляват все по-авторитарно - http://vigenin.eu/?p=bg_news&item_id=2660&lang=BG
          Еми да управляват авторитарно щото спечелиха изборите. Време е вече да го осъзнаят моите любимци от Позитаник и да почнат да правят нещо по въпроса да променят цялостно политиката си към хората. Не да ми сменят тоя оня, ами да направят нещо кардинално.
          Фашизодно-авторитарно и най-вече безполезно, управляваха Станишев и Доган. БСП и ДПС. За това, няма какво да реват сега. Даже още никой не ги е пипнал, а те от страх се насраха. СерГей през ден ми фъфли по телевизията, а оня доносник на ДС чувам нещо, чак се поболял от шубе и нерви.
          По време на техния мандат, уволняваха журналисти за зададени неудобни въпроси (уволниха Иво Инджев само за това, че попита Първанов дали са му подарили апартамент и още много други), пребиваха ги с чукове, или ги биеха баретите, понеже искаха да отразят посещението на Маджо в съда. Сега няма какво да реват. И без това полза от тях не сме имали никога. Който е прост, служи за мост! Що не ходи тая сган да се жалва на Герговци и тем подобни бизнесменчета и разни чиновничета като Азерчо Меликов, дето са ги угоявали по партийна линия, ами пълни сега форумите с бълвочите на паразитните си партии?! - Не може да се опитваш да прекараш всички наред, а после да чукат по вратите на хората "Помощ". Че на нас не пука за тях. Защо да ги жалим? Какви са ни? Никакви.
          meche_cveti93 е прав, от скандали и приказки полза няма. Вървят само до едно време. Ето, минаха 100 дни и нищо! Ако Бойко не започне да вкарва в затвора и не набута поне 200-500 човека от бившите политически кръгове, до края на мандата си, пишете го бита карта. На хората взе да им омръзва само "дрън-дрън".
          +1
          Jay Gould, твоя анализ е обективен и критиката ти е градивна.

В скоро време трябва да вкараме някои от корумпираните в затвора.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Мени ми омръзна от всички. Чета аз сайтовете на социалистите и попадам на Станишев: Управляват все по-авторитарно - http://vigenin.eu/?p=bg_news&item_id=2660&lang=BG
            Еми да управляват авторитарно щото спечелиха изборите. Време е вече да го осъзнаят моите любимци от Позитаник и да почнат да правят нещо по въпроса да променят цялостно политиката си към хората. Не да ми сменят тоя оня, ами да направят нещо кардинално.
            Фашизодно-авторитарно и най-вече безполезно, управляваха Станишев и Доган. БСП и ДПС. За това, няма какво да реват сега. Даже още никой не ги е пипнал, а те от страх се насраха. СерГей през ден ми фъфли по телевизията, а оня доносник на ДС чувам нещо, чак се поболял от шубе и нерви.
            По време на техния мандат, уволняваха журналисти за зададени неудобни въпроси (уволниха Иво Инджев само за това, че попита Първанов дали са му подарили апартамент и още много други), пребиваха ги с чукове, или ги биеха баретите, понеже искаха да отразят посещението на Маджо в съда. Сега няма какво да реват. И без това полза от тях не сме имали никога. Който е прост, служи за мост! Що не ходи тая сган да се жалва на Герговци и тем подобни бизнесменчета и разни чиновничета като Азерчо Меликов, дето са ги угоявали по партийна линия, ами пълни сега форумите с бълвочите на паразитните си партии?! - Не може да се опитваш да прекараш всички наред, а после да чукат по вратите на хората "Помощ". Че на нас не пука за тях. Защо да ги жалим? Какви са ни? Никакви.
            meche_cveti93 е прав, от скандали и приказки полза няма. Вървят само до едно време. Ето, минаха 100 дни и нищо! Ако Бойко не започне да вкарва в затвора и не набута поне 200-500 човека от бившите политически кръгове, до края на мандата си, пишете го бита карта. На хората взе да им омръзва само "дрън-дрън".
            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
              .Я да те запитам аз тебе КОЯ Е ПРИЧИНАТА Компанията RWE, която спечели конкурса за стратегически инвеститор в АЕЦ Белене, е съобщила в официално писмо, че се отказва от участието си в проекта?.Чакам отговор конкретно по въпроса!
              Бойко Борисов: Вместо Станишев да говори за измислени кръгове, да каже какво са лъгали RWE

28 октомври 2009 | 15:46 | Агенция "Фокус"

София. Още преди месец и половина немската компания RWE са обяснили, че се оттеглят от АЕЦ "Белене". В писмото на компанията е отбелязано, че са направени всички опити да се спаси проектът, но понеже в миналото не са направени икономически разчети, компанията не иска да купува „котка в чувал” и затова се оттегля. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Вместо Станишев да говори за измислени кръгове, да каже какво са лъгали RWE”, каза още Борисов.
              Премиерът обясни какво означава да се даде държавна гаранция за проекта – „ако дадем гаранция децата ни трябва да я плащат”.
              Росица ГЕОРГИЕВА

Коментар

• "Полицейският синдикат се цепна

СОФИЯ. Не само ДАНС се тресе от интриги. Същото е и положението в полицейския синдикат. От месец в сдружението вървят препирни, а преди дни синдикатът дори се цепна.
                Причината е, че председателят Иван Павлов не изпълнява решенията на Управителния съвет. Затова членовете са решили, че той повече няма да ги представлява, съобщи членът на УС Лъчезар Серафимов. Павлов обаче може да бъде сменен едва на 14 ноември и дотогава възнамерява да изпълнява задълженията си.
                Последният скандал в сдружението се развихрил понеделник в известна пицария, която се намира срещу МВР.
                Зам.-шефът на синдиката Иван Савов, който е служител на III РПУ, влязъл в заведението изневиделица и налетял на бой на Павлов, който с други колеги чакали за среща с министър Цветанов. "Имаше пререкание, но не съм посягал на Павлов, въпреки че той не спазва решения на съвета. Говорят, че съм го ударил с лаптоп по главата, но няма такова нещо. Като ходи в МВР, Павлов не взема придружител, който да потвърди какво се говори там", коментира инцидента Иван Савов.
                Александра Никова
                http://paper.standartnews.com/bg/art...article=299505
                http://www.mediapool.bg/show/?storyid=157874
                Изход от сложната ситуация..от тук
                http://maps.google.ca/maps/ms?msa=0&...en&ie=UTF8&z=7
                [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

+1

Коментар

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Стамболов, що се заблуждаваш, че твоя пожарникар ще оправи нещата?

Стамбо докажи ,че казаното от Гейчо не е така.Ако не го докажеш с доказателства считам ,че вие герберите манипулирате част от българският народ
                      Ама, мейси, аз и Бойко Борисов нямаме никакво намерение да влизаме в стила на твоя приятел и работодател Станишев.
                      Бойко Борисов: Фирмите, котараците, мишоците - не влизам в този диалог
                      28 октомври 2009 | 13:39 | Агенция "Фокус"

София. Нито едно обвинение нямам към Станишев, хвърлено във въздуха, каза на пресконференция премиерът Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Фирмите, котараците, мишоците - не влизам в този диалог. Ако Станишев има данни за това, че определени фирми са печелили поръчки по мое време, да ги даде на прокурор и да посочи кои са тези фирми, каза още Борисов. Юлиан ХРИСТОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                        Стамбо докажи ,че казаното от Гейчо не е така.Ако не го докажеш с доказателства считам ,че вие герберите манипулирате част от българският народ
                        Ама, мейси, аз и Бойко Борисов нямаме никакво намерение да влизаме в стила на твоя приятел и работодател Станишев.
                        Бойко Борисов: Фирмите, котараците, мишоците - не влизам в този диалог
                        28 октомври 2009 | 13:39 | Агенция "Фокус"

София. Нито едно обвинение нямам към Станишев, хвърлено във въздуха, каза на пресконференция премиерът Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Фирмите, котараците, мишоците - не влизам в този диалог. Ако Станишев има данни за това, че определени фирми са печелили поръчки по мое време, да ги даде на прокурор и да посочи кои са тези фирми, каза още Борисов. Юлиан ХРИСТОВ

Коментар

• Искаш да кажеш, че идва началото на края на Борисов???

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          Още от времето на императорите Нерон и Калигула , Римската империя се управлявала с хляб и зрелища и тако до наши дни .... Сега имаме само зрелища , но стигнем ли до хляба ще чакаме .... следващия с зрелищата.....
                          Няма ли някой да им каже , че след всеки скандал пада доверието и авторитета на властта ... няма значение кой е на власт....защото от " Осанна до разпни го..." е една крачка разстояние...
                          _________

gigow написа:
                          kondosko написа:
                          Аз ли не разбирам или премиерът на РБ отново е най-голямата медийна звездаSmile))))

http://focus-news.net/?id=n1287031
                          http://focus-news.net/?id=n1287072
                          http://focus-news.net/?id=n1287014

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно!

Колега, ще плачем много скоро щом ни управляват такива палячовци като пожарникарчето. Ама той още не се е развихрил. Тепърва ще има да видим и по-големи маймуджалъци!
                          Вместо да се захване да оправи батаците на предните серсеми, клоунът ходи само по пресконференции. Кога работи този човек бе?
                          И парламента е същата жалка картина. Днес ясно се видя.

Коментар

Само мейси е в състояние да цитира Станишев и нападките му срещу ГЕРБ и същевременно да призовава към лустрация на комунистите и ченгетата...

Очевидно в случая се касае за специфичен вид лудост - някаква форма на шизофрения. И когато и го намекнеш, тя се обижда и дори заплашва...
                            Стамболов, ти тъп ли си или само се правиш?
                            Ами то от вашата партия по-ченгеджийска няма. Премиер, вицепремиер, началник на митниците (той пък е тъп неграмотен милиционер завършил в Пазарджик). Ако се разчистят ченгетата от вашата партия няма да остане нищо.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

РЕАЛНОСТТА Половин София знае за "приятелския кръг на котараците""
                              Прословутият доклад говори за това, че ДАНС е работило без всякакви полицейски чадъри и с това се гордея – затова беше създадена тази структура". Това каза бившият премиер Сергей Станишев на извънредна пресконференция.

"Защо не си направите експеримент - да се обадите на министъра на вътрешните работи или на председателя на ДАНС г-н Йовчев за "приятелския кръг на котараците", за който половин София знае - свързан със строителство за паркинги на метро, с други аспекти – езерото Ариана", каза той.
                              Бойко ке падне, ако не затвори ченгеджийницата[img]
                              Само мейси е в състояние да цитира Станишев и нападките му срещу ГЕРБ и същевременно да призовава към лустрация на комунистите и ченгетата... (

Очевидно в случая се касае за специфичен вид лудост - някаква форма на шизофрения. И когато и го намекнеш, тя се обижда и дори заплашва...
                              Интересно къде видя от мене отправена лична заплаха ?Много си елементарен Стамбо.Я да те запитам аз тебе КОЯ Е ПРИЧИНАТА Компанията RWE, която спечели конкурса за стратегически инвеститор в АЕЦ Белене, е съобщила в официално писмо, че се отказва от участието си в проекта?.Чакам отговор конкретно по въпроса!

Коментар

• Още от времето на императорите Нерон и Калигула , Римската империя се управлявала с хляб и зрелища и тако до наши дни .... Сега имаме само зрелища , но стигнем ли до хляба ще чакаме .... следващия с зрелищата.....
                                Няма ли някой да им каже , че след всеки скандал пада доверието и авторитета на властта ... няма значение кой е на власт....защото от " Осанна до разпни го..." е една крачка разстояние...

Коментар

Working...
                                X