IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ако имах мляко щях да си направя попара обаче нямам хляб

Коментар

• Ако знаех, че днес така ще ме боли глава, вчера щях да се напия!
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• още е светло... добре де давай шуменско

Коментар

• Колчо една ментичка ша капнеш ли по случай фина на една добра за българската демокрация седмичка я ?
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
            Старият джедай реши да види каква е тази прословута кръчма.Колчо може старият джедай да си поръча татуинска огнена вода?
            Жедайка, добре дошел...
            яз мастичка ше си сипя...
            и айрянче... налЕ ..
            само да внимате с тия цветни фенери, ... че кат се изпонапиете ..
            знам ли ви къде ша ви отнесе...
            Най справедливо е "фенерите" да се оставят на бара и да се получават на тръгване.Старият джедай го е гледал това в "Тумбстоун".

Коментар

• Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
              Старият джедай реши да види каква е тази прословута кръчма.Колчо може старият джедай да си поръча татуинска огнена вода?
              Жедайка, добре дошел...
              яз мастичка ше си сипя...
              и айрянче... налЕ ..
              само да внимате с тия цветни фенери, ... че кат се изпонапиете ..
              знам ли ви къде ша ви отнесе...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Старият джедай реши да види каква е тази прословута кръчма.Колчо може старият джедай да си поръча татуинска огнена вода?

Коментар

• Eййй...
                  фанааате некой працент и нема кой те напсуа в заведението ...
                  прашасаа столовете...
                  Срамота..
                  Нищо де ... печелете парици...
                  па ако некой засъхне, чичи Ви Колчо ша му сипи..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• На Балканите сме свикнали да спорим за всичко и всеки един от нас да твърди, че той е най-великият, включително и за откриването на Луната. В съседна Сърбия стигнаха доста далеч и обявиха не само шопите, но и шопската салата за стар сръбски специалитет, съобщи БГНЕС.
                    Информацията бе публикувана в един от най-авторитетните вестници в страната, смятан за официоз.
                    Малки парченца домати, краставици, чушки, кромид-лук и всичко това покрито с малко сирене. Обикновено тази салата се сервира със скара, но и с пържени картофи. Но, не са малко и тези, които я хапват и с топъл хляб. За произхода на шопската салата може да се спори дълго време, както и за самите шопи, чието име носи салатата, пише сръбското издание.
                    Лингвистите ще извадят най-различни аргументи за днешните шопи, които живият на изток от торлаците в България и говорят шопски език - диалект на българския, който прилича много на сръбския, но любителите на вилицата ще предпочетат да минат към нещо по-конкретно - към чинията. Но, преди да накълцаме зеленчуците за шопската да припомним някои исторически факти.
                    Тази салата е част от традиционната кухня на Балканите - по-скоро сръбска, малко българска, македонска или чешка. През средновековието овчарите и краварите, които са населявали Призрен и околностите на Шар планина са били наричани шопи, от където идва и наименованието на шопската салата, защото този район бе известен в цяла Европа с твърдото си сирене.
                    И понеже са имали сирене в изобилие в салатата от домати, чушки и краставици, кромид-лук шопите са слагали и сирене и по този начин създават нов специалитет. И днес областта около Шар планина се нарича "Сирената долина", защото местното сирене няма да се "изчерви" дори и пред най-качествените швейцарски сирена.
                    В тази област се включват още Щтръпце и околностите /в момента този район се намира в Косово, бел.ред./. А шопите, както това става обикновено са били асимилирани от народа, където живеят и така са стигнали до днешна България.

Коментар

• Радвай се на такъв клиент,защото аз ако съм ти клиент в чудо ще се видиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                        добро ютро на който пие кафета и останалите професионалисти ... чорбата от кога е ?? за бирата знаем че е прясна ...
                        зарад такива като тебе, цела нош съм я тамънил...
                        :P

Коментар

• добро ютро на който пие кафета и останалите професионалисти ... чорбата от кога е ?? за бирата знаем че е прясна ...

Коментар

• Изкарахме ли днеска за по бира а.

Коментар

• Ай едно наздраве на кръчмата! Бирата е потна, кифтетата са малко изтинали, но пък са фкусни Дано и утре има кифтета на борсата

Коментар

• Днес кръчмата работи ли?

Коментар

Working...
                                X