Колчоооооо к'во има за обед?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zalaganiaблек жака в интернет е измама.Играх с спортингбет и първия ден печелех 1 500 лева после само губиш не ти раздават хубави карти.Един път тръгнах с 5 000 лева за една нощ спечелих 1400 лева на и сутринта загубих свичко и 5000 лева........после след 5 месеца стана същото с 3 000 лева .......повече няма да го правя.......,че ме е яд за толкова пари.....помислих си ,че ще печеля по 1 000 лева на ден ама си взех поука Вие какво мислите добре,че се усетих на време и спрях и повече няма на играя блек жак
или аз не разбирам нищо от блек жак или е измама
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham"В денонощието има 24 часа. В една каса бира има 24 бутилки. Това съвпадение
ли е?"BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333Първоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от badboy333Наздраве БЛЪГАРИ както за победата на ЦСКА,така и за наше здраве!
ПИРИНСКО!
ПИПИПИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
Латекса също са добре за сега!
Наздраве Лошия!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от badboy333Наздраве БЛЪГАРИ както за победата на ЦСКА,така и за наше здраве!
ПИРИНСКО!
ПИПИПИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
Латекса също са добре за сега!
Наздраве Лошия!Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Хайърсъзовшо станА , Танас доде ли?
я го озад прибира бирата в хладилника...
мач има довечера...
ма нищо не донесе... май ше требва некво възстание да праим...
...
ама след мача де ..
http://vbox7.com/play:4eb5e9ee
Наздраве и от мен за младежите, така се прави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Хайърсъзовшо станА , Танас доде ли?
мач има довечера...
...
ама след мача де ..
http://vbox7.com/play:4eb5e9ee
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзовшо станА , Танас доде ли?
мач има довечера...
...
ама след мача де ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар