IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СКАТ е купена от ДПС за 50млн. долара. Това е последното което се говори...

Коментар

• Добре...щото тези компромати,дето сам си ги пускаш...може да ти излязат през носа,ако тя хвърля по едно око тайно на писанията ти!

Коментар

• Италиянките са готини по рекламите, Т.В.,киното.На улицата готини италиянки няма.Облечени простичко.с нищо не крещят.Готините са вероятно там в техните изтънчени обори,с много финес ,но недостъпни..

Коментар

• Спи, разбира се иначе кой ще ме пусне в кръчмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
            Така е, обикновенни са, но и те се чу..т,вярвай ми проверил съм го.
            Жена ти спи ли?

Коментар

• Така е, обикновенни са, но и те се чу..т,вярвай ми проверил съм го.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                Първоначално изпратено от Caessar
                Доколкото знам стронцо е израз за най-голям глупак,а стронциссими - най-големите глупости на света - т.е. - да,лайнарска работа!
                Буквално ,цтронцо е лайно
                Може,не споря - нали ти казах - италианския ми е много слаб.

Коментар

• Глупак е ступидо

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                    Първоначално изпратено от ход
                    Миналата седмица бях в Болоня на панаир. Италианците не ми направиха никакво впечатление е виж италианките да
                    те са много, как да кажа ,много по-обикновени от нас
                    А мен италианките не ми харесват.Дори и физически - не съм видял такава жена там,която да ми хване окото.А по характер - майко мила - бягай далеч - ега ти вещиците!В този смисъл съм много благодарен на Господ,че съм българин!

Коментар

• цтронцо-не грешка при писане-стронцо

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                        Доколкото знам стронцо е израз за най-голям глупак,а стронциссими - най-големите глупости на света - т.е. - да,лайнарска работа!
                        Буквално ,цтронцо е лайно

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                          Миналата седмица бях в Болоня на панаир. Италианците не ми направиха никакво впечатление е виж италианките да
                          те са много, как да кажа ,много по-обикновени от нас

Коментар

• Доколкото знам стронцо е израз за най-голям глупак,а стронциссими - най-големите глупости на света - т.е. - да,лайнарска работа!

Коментар

• Наздраве,като си рекъл!Аз ходя там по търговия и като ми излязат с някой елементарен номер,дето тука и при децата трудно минава,почва да ме напушва смях...затова съм на мнение,че ни мислят за много-много елементарни хора.Това ни е предимство,между другото - поне засега!

Коментар

• А стронциссими...означава лайнарски работи ,но е готин израз!

Коментар

Working...
                                X