If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
грешен отговор, GALBA!
не съм съни(тя) (разбирам че ти се иска)
Ако трябва да бъда честна, на мен съни(тя) ми харесва. Умна е, интелигентна, не мисля че е материалистка. Просто една част от мъжете (които са по-слаби) си мислят че жените ги използват и поради тази причина привличат точно такива жени. Това потвърждава гледната им точка.
SOFIX, не даваме на версия, но за теб ще направя изключение. Ти едно време беше фен на DOVUHL и си ми симпатичен. И аз поизгорях там малко. Така че само за теб и на версия може ;-)
..Е,иска ми се...не придирвам толко ,ти също си ми симпатична,но и с..и,си е интелект-че ..!
грешен отговор, GALBA!
не съм съни(тя) (разбирам че ти се иска)
Ако трябва да бъда честна, на мен съни(тя) ми харесва. Умна е, интелигентна, не мисля че е материалистка. Просто една част от мъжете (които са по-слаби) си мислят че жените ги използват и поради тази причина привличат точно такива жени. Това потвърждава гледната им точка.
SOFIX, не даваме на версия, но за теб ще направя изключение. Ти едно време беше фен на DOVUHL и си ми симпатичен. И аз поизгорях там малко. Така че само за теб и на версия може ;-)
снощи комшийката ти идва да те търси, но аз не знаех че си в тоалетната и я отпратих. Каза че ви очакват с ход на купона и се чудят къде сте изчезнали...
GALBA, ти верно си бил много умен, и достетлив ;-)
Получаваш бурни аплодисменти от посетителите в кръчмата ;-)
И морално удовлетворени, разбира се
Пунтове разни ,приятелко скъпа,приличаш ми малко на една
умна и мила присъстваща наоколо ,започва със с..и(..)
Ха-ха-ха - явно е започнал маскарада и всеки е открил под маската на колежката Барманката някоя и друга дама от форума...
Коментар