IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май вече кръчмите не са на мода. Дайте да я направим виртуалната кръчма виртуален клуб.

Коментар

• Брех, таз кръчма паяжина хвана. Реших да изпия нещо тук през уикенда - ама йок! (както би казал Ахмед Доган)

Коментар

• Хей, бандааа!!!!!!!!!

Отдавна не съм се вясвал тук. Как я карате? Искам да почерпя всички по едно - днес изпрасках 2000-ия си пост в този форум.

По случая съм ви приготвил един подарък-изненада, това прекрасно достижение на човешкия ум: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1009432
        Виждате ли как идеята за тази виртуална кръчма вече наистина се превръща в реалност!?!?

Коментар

• Ами то с тоз нов акциз, народа взе да си кюта пиенето :-)
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• МЪКА, МЪКА! НЯКОЙ НИ Е ПРЕСУШИЛ БЪЧВИЧКАТА И СЕГА НЯМА ВИНЦЕ! ТЪКМО ЗА ТУЙ Е ТЪЙ ТЪПО ТУК!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
              За предпочитане е да е от теб музиката отколкото от Метала. Тя кръчмата се до голяма степен се опразни заради музиката, която пускаше метала последните дни.
              Май пак аз съм наред да казвам какво ще е от мене. Добре - мезето го имате от мен. Ти си наред Смехурко.
              костюмар,айде сега ти не идваш,метала ти е виновен....наздраве!!!

Коментар

• За предпочитане е да е от теб музиката отколкото от Метала. Тя кръчмата се до голяма степен се опразни заради музиката, която пускаше метала последните дни.
                Май пак аз съм наред да казвам какво ще е от мене. Добре - мезето го имате от мен. Ти си наред Смехурко.

Коментар

• От мен картините и музиката хахахахах

Коментар

• от мене пиенето, остава да видим от кого ще е мезето :-)

Коментар

• От мен чашите.

Коментар

• Я да се сберем тая вечер!
                        Писали сте ми много отсъствия напоследък, трябва да наваксвам!

Коментар

• наминах да ви видя,пък то нямало никой!жалко.....тръгвам,ключа е под изтривалката.успешен ден на всички утре!!!!

Коментар

• А! Няма никой.Вратата отворена,но золуми няма.Не е мърсувано.Паля огъня в камината.Гори.Добре. Чакай да се обадя на Цезар по директната връзка от покрива,но така ,че никой да не разбере.
                            Цезареее,пълниии!Казват,че промоцията свъъършвала,ееиии! Шубелийте се били чупили еееи! Утре от 30 нагоре,еееии.Ама не е препоръка,ееееи.Плащаш с парите си,брееи.И не казвай на никого,еиии.Да не се разчуе,че няма да се доредиш,еиии! АФЕРИМ ЗА ЛЕЛЯТА,брееи!
                            Кажи и на приятелите,ееиии!:-)

Коментар

• ще се възползвам по-късно, но благодаря, днес имам много шофиране, иначе по това време предпочитам малка наливна
                              tya

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
                                благодаря, информатор, посмях се, но ме накара и да се замисля
                                Това е много добре!
                                Означава че си умна и много интелигентна!
                                Искам да те поздравя за празника и да те почерпя.
                                Какво ще пиеш?
                                Предполагам нещо леко да върви с обяда.

Коментар

Working...
                                X