Май вече кръчмите не са на мода. Дайте да я направим виртуалната кръчма виртуален клуб.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хей, бандааа!!!!!!!!!
Отдавна не съм се вясвал тук. Как я карате? Искам да почерпя всички по едно - днес изпрасках 2000-ия си пост в този форум.
По случая съм ви приготвил един подарък-изненада, това прекрасно достижение на човешкия ум: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1009432
Виждате ли как идеята за тази виртуална кръчма вече наистина се превръща в реалност!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARЗа предпочитане е да е от теб музиката отколкото от Метала. Тя кръчмата се до голяма степен се опразни заради музиката, която пускаше метала последните дни.
Май пак аз съм наред да казвам какво ще е от мене. Добре - мезето го имате от мен. Ти си наред Смехурко.
Коментар
-
А! Няма никой.Вратата отворена,но золуми няма.Не е мърсувано.Паля огъня в камината.Гори.Добре. Чакай да се обадя на Цезар по директната връзка от покрива,но така ,че никой да не разбере.
Цезареее,пълниии!Казват,че промоцията свъъършвала,ееиии! Шубелийте се били чупили еееи! Утре от 30 нагоре,еееии.Ама не е препоръка,ееееи.Плащаш с парите си,брееи.И не казвай на никого,еиии.Да не се разчуе,че няма да се доредиш,еиии! АФЕРИМ ЗА ЛЕЛЯТА,брееи!
Кажи и на приятелите,ееиии!:-)
Коментар
Коментар