IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Митичната жена е тази,за която се съчиняват митове!
    Лиричната жена е тази ,за която се пеят песни!
    Приказната жена е тази,за която се разказват приказки!
    Да пием за жените ,за който се носят легенди!!

Коментар

• Ей какъв си сладкодумен ,бре Вълчане!
      Ей мъ ида.....с твойто мезе!Виж к,ва съм добричка....а atwi.....виж к,ви ги приказва за мен!???
      Само да донеса и виличките и тост даже ще Ви кажа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
        Добре де бай Вълчо. Крайната в дясно за теб. Не бързай обаче да и предадеш крайно десен уклон. Тези работи стават полека.
        Сбъркал си рейса, пич! Справка - другата тема.:-)))))))
        И това ще мине ...

Коментар

• Добре де бай Вълчо. Крайната в дясно за теб. Не бързай обаче да и предадеш крайно десен уклон. Тези работи стават полека.

Коментар

• Не стават! Като ги гледам, нямат инвестиционно мислене. Най-много да врътнат някоя спекулацийка-палтенце от белка.

Коментар

Колчоооо посрещай гостенки. Нета требе да доведе 6 мадами две от които не съм сигурен дали са са такива. Намери им някаква работа там щото като са без работа залитат по глупости.
              Не така бе, Ахмак, С Нета и Буги си заплюхме по нещо, то с едната имам уговорка да дискутираме, па тя обеща да ми стопли грейката за лека нощ!
              Така че за кръчмата разчитай на четири.
              Ама, при положение, че тука си има арни моми, за кво са ни от друго место? Я Бегончето кво убаво мезе показа, пък и вчера виде ли Пухи кви ги беше наредила!!!
              Хайде момци да минаваме към ракията веч!
              Наздраве!
              Бегонче, резни една салатка, че на дедо му треперят ръцете :-)
              И това ще мине ...

Коментар

Колчоооо посрещай гостенки. Нета требе да доведе 6 мадами две от които не съм сигурен дали са са такива. Намери им някаква работа там щото като са без работа залитат по глупости.
                Колчо, ей ги - водя ги Нека вземат малко да поразнасят питиета, да ни поседят в коленете, пък може и да сменят дрехите - че тия червените нещо не ми допадат

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от begonia
                  За мен това,моля!
                  Беги, тъкмо мислех, че ставаш за маса (като ти гледам.. писането) за друго не мога да кажа, ама какво е това горе! ЛИКЬОР ОТ ЛИЧИ - такова животно нема! Я се дръж на дередже, има сума питиета за познавачи - поръчай едно бяло винце, бира, джин, мартини, бейлис...
                  Аз черпя.
                  А за мезето - браво!

Коментар

• А кажете 84+15 (анкетата) колко прави?
                    Аз мислех, че ВСИЧКИ=100%
                    Ако и инвестицииите на Инвестор-а са по такива сметки...

Коментар

• Колчоооо посрещай гостенки. Нета требе да доведе 6 мадами две от които не съм сигурен дали са са такива. Намери им някаква работа там щото като са без работа залитат по глупости.

Коментар

• Тцъ .....не е ли редно некой серенаТа а ми прай?

Коментар

• ми попей ни малко...
                          посвири

Коментар

• На химическо я занесе сабале по първи петли....
                            Що нямъ музикъ тука ?....а не сме на помен?

Коментар

• колчо, къде е книгата за оплаквания, немоеш ено питие да налейш
                              не уцели чашата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                Уффф...
                                доживех на старини кисели дечица да ми казват, че за нишо на стаам...
                                Еййй старос - нерадос...
                                Яз бегонче на младини бех побен на тигер...
                                казвам ти...
                                Ся ми остана едничка радос :
                                ... - Софикса над 300 и да ви сипвам на младежити бирица...
                                ...ех.. времена...
                                И а съ разберем......ни съм ябълка ,а съм кисела....ни съм малка...а съм "детенце".....Аре а си имаме уважениеето .моля!:P

Коментар

Working...
                                X