Айде бе колчо Стана ракиено време. Сипи по една голяма кайлъшка. Обеща и мадами да докараш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ValiantПървоначално изпратено от netware5Момчета и момичета, нека пием по едно за Бог да прости Сиса..... Тя беше котка на 18 години и 3 месеца и член на семейството. Днес ни напусна .....Много ми е мъчно ....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Момчета и момичета, нека пием по едно за Бог да прости Сиса..... Тя беше котка на 18 години и 3 месеца и член на семейството. Днес ни напусна .....Много ми е мъчно ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от netware5Момчета и момичета, нека пием по едно за Бог да прости Сиса..... Тя беше котка на 18 години и 3 месеца и член на семейството. Днес ни напусна .....Много ми е мъчно ...."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Момчета и момичета, нека пием по едно за Бог да прости Сиса..... Тя беше котка на 18 години и 3 месеца и член на семейството. Днес ни напусна .....Много ми е мъчно ....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар