IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде бе колчо Стана ракиено време. Сипи по една голяма кайлъшка. Обеща и мадами да докараш.

Коментар

• Реших да дойда да пия едно голямо 12 годишно, щото у некои други теми направо не е за гледане...
      За всички посетители по едно от това дето им харесва!
      Наздраве!

----------------------------------------------------
      Нетуер, съболезнования!
      И това ще мине ...

Коментар

• успешно изпиване днес на всички...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Момчета и момичета, нека пием по едно за Бог да прости Сиса..... Тя беше котка на 18 години и 3 месеца и член на семейството. Днес ни напусна .....Много ми е мъчно ....
          Моите съболезнования Нет5.Напълно те разбирам.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valiant
            Първоначално изпратено от netware5
            Момчета и момичета, нека пием по едно за Бог да прости Сиса..... Тя беше котка на 18 години и 3 месеца и член на семейството. Днес ни напусна .....Много ми е мъчно ....
            Съболезнования. Много кофти. Като се сетя, че едната ми котка е прастара - цели 20 години, направо не ми се мисли..... Израснах с нея. Ако нямаш друга, веднага си вземи котенце - ще помогне много за мъката, гарантирам.
            20 години .... браво, добре гледано животно .... аз моята не можах да я догледам до такава възраст ... ракът я домори .... Дъщеря ми е на 16 години и израсна с нея. Като я донесохме от родилния дом и котката веднага се залепи до кошчето да види какво е това скимтящо съсщество .... Мъка ми е .... ама хайде стига - кръчма е това ....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Съболезнования. Много кофти. Като се сетя, че едната ми котка е прастара - цели 20 години, направо не ми се мисли..... Израснах с нея. Ако нямаш друга, веднага си вземи котенце - ще помогне много за мъката, гарантирам.

Коментар

Не тъжи, нейни ще са вечните ловни полета...
                Така би казал Ташунко, но де ли е сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Първоначално изпратено от netware5
                  съболезнования
                  И от мен!
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

съболезнования
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

съболезнования..

Коментар

• Момчета и момичета, нека пием по едно за Бог да прости Сиса..... Тя беше котка на 18 години и 3 месеца и член на семейството. Днес ни напусна .....Много ми е мъчно ....
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Едвам ме нави за бирата

Наздраве
                          +1 :P
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Едвам ме нави за бирата

Наздраве
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                              ...Коле, за тоз барплот ли разпрая одеве?
                              Мани тия лиготиЙ...
                              ни ли си е як дървен бар.. нЕ ми го фали...
                              по Бира от заранта ?

Коментар

• ...Коле, за тоз барплот ли разпрая одеве?
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X