IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам "Инвестиции" на Зви Боди на български

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=5420&r=528

Коментар

• Re: Продавам "Инвестиции" на Зви Боди на български

Ако някой има учебника "Инвестиции" на Алекс Кейн, Алън Дж. Маркъс, Зви Боди. Ще му бъда благодарен да ми помогне. Още веднъж Благодаря предварително.

Коментар

• Re: как мога да я получа?

Аз също ще бъда благодарен,ако някой помогне да намеря книката на Зви Боди на Български.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Първоначално изпратено от съни(тя)
          И ако забогатеем от борсата, да знаете, че вероятно и вие имате принос
          Едва ли. Ако направиш един FCFE на MOSTS ще се хванеш за главата. В България инвеститорите нямат инвестиционна култура и пазара ни е много далеч от ефективен, главно поради факта че тук всики са инсайдъри. Но пък е добре човек да се учи и развива. Al-elder, книжката която четеш е готина, но много допускания много нещо, а от там моделите се омазват.
          +1
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• как мога да я получа?

здравейте,

вече не може да се изтегли от тези линкове, които сте поставили.
            Ще съм благодарен ако ми помогнете да се сдобия с книгата

Zvi Bodie,Alex Kane&Alan Marcus-Investments (5th Ed)

Коментар

• Колкото четенето на художествена литература ти помага да разбираш човешки характери, толкова и всякакви книги за инвестиране само помагат да виждаш нещата от различни ъгли - но решенията са си твой и никой учебник няма да ти даде рецепта какво и кога да купуваш и кога да продаваш.

Коментар

• някъв адекватен коментар ще получа ли ?

Коментар

• FinGuru,

виждам, че и ти няма какво да правиш, ама запази глупостите за себе си. Влез в някой чат и говори колкото и каквото искаш.

Коментар

• Пацо,

То търгуването не е само за пари то е и лайфстайл и то скъп за хора с дълбоки джобове и свободно време. Оттам и високата такса на Варчев, дето се вика човека разчита не на обем а на добавена стойност!

Варчев трябват ли ти лектори? Евтино зимам! Не съм арогантен като Дидка също така и сам значително по-свеж и образован мозък от нея! Обади ми се!
                    Хахахахахахахаха!

Коментар

• Търгувам от сравнително малко време , като преди тва бях изчел и научил почти всичко от инвестопедията... и след като започнах да търгувам осъзнах , че доста малко покритие имат нащата на нашата борса.... особено що се отнася за техн. анализ , с тия мизерни обеми....

Въпроса е всички тия учебници имат ли накъв реален шанс да помогнат на някого да търгува на БФБ .... и ако не, какво може да препоръчате да си купя , за да се образовам специално за търговията тук....

ПП Исках да ходя на курс при Варчев точно за тва , обаче ми поискаха няква ненормална сума ... в крайна сметка смехурко ме разубеди , а и като видях кво сте изписали в темата за варчев ... мани мани.... Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Al-elder
                        Сега съм хванал една книжка на Pereiro - Valuation of Companies in Emerging Markets, която уж била добра, пък ще видим. Ако я намеря на pdf, ще я споделя.
                        нали тази:

ISBN: 0471220787

моля за по подробно мнение като я приключиш, плс.

някой друг да е чел нещо интересно за най-подходящите методи за valuation при Emerging Markets ? Nikola ?
                        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• prodadeli u4ebnika , ako ne si pishi mi na e-maila di_123@abv.bg, hst eia kupia

Коментар

• Сте се радвам някой да ми прати учебника "Инвестиции" на investor2bg@yahoo.com , стига разбира се да има поща от която да може да прати тези 9МБ. В Yahoo може до 10мб доколкото ми е известно.

Мерси

Коментар

• Инвестиции

И все пак някой има линк на български?

Коментар

• Зви Боди - Investments си е БИБЛИЯ, всеки финансист трябва да я прочете, а и не само.
                                Бълг.издание също е добро, редактирано от Емил Хърсев.

Коментар

Working...
                                X