Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам "Инвестиции" на Зви Боди на български
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от съни(тя)И ако забогатеем от борсата, да знаете, че вероятно и вие имате приносAl-elder, книжката която четеш е готина, но много допускания много нещо, а от там моделите се омазват.
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Пацо,
То търгуването не е само за пари то е и лайфстайл и то скъп за хора с дълбоки джобове и свободно време. Оттам и високата такса на Варчев, дето се вика човека разчита не на обем а на добавена стойност!
Варчев трябват ли ти лектори? Евтино зимам! Не съм арогантен като Дидка също така и сам значително по-свеж и образован мозък от нея! Обади ми се!
Хахахахахахахаха!
Коментар
-
Търгувам от сравнително малко време , като преди тва бях изчел и научил почти всичко от инвестопедията... и след като започнах да търгувам осъзнах , че доста малко покритие имат нащата на нашата борса.... особено що се отнася за техн. анализ , с тия мизерни обеми....
Въпроса е всички тия учебници имат ли накъв реален шанс да помогнат на някого да търгува на БФБ .... и ако не, какво може да препоръчате да си купя , за да се образовам специално за търговията тук....
ПП Исках да ходя на курс при Варчев точно за тва , обаче ми поискаха няква ненормална сума ... в крайна сметка смехурко ме разубеди , а и като видях кво сте изписали в темата за варчев ... мани мани.... Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Al-elderСега съм хванал една книжка на Pereiro - Valuation of Companies in Emerging Markets, която уж била добра, пък ще видим. Ако я намеря на pdf, ще я споделя.
ISBN: 0471220787
моля за по подробно мнение като я приключиш, плс.
някой друг да е чел нещо интересно за най-подходящите методи за valuation при Emerging Markets ? Nikola ?"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Сте се радвам някой да ми прати учебника "Инвестиции" на investor2bg@yahoo.com , стига разбира се да има поща от която да може да прати тези 9МБ. В Yahoo може до 10мб доколкото ми е известно.
Мерси
Коментар
Коментар