Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Геополитика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеС оглет засилващата се предизборна, призиденска борба в саш, и ф контекста на случващото се по целее свет, къ ще оцените следното интервю на Тръмп :
http://blogs.wsj.com/economics/2015/...r-old-grandma/
Аа ) Популис и циркажия !!! Искривява данните, нема НИКЪФ шанс на изборите ... !!!
Ве ) Праф е !!! Време беше некой да каже истината !!! - Тръмп - ПРЕЗИДЕНТ !!!
Це ) Не мога да пресенЯ ... Бик Брада е най-важен в сегашния труден момент !!!
...
М ?
болднатото е най-вярно
И при сериозен поглед - пак Це е отговорът ...
Мислещият извън медийните рамки знае защо ...другите - здраве да е
Коментар
-
С оглет засилващата се предизборна, призиденска борба в саш, и ф контекста на случващото се по целее свет, къ ще оцените следното интервю на Тръмп :
http://blogs.wsj.com/economics/2015/...r-old-grandma/
Аа ) Популис и циркажия !!! Искривява данните, нема НИКЪФ шанс на изборите ... !!!
Ве ) Праф е !!! Време беше некой да каже истината !!! - Тръмп - ПРЕЗИДЕНТ !!!
Це ) Не мога да пресенЯ ... Бик Брада е най-важен в сегашния труден момент !!!
...
М ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКакво значи да прорадеш националните активи - айде стига с тези златни мини. Дънди се търгува на борсата в Канада. Ако някой смята че печелят толкова много от българското злато да си купи техни акции. Мога да те уверя че ама изобщо не печелят толкова много и аз поне не бих вложил пукнат лев в техни активи.
Да си купиш акции от този, който граби туземците и да се надяваш да ти даде част от откраднатото... Ха-ха-ха
Коментар
-
НПО /цензурирано/ ме пита, защо Бразилия е купила Грипен? Отговарям му. Темата е Геополитика и няма как това да е извън темата!
НПО /цензурирано/ не знае, че шведите предлагат врътка. 100% от парите изхарчени за покупка на Грипен остават в бразилската икономика като шведска инвестиция за каквото поискат бразилците!!! Това направи и Унгария преди няколко години, когато пиндосляците ги нагъзиха да купуват въоръжение защото са в нато.... Унгарците са тарикати...
Ако натиска на пиндосляците върху колониалната администрация в БГ стане нетърпим за покупка на Ф16 трета ръка, ако сме тарикати, ние също трябвада купим Грипен. Защото и на нас на практика самолети не ни трябват! Пълно е с военни бази на пиндосите у нас и около нас!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКогато от едната страна се приказват глупости е редно да се дава и вярната позиция.Ако нямаше руски тролове и аз не бих писал толкова
Като че ли на килограм ги купуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеOoooo,ние пак сме тук!философиите започват!Русия!Не ме гледай какво правя,а какво говоря!!Основен защитник на държавният капитализъм!Затова хората поддържащи свободният пазар я споменават непрестанно!Държавният социализъм-капитализъм няма шанс!Ако искате да залагаме!
Ти ли ще обясниш на някои форумци Що е то Капитализъм?
Пък да видим после в коя европейска държава го има
Ако си добър, може и за Комунизма да кажеш?
Къде властват основни негови прийоми днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеАми защо тогаз сте се запенили толкоз...би трябвало да си свиркате и въобще да няма такива теми у форумО !Ако нямаше руски тролове и аз не бих писал толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕ, нека си копипейства. Кво ти пречи? Никой друг не ги чете.
Или нормата на форума за кирилица е за ....всякаква такава, чудя се
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТипично мнение на манипулатор от едната страна на -Анти
Никак, ама никак НЕ ме интересува какво печели Дънди и аналозите й тук - разни мини, енергийни и всякакви държавно покровителствани, заради нечие влияние компании.
Интересува ме какво губи България.
И все по-зомбираното й население, тенденциозно лишено от добро образование, добро здравеопазване - не здравесъсипване и болно лечение, както и създаването на среда, караща голямата част от по-умното население да Я напуска.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахахаха - тежестта на Русия в световната икономика е като на Италия или Бразилия. Ако вземе да стане 7-8 пъти по-голяма може и да вземе да претендира че е нов полюс. Ама като гледам става все по-малка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИнтересно защо Бразилия, членката на БРИКС, си купи самолети от Грипен, а не от руските велики авиозавози, че не се сещам, как се казваха...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПолитиката За нещо е винаги Анти обратното. В случая поляризацията я създава Русия. С нейните пропагандни тролове и слугински медии в България.
Какво значи да прорадеш националните активи - айде стига с тези златни мини. Дънди се търгува на борсата в Канада. Ако някой смята че печелят толкова много от българското злато да си купи техни акции. Мога да те уверя че ама изобщо не печелят толкова много и аз поне не бих вложил пукнат лев в техни активи.
Никак, ама никак НЕ ме интересува какво печели Дънди и аналозите й тук - разни мини, енергийни и всякакви държавно покровителствани, заради нечие влияние компании.
Интересува ме какво губи България.
И все по-зомбираното й население, тенденциозно лишено от добро образование, добро здравеопазване - не здравесъсипване и болно лечение, както и създаването на среда, караща голямата част от по-умното население да Я напуска.Last edited by съни(тя); 21.08.2015, 12:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА биткойна и руплята властват на пазарите!!!!
Бърка ли ви в здравето поскъпването на златото?
След поскъпването на златото следва поскъпване на нефта, а след поскъпване на нефта знаете коя валута поскъпва, налЕ?... хахаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧетя Рашъ тудей да се запознавам с последните пропагандни ла..на
И какъв точно полюс е Брик. Как точно интересите на Китай и Индия съвпадат. Или пък на Индия и Русия. Да не говорим пък какво точно общо има между Бразилия и ИндияThe strongest stand last.
Коментар
Коментар