IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    хахахааа, в контекста на форумната тролщина, убиваща всяка нормална дискусия и винаги принизяваща темите до - Анти ...
    болднатото е най-вярно

И при сериозен поглед - пак Це е отговорът ...
    Мислещият извън медийните рамки знае защо ...другите - здраве да е
    Имах предвид, че на (кандидатпрезидентско) ниво, статистическата аргументация МНОГО се различава от "официалната статистика - 5.4 %" ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      С оглет засилващата се предизборна, призиденска борба в саш, и ф контекста на случващото се по целее свет, къ ще оцените следното интервю на Тръмп :
      http://blogs.wsj.com/economics/2015/...r-old-grandma/
      Аа ) Популис и циркажия !!! Искривява данните, нема НИКЪФ шанс на изборите ... !!!
      Ве ) Праф е !!! Време беше некой да каже истината !!! - Тръмп - ПРЕЗИДЕНТ !!!
      Це ) Не мога да пресенЯ ... Бик Брада е най-важен в сегашния труден момент !!!
      ...
      М ?
      хахахааа, в контекста на форумната тролщина, убиваща всяка нормална дискусия и винаги принизяваща темите до - Анти ...
      болднатото е най-вярно

И при сериозен поглед - пак Це е отговорът ...
      Мислещият извън медийните рамки знае защо ...другите - здраве да е

Коментар

• С оглет засилващата се предизборна, призиденска борба в саш, и ф контекста на случващото се по целее свет, къ ще оцените следното интервю на Тръмп :
        http://blogs.wsj.com/economics/2015/...r-old-grandma/
        Аа ) Популис и циркажия !!! Искривява данните, нема НИКЪФ шанс на изборите ... !!!
        Ве ) Праф е !!! Време беше некой да каже истината !!! - Тръмп - ПРЕЗИДЕНТ !!!
        Це ) Не мога да пресенЯ ... Бик Брада е най-важен в сегашния труден момент !!!
        ...
        М ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Какво значи да прорадеш националните активи - айде стига с тези златни мини. Дънди се търгува на борсата в Канада. Ако някой смята че печелят толкова много от българското злато да си купи техни акции. Мога да те уверя че ама изобщо не печелят толкова много и аз поне не бих вложил пукнат лев в техни активи.
          Един хубав пример с цената на Активите и цената на Акциите е Фонд имоти/Бенчмарк... Веско манекена прегради паричното поточе към някаква офшорка

Да си купиш акции от този, който граби туземците и да се надяваш да ти даде част от откраднатото... Ха-ха-ха

Коментар

• НПО /цензурирано/ ме пита, защо Бразилия е купила Грипен? Отговарям му. Темата е Геополитика и няма как това да е извън темата!

НПО /цензурирано/ не знае, че шведите предлагат врътка. 100% от парите изхарчени за покупка на Грипен остават в бразилската икономика като шведска инвестиция за каквото поискат бразилците!!! Това направи и Унгария преди няколко години, когато пиндосляците ги нагъзиха да купуват въоръжение защото са в нато.... Унгарците са тарикати...

Ако натиска на пиндосляците върху колониалната администрация в БГ стане нетърпим за покупка на Ф16 трета ръка, ако сме тарикати, ние също трябвада купим Грипен. Защото и на нас на практика самолети не ни трябват! Пълно е с военни бази на пиндосите у нас и около нас!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Когато от едната страна се приказват глупости е редно да се дава и вярната позиция. Ако нямаше руски тролове и аз не бих писал толкова
              Явно, обаче, американските тролове са навсякъде и са по-агресивни, често и по-неграмотни.
              Като че ли на килограм ги купуват

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Ooooo,ние пак сме тук!философиите започват!Русия!Не ме гледай какво правя,а какво говоря!!Основен защитник на държавният капитализъм!Затова хората поддържащи свободният пазар я споменават непрестанно!Държавният социализъм-капитализъм няма шанс!Ако искате да залагаме!
                Ооо, здрастии
                Ти ли ще обясниш на някои форумци Що е то Капитализъм?

Пък да видим после в коя европейска държава го има

Ако си добър, може и за Комунизма да кажеш?
                Къде властват основни негови прийоми днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                  Ами защо тогаз сте се запенили толкоз...би трябвало да си свиркате и въобще да няма такива теми у форумО !
                  Когато от едната страна се приказват глупости е редно да се дава и вярната позиция. Ако нямаше руски тролове и аз не бих писал толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Е, нека си копипейства. Кво ти пречи? Никой друг не ги чете.
                    не ми пречи, но ми е странно, защо аз да не мога да пиша на латиница, от телефона си, например
                    Или нормата на форума за кирилица е за ....всякаква такава, чудя се

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Типично мнение на манипулатор от едната страна на -Анти

Никак, ама никак НЕ ме интересува какво печели Дънди и аналозите й тук - разни мини, енергийни и всякакви държавно покровителствани, заради нечие влияние компании.

Интересува ме какво губи България.
                      И все по-зомбираното й население, тенденциозно лишено от добро образование, добро здравеопазване - не здравесъсипване и болно лечение, както и създаването на среда, караща голямата част от по-умното население да Я напуска.
                      И какво ти отговориха наследниците на комунистическата Държавна сигурност, понеже те интересува, те знаят, това са твоите хора, а не шепа форумци....
                      The strongest stand last.

Коментар

Хахахаха - тежестта на Русия в световната икономика е като на Италия или Бразилия. Ако вземе да стане 7-8 пъти по-голяма може и да вземе да претендира че е нов полюс. Ама като гледам става все по-малка
                        Ами защо тогаз сте се запенили толкоз...би трябвало да си свиркате и въобще да няма такива теми у форумО !

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Интересно защо Бразилия, членката на БРИКС, си купи самолети от Грипен, а не от руските велики авиозавози, че не се сещам, как се казваха...
                          Защото очевидно не е имала нужда да купува самолети... хаха
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Политиката За нещо е винаги Анти обратното. В случая поляризацията я създава Русия. С нейните пропагандни тролове и слугински медии в България.

Какво значи да прорадеш националните активи - айде стига с тези златни мини. Дънди се търгува на борсата в Канада. Ако някой смята че печелят толкова много от българското злато да си купи техни акции. Мога да те уверя че ама изобщо не печелят толкова много и аз поне не бих вложил пукнат лев в техни активи.
                            Типично мнение на манипулатор от едната страна на -Анти

Никак, ама никак НЕ ме интересува какво печели Дънди и аналозите й тук - разни мини, енергийни и всякакви държавно покровителствани, заради нечие влияние компании.

Интересува ме какво губи България.
                            И все по-зомбираното й население, тенденциозно лишено от добро образование, добро здравеопазване - не здравесъсипване и болно лечение, както и създаването на среда, караща голямата част от по-умното население да Я напуска.
                            Last edited by съни(тя); 21.08.2015, 12:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              А биткойна и руплята властват на пазарите!!!!
                              И златото и златото... хаха....
                              Бърка ли ви в здравето поскъпването на златото?

След поскъпването на златото следва поскъпване на нефта, а след поскъпване на нефта знаете коя валута поскъпва, налЕ?... хаха

Коментар

Четя Рашъ тудей да се запознавам с последните пропагандни ла..на

И какъв точно полюс е Брик. Как точно интересите на Китай и Индия съвпадат. Или пък на Индия и Русия. Да не говорим пък какво точно общо има между Бразилия и Индия
                                Интересно защо Бразилия, членката на БРИКС, си купи самолети от Грипен, а не от руските велики авиозавози, че не се сещам, как се казваха...
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X