If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми не - гледам пазарите - кефя се как падат - чакам да си затворя късите и междувременно реших да свърша малко обществено полезна дейност. Да дам своя принос да бъдем едно по-добро общество
Пък и скоро модераторите ще ме баннат за известно време та ще имам почивка
Ми ше требе да носиш куфари на Централна гара или със по голема шапка на тротоара пред Халите ...
На теб, май, скоро са ти я вдигнали заплатата и още си супер нахъсан, дай си малко почивка, че да имаш сили за продължителна.... борба
Ми не - гледам пазарите - кефя се как падат - чакам да си затворя късите и междувременно реших да свърша малко обществено полезна дейност. Да дам своя принос да бъдем едно по-добро общество
Пък и скоро модераторите ще ме баннат за известно време та ще имам почивка
Ааа ти си от неориентираните младежи дето още не са осъзнали че за труд се плаща И че всичко друго е робски труд. Обещаха ли ти вече да те прехвърлят от "младежкото" нещо си, към това за възрастни - не им вярвай - ще ти кажат че вършиш прекрасна работа точно там където се намираш
На теб, май, скоро са ти я вдигнали заплатата и още си супер нахъсан, дай си малко почивка, че да имаш сили за продължителна.... борба
Ааа ти си от неориентираните младежи дето още не са осъзнали че за труд се плаща И че всичко друго е робски труд. Обещаха ли ти вече да те прехвърлят от "младежкото" нещо си, към това за възрастни - не им вярвай - ще ти кажат че вършиш прекрасна работа точно там където се намираш
Не съм на заплата...гледам на кафе и гадая сънища .
Взимайте пример от форекс мастъра - видя че нищо друго не става от него освен интернет трол. Осъзна се като такъв и почна да се издига - вече може и до 700 лв. заплата да е стигнал и не му и хрумва да се връща към старата си професия на събиране на мръсни чинии
Коментар