IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Субкултурата е ваша...по мое време немаше такава !
    Е не знам, като гледам си наясно с някакви работи за които си нямам идея

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ми не - гледам пазарите - кефя се как падат - чакам да си затворя късите
      Сега пък си ги скъсил?!... Нали щеше да ги държиш още години банките и биотехнологиите? Защо се изплаши?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аре - затворих късите. Ще ви оставям да се забавлявате

Коментар

Не знам за какво говориш - вашата субкултура ми е непозната
          Субкултурата е ваша...по мое време немаше такава !

Коментар

Ми ше требе да носиш куфари на Централна гара или със по голема шапка на тротоара пред Халите ...
            Не знам за какво говориш - вашата субкултура ми е непозната

Коментар

Ми не - гледам пазарите - кефя се как падат - чакам да си затворя късите и междувременно реших да свърша малко обществено полезна дейност. Да дам своя принос да бъдем едно по-добро общество

Пък и скоро модераторите ще ме баннат за известно време та ще имам почивка
              Ми ше требе да носиш куфари на Централна гара или със по голема шапка на тротоара пред Халите ...

Коментар

...мисли му ти !
                Аз без пари съм навит само да се забавлявам

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  На теб, май, скоро са ти я вдигнали заплатата и още си супер нахъсан, дай си малко почивка, че да имаш сили за продължителна.... борба
                  Ми не - гледам пазарите - кефя се как падат - чакам да си затворя късите и междувременно реших да свърша малко обществено полезна дейност. Да дам своя принос да бъдем едно по-добро общество

Пък и скоро модераторите ще ме баннат за известно време та ще имам почивка

Коментар

Ми някой хора си остават неориентирани младежи цял живот
                    ...мисли му ти !

Коментар

Ааа ти си от неориентираните младежи дето още не са осъзнали че за труд се плаща И че всичко друго е робски труд. Обещаха ли ти вече да те прехвърлят от "младежкото" нещо си, към това за възрастни - не им вярвай - ще ти кажат че вършиш прекрасна работа точно там където се намираш
                      На теб, май, скоро са ти я вдигнали заплатата и още си супер нахъсан, дай си малко почивка, че да имаш сили за продължителна.... борба

Коментар

Чекам пенция...
                        Ми някой хора си остават неориентирани младежи цял живот

Коментар

Ааа ти си от неориентираните младежи дето още не са осъзнали че за труд се плаща И че всичко друго е робски труд. Обещаха ли ти вече да те прехвърлят от "младежкото" нещо си, към това за възрастни - не им вярвай - ще ти кажат че вършиш прекрасна работа точно там където се намираш
                          Чекам пенция...

Коментар

Не съм на заплата...гледам на кафе и гадая сънища .

Коментар

Мдааа и бедното въображение помага за здравословен начин на живот

P.S. искай им повишение на заплатата - и без това скоро ще спрат да дават кинти поне ги изстискай колкото можеш
                              Не съм на заплата...гледам на кафе и гадая сънища .

Коментар

• Взимайте пример от форекс мастъра - видя че нищо друго не става от него освен интернет трол. Осъзна се като такъв и почна да се издига - вече може и до 700 лв. заплата да е стигнал и не му и хрумва да се връща към старата си професия на събиране на мръсни чинии

Коментар

Working...
                                X