IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Забравил си ти колко студентчета от братска Африка имаше до 90-те. И техни наследници си кютат из България като шпрехат литературно или разните му там диалекти. С почти български манталитет, само дето кръвта от време-навреме проговаря. Свиквай. Все повече ще стават. Глоубализацион! Нали си гледал "Криворазбраната циливилизация". Сходна по издънки ще бъде у нас и голобилизацията.
    Наследнички. Странно защо на нигърите им се раждаха почти само дъщери - някои вече са доста големи симпатични мулатки.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Просто нигъри.

Ного е гадно, защото срещна ли нигър, направо ми се проваля целия ден, страшен карък са. Имаше едно нигърско джудже, дето бе способно да ми провали цялата седмица само щом пъкне насреща ми - и имам чувството, че направо ме дебнеше из София. Няма по-каръшко нещо от нигърското джудже.
      Забравил си ти колко студентчета от братска Африка имаше до 90-те. И техни наследници си кютат из България като шпрехат литературно или разните му там диалекти. С почти български манталитет, само дето кръвта от време-навреме проговаря. Свиквай. Все повече ще стават. Глоубализацион! Нали си гледал "Криворазбраната циливилизация". Сходна по издънки ще бъде у нас и голобилизацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
        Виждам все повече негри из София. И не просто в центъра, а навсякъде. Някой има ли представа защо са тук? Бежанци вероятно не са. Инвеститори? Инженери?
        тея са се объркали тотално, но ше си тръгнат сами ... в Бургас ми беше супер странно как идва насреща ми некво негро дет го беха наели от Хепито Дьей и ми заговори на български "ееейй здрассстиии, неска иаме супер оферта само сега е офертата .... ала бала" ми вика и аз го гледам малко кат изтърван и викам абе тоя заблудения дет е паднал от палмата верно говори български ...... Тааа не са никви инженери, инвестори нит футболисти, а работши клас ...

Коментар

Виждам все повече негри из София. И не просто в центъра, а навсякъде. Някой има ли представа защо са тук? Бежанци вероятно не са. Инвеститори? Инженери?
          Просто нигъри.

Ного е гадно, защото срещна ли нигър, направо ми се проваля целия ден, страшен карък са. Имаше едно нигърско джудже, дето бе способно да ми провали цялата седмица само щом пъкне насреща ми - и имам чувството, че направо ме дебнеше из София. Няма по-каръшко нещо от нигърското джудже.

Коментар

Футболисти

Коментар

• Виждам все повече негри из София. И не просто в центъра, а навсякъде. Някой има ли представа защо са тук? Бежанци вероятно не са. Инвеститори? Инженери?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Не било вярно а?! ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. за разселване и усядане на бежанците в българските общини. http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMa...p?idMat=106769
                У нас е имало интеграция на чужденци през цялата ни нова история. Няма да е изключение, ако и сега поемем част от бежанците. Номерът е да има умереност в количеството и добра пресявка, за да няма спящи агенти, големи претенции и групиране на масивни компактни чужди общности. Щото ул. Симеон в София вече става арабски анклав. Подборът трябва да е целесъобразен с цел бърза и успешна интеграция. Пък дано гражданската война в Близкия изток свърши по-скоро, ама надали.

Коментар

• Престъпният терор срещу Петър Низамов продължава !!!!

ПОДЧИНЕНИТЕ НА ГНУСНИЯТ ЦАЦАРОВ ПРЕДАВАТ НИЗАМОВ НА СЪД ЗА ТОВА, ЧЕ Е ИЗПЪЛНИЛ ГРАЖДАНСКИЯТ СИ ДЪЛГ:

http://www.blitz.bg/news/article/450803

Безбожните предатели с тоги обвиняват Петър, че е извършил престъпление по Чл. 142а - незаконно задържане, цитирам:

Чл. 142а. Който противозаконно лиши някого от свобода, се наказва с лишаване от свобода до две години.

Обаче: противозаконно е ли задържането на престъпник?

Че талибанците са извършили престъпление, е очевидно:

Чл. 279. (1) Който влезе или излезе през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева.

Да не говорим, че те са проникнали не през т.нар. "зелена граница", а през гранично съоръжение, тоест ного добре са осъзнавали какво вършат и не може да става дума за грешка !!! От друга страна, действията на Петър не само, че са допустими, но и са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ според Чл. 322 от НК:

Чл. 322. Който не попречи на извършването на очевидно тежко престъпление, ако е могъл да стори това без значително затруднение и без опасност за себе си или за другиго, се наказва с лишаване от свобода до една година или с пробация.

Де факто Низамов би нарушил законът и би рискувал съд и присъда именно ако не бе реагирал и не бе опитал да задържи талибанските престъпници !!! Значи какво излиза - ако задържиш нарушителите на границата си виновен (според изродените прокурори от т.нар. "съд"), ако не ги задържиш пак си виновен?

Обвинението сигурно ще се позове на Конституцията, гарантираща защита на - цитирам:

Чл. 27 (2) Република България дава убежище на чужденци, преследвани заради техните убеждения или дейност в защита на международно признати права и свободи.

Само че откъде Петър може да знае предварително дали тия нашественици са преследвани и... реално преследвани ли са те? Какви техни убеждения са нарушени в Афганистан?

От друга страна - нарушаването - и то по такъв начин на държавната граница, може да се третира като агресия спрямо държавата, а според същата Конституция:

Чл. 59. (1) Защитата на Отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Тоест де факто един Български гражданин е съден заради това, че е изпълнявал своите законови и конституционни задължения - на базата на свидетелство от лица, нарушили същите тия закони !!! На това, че в домът му са намерени "високорискови наркотични вещества – коноп с нетно тегло 1.015 гр" можем само да се смеем - това е материал точно за една цигарка от "вещество", чиято употреба е легална в половин Европа !!!

Отново институцията, подчинена на свинята с име на дребна рибка погазва законността и подлага на терор хора, които изпълняват гражданския си дълг. Надявам се, че Петър, който е достатъчно грамотен юридически, ще съумее да се защити, макар и срещу съд, който очевидно не е безпристрастен

Коментар

• Germany's finance minister presses for a 'German Islam'

http://www.reuters.com/article/us-ge...-idUSKCN1220KC

май май Камилите ше им построят все пак 200 джамии в Германистан .....

Last edited by michaelis12; 04.10.2016, 11:34.

Коментар

• ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. за разселване на бежанците в България

Първоначално изпратено от Jay Gould
                      Властите в България започнаха да сондират за заселване на бежанци в обезлюдените райони на страната http://investments.dir.bg/_wm/news/n...&df=45&dflid=3
                      Не било вярно а?! ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. за разселване и усядане на бежанците в българските общини. http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMa...p?idMat=106769
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Ми зависи.

Руснаците ги "освобождават" тях чак през 1974, после демокрацията идва по едно и също време като СССР се разпада. Т.е. тях влагата ги държи само 16 години, нас цели 45.
                        аве аре ве на крива ракета и космоса и пречи, даам ти конкретни години, ко що, пи па по и Етиопия по-напред от нас е що а верно Путлер виновен или не не бежанците ни виновни ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          Ама Jay все пак ние сме в Еврогейският Съюз да го ева и то от 8 години, а от 25, че и повече лазарника сме "Демокрация" не би ли требало ние да сме по-развитите от тези в Африката
                          Ми зависи.

Руснаците ги "освобождават" тях чак през 1974, после демокрацията идва по едно и също време като СССР се разпада. Т.е. тях влагата ги държи само 16 години, нас цели 45.

Коментар

Интересно е сравнението с гласуването в този форум - явно си харесваме рязаните карабини
                            еми явно кат имаше няква чалга "Твойто НЕ за мене е ДА" нешо такова беше, изпълнителя/ката не го/я знам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              98% Of Hungarian Voters Reject Migrant Quotas, But It Was Not Enough

Интересно е сравнението с гласуването в този форум - явно си харесваме рязаните карабини

Коментар

• 98% Of Hungarian Voters Reject Migrant Quotas, But It Was Not Enough

http://www.zerohedge.com/news/2016-1...was-not-enough

треа некъде къде 156% иначе не се брой ...

Коментар

Working...
                                X