Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Абе, чакам в нета да излезе едно докладче от 2013 г. на еврокомисаря Йоханес Хан за демографското самоликвидиране на българите и за мерките, които европейците да предприемат, за да запазят поне територията на България. Публикувано е в Нова зора, бр. 6/7.02.2017. Та като го сложат в сайта (ако) ще го пусна в няколко теми се размислите докъде ни докараха домашните кретени и накъде отива работата. Със скандали за няколко хиляди бежанци се прикриват национални престъпления. С истерия по подбрани теми ни затварят очите за националното ни ликвидиране. Пък нека всеки си прави сметка - на лично, махленско, регионално или национално ниво.
Относно демографския проблем има решение - вместо да гониш соло кариера и да си показваш комплекса за малоценност по този начин (не ти, говоря хипотетично) си сядай на задника и прави деца. Тръгнали едната да ми се перчи, че била управител на Виваком офис и нямала време да гледа деца, другия продавал хранителни добавки и се чуди как да прецака хлапетата за две кила протеин, после се чуди що населението намалява.
Албанците как го направиха - без войни, без разправии. "С к*ро че ви бием".
И сега чакам модерните, свръхинтелигенти (понеже баба им така им казва) взели се насериозно (дето са поредните от вълната на модата), да ми кажат, че живея в 18 век и семейството отдавна не е приоритетна цел. Хайде, чакам - тук са много такива.
П.С. Доста хора, които имат страхотни кариери познавам с повече от 2 деца, някои с 4-5. И не са ги направили като са имали десетки хиляди, а напротив - докато са правили десетките хиляди. Което означава, че не времето, не парите и не някой друг пречи, а самите хора на себе си.Last edited by Reptil; 14.02.2017, 13:52.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Абе да идват бе, да идват цял свят тука ако иска,че вече ми омръзна. Ето един престъпник една скапана селска мутра беше пуснат от една прекрасна съдиика която дори имала амбиции за висок пост. ЗАЩО ЦЕНКО ЧОКОВ Е НА СВОБОДА?????? ЗА НЕГО НЯМА ЛИ ЕДНА РЕВИЗИЯ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ? НЯМА ЛИ КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО???Защо когато някой от нас си купи скъпа кола и то не на лизинг веднага му идват данъчните на проверка? Защо на някои им конфискуват имущество ,а на селският престъпник Чоков не. Ето затова не ми пука за тая страна. Дали ще съм управляван от Мутри или араби ми е все тая. По всяко време мога да си вдигна чукалата и бегом от тая кочина. ЗАТОВА ПРИ ВОЙНА ИЛИ КАКВОТО И ДА Е НАПАДЕНИЕ АЗ НЯМА ДА СЕ БИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ. Да си се бият политиците и мутрите като чоков. И един поздрав към всички политици и съдии да го ду.ате Каня всички сириици араби, аборигени които иска да се настанява в БГ тук закони няма. ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ Поне вас като ви грабят политиците вие режете после главите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
То по тея земи се тъй е било...дошле гърци , па турци ...От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеМисля, че дъвчете тема, с която никой на никого няма да промени мнението, а всеки си отстоява неговото. За съжаление ще трябва да се види кой крив-кой прав, когато е късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеМисля, че дъвчете тема, с която никой на никого няма да промени мнението, а всеки си отстоява неговото. За съжаление ще трябва да се види кой крив-кой прав, когато е късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Точно това е проблемът: отсъствието на държава. Елинпелинци знаят, че през границата ни може да нахълта всеки, че продажническите власти ще го обявят за "бежанец", дори ако е терорист от държава, в която няма война, че ако нахълталите започнат да безчинстват, никой няма да защити Българите, както никой не ги защитава от хъхряшките безчинства, но напротив - всякакви престъпни НПО-та ще реват за "правата" на нашествениците.
Виж сега: ксенофобството е естествено чувство, състраданието също. У всеки човек (поне нормален) ги има и двете. Кое ще доминира зависи от друга двойка чувства - страх-сигурност. Когато страхът е по-голям, побеждава винаги ксенофобството - а страхът го има - и той е от абдикацията на държавата от нейните задължения. Ако държавата бе силна и си стоеше на мястото, чувството за сигурност щеше да доминира, оттам и състраданието към истинските бежанци.
Нямам нищо против предпазливостта, но да не се изразява по открито безумен начин. Това в Елин Пелин си беше безумно.
Коментар
-
Напротив, разбирам. И не виждам що да пускаме ордите, ако сме държава на място. Не мисля, че трябва да създаваме арабски гета. Бежанците трябва да живеят сред българи и да се асимилират, пардон, интегрират.
Виж сега: ксенофобството е естествено чувство, състраданието също. У всеки човек (поне нормален) ги има и двете. Кое ще доминира зависи от друга двойка чувства - страх-сигурност. Когато страхът е по-голям, побеждава винаги ксенофобството - а страхът го има - и той е от абдикацията на държавата от нейните задължения. Ако държавата бе силна и си стоеше на мястото, чувството за сигурност щеше да доминира, оттам и състраданието към истинските бежанци.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Така е импе, орди зли торбалани (от България и Румъния) които щяха да залеят Англия. Това са точните думи на един кореняк англЕчанин...фарадж май се казваше, дето подплаши англетата да бегат от еврогейския союз, че там вече колят на всеки ъгъл православ...пардон протестанските великобританци.
Има успех, не може да му се отрече.....само що после избега незнам.
Коментар
-
Явно ти не разбираш, че проблемът не е в тия трима сирийци, но в ордите, които стоят зад тях.
Коментар
-
Явно ти не разбираш, че проблемът не е в тия трима сирийци, но в ордите, които стоят зад тях.
Има успех, не може да му се отрече.....само що после избега незнам.
Коментар
-
Ти добре ни вкара в 13 век. Аз от 30 години предупреждавам кво се надига от югоизток. Това съвсем не означава, че трябва по най-глупавия начин да отвръщаме на заплахата. С истерия и тъпи сметки за десет-двадесет души нема стане. И службите да си гледат работата и да наблюдават бежанците, а не да оставаме разпенени старци се саморазправят с тях, пък после откъде идвали настроения за атентати.
Всъщност то и ние сме друг народ, друга религия и друга култура (агресивна, както се вижда от поведението на доста "шопи") от тези в САЩ, Канада, Германия или Англия, нали?
Това значи ли да ни сиктирдосат и нас да вървим на маЖната/матушката си?
Кво ли питам, то няКОИ само за това си мечтаят де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИмпе, истерията с бежанците достигна до трагикомични предизборни измерения в казуса с Елин Пелин. За едно семейство легализирани бежанци щяха се сбият на площада. Толкова ни простотията. И сега остава се скараме с целия Близък Изток само некой демагог да дръпне процент-два от все по-оглупяващия електорат. Политиците действат като телефонни измамници, защото им позволяваме да ни мамят. Не знам как се сбърка толкова тоя народ. Изработиха го интригантите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар