Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Разликата между Света и наше село....
Синът на спънатия от унгарска журналистка бежанец придружи Кристиано при излизането му на терена
http://www.sportal.bg/news.php?news=567433
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПЕЙСТВАМ ТОВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ:
ПРИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ТОЛЕРАНТНИ И НЕТОЛЕРАНТНИ, ПОТЪРПЕВШИТЕ СА ВИНАГИ ЕДНИ И СЪЩИ.
Кокедал - Коледата невъзможна:
http://www.segabg.com/article.php?id=631992
МЗХ - това ли е "мултикултурализъмът"? Едните да са безкрайно толерантни към чуждата "култура", докато накрая да загубят правото на своя - и то - в собствената си държава?
В момента, във всяко "мулти-култи" градче има различни "гета". Общност на латино, на северно-африканците, на мюслите, на източно-европейците, на експатите (имигранти от по-богати държави от държаваа приемник) и т.н. и т.н. Всички те живеят в мир и разбирателство по законите на държавата. А в демократичните общества тези закони са ковани от мнозинството. Християнаска Европа има християнски закони. В момента, когато мнозинството станат китайци - ще въведем комунизма, когато са руснаци - руския модел, когато са мюсли - шериата, когато са източно-европейци - слободията и корупцията. Все в г*з. А двамата от запаса - ще продължават да си пишат глупостите, базирани на "описание по картинка". Те са откъснати от реалността и мнението - няма да се променят.
А кокедал до една или друга степен си има своя ефект - в момента нацистката партия е на власт в кралство Дания.#dagoduhatbednite
Коментар
-
ПЕЙСТВАМ ТОВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ:
ПРИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ТОЛЕРАНТНИ И НЕТОЛЕРАНТНИ, ПОТЪРПЕВШИТЕ СА ВИНАГИ ЕДНИ И СЪЩИ.
Кокедал - Коледата невъзможна:
http://www.segabg.com/article.php?id=631992
МЗХ - това ли е "мултикултурализъмът"? Едните да са безкрайно толерантни към чуждата "култура", докато накрая да загубят правото на своя - и то - в собствената си държава?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТова е достатъчно доказателство за нивото ти...
Добре дошли в игнора ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеКолко си умен?! Направо ми скри шапката. Браво!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеНаправо ме уби!Едва ли има регион в света регион, където материалното да е по водещо от Източна Европа! Всички само за пари говорят и само се оплакват! Да не говорим, че 20% от населението доброволно се мести в мултикултурните общества в името на парите, а други 60% си мечтаят как и те ще го направят!
След като мултикултурата отивала в канавката, защо мултикултурните държави продължават да са най-богати, продължават, да приемат имигранти, а нациналистическите им партии са доста далеч от това да дойдат на власт.
Толерантността е нещо много хубаво, само когато е взаимна. Да си безкрайно толерантен към някой, който отказва да е толерантен към тебе, означава доброволно да се превърнеш в жертва.
Така и мултикултурализъм е ВЗАИМНО уважение между хора с различни култури. Според теб "култура" ли е изнасилването на някое момиче, само защото е излязло на улицата с по-къса пола? А ако това момиче е дъщеря ти? На какво ниво е "културата" на индивиди, за които жената е само безгласен сексуален обект, лишен от човешка същност и човешко достойнство?
"Култура" ли е ромоцигани да нападнат възрастни хора с резачки за дърва или да правят по 10 деца и да ги захвърлят на издръжка на данъкоплатците? Каква "култура" има племе без писменост, без държава, без трудови навици, почти без членоразделен език, "гордеещо" се единствено с чалга и гьобеци, които при това са откраднали от други - по-малко примитивни народи?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи не, не е... ясно колко можеш... ама сигурно за пиколо или кебин крю ти върши работа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеХайде и аз да постна една графика, че е модерно:
А пълният линк не е за хора със слаби нерви.
http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape
Съчувствие? Страдалци?
Обърнете внимание - шведските власти вместо да наказват безжалостно арапските изроди-изнасилвачи, те се мъчели да ги образоват и информират, че в Швеция сексуалните обичаи са други, а не като в маймунските им държави ???? Е: нали - мултикултурализъм - трябва да зачитаме обичаите на нашествениците - ЗАЩО тогава арапите-изнасилвачи в Швеция не се наказват според предвиденото в Шериатът? ДАЛИ тогава тия зверства няма да спрат?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеСигурно, ама щеше да е pigeon. Некъв сленг ще да е, от Индо-Пакистан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеЕ, на ти го гледай. Кажи ти къде си живял? Щото аз това pidgeon не го разбрах?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеСигурно говори за гугуткиТе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеЕ, на ти го гледай. Кажи ти къде си живял? Щото аз това pidgeon не го разбрах?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеНаправо ме уби!Едва ли има регион в света регион, където материалното да е по водещо от Източна Европа! .
Кое е нематериалното, което е водещо в другите региони!
Кое!
Кое!
Кое!
И уточни регионите, моля!
Разликата е, че на Запад и в Америка се е стигнало до такова положение, че всяка жаба си знае гьола, ! Като жабите от единия гьол обслужват по-високопоставените жаби от другия гьол!
Обществата отвътре са тоатално разделени.
Жилищата, колите, магазините в които ходят, ....всичко е тотално според "парите" !!!!!!!!!!!!
Да, на Запад и в Америка не се говори за пари открито! Темата е табу! Но за пари ще те изпържат, замразят, после пак ще те изпържат и накрая, като са те изстискали без сокоизстисквачка, ще те изхвърлят на боклука!
Децата в училище там не си знаят оценките на съучениците, пак е забранен въпрос!
Лицемерието е пълно! Точно като демокрацията им!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАйде пак, човека с pidgeon Englis-а пак се обади... Смехур, дай да видим твоя инглиш...
Коментар
Коментар