IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Разликата между Света и наше село....

Синът на спънатия от унгарска журналистка бежанец придружи Кристиано при излизането му на терена

http://www.sportal.bg/news.php?news=567433

Света? Аз съм фен на Швейцария и Дания. А разликата между тези най-богати икономики и селската Европа е очевидна. Селинджърите от Германия и Франция, все още, са про-мюсли. Ама какво да ги правиш...peasants.
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Разликата между Света и наше село....

Синът на спънатия от унгарска журналистка бежанец придружи Кристиано при излизането му на терена

http://www.sportal.bg/news.php?news=567433

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        ПЕЙСТВАМ ТОВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ:

ПРИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ТОЛЕРАНТНИ И НЕТОЛЕРАНТНИ, ПОТЪРПЕВШИТЕ СА ВИНАГИ ЕДНИ И СЪЩИ.

Кокедал - Коледата невъзможна:

http://www.segabg.com/article.php?id=631992

МЗХ - това ли е "мултикултурализъмът"? Едните да са безкрайно толерантни към чуждата "култура", докато накрая да загубят правото на своя - и то - в собствената си държава?
        И да го пейстнеш още 30 пъти - ефект няма да има. Истината я написа един колега, по-долу. Мултикултурно общество не съществува. Не и когато има колосални различия в ценностната система, морал и порядки.
        В момента, във всяко "мулти-култи" градче има различни "гета". Общност на латино, на северно-африканците, на мюслите, на източно-европейците, на експатите (имигранти от по-богати държави от държаваа приемник) и т.н. и т.н. Всички те живеят в мир и разбирателство по законите на държавата. А в демократичните общества тези закони са ковани от мнозинството. Християнаска Европа има християнски закони. В момента, когато мнозинството станат китайци - ще въведем комунизма, когато са руснаци - руския модел, когато са мюсли - шериата, когато са източно-европейци - слободията и корупцията. Все в г*з. А двамата от запаса - ще продължават да си пишат глупостите, базирани на "описание по картинка". Те са откъснати от реалността и мнението - няма да се променят.
        А кокедал до една или друга степен си има своя ефект - в момента нацистката партия е на власт в кралство Дания.
        #dagoduhatbednite

Коментар

• ПЕЙСТВАМ ТОВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ:

ПРИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ТОЛЕРАНТНИ И НЕТОЛЕРАНТНИ, ПОТЪРПЕВШИТЕ СА ВИНАГИ ЕДНИ И СЪЩИ.

Кокедал - Коледата невъзможна:

http://www.segabg.com/article.php?id=631992

МЗХ - това ли е "мултикултурализъмът"? Едните да са безкрайно толерантни към чуждата "култура", докато накрая да загубят правото на своя - и то - в собствената си държава?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Това е достатъчно доказателство за нивото ти...
            Аз с такива измислени герой като теб и МЗ, нямам намерение да си губя времето.
            Добре дошли в игнора ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
              Колко си умен?! Направо ми скри шапката. Браво!
              Нещо бъркаш. Не пренасяй механично отношението на дубайските си шефове по отношение на твоята персона върху нещастните хора, които се опитват да осигурят по-добро за семействата си...

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                Направо ме уби! Едва ли има регион в света регион, където материалното да е по водещо от Източна Европа! Всички само за пари говорят и само се оплакват! Да не говорим, че 20% от населението доброволно се мести в мултикултурните общества в името на парите, а други 60% си мечтаят как и те ще го направят!

След като мултикултурата отивала в канавката, защо мултикултурните държави продължават да са най-богати, продължават, да приемат имигранти, а нациналистическите им партии са доста далеч от това да дойдат на власт.
                Мултикултурството е поредният извратен термин като "толерантността".

Толерантността е нещо много хубаво, само когато е взаимна. Да си безкрайно толерантен към някой, който отказва да е толерантен към тебе, означава доброволно да се превърнеш в жертва.

Така и мултикултурализъм е ВЗАИМНО уважение между хора с различни култури. Според теб "култура" ли е изнасилването на някое момиче, само защото е излязло на улицата с по-къса пола? А ако това момиче е дъщеря ти? На какво ниво е "културата" на индивиди, за които жената е само безгласен сексуален обект, лишен от човешка същност и човешко достойнство?
                "Култура" ли е ромоцигани да нападнат възрастни хора с резачки за дърва или да правят по 10 деца и да ги захвърлят на издръжка на данъкоплатците? Каква "култура" има племе без писменост, без държава, без трудови навици, почти без членоразделен език, "гордеещо" се единствено с чалга и гьобеци, които при това са откраднали от други - по-малко примитивни народи?

Коментар

Ми не, не е... ясно колко можеш... ама сигурно за пиколо или кебин крю ти върши работа...
                  Колко си умен?! Направо ми скри шапката. Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                    Хайде и аз да постна една графика, че е модерно:

А пълният линк не е за хора със слаби нерви.
                    http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

Съчувствие? Страдалци?
                    Най-страшна е толерастията на ИНСТИТУЦИИТЕ - които не само, че не защитават своите граждани, но и КРИЯТ реалните данни за ЕТНИЧЕСКАТА престъпност !!! Абсолютно същото е и тук - от 10 и повече години на МВР е забранено да правят статистика по етноси за извършваните престъпления, в жалък опит да прикрият, че над 80% от престъпленията се вършат от цигани !!!
                    Обърнете внимание - шведските власти вместо да наказват безжалостно арапските изроди-изнасилвачи, те се мъчели да ги образоват и информират, че в Швеция сексуалните обичаи са други, а не като в маймунските им държави ???? Е: нали - мултикултурализъм - трябва да зачитаме обичаите на нашествениците - ЗАЩО тогава арапите-изнасилвачи в Швеция не се наказват според предвиденото в Шериатът? ДАЛИ тогава тия зверства няма да спрат?

Коментар

Сигурно, ама щеше да е pigeon. Некъв сленг ще да е, от Индо-Пакистан.
                      Ми не, не е... ясно колко можеш... ама сигурно за пиколо или кебин крю ти върши работа...

Коментар

Е, на ти го гледай. Кажи ти къде си живял? Щото аз това pidgeon не го разбрах?
                        Това е достатъчно доказателство за нивото ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                          Сигурно говори за гугуткиТе!
                          Сигурно, ама щеше да е pigeon. Некъв сленг ще да е, от Индо-Пакистан.

Коментар

Сигурно говори за гугуткиТе!

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                              Направо ме уби! Едва ли има регион в света регион, където материалното да е по водещо от Източна Европа! .
                              И да Та питам!
                              Кое е нематериалното, което е водещо в другите региони!

Кое!
                              Кое!
                              Кое!

И уточни регионите, моля!

Разликата е, че на Запад и в Америка се е стигнало до такова положение, че всяка жаба си знае гьола, ! Като жабите от единия гьол обслужват по-високопоставените жаби от другия гьол!
                              Обществата отвътре са тоатално разделени.
                              Жилищата, колите, магазините в които ходят, ....всичко е тотално според "парите" !!!!!!!!!!!!
                              Да, на Запад и в Америка не се говори за пари открито! Темата е табу! Но за пари ще те изпържат, замразят, после пак ще те изпържат и накрая, като са те изстискали без сокоизстисквачка, ще те изхвърлят на боклука!
                              Децата в училище там не си знаят оценките на съучениците, пак е забранен въпрос!
                              Лицемерието е пълно! Точно като демокрацията им!

Коментар

Айде пак, човека с pidgeon Englis-а пак се обади... Смехур, дай да видим твоя инглиш...

Коментар

Working...
                                X