IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Вече съм на нормален нет, та мога да ти отговоря и на това изказване, но също и на по-предишното, където ми се затри отговора.
    Подценяваш арабите. В зависимост от климатичните пулсации те ту са били в подем, ту са отстъпвали. Ако тези вътре в пустинята са силно ограничени от природната среда, то пристанищата им в Персийския залив винаги са били в центъра на световната търговия. Виждаш, до сега са голям бизнесцентър. Почти същото е било с Александрия, Бейрут, Алепо. Османснката империя ги притесни и предаде в западни ръце, но след 1945 г. се възстановяват. Затова писах и преди, че трябва да разчитаме на Турция да ги сдържа, ако преминат към някакъв тип военна експанзия.
    Колкото до ЕС, силно е зависим от търговията с арабите, а в бъдеще и от работната им ръка. Набързо от Брюксел ще ни пожертват заради комерсиални интереси. Затова трябва да търсим не двойна и тройна, а още по-множествена подсигуровка, щото сме на отвора на топа, а малоумниците ни отслабиха и сложиха на пангара. та некой трябва да задържи секирата, че ще ни клъцнат за дни.
    За расовите ти пристрастия, ще ти напомня, че белите, светлокоси и синеоки народи (от нордическите типове) са имали само спорадични припламвания на висока цивилизация. В центъра на събитията поне от четири хилядолетия насам са основно Средиземноморието с предимно медитеранската и ориенталската си раси, също разни други подобни типове, Китай със синоидите, Индия с индо-афганите. Нещата се завръщат натам. Съвсем естествено с численото си превъзходство Източна и Южна Азия ще бъдат центъра на света, какъвто са били допреди европейската колонизация. Европа е била в периферията им, а Америка - дълбока провинция.
    Дай да си поговорим малко за визионерство! Какви ги говориш, че Европа ще имала нужда от арапска работн ръъка престави си! Ти сериозно ли го мислиш това! То от къде първо да започна, то направо е безумие това! Първо в Европа има над 20% младежка безработица, това са хора, които освен някаква образованост, поне могат да четат и пишат! Тия орки, които идват, те 80% ако не и 90% са неграмотни, те не знаят да четат дори на арапски. Могат само да говорят. Какво остава за европейски език да говорят, какво остава, да пишат на европейски език! Тая абсолютна сган, тоя биологичен материал, не става за абсолютно нищо! Това е и причината да ти викат непрекъснато Алах Агбар и прочие! Те осъзнават, че са бедни, грозни и интелектуално импотентни! Какво остава на един такъв индивид! Това, което оства е, за да се чувства по някакъв начин полезен, значим и да се впише, е да се прикачи към определена група, където той се опредметява с групата, за да се обезпредми личната му стойност, която е ниска. Тия дори корана не са чели, защото не могат. Религията е просто средство за тях, да са част от група. Много хора не се замислят върхо този факт и как всъщност работят нещата! Да се върнем на демографията като ресурс спрямо икономиката на 21 век. В зърнопроизводството, добавената стойност е ниска, но там един комбаин и един оператор създава продукт за 50 хиляден град за година. Утре дори комбайна ще се управлява от компютър! В предприятията до 20 години (индустрия) 30% от персонала ще е излишен поради роботизация! Каква арапска работна ръка от маймуняци, които дори таблицата за умножение не знаят! Пълен идиотизъм е да се мисли, че сега когато европейците имат намалена раждаемост, при масовата роботизация след 20 години, тя не може да се увеличи! Пазара днес се вдига,значи винаги ще се вдига, що за идиотизъм е подобно мислене! Това не е идиотизъм, това е просто ДЕМАГОГИЯ! Отделно арапите никога нищо не са работили! Това са едни пустинни козари, по оазисите, които друго не са правили освен да гледат кози! Петрола и неговия бум доведе до там, че 50 милиона араби преди 150 години се превръщат в над 1 милиард, изхранени изцяло от петрола! Тия нищо не бачкат, само се плодят и чакат на дотациите от държавата, пример познат от българите е Либия! Малко търговия за единици от тях!
    Какъв е тоя смешен пример за търговските им пристанища! Там е имало хора преди има и сега, нормално е за толкова хора и то богати, до вчерашна дата(скъпия петрол) да има развита търговия и пристанища! Няма ли го петрола, а той изчезва не като ресурс, а като значение им остава само пясъка! Изчезват и пристанищата! Скоро те няма да са никакъв фактор! Нито като консуматори, нито като търговски път и те много добре го знаят!
    Писал си ми и някакви неща, че са имали цивилизация! Никаква цивилизация не са имали племена с кози берящи фурми по оазисите! Цивилизация някаква са имали персите, които са иранците, а те не са араби, въпреки, че ние за едно ги броим. Както отгоре където дадох малко разяснение при религията, дяволът е в детайлите! Когато ми говориш за за цивилизация, трябва да сме наясно, че ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯ ДО ЦИВИЛИЗАЦИЯ има огромна разлика! Едно е персите и Чингис хан, които са събрали огромни територии и население, да въведат някакви нововъведения и да създадат изобщо нещо, което да остане, съвесем друго е тласъкът в живота изобщо, който е създала Европа, последните 2500 години, особено последните 300! Най-смешното е, че за арапелите голямото достижение, е арапските цифри и математика, все едно преди това е нямало математика и тя не е надградена 1000 000 пъти от европейската раса в последствие, а цифрите просто са припознати! Значи те са голяма работа заради скапаните цифри, които ние сме припознали, но това, че те ползват 1000 000 неща от нас, а ние само едно от тях, не ни прави 1000 000 по-добри и по-напреднали! И те са дали нещо... и то какво цифрите, голяма работа са...
    Говориш ми за някакви Нордически-мордически типове раса! Това, че съм расово предубеден към чернилките, не означава, че смятам, че русите са най-по! Средиземноморците като италианците, наследници на римската цивилизация не са руси, но те са бели хора и нямат нищо общо с тия нахлуващо орди маймуняци! Ти ми слагаш някакви приравнявания, че средиземноморски типове били близки едва ли не до арапелите, но няма нищо такова! То само им погледни жените! При италианките за какви мадами и за какво става въпрс, руси или чернооки и погледни арапките! Да не говорим! При мъжете между средиземноморци и арапи нищо общо! Нито като хора , интелектуално нито физически! Не ми говори за никаква близост, тая измислена от някои учени близост е като билетчетата на Националната лотария. Трябва ти 38, твоето число е 37, ама реално компютъра дето ти е генерирал билета е генерирал още 1 000 000 със същото разминаване. Реално дали числото ти е 37 или 1 няма значение! Хората са много различни! Просто Земята е населена с хуманоиди! Ако ги погледнеш и искаш да видиш близост и прилика, казвам ако искаш, привидно ще я видиш! Реалността обаче обуслявя, че говорим за различни вселени!
    Писал си и някакви щуротии за мен, че Турция да ни пазела от арапите! Арапите не са нищо повече от една биологична маса скакалци. Те могат да превземат Европа единствено с Матките на жените и предателството на лица като Меркел! Точно това се случва! Вече няма битки меч срещу меч или прашка срещу прашка, където арапите се изсипват 200 000 срещу 10 000 гърци и ги побеждават! Скакалците сега се мачкат с „препарати“! Как си го представяш тръгват към Еропа 50 милина армия и ни изколват и завладяват, в битка калашник срещу калашник! Защо Русия да не ги изпари просто, за да я заобградят отвсякъде после, след като са ни изклали и да и се изсипят 300 милиона и тях да ги изколят! Не е ли по-лесно да ги стопят с няколко ракетки и да се превърнат в тотален хегемон! САЩ ако искат ядрена война да заповядат! Всички ще се изпарим взаимно! Хората не са бунаци, особено тия дето сами са си направили ракети и атом спрямо тия дето един болт не могат да измислят! Последните никой не могат да надхитрят, това е една орда от мародери, която се пуска в Европа по предателски причини, а не защото ордата има воля, която може да наложи, ако трябва и със сила!
    Сега още малко визионерство! Земята предстои да се раздели като във филма Елизиум! Въпроса е дали България ще е към гетото или ще е там където ще има нормален живот и развитие! Това е битката в момента! Няма сценарий спрямо маймуняците, те да бъдат експлоатирани и да живеят скапано! Просто те ще живеят в зависимост от собствените си възможности! Не може да си примат неграмотен и да искаш европейски стандарт! След разделението и скъсването с нелепите „ценности“, ще се наложи хора, които не могат да бачкат, не могат да развиват медицина, да умират от глад или болести! Земята е пренаселена! Какво се получава в момента! Африканците се изхранват и правят по 10 -15 деца, мсата по 5-6, без бачкане, въпреки че има места където ги експлоатират и продължителността на живота е 40 години, трябва да си даваме сметка. Има го, но го има и дугото. Без комат в джоба, пъла демографска безотговорност, при положение, че това за мен е извън чисто човешката потребност за възрпоизводство да имаш поколение 1-2 деца! Арабите същата работа, дотации от държавата, пари, секс с по 2-3 жени за богатите и по 5-6 деца! После се появява някакъв анализатор по телевизията и ти казва, че тия хора искали европейски стандарт! Няма място под слънцето за всички!
    Българите за 20-30 години от феодални селяни, без да са подкрепяни от някакви външни фактори са изградили модерна държава институции и наука! Ние не сме най-великите, но между нас и някакви мангасари общото е само, че сме хманоиди!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Подмазваш ли са?!?! Ахахаха, само някой да им подаде пръсте на клепоухите путиноиди и веднага засмукват... Само внимавай някой нещо друга да не ти подаде...
      Мхм после такива като тебе нема да виреят .... чек само хората да падладеят съвсем и тагай глей кво става с НПО ...... Човека има съзнание за разлика от тебе ве, ти само бръмбари имаш горе на втория етаж американистиката ти изпила съвсем мозъкот
      Last edited by michaelis12; 12.04.2016, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        Няма такова нещо и друг път сме засягали темата! Онези от Юга нямат никаква сила да дойдат! Това, че биват допускани, се случва единствено заради предателската политика на елита! Съществуването на ЕС, разбирай!
        Все едно да ми кажеш, че олигарсите в БГ са 0,0001%, а бедняците който са 99,999% могат да идат и със сила да се настанят у тях, прескачайки оградата! Няма как да стане! Примера не е точен обаче, защото тук по може да има революция и това да стане, но ако се пазим със сила както би следвало, диваците да дойдат ТУК НИКОГА!

Няма значение, че са много, не могат да ни превземат с прашки! Те трябва да бъдат оставени да се справят с огромната си демография и броят им да се редуцира по естествен път. Храни Африканци, та да дойдат у вас. Арабите нарастнаха заради петрола. Когато на едните и на другите им се отреже хранителната среда, ще намалеят от глад и болести!

Всички бежанци могат да бъдат спрени точно за 24 часа, стига ЕС да не се управлява от предатели! Тия хора са просто биомаса! Физическата сила е изчезнала като фактор още при откриването на парния двигател! Един багер е силен колкото 50 000 човека! Една картечница убива 1000 за 20 секунди. Една ракета изтребва милиони за 15 минути от изтрелването!
        Вече съм на нормален нет, та мога да ти отговоря и на това изказване, но също и на по-предишното, където ми се затри отговора.
        Подценяваш арабите. В зависимост от климатичните пулсации те ту са били в подем, ту са отстъпвали. Ако тези вътре в пустинята са силно ограничени от природната среда, то пристанищата им в Персийския залив винаги са били в центъра на световната търговия. Виждаш, до сега са голям бизнесцентър. Почти същото е било с Александрия, Бейрут, Алепо. Османснката империя ги притесни и предаде в западни ръце, но след 1945 г. се възстановяват. Затова писах и преди, че трябва да разчитаме на Турция да ги сдържа, ако преминат към някакъв тип военна експанзия.
        Колкото до ЕС, силно е зависим от търговията с арабите, а в бъдеще и от работната им ръка. Набързо от Брюксел ще ни пожертват заради комерсиални интереси. Затова трябва да търсим не двойна и тройна, а още по-множествена подсигуровка, щото сме на отвора на топа, а малоумниците ни отслабиха и сложиха на пангара. та некой трябва да задържи секирата, че ще ни клъцнат за дни.
        За расовите ти пристрастия, ще ти напомня, че белите, светлокоси и синеоки народи (от нордическите типове) са имали само спорадични припламвания на висока цивилизация. В центъра на събитията поне от четири хилядолетия насам са основно Средиземноморието с предимно медитеранската и ориенталската си раси, също разни други подобни типове, Китай със синоидите, Индия с индо-афганите. Нещата се завръщат натам. Съвсем естествено с численото си превъзходство Източна и Южна Азия ще бъдат центъра на света, какъвто са били допреди европейската колонизация. Европа е била в периферията им, а Америка - дълбока провинция.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Днес гонят бежанци. Утре ще им стане скучно и ще започнат да си измислят други врагове: хипстъри, расти и хипита ("педали"); различни видове протестиращи ("педали"); палаткаджии и туристи ("педали"); хора, които четат книги ("педали"); хора, които знаят чужди езици ("педали"); хора, които не носят анцузи и говорят възпитано ("педали").

Не е далеч моментът, в който мутро-кметовете по Южното Черноморие ще се сетят да наемат башибозука да бие всеки, който се интересува от бетонирането на дюни и от изсичането на гори. А в столицата

властта, вместо да си наема контрапротестиращи,
          ще си наема башибозук

– направо да измита от улиците всички недоволни. И да налага вечерен час, за да не се шляе всеки гражданин където и когато си поиска.

И какво пречи на въоръжени мутри да патрулират, да речем, из телевизиите по време на сутрешните блокове – да бдят да не би пред микрофона да седне някой "педал", дето чете книги?

Това, драги, е държавата, която ви обеща премиерът в момента, в който похвали граничния башибозук. Уелкъм ту съни Бългерия, страната на Петър Низамов-Перата.
          Ясна е работата...Не се бой няма да пребиват педали ако разбира се педалите не се репчат по улиците

Коментар

• ЕТО ДОКЪДЕ ВОДИ ТОЛЕРАСТИЯТА:

Берлинчани сигурно вече съжаляват, че събориха Стената !!!

АРАПСКИ БАНДИ И МАФИОТСКИ ФАМИЛИИ ТЕРОРИЗИРАТ НЕМСКАТА СТОЛИЦА, ВЛАСТИТЕ "НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО":

http://www.dnes.bg/world/2016/04/12/...klanove.299029

Имаше един с мустачки, дето можеше... и ЩАЗИ можеше... евротолерастите не могат нищо, освен да си мажат анусите с вазелин !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Нещо се бъркаш. Аз също недолюбвам боко и никога не съм гласувал за него.
              Ти си влюбен в Радан

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Правилно, затова ако видя да те пребиват с бухалка или да те колят на улицата не бих се намесил, нито бих защитил щерка ти ако и порят гъза някъде или пък сина ти ако му трошат главата. Не бих се обадил и по телефона на 112 да не би случайно после да се налага да давам с часове обяснения защо и как пък и що да си хабя батерията... Естествения отбор е важен за еволюционния процес и човек не бива да се меси
                Тоя е фен на евроценностите иска него да го порят

Коментар

Да ви обясня малко за боклуците ... Един ден преди години имам среща с жена ми и приятели да ходим на вечеря. Виждам на центъра един бие някакво момиче и дърпа чантата му. На минаване го прасвам, а после с няколко шута го парирах да не стане да ме нападне.... И мършата която я бият и която е с разбит нос... рев... вкопчва се на колене в панталона ми (бях с костюм) и реве... "Не го бий той ми гадже!''... щях да се издрайфам, обаче такъв е света. Повечето хора са боклуци... След някоя година в една дискотека стоим един до нас взе да бие една... Не се намесих и сигурно с право.. Обаче пък следващата вечер гледам един ритна един таралеж, той го отнесе яко. Защото таралежът си е таралеж, но повече българи са боклуци и живота им не чини и един бодил. Мършите не си струва да ги спасява никой! Да мрат мама им проста.. Така че тия момци на границата вършат безсмислена дейност. Лично аз се радвам, че вече официално съм отписан от армията и няма да се налага да воювам за нечий боклучив живот следващите години.
                  Аз съм имал подобен случай само че тая дето я биеха каза не го бии той ме бие щото ме обича.Направо онемях.Втори случай в София ставам в автобуса за да седне бременна жена а тя ми казва аз няма да раждам в рейса..За всичко си прав.Пълно е с българи идиоти

Коментар

Каква "ценност" има в това да сриташ някого, който НИЩО не е направил, нито на теб, нито на някой друг (и то да си организираш хайка с изричната цел да го нариташ в калта)?????

Джей бил праснал някой, който биел друг - ами това е съвсем различно нещо.

Аз сигурно съм пропуснал, че динковците са се намесили със свинските опашчици, за да спасят девойка от изнасилване или побой, но вината не е моя, в нито една медия не пишеше такова нещо!
                    Напротив, ония арабели си вървели в гората, а динковците ГИ ЛОВУВАЛИ!!!
                    Как нищо бе?Най малкото минал е незаконно границата.Ти колко емигранти прибра у вас та ми лицемерничиш тука

Коментар

Не може да има динковци в Германия, защото ще ги арестуват. Да не мислите, че на немците не им се е искало да се намесят? Но те са прагматици. Как биха помогнали на близките си ако стане същото, ако са в затвора заради приятелите на джихадистите?! И аз нямаше да се намеся ако бях там, щях да изведа жена си и толкова. Докато мършите и колаборационистите имат право на глас и държавата е тяхна, нищо не може да се направи.
                      Ми то щото няма динковци затова ги опъват насред площадите на центъра

Коментар

Играят си с търпението на хората! България ще изригне! Ето една статия, която описва сллучващото се! Посягат на най-исконните български ценности! Подобно на опитите за подмяна в образованието! На хората им е писнало! Не стига, че са затънали в беднотия, но подобна репресия и гавра от страна на държавата, може да прелее чашата на търпението!

Грантаджиите вън от родината заедно с бежанците! България е на българите и имаме право да я пазим като Низамов

Цацаров да арестува незаконни мигранти вместо да заключва патриоти, бранещи родината

http://www.blitz.bg/news/article/405042

Работата с бежанците у нас е точно, както е рекъл класикът: едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш. Динков Вълев, прочул се вече като Ловецът на бежанци, просто го направи. Залови абсолютно незаконно проникнали в държавата ни граждани на границата с Турция. За радост на всички родолюбци, го последваха и още истински българи - последният е нашумелият от два дни насам покрай клип в интернет, на който се вижда, че залавя бежанци - Петър Низамов-Перата. И него обаче побързаха да го очернят, изсипа се цял тон помия срещу Низамов, включително от ефирите на националните телевизии, които се опитаха да го изкарат престъпник, наркотрафикант и какво ли още не. Обаче българите вече отдавна знаят от кого са платени репортажите в грантовите телевизии и не се вързаха. А напротив - обявиха, че готвят протест в негова защита и срещу решението на Сотир Цацаров той да бъде арестуван. И дори се запитаха защо главният прокурор не защитава българите, а играе по свирката на платените от "Америка за България" грантаджийски телевизии.

Защото за всеки родолюбец е ясно, че и Вълев, и Низамов сложиха край на всякави дивотии от сорта екшън плановете на еврочиновниците в Брюксел за справяне с бежанската криза и сополиви покани на лелята канцлер Меркел, която вкара Европа в такава беля, че май скоро ще я споменават наред с друг един неин печално известен сънародник.

Младокът Вълев иска да има сигурност в държавата и го прави. Младокът Вълев, както и последователят му Низамов, може да се пребори за нея и го прави. А го прави на частни начала, защото очевидно не може да разчита на държавните. Та им показва, че ако иска никой да не минава границата ни незаконно, има начин да я оварди. Ако пази населението от неидентифицирани субекти по улиците ни и бежанските ни лагери, има как те да не стигат до там. И ако някой наистина се бори за ред и правата на човека у нас, може да успее.

Понеже българските граждани и те са човеци и също имат права. А тези права предвиждат да имат сигурност и ред в собствената си държава.

Нещо, което хленчещите по повод и без повод от „Протестна мрежа” и Хелзинкския комитет не само не могат да им осигурят, но и се опитват да го провалят. Понеже, ако ги сложат на мястото на Динко Вълев или Петър Низамов, растителността околовръст неудържимо ще избуи от обилно наторяване.

Затова, алчни грантаджийчета и протестърчета, папкайте и слушкайте когото трябва, за да си получавате паричките и оставете България на българите. За разлика от Динков Вълев и Петър Низамов, вие не сте такива. И затова и вашите протести са съставени от броящи се на тлъсто платени палаткаджии, а тях ги защитава целият народ. През тази граница вас със сигурност всички българи на драго сърце ще ви изпроводят навън при господарите ви!

Звездомира МАСТАГАРКОВА, БЛИЦ
                        Националните медии са парцал долен парцал.Кат вземем властта ше има една телевизия с две програми.Първа програма започва в 17 часа и в 24 свършва.По втора спорт и музика 24 часа.Закриване на УНСС и Левски и събаряне на пернишката болница.Никакви американски филми и закриване на американското посолсъво.И народен съд за крадци и убиййци

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Подмазваш ли са?!?! Ахахаха, само някой да им подаде пръсте на клепоухите путиноиди и веднага засмукват... Само внимавай някой нещо друга да не ти подаде...
                          Що бе я се виж ти от лапане на американски мечти докъде се докара

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            Jay започваш да ми ставаш идол, ше се изчисти не се коси само ей тея НПО тиняците са проблем, но ше разбере народа кой работи там и ше отидат да ги изгърбят, за да не смее никой да работи повече за тея Соросоидни копелдаци дет ни мътят водата вече 30г. ....

Коментар

Да ви обясня малко за боклуците ... Един ден преди години имам среща с жена ми и приятели да ходим на вечеря. Виждам на центъра един бие някакво момиче и дърпа чантата му. На минаване го прасвам, а после с няколко шута го парирах да не стане да ме нападне.... И мършата която я бият и която е с разбит нос... рев... вкопчва се на колене в панталона ми (бях с костюм) и реве... "Не го бий той ми гадже!''... щях да се издрайфам, обаче такъв е света. Повечето хора са боклуци... След някоя година в една дискотека стоим един до нас взе да бие една... Не се намесих и сигурно с право.. Обаче пък следващата вечер гледам един ритна един таралеж, той го отнесе яко. Защото таралежът си е таралеж, но повече българи са боклуци и живота им не чини и един бодил. Мършите не си струва да ги спасява никой! Да мрат мама им проста.. Така че тия момци на границата вършат безсмислена дейност. Лично аз се радвам, че вече официално съм отписан от армията и няма да се налага да воювам за нечий боклучив живот следващите години.
                              Jay започваш да ми ставаш идол, ше се изчисти не се коси само ей тея НПО тиняците са проблем, но ше разбере народа кой работи там и ше отидат да ги изгърбят, за да не смее никой да работи повече за тея Соросоидни копелдаци дет ни мътят водата вече 30г. ....
                              Last edited by michaelis12; 12.04.2016, 18:57.

Коментар

....
                                Цацаров и Бойко сами се поставят в негативно положение, защото ако по-късно през април или след средата на май има атентат, всички негативни емоции ще се насочат към тях и ще го отнесат заедно с природолюбителите.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X