Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Какъв е тоя смешен пример за търговските им пристанища! Там е имало хора преди има и сега, нормално е за толкова хора и то богати, до вчерашна дата(скъпия петрол) да има развита търговия и пристанища! Няма ли го петрола, а той изчезва не като ресурс, а като значение им остава само пясъка! Изчезват и пристанищата! Скоро те няма да са никакъв фактор! Нито като консуматори, нито като търговски път и те много добре го знаят!
Писал си ми и някакви неща, че са имали цивилизация! Никаква цивилизация не са имали племена с кози берящи фурми по оазисите! Цивилизация някаква са имали персите, които са иранците, а те не са араби, въпреки, че ние за едно ги броим. Както отгоре където дадох малко разяснение при религията, дяволът е в детайлите! Когато ми говориш за за цивилизация, трябва да сме наясно, че ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯ ДО ЦИВИЛИЗАЦИЯ има огромна разлика! Едно е персите и Чингис хан, които са събрали огромни територии и население, да въведат някакви нововъведения и да създадат изобщо нещо, което да остане, съвесем друго е тласъкът в живота изобщо, който е създала Европа, последните 2500 години, особено последните 300! Най-смешното е, че за арапелите голямото достижение, е арапските цифри и математика, все едно преди това е нямало математика и тя не е надградена 1000 000 пъти от европейската раса в последствие, а цифрите просто са припознати! Значи те са голяма работа заради скапаните цифри, които ние сме припознали, но това, че те ползват 1000 000 неща от нас, а ние само едно от тях, не ни прави 1000 000 по-добри и по-напреднали! И те са дали нещо... и то какво цифрите, голяма работа са...

Говориш ми за някакви Нордически-мордически типове раса! Това, че съм расово предубеден към чернилките, не означава, че смятам, че русите са най-по! Средиземноморците като италианците, наследници на римската цивилизация не са руси, но те са бели хора и нямат нищо общо с тия нахлуващо орди маймуняци! Ти ми слагаш някакви приравнявания, че средиземноморски типове били близки едва ли не до арапелите, но няма нищо такова! То само им погледни жените! При италианките за какви мадами и за какво става въпрс, руси или чернооки и погледни арапките! Да не говорим! При мъжете между средиземноморци и арапи нищо общо! Нито като хора , интелектуално нито физически! Не ми говори за никаква близост, тая измислена от някои учени близост е като билетчетата на Националната лотария. Трябва ти 38, твоето число е 37, ама реално компютъра дето ти е генерирал билета е генерирал още 1 000 000 със същото разминаване. Реално дали числото ти е 37 или 1 няма значение! Хората са много различни! Просто Земята е населена с хуманоиди! Ако ги погледнеш и искаш да видиш близост и прилика, казвам ако искаш, привидно ще я видиш! Реалността обаче обуслявя, че говорим за различни вселени!
Писал си и някакви щуротии за мен, че Турция да ни пазела от арапите! Арапите не са нищо повече от една биологична маса скакалци. Те могат да превземат Европа единствено с Матките на жените и предателството на лица като Меркел! Точно това се случва! Вече няма битки меч срещу меч или прашка срещу прашка, където арапите се изсипват 200 000 срещу 10 000 гърци и ги побеждават! Скакалците сега се мачкат с „препарати“! Как си го представяш тръгват към Еропа 50 милина армия и ни изколват и завладяват, в битка калашник срещу калашник! Защо Русия да не ги изпари просто, за да я заобградят отвсякъде после, след като са ни изклали и да и се изсипят 300 милиона и тях да ги изколят! Не е ли по-лесно да ги стопят с няколко ракетки и да се превърнат в тотален хегемон! САЩ ако искат ядрена война да заповядат! Всички ще се изпарим взаимно! Хората не са бунаци, особено тия дето сами са си направили ракети и атом спрямо тия дето един болт не могат да измислят! Последните никой не могат да надхитрят, това е една орда от мародери, която се пуска в Европа по предателски причини, а не защото ордата има воля, която може да наложи, ако трябва и със сила!
Сега още малко визионерство! Земята предстои да се раздели като във филма Елизиум! Въпроса е дали България ще е към гетото или ще е там където ще има нормален живот и развитие! Това е битката в момента! Няма сценарий спрямо маймуняците, те да бъдат експлоатирани и да живеят скапано! Просто те ще живеят в зависимост от собствените си възможности! Не може да си примат неграмотен и да искаш европейски стандарт! След разделението и скъсването с нелепите „ценности“, ще се наложи хора, които не могат да бачкат, не могат да развиват медицина, да умират от глад или болести! Земята е пренаселена! Какво се получава в момента! Африканците се изхранват и правят по 10 -15 деца, мсата по 5-6, без бачкане, въпреки че има места където ги експлоатират и продължителността на живота е 40 години, трябва да си даваме сметка. Има го, но го има и дугото. Без комат в джоба, пъла демографска безотговорност, при положение, че това за мен е извън чисто човешката потребност за възрпоизводство да имаш поколение 1-2 деца! Арабите същата работа, дотации от държавата, пари, секс с по 2-3 жени за богатите и по 5-6 деца! После се появява някакъв анализатор по телевизията и ти казва, че тия хора искали европейски стандарт! Няма място под слънцето за всички!
Българите за 20-30 години от феодални селяни, без да са подкрепяни от някакви външни фактори са изградили модерна държава институции и наука! Ние не сме най-великите, но между нас и някакви мангасари общото е само, че сме хманоиди!

Коментар