IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнение
    а защо да давам пари за СОТ. аз живея в нормална държава, не чакам неканени гости и не си държа кучето в къщи за да ги хапе, а да се забавлявам с него.
    Не знам, не ги разбирам хорат, които се "забавляват" с животни... Пък "СОТ"-та така и така го плащаме под формата на данъци, та трябва да го гоним да си върши работата, за която му плащаме...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      A колко по-добре би било да си инсталирал алармена система и да дойде СОТ и да си свърши работата... Що трябва да разчитаме на добичето да свърши нещо, както са го вършили други добичета преди 100 години... Все пак в 21 в., в една правова държава нещата се случват без да е необходимо участието на домашни ЖИВОТНИ...

Впрочем, злобният ти питбул интересува ли се от съдържимото на джобовете на крадеца???
      а защо да давам пари за СОТ. аз живея в нормална държава, не чакам неканени гости и не си държа кучето в къщи за да ги хапе, а да се забавлявам с него.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        Ша падна от кикот ако Тиквоний го гътнат от власт по тоя смешен начин хахахаха!
        Боцката май се сети (най-вероятно пак не разбира за кво става въпрос, но така са му казали, да каже)...

Никой няма право да арестува извън закона. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното правителствено заседание във връзка с т. нар. граждански арести. „Не съм призовал никой да ходи да бие, да връзва или да тормози който и да било. Всеки, който минава през зелената граница, е нарушител, и казах, че благодаря на всеки, който подаде сигнал, за да бъдат задържани", категоричен бе премиерът, цитиран от правителствената информационна служба.Копирано от standartnews.com

Коментар

• Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнение
          ма отново криворазбрана демокрация.
          следвай аналогията - неиндетифициран субект (естествено без да съм го канил) влиза през балкона в апартамента ми. там налита злобния ми питбул, който естествено му нахапва миризливия задник. Кой е виновния според теб орката или кучето ми
          A колко по-добре би било да си инсталирал алармена система и да дойде СОТ и да си свърши работата... Що трябва да разчитаме на добичето да свърши нещо, както са го вършили други добичета преди 100 години... Все пак в 21 в., в една правова държава нещата се случват без да е необходимо участието на домашни ЖИВОТНИ...

Впрочем, злобният ти питбул интересува ли се от съдържимото на джобовете на крадеца???

Коментар

Ма разбира се, колко по-добре би било да ги пресрещат нискочели унтерменши... Пък и да ги отарашат - току виж някой от тези нещастни хора имал глупостта да носи пари в себе си... Ебати законността!!!
            ма отново криворазбрана демокрация.
            следвай аналогията - неиндетифициран субект (естествено без да съм го канил) влиза през балкона в апартамента ми. там налита злобния ми питбул, който естествено му нахапва миризливия задник. Кой е виновния според теб орката или кучето ми

Коментар

Дори тук издишаш, оказа се, че точно тези тримата имат нужния статут... Мутричката ще го отнесе заради цялата динковащина... все трябва да покажем някаква адекватност (не че Боцата и такива като теб имат и най-малка идея що е това законност и правов ред)...
              Ша падна от кикот ако Тиквоний го гътнат от власт по тоя смешен начин хахахаха!

Коментар

• ДАЕШ унищожиха „Вратата на бога” http://www.blitz.bg/news/article/405132
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Беззаконие е, да се пресича държавна граница не на установено за целта място - ГКПП...
                  Дори тук издишаш, оказа се, че точно тези тримата имат нужния статут... Мутричката ще го отнесе заради цялата динковащина... все трябва да покажем някаква адекватност (не че Боцата и такива като теб имат и най-малка идея що е това законност и правов ред)...

Коментар

• Ма разбира се, колко по-добре би било да ги пресрещат нискочели ... Пък и да ги отарашат - току виж някой от тези нещастни хора имал глупостта да носи пари в себе си... Ебати законността!!!
                    Last edited by X_Y; 13.04.2016, 14:54.

Коментар

Ама няма нужда да ми се обясняваш - бъди си фен на беззаконието, не те спирам - жив и здрав!
                      Беззаконие е, да се пресича държавна граница не на установено за целта място - ГКПП...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ама няма нужда да ми се обясняваш - бъди си фен на беззаконието, не те спирам - жив и здрав!
                        Ти си фен на беззаконието, щом намираш за нормално някакви ислямисти да нахлуват необезпокоявани през държавната ни граница.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Низамов казва, че бандитите са нападнали него и другарите му - дори сам той бе леко пострадал. Аз не видях талибанците да са видимо пострадали - примерно да са им разбити мордите. Кой казва и че са претърсени? Кой казва и че не са уведомени органите на редът?

Като са хора - тоя прокурор ще ги пусне ли у дома си?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Ловецът на бежанци остава в ареста, откриха пистолет, дрога и мачете в дома му
                            Да, забавно е докъде води желанието да се превърнеш в медийна звезда Ако ги беше опукал мирно и тихо в гората никакви проблеми нямаше да има сега.

Коментар

Mинистърката е политик и можем да я укоряваме само затова, че се е опитала да замазва гафа на Боцата...

А иначе професионалистите казват това:

Прокурор Любомир Петров уточни, че не може да става въпрос Перата да е извършил граждански арест на афганистанците.

„Първо, това задържане на лице (става въпрос за "ареста", който Низамов е извършил на чужденците), извършило престъпление е с оглед – предаването на органите на реда. Нито са уведомени органите на реда. Да не говорим, че те са насочени, тримата афганистанци, към Турция. И трето – не следва да е допуснато превишаване необходимите мерки. Тука говорим за насилствено събаряне на земята, връзване с тези пластмасови каишки, ритане, заплашване с ножове и пистолет и претърсване за пари и ценни вещи. И когато не са намерили ценни вещи в тях, тогава са ги насочили към Турция“, уточни Любомир Петров.

„Това не отстрел на вреден дивеч, това са хора“, добави прокурорът.
                              Низамов казва, че бандитите са нападнали него и другарите му - дори сам той бе леко пострадал. Аз не видях талибанците да са видимо пострадали - примерно да са им разбити мордите. Кой казва и че са претърсени? Кой казва и че не са уведомени органите на редът?

Като са хора - тоя прокурор ще ги пусне ли у дома си?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Mинистърката е политик и можем да я укоряваме само затова, че се е опитала да замазва гафа на Боцата...

А иначе професионалистите казват това:

Прокурор Любомир Петров уточни, че не може да става въпрос Перата да е извършил граждански арест на афганистанците.

„Първо, това задържане на лице (става въпрос за "ареста", който Низамов е извършил на чужденците), извършило престъпление е с оглед – предаването на органите на реда. Нито са уведомени органите на реда. Да не говорим, че те са насочени, тримата афганистанци, към Турция. И трето – не следва да е допуснато превишаване необходимите мерки. Тука говорим за насилствено събаряне на земята, връзване с тези пластмасови каишки, ритане, заплашване с ножове и пистолет и претърсване за пари и ценни вещи. И когато не са намерили ценни вещи в тях, тогава са ги насочили към Турция“, уточни Любомир Петров.

„Това не отстрел на вреден дивеч, това са хора“, добави прокурорът.

Коментар

Working...
                                X