IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Отново:
    Хайде да видим, ще можеш ли да напишеш 3 реда пост, в който да не се споменева ГЕРБ, БСП, политика или нещо подобно и този пост да има смисъл.....

Тогава ще ти дам и специалния си мейл за кореспонденция.

Тук сме в тема политика и няма как вътрешната политика да мине в момента без ГЕРБ - нали управляват държавата.....

Коментар

Ти пак разсъждаваш по социалистически.

Какво означава БЕЗ ПАРИ???!!!

Ами нали тези пари ГЕРБ няма да ги извади от джоба си, а от нашите данъци.
      Аз може да не искам така да се харчат парите ми.
      Ако искам да помогна - да се открие сметка и ще пратя 30 лева, но не желая правителството, което и да е то, да се разпорежда с парите ми извън Закона.
      А ти...си спестяваш и разсъждаването

Има станало наводнение/инцидент/произшествие/катастрофа, както искаш го наречи, но това е следствие на "държавно" безхаберие и отказ от изпълняване на задължения.
      Единият начин е да се съберат хората там и да съдят институциите, виновни за това.

Другият, който и Борисов знае, че е по-добрият и за него е да помогнат да бъдат решени проблемите. Включително и с личните документи...макар че, кво ги чака хората с разни други хартийки - договори, трудови книжки, осигуровки....
      На теб, ако при проверка някой полицай ти вземе документите и ги унищожи....с кеф ли ще си платиш новите?
      И всичко, което ще се плати там за къщи, увреждания и всякакви разрушения...пак И от теб ще вземат пари.
      Възражения - само пред ГЕРБ.

Мен, друго ме притеснява, наводнени са и други села около Бисер, има и други пострадали от същото наводнение, но в медиите сцената се зае само от това село и помощите се насочват натам...
      Дано на всички бъде помогнато!

Че ще плащаме ние е ясно, но така и трябва сега...
      А после ще "трием сол по главите" на чиновниците и управляващите да не забравят за какво им се плаща и за какво са избрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        Трябва да питаш вожда си ББ и неговия ортак Цвък, Цвък...
        Отново:
        Хайде да видим, ще можеш ли да напишеш 3 реда пост, в който да не се споменева ГЕРБ, БСП, политика или нещо подобно и този пост да има смисъл.....

Коментар

А гледам от вашите герберски постове и се уча, но още не съм достигнал техните размери на шрифт, но обещавам да се поправя скоро. Твойте бойни герберски другарчета, доста почервеняват тази тема във форума, но аз си харесвам червения цвят - все пак това са цветовете на ЦСКА, на Ферари, на Манчестър Юнайтед и т.н., така, че... Но обещавам да сменя нюанса на синия цвят, щото герберския е малко по светъл...

Коментар

kat123, в случай, че ме баннат, да взема да ти дам един мейл, на който да ме информираш за развитието на борбата и да ми препращаш драгоценните си и значими постове:
            mail_ot_tapo_darvo@yahoo.com

П.П. Отделил съм 100 мегабайта за теб. Ще ти стигнат ли?
            Трябва да питаш вожда си ББ и неговия ортак Цвък, Цвък...

Коментар

Борбата срещу гората...

П.П. Забравих... Ако може и с още по-голям размер на шрифта да си пускаш постовете, защото читателите на позивите са малко недовиждащи.
              Може да не оцветяваш, защото не ми е цветен принтера.
              А гледам от вашите герберски постове и се уча, но още не съм достигнал техните размери на шрифт, но обещавам да се поправя скоро. Твойте бойни герберски другарчета, доста почервеняват тази тема във форума, но аз си харесвам червения цвят - все пак това са цветовете на ЦСКА, на Ферари, на Манчестър Юнайтед и т.н., така, че... Но обещавам да сменя нюанса на синия цвят, щото герберския е малко по светъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Колега, валежът си беше лекичък. Дори и да е бил дъжд тогава. Потопът в с. Бисер е причинен от скъсването на язовирната стена. Това е неоспоримо.
                А за това дето го писах в предния пост за Цар Калоян мога да се закълна, че е истина. Сам съм го видял. По това време често ходех до Русе. Там дъждът е бил ПОТОП. Непознат за България.
                Впрочем, ако не вярваш може да направиш справка в Националната метеорологична служба или БАН. Казвам ти абсолютната истина. Там е било дъждовен ПОТОП.
                Аз за Цар Калоян нищо не казвам. Говоря ти какво ми казва приятел от Харманли, на когото имам доверие за всяка дума.

Ти казваш "беше", т.е. бил си свидетел как е валяло в Харманли ли?

Коментар

• kat123, в случай, че ме баннат, да взема да ти дам един мейл, на който да ме информираш за развитието на борбата и да ми препращаш драгоценните си и значими постове:
                  mail_ot_tapo_darvo@yahoo.com

П.П. Отделил съм 100 мегабайта за теб. Ще ти стигнат ли?
                  Last edited by anon6706; 09.02.2012, 19:55.

Коментар

Само за информация:

Имам познати в Харманли и съм говорих с тях.
                    Този сняг, който падна в София, там е било дъжд. 24 часа е валял.
                    След наводнението го е обърнало на сняг и това видяхме по телевизиите..
                    Щото и аз се зачудих от къде толкова вода.
                    Колега, валежът си беше лекичък. Дори и да е бил дъжд тогава. Потопът в с. Бисер е причинен от скъсването на язовирната стена. Това е неоспоримо.
                    А за това дето го писах в предния пост за Цар Калоян мога да се закълна, че е истина. Сам съм го видял. По това време често ходех до Русе. Там дъждът е бил ПОТОП. Непознат за България.
                    Впрочем, ако не вярваш може да направиш справка в Националната метеорологична служба или БАН. Казвам ти абсолютната истина. Там е било дъждовен ПОТОП.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Все от някъде трябва да се започне борбата, ти си избрал този път...
                      Борбата срещу гората...

П.П. Забравих... Ако може и с още по-голям размер на шрифта да си пускаш постовете, защото читателите на позивите са малко недовиждащи.
                      Може да не оцветяваш, защото не ми е цветен принтера.

Коментар

Благодаря за информацията.
                        Разпечатах ти поста в 300 екземпляра и утре ще го разхвърлям като позиви из София.

Моля, следващият ти пост да е поне 30 страници, за да мога да оформя позивите в папки. Но трябва да сложиш и първа страница "Съдържание". Че хората са гладни за твоята изчерпателна информация.
                        Все от някъде трябва да се започне борбата, ти си избрал този път...

Коментар

Само Борисов се оказа невинен за критичния доклад на ЕК

Премиерът обвини МВР шефа Цветан Цветанов, бившия правосъден министър Маргарита Попова, опозицията, съдебната система, неправителствените организации и евродепутатите, че саботират усилията му за положителна оценка от Брюксел

Вътрешният министър Цветан Цветанов, бившият правосъден министър и настоящ вицепрезидент Маргарита Попова, съдеб.......
                          Благодаря за информацията.
                          Разпечатах ти поста в 300 екземпляра и утре ще го разхвърлям като позиви из София.

Моля, следващият ти пост да е поне 30 страници, за да мога да оформя позивите в папки. Но трябва да сложиш и първа страница "Съдържание". Че хората са гладни за твоята изчерпателна информация.

Коментар

Само Борисов се оказа невинен за критичния доклад на ЕК
                            Еми той беше на бетеерите, на кугарите, на барикадите, джапаше във водата, плачеше повече и от вдовица...
                            Кък ше е виновен, кът нема време да мисли (ако може) от геройско медийно затъкване на дупките у нас?

Че това е новият Матросов, господа или другари!
                            Единственият наш пръв министър, който не си седи в канцеларията, откъдето би трябвало да управлява, ами играе футбол, поучава нещастните германци/европейци, копае с багер останки на жертви, митка по журналистски студия, управлява самолети, локомотиви, слага вериги на закъсали кимьони, отглежда бездомни животни... че кое по-напред, господа-другари? Кък да е министър, като толкова много хора страдат и се надат лично на др. Тодо ... ммм... на господин Бойко?
                            Нема време бб (бойко бабуина) за друго. Нимойте го плю! Един Бойко не стига за запушване на рисковите язовири на цела България, па бил той даже и елитен пожарникар. Тази негова мощна гръд (или тлъст задник) може да запуши само една дупка.
                            За останалото той не може, съответно не е отговорен - така че спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Ако не им харесва това, то нека давещите се погледат наш герой бб и се задъхнат в екстаз, умирайки.

------------
                            Но ще предложа да му съберем пари, за да мине един курс за осветители в НАТФИЗ.
                            Last edited by vmankov; 09.02.2012, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Имаше сняг. А снегът предизвиква наводнение когато се стопи бързо напролет. Не и сега. Бахти наглите герберски агитатори. Вместо да се покаят заради хората, които убиха... Не ви е срам!!!
                              Само за информация:

Имам познати в Харманли и съм говорих с тях.
                              Този сняг, който падна в София, там е било дъжд. 24 часа е валял.
                              След наводнението го е обърнало на сняг и това видяхме по телевизиите..
                              Щото и аз се зачудих от къде толкова вода.

Коментар

• "Ди цайт": Изпортване по български

Борисов към Танов: "Ало, Ваньо, Мишо Бирата пак ми се обади!"; Брюксел към Борисов: "Ало, София, пак се изпортихте!" - след междинния доклад българският премиер веднага намери виновните за "изпортването", пише германският вестник "Ди Цайт" в четвъртък, цитиран от Дойче веле.

Изтеклата в медиите история с Мишо Бирата накара българската общественост да наостри уши и предизвика проверка от прокуратурата. Година и половина по-късно все още не знаем дали прихванатият разговор на премиера Борисов с шефа на митниците Танов е автентичен, и кой е предоставил записа на в-к "Галерия". Без отговор е също въпросът дали с ходатайството си за Мишо Бирата премиерът Борисов е извършил престъпление, предотвратявайки митническа и данъчна проверка в пивоварната "Леденика". Единствено масивният инфаркт, споходил 47-годишния бизнесмен в хотелска стая в Правец, изглежда ясен случай, пише балканският наблюдател на германския вестник Франк Щир.

Този случай не намери място в предишния доклад на ЕК от юли 2011 г. за напредъка на България в борбата срещу корупцията и организираната престъпност. Тогава българският премиер се радваше като примерен ученик, когото току-що са похвалили, че правителството му демонстрира политическа воля в тази борба. В сегашния междинен доклад от Брюксел обаче няма и думичка на признание, а точно обратното - документът е издържан в силно критичен тон. В него има такива формулировки като: "липса на убедителни резултати", "непрофесионално провеждани следствени действия" и "полицейско насилие". Европейската комисия този път назовава и болезнената за България тема за търговията с гласове и манипулирането на резултатите от проведените през октомври м. г. избори за президент и местни органи на властта.

В поредния доклад България получава значително по-лоша оценка от Румъния, отбелязва по-нататък "Ди Цайт". Той припомня, че през юли 2012 г. Комисията ще направи атестат на реформите през първите 5 години от еврочленството на двете страни. В зависимост от получените оценки ще бъде решено и дали ще бъде продължен Механизмът на наблюдение и контрол в областите вътрешен ред и правосъдие. И макар че (чисто формално) резултатите от това наблюдение и въпросът за присъединяването към Шенген нямат нищо общо, Холандия все пак настоява двете страни да бъдат допуснати в Шенген само при наличие на два последователни положителни доклада от Брюксел.

Българският премиер Бойко Борисов търси у другите вината за лошата оценка на Комисията. Този път той я открива у евродепутатите от опозицията и критичните спрямо властта неправителствени организации, които злепоставяли страната, посочва "Ди Цайт". В същото време българският флаг пред неговия кабинет бе свален наполовина, но не заради лошата оценка от Брюксел, а заради трагедията със скъсалата се язовирна стена в Южна България, отнела живота на 8 човека.

Веднага след инцидента вицепремиерът и вътрешен министър Цветанов откри виновника за трагедията у кмета на Харманли, който не си бил написал домашното, по думите на Цветанов. Междувременно обаче се изясни, че скъсаната стена не се стопанисва от общината, а от военното министерство. Цветанов, пише германският вестник, е известен с прибързаните си оценки за наличие на вина и се държи повече като главен обвинител, отколкото като вътрешен министър. Заради обвинението му, че бавела дела, за да угоди на организираната престъпност, председателката на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова заведе дело срещу Цветанов за клевета.

Интересно ще бъде дали това знаково в борбата срещу организираната престъпност дело ще намери място в следващия доклад на Европейската комисия, който се очаква през юли, пише в заключение "Ди Цайт".
                                http://www.mediapool.bg/%D0%B4%D0%B8--news189403.html

Коментар

Working...
                                X