IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Хихи, късно си пропушила...

Аз като почнах "Слънце" голямо 32ст, малко "Слънце" 16ст, "Арда" филтър 40ст, "Стюардесата" 55ст, БТ 60ст.
    "Стюардеса" 612. Имаше и тогава някакъв стандарт. 612 означаваше завода Плевен. Най-високо качество. 612 бе върху всяка цигара. Щото "Стюардеса" се произвеждаше и в Пловдив, Благоевград и ..... навсякъде си имаше отделен номер. И като си купувах "Стюардеса", най-напред питах за номера. А от Благоевградския, имах си връзки, ми доставяха "Azadi", made in Iran. Супер качество.
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      Аз пък понеже по онова време събирах музика ,та сега от време на време си правя музикални ретроспекции,който ми връщат спомени и предизвикват носталгично умиление,подобно на това сега с дъвките,шоколадите и цигарите.
      От мен нещо от оно вррме http://vbox7.com/play:dbfeeb32
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Аз пък понеже по онова време събирах музика ,та сега от време на време си правя музикални ретроспекции,който ми връщат спомени и предизвикват носталгично умиление,подобно на това сега с дъвките,шоколадите и цигарите.
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Аз като почнах "Слънце" голямо 32ст, малко "Слънце" 16ст, "Арда" филтър 40ст, "Стюардесата" 55ст, БТ 60ст.
          60-62 набор
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Уффф! Днес сутринта дръпнах едно изказване, че не сме клуб на пенсионера, а сме клубът на Търтеите. След тази вечеринка тип " Микрофона е ваш" и " Да се върнем години назад", утре младите пак ще ни се обгрижат с внимание
            tnmна пука ли ти какво ще кажат младежите ??Защото на мен хич не ми дреми.

4и40-Аз ги спрях....
            4и40 аз не съм ги спряла и колкото по скъпи стават ,толкова повече ги дърпам като количество.
            Last edited by коки; 29.08.2011, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Аз ги спрях....
              Да живее спорта!!! Благодарение на него пропуснах да пропуша цигари.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                ееееей пенсионерското клубче, на тези години няма ли да спирате цигарите вече

Аз ги спрях....

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  ...Аз пропуших през 1983г
                  Дето се казва - "още те бива"....

Коментар

• ееееей пенсионерското клубче, на тези години няма ли да спирате цигарите вече

Коментар

• Пуснаха и малка "Стюардеса" - 10 цигари 30 ст ако не се лъжа...Но те бяха качак...
                      БТ и една марка в мека кафява кутия, това бе класиката.....Или сухи листа, свити като пура с късчета сушена ябълка............................................ .............................

Я затваряйте темата, че ще си спомним какви ли не "гадости" от детските години.!!!

Коментар

Гигов поради разликата в годините нали ти е ясно,че няма как да пропуша когато ти си го сторил това.Аз пропуших през 1983г

Коментар

То само тая да е.Обикновенно като са преминали на друга фаза, редовно подкараваха старите градски шлагери като ,,Гърди с рози накичи'',,,Красив Роман Е Любовта''' и тем подобни .Ха ха
                          Айде един поздрав от мен http://vbox7.com/play:84ea84ab

Ей тук има още http://vbox7.com/collection:1281015
                          Уффф! Днес сутринта дръпнах едно изказване, че не сме клуб на пенсионера, а сме клубът на Търтеите. След тази вечеринка тип " Микрофона е ваш" и " Да се върнем години назад", утре младите пак ще ни се обгрижат с внимание
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

като гледам май си "набор" на папата и нямаш живи съученици.....
                            http://selfielifes.com

Коментар

Кибритът беше 4 стинки Не ги знам тия Слънце колко са били но си спомням ,че ,,Стюардесата ''беше осемдесет стинки.По едно време бяха кът и имах едно гадже който ходеше до заводът за да си купува по цял бак

....................

playmen ти можеш да си намериш инфо чрез гуглето .Или те мързи а??

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                                И аз я помня,нашите като си пийнеха с гостите и я пееха."Обущарю,не по-високо от обувките"
                                То само тая да е.Обикновенно като са преминали на друга фаза, редовно подкараваха старите градски шлагери като ,,Гърди с рози накичи'',,,Красив Роман Е Любовта''' и тем подобни .Ха ха
                                Айде един поздрав от мен http://vbox7.com/play:84ea84ab

Ей тук има още http://vbox7.com/collection:1281015

Коментар

Working...
                                X