IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
    Наричаш бащицата Путин ненормален? Разочарован съм много.
    Това е, щото спиш по време на час и не внимаваш. Русия (и Путин с всички) иска мир но, мирът ще е на техните условия. Те са ги заявили и мир може да настъпи едва, когато условията бъдат приети, когато Украйна съвсем се разпадне или когато настъпи което и да е от тези условия.
    Last edited by Pyramid; 08.09.2024, 09:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

А, нормален ли е? Украйна е част от славянска Русия, да се унищожават братя славяни? Не е нормално...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Прав си, аз не знам да има нормален човек, който иска тази война да продължава...

Коментар

• На какво попаднах само ореди 3 минути: https://youtu.be/7LzBU8XAmY4?si=1vCYvMAzwqP4WR4a
          Last edited by Pyramid; 08.09.2024, 09:41.

Коментар

• Щелиян Димитров

·
            Следване

Публично
            Пожелавам на всички, които ме пращат в Русия, да се преселят в слънчева Калифорния, точно на това място от видеото и да живеят там дълго и по американски.
            Най-уместните
             Коментари

Христо Тулев
            "Слънчева" Калифорния е напусната от 2 000 000 души. Нашествениците, които Бидон вкара в САЩ, са толкова много, че бутиковите магазини в Бевърли хилс затварят заради тях.

Mislq че видях импотента на 20-стата секунда https://www.facebook.com/reel/544232637952814 на всеки 33 секунди се краде автомобил

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Bailor, от седмица пада, на графиките имаш голям шип надолу от паническо разпродаване но седмицата и месеца е затворило нагоре при индексите им. Едно нещо е сигурно - няма нищо общо с Украйна. Дали ще пада не мога да ти кажа, но не е свързано с Украйна. Камилата нали е с трети клас е говорила някакви жестоки небивалици. Казала че ще обложи с данък нереализираните печалби, а това означава че ако имаш акции или там някакви активи и са поскъпнали на борсите ще трябва да платиш една четвърт данък, ако паднат не връщат данъка естественно. Според статистиката тя ще бъде избрана. Иелоустоун изригна това лято малко, казват че било гейзер, но отдавна наблюдават че животните са изнасят, прави трусове и са зачестили доста. Изригването вече закъснявало с 10 000 години, чакат го някои и тогава с инвестициите ти ще се приключи в един миг. По скоро опасността идва ако не им уврат главите и не спрат войната в Украйна, няма да е фатално нито за Украйна ако загуби, нито за Русия, а за другите въобще..сигурен съм. Но може ако още тормозят Земята с взривове тя на свой ред да ги срита и като нищо ше изригне Супервулкана, е без това се е нагрял, не е само гейзера.
              Прав си, аз не знам да има нормален човек, който иска тази война да продължава...най-тъжното е, че продължават да я желаят тези, които се зоват демократи и либерали

Коментар

• Bailor, от седмица пада, на графиките имаш голям шип надолу от паническо разпродаване но седмицата и месеца е затворило нагоре при индексите им. Едно нещо е сигурно - няма нищо общо с Украйна. Дали ще пада не мога да ти кажа, но не е свързано с Украйна. Камилата нали е с трети клас е говорила някакви жестоки небивалици. Казала че ще обложи с данък нереализираните печалби, а това означава че ако имаш акции или там някакви активи и са поскъпнали на борсите ще трябва да платиш една четвърт данък, ако паднат не връщат данъка естественно. Според статистиката тя ще бъде избрана. Иелоустоун изригна това лято малко, казват че било гейзер, но отдавна наблюдават че животните са изнасят, прави трусове и са зачестили доста. Изригването вече закъснявало с 10 000 години, чакат го някои и тогава с инвестициите ти ще се приключи в един миг. По скоро опасността идва ако не им уврат главите и не спрат войната в Украйна, няма да е фатално нито за Украйна ако загуби, нито за Русия, а за другите въобще..сигурен съм. Но може ако още тормозят Земята с взривове тя на свой ред да ги срита и като нищо ше изригне Супервулкана, е без това се е нагрял, не е само гейзера.
                D.Y.F-091066

Коментар

• ВС РФ разбомбили мост в Селидово Донецкой области, через который ВСУ перебрасывали технику.

Об этом сообщают украинские военные в своих телеграм-каналах.

Ранее за этот мост шли бои с применением бронетехники, но российские атаки отражались. Тогда мост уничтожили ракетой.
                  https://strana.today/news/471668-vs-...-selidovo.html

Коментар

Bailor, и как успя да се докараш на загуба, шефовете на компаниите продават, фондовете с парите на публиката купуват и цените са много нагоре. Ти как успя да загубиш ?
                    Абе, ти по-добре следи фондовия пазар, вместо да ме питаш глупости,....sxr8 и anau например?

Коментар

• Bailor, и как успя да се докараш на загуба, шефовете на компаниите продават, фондовете с парите на публиката купуват и цените са много нагоре. Ти как успя да загубиш ?
                      D.Y.F-091066

Коментар

Сащ нямат нужда от нито един войник и от нито една военна база, никой не може да ги нападне защото те ще направят ето това нещо, да спрат да завижват световната икономика и да и осигуряват пари. Всички ще направят път до там да им се молят да се размине. Какви са тези Нато тогава ? - Недоразумение ли са, що са ? Такива като нас ще си мечтаят за икономика която да е толкова отворена колкото бяхме по време на социализъма както го наричахте. Нищо не можем да внесем буквално и проблеми ще са дори материалите за капачки за буркани. В толкова жесток капан влизаме !
                        Среща на шефовете на ми6 и ЦРУ с призив Украйна да удържи на всяка цена, на фона на голяма корекция на фондовите пазари! Не ми е добре, щото повече от половината ми високоликвиден портфейл е на тези фондови борси вече. Ако има следваща среща на петте очи + Германия, вече май ще трябва да пристъпя към продажби на загуба. Русия се оказа костелив орех, ни се предава, ни се разпада!!!
                        Коментирайте, вие как мислите инвеститори?

Коментар

• Сащ нямат нужда от нито един войник и от нито една военна база, никой не може да ги нападне защото те ще направят ето това нещо, да спрат да завижват световната икономика и да и осигуряват пари. Всички ще направят път до там да им се молят да се размине. Какви са тези Нато тогава ? - Недоразумение ли са, що са ? Такива като нас ще си мечтаят за икономика която да е толкова отворена колкото бяхме по време на социализъма както го наричахте. Нищо не можем да внесем буквално и проблеми ще са дори материалите за капачки за буркани. В толкова жесток капан влизаме !
                          D.Y.F-091066

Коментар

• sosi, соларни панели от Китай няма да можеш да си купиш, трябва да си изнесъл стоки там и с юаните срещу тях да си купиш техни стоки. Интересно какво ще им внесеш, много интересно какво българско ще си купят - голям Х.
                            Пак ще има но стокооборота ще е незначителен спрямо обемите сега. Араби примерно ще им продадат петрол и ще вземат панели, на теб ще ти ги продадат срещу техни пари които ти трябва да получиш срещу внос в Арабия. Да кажем ще им внесеш холни гарнитури произведени тук. Колко ще е търговията при нас и стокооборота в сравнение със сега. Те го говорят много убедително. Нас ни чака голям баир, не Франция или Германия, но и тях като гледам.
                            Last edited by supertrader; 07.09.2024, 21:18.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                              Истинската сводка за СВО то .....
                              https://www.facebook.com/share/r/GcLMUA5dcVyv2MDP/
                              Мерси за линка
                              Никога не съм виждал толкова индивиди с психиатрични проблеми накуп

Коментар

• sosi, ами изпрати им малко юани, но всички юани които идват, се връщат от чужбина в Китай са черни юани и никой няма да ти ги смени по курса им.
                                Ако сте попадали на изказвания на американски финансови и икономически анализатори, те казват - когато икономиката на Китай стане водеща и най голяма, тя ще диктува тогава Световната икономика и дали за международна търговия ще има пари зависи от тях. Те ще бъдат двигателя и който ще смени американския двигател. Да но от Китай юани не могат да се изнасят, тогава как те ще опосредствят международната търговия и ще я движат - голям Х. Тези анализатори казват че това е неизбежно да се случи между другото. Ясно ли ви е колко ще се засили ролята на липсващите пари и какво ви чака.
                                Сега други са склонили Китай да участва в някакъв съюз, може би валутен съюз. Донякъде това ще спаси положението ако се случи. Тогава защо сте против, това ако тези умни глави са прави ще удари силно и самите САЩ. Те говорят за неизбежност. Знаете ли какво означава то за малките държави с отворена икономика като нас ? Икономически колапс, не можеш да внасяш. Добре ние сме в ЕС, но той внася суровини защото няма добив на суровини и тогава как ще се разплаща за тях без юани, защото няма да е водещата икономика и производството угасва. То в момента гасне. Ами ако ЕС се разпадне защото не искат да го управляват украинци ? Западняците в никакъв случай няма да искат да го доминира Украйна, те доминираха СССР и знаем докъде я докараха. Значи големите в ЕС може да кажат че му е изтекло времето на този съюз, те ще изпитват глад за внос и липса на индустрия. Тогава за какво им е този ЕС на тях ? Според мен тези хора разбират много повече от вас от икономика и финанси. Мога да ви намеря да гледате някаква такава дискусия, ако представлява интерес има няколко на които съм попадал. Китайския двигател за световната исономика е 100 % сигурен, тя ще зависи от Китай. Те обаче упорито отказват да снабдят другите с юани и ти се радваш.
                                Last edited by supertrader; 07.09.2024, 21:05.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X