mirodes, асвалтовите пътища се асвалтират с асфалт, това знаеш ли го ? Ако беше учил повечко щеше да го знаеш, но вие не учите че е по лесно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes
Специално съм питал баща ми,който е на 81 години и други възрастни роднини дали Тодор Живков е наричан Тато и всички ми отговориха отрицателно .
Това е съвременна измислица да изкарат все едно хората са го смятали като баща на народа. Като Ататюрк в Турция. Но е лъжа.Наричаха го бай Тошо по подобие на бай Ганьо.
Съответно, знае как са приказвали само част от хората.
Успокой се де, максимум, да се шегуваме с теб.Last edited by Pyramid; 16.11.2024, 18:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Каквото аз съм построил, вие не можете да го боядисате- тато. Друга справка - гърция и задълженията и
Коментар
-
Никога не се е произнасяла асвалт.И всички грамотни българи го знаят.Ти не си неграмотен, но не знаеш български език.
Коментар
-
mirodes, софиянци му викаха Тато масово, другите и Бай Тошо и не по аналогия с Бай Ганьо , просто народа го употребяваше по селата масово, като Бай Стоян,...Асен. Не познаваш България и народа и, щото така, къде си бил ?D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
neon7, не са глупости неща които човек е видял с очите си и е имал възможност да сравни. Германците много добре знаеха че не е добре и обясняваха че тази пътна мрежа при тях е голяма и след войната не е имала държавата толкова пари да я осъвремени.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, в България имахме повече асвалтирани пътища между големите градове отколкото имаха в Западна Германия, те имаха много автобани обаче стари и построени чак от Хитлер, после няма строителство да ги асвалтират. Карал ли си някога кола по бетонен път с фуги ?
Коментар
-
За тези ,които се чудят защо войната не е тридневна .
ЛУЧШИЙ РАСКЛАД ВОЕННОГО ЭКСПЕРТА ОБ СВО - ЭТО НЕ ВОЙНА, А МЯСОРУБКА!
https://vk.com/video613277337_456239706
Коментар
-
mirodes, нормално е за хората които са лидери в държавата и вицове да измислят хората, кажи един виц за Фон дер Лайен ?D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Специално съм питал баща ми,който е на 81 години и други възрастни роднини дали Тодор Живков е наричан Тато и всички ми отговориха отрицателно .
Това е съвременна измислица да изкарат все едно хората са го смятали като баща на народа. Като Ататюрк в Турция. Но е лъжа.Наричаха го бай Тошо по подобие на бай Ганьо.
Коментар
Коментар