Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Виж сега драго ми лъжливо овчарче .....преди малко пробвах и на мен ми даде да попървам цени за русия...та не бих се учудил ти и братчетата ти "толчета" да се борите денонощно там да си докарате какъвто процент искате . Това са напълно измислени данни ....... без никаква реална проверка за достоверност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Май са те онодили днес, изглеждаш щастлива?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да между другота и аз съм на мнение че и този профил пак е на галфоня наред с редкретена, преципал и т.н.
Просто нивото на всичките му тролове е еднакво ниско...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ко става, взе лк си хапченцата, парцалесо. И бинтовете на глават, да са мокри.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ама ти сериозно ли бе ?
Колко е инфлацията в Америка ,в Европа и колко е в Бг и колко в Русия
Я виж кви глупости си писал.Тва във връзка с бабите,че нещо ти е бавен реотана
И втори под въпрос,но ще ти е малко по-сложен за процесора
При такава инфлация,коя държава и гражданите и ще я понесат по-лесно.Държава с архаично развита малка и ниско технологична икономика,която разчита 1/3 на износ и която ще води дълга война,или останалия ПОЛОВИН СВЯТ ,който има икономика х100 от на бляда ,и която НЯМА да води никаква война ,а просто ще печата КОЛКОТО СИ ИСКА пари и налива в Украйна
Това във връзка с инфлацията в Русия,че бавно ти загрява руския реотан
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
галФонче, не съм избирател ни на единия, ни на другия. Просто не гласувам. Ма Киро, засега няма и 100 дни власт. Само тъпите тиквеници, го плюят преди да се видят реални резултати. Инфлацията ти идва от енергията, И тъпите карантини.
Просто нивото на всичките му тролове е еднакво ниско...Last edited by markov; 14.02.2022, 22:24.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Според хамериканците започва войната
CBS News has learned that some Russian units have left their assembly areas and begun to move into attack positions, according to a U.S. official. Some long-range artillery and rocket launchers have also been moved into firing positions. https://cbsn.ws/34z2MI4Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
А-а, не се измъквай с тъповати и лъжливи лични нападки. Да не съм ти някакъв селски. Обясни защо 1847 руснака, живеещи там, твърдят, че в Русия е супер кочина.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EUR...та не бих се учудил ти и братчетата ти "толчета" да се борите денонощно там да си докарате какъвто процент искате . Това са напълно измислени данни ....... без никаква реална проверка за достоверност.
Last edited by markov; 14.02.2022, 22:24.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти и отрицателни цени на ел.енергията виждаше, и фалита на АЕЦ Козлудуй виждаше, и газа щеше да е без пари щото Американците щяха да ни залеят с ефтина газ.......общо взето през твоя профил са написани най-много неверни неща в този форум.
Като кажеш нещо винаги съм склонен да вярвам на обратната страна ......приказката за лъжливото овчарче нали я знаеш !
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EUR
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ми малоумник тъп ,ние за това говорим от 10 поста,ама още не може да ви загреят реотаните.Тази инфлация е от управлението на ББ.Ако не е от него е внесена отвън.Е това е партенката за пред бабите,която хваща дикиш и пред ниско интелигентните избиратели на Киро Измамника
Коментар
-
Тук явно имаме чукча писател а не читател и то съчетано с липса на елементарна интелигентност.
За 2021 инфлацията е:
В САЩ - 7,5 %
В Еврзоната - 5 %
В България - 7,3 %
В Русия - 8 ,4 %
Та какви съществени разлики виждаш неграмотни троле ???
Ама сайта numbeo не се контролира от Путин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Оооо, къде беше ма парцал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеЯ влез в магазините, бе тиквен трол. 30-40% е увеличението на основните хранителни стоки, в България. Тиквеник, с кървави пари..Тази инфлация е от управлението на ББ.Ако не е от него е внесена отвън.Ако не е от вънка,е внесена от извънземните.Ние нямаме вина.Като другаря Путин взимаме парите от АЕЦ, а бизнеса да фалира с 500%+ток ,и манастирите и градовете да се осветяват със свещи както през 18 век.Е това е партенката за пред бабите,която масово виждам,че хваща дикиш и пред ниско интелигентните избиратели на Киро Измамника
Last edited by petrg5s; 14.02.2022, 22:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Виждам. Вече стандарта на един колхозник е с цели 24% по-нисък от този на българина.
Като кажеш нещо винаги съм склонен да вярвам на обратната страна ......приказката за лъжливото овчарче нали я знаеш !Last edited by markov; 14.02.2022, 22:04.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар