If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
А-а, не се измъквай с тъповати и лъжливи лични нападки. Да не съм ти някакъв селски. Обясни защо 1847 руснака, живеещи там, твърдят, че в Русия е супер кочина. https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EUR
Виж сега драго ми лъжливо овчарче .....преди малко пробвах и на мен ми даде да попървам цени за русия ...та не бих се учудил ти и братчетата ти "толчета" да се борите денонощно там да си докарате какъвто процент искате . Това са напълно измислени данни ....... без никаква реална проверка за достоверност.
Ти и отрицателни цени на ел.енергията виждаше, и фалита на АЕЦ Козлудуй виждаше, и газа щеше да е без пари щото Американците щяха да ни залеят с ефтина газ.......общо взето през твоя профил са написани най-много неверни неща в този форум.
Като кажеш нещо винаги съм склонен да вярвам на обратната страна ......приказката за лъжливото овчарче нали я знаеш !
А-а, не се измъквай с тъповати и лъжливи лични нападки. Да не съм ти някакъв селски. Обясни защо 1847 руснака, живеещи там, твърдят, че в Русия е супер кочина. https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EUR
Ми малоумник тъп ,ние за това говорим от 10 поста,ама още не може да ви загреят реотаните .Тази инфлация е от управлението на ББ.Ако не е от него е внесена отвън.Е това е партенката за пред бабите,която хваща дикиш и пред ниско интелигентните избиратели на Киро Измамника
галФонче, не съм избирател ни на единия, ни на другия. Просто не гласувам. Ма Киро, засега няма и 100 дни власт. Само тъпите тиквеници, го плюят преди да се видят реални резултати. Инфлацията ти идва от енергията, И тъпите карантини.
Я влез в магазините, бе тиквен трол. 30-40% е увеличението на основните хранителни стоки, в България. Тиквеник, с кървави пари.
Ми малоумник тъп ,ние за това говорим от 10 поста,ама още не може да ви загреят реотаните .Тази инфлация е от управлението на ББ.Ако не е от него е внесена отвън.Ако не е от вънка,е внесена от извънземните.Ние нямаме вина.Като другаря Путин взимаме парите от АЕЦ, а бизнеса да фалира с 500%+ток ,и манастирите и градовете да се осветяват със свещи както през 18 век.Е това е партенката за пред бабите,която масово виждам,че хваща дикиш и пред ниско интелигентните избиратели на Киро Измамника
Ти и отрицателни цени на ел.енергията виждаше, и фалита на АЕЦ Козлудуй виждаше, и газа щеше да е без пари щото Американците щяха да ни залеят с ефтина газ.......общо взето през твоя профил са написани най-много неверни неща в този форум.
Като кажеш нещо винаги съм склонен да вярвам на обратната страна ......приказката за лъжливото овчарче нали я знаеш !
Колко е инфлацията в Америка ,в Европа и колко е в Бг и колко в Русия
Я виж кви глупости си писал.Тва във връзка с бабите,че нещо ти е бавен реотана
И втори под въпрос,но ще ти е малко по-сложен за процесора
При такава инфлация,коя държава и гражданите и ще я понесат по-лесно.Държава с архаично развита малка и ниско технологична икономика,която разчита 1/3 на износ и която ще води дълга война,или останалия ПОЛОВИН СВЯТ ,който има икономика х100 от на бляда ,и която НЯМА да води никаква война ,а просто ще печата КОЛКОТО СИ ИСКА пари и налива в Украйна
Това във връзка с инфлацията в Русия,че бавно ти загрява руския реотан
Я влез в магазините, бе тиквен трол. 30-40% е увеличението на основните хранителни стоки, в България. Тиквеник, с кървави пари.
Така е направо го съсипаха с тези високи цени на газ, нефт, сурвини , земеделски продукти ....... направо му съчувствам на путин, нема да мое да спи докато мисли как да харчи излишъците .....
Излишъците ги харчи за тази войска ,но масовика руснак като иде в магазина плаща вече +40% и не е ясно колко дълго ще издържат да им къркорят стомасите преди да се обърнат срещу другаря Путин
Същото ще стане и при нас с другаря Киро Измамников
А бе, тиквен трол, в момента получаваш кървави пари. Знаеш ли колко българи са умрели, от некачествените пътища на Бойко.? Да си пълни нощните шкафчета, с кюлчета и пачки. С тези пари от европрограми, които открадна досега да сме построили три пъти повече пътища, и то качествени.
Я се скрий някъде, вместо да ми правиш политическа пропаганда.
Колко е инфлацията в Америка ,в Европа и колко е в Бг и колко в Русия
Я виж кви глупости си писал.Тва във връзка с бабите,че нещо ти е бавен реотана
И втори под въпрос,но ще ти е малко по-сложен за процесора
При такава инфлация,коя държава и гражданите и ще я понесат по-лесно.Държава с архаично развита малка и ниско технологична икономика,която разчита 1/3 на износ и която ще води дълга война,или останалия ПОЛОВИН СВЯТ ,който има икономика х100 от на бляда ,и която НЯМА да води никаква война ,а просто ще печата КОЛКОТО СИ ИСКА пари и налива в Украйна
Това във връзка с инфлацията в Русия,че бавно ти загрява руския реотан
Ако разбираше поне малко от икономика ,щеше да знаеш ,че това не е вярно.
Тая приказка я пуснаха нашите главанаци за пред бабите, да имат оправдание.И пред масовката ниско интелигентни избиратели.И те така клъвнаха,че чак и повярваха
Ама ти сериозно ли бе ?
Що не вземеш да се скриеш да не се излагаш ......чак е смешно да се спори с човек на ниво четвърти клас !
Инфлацията в момента е световен проблем и за съжаление в момента каквато е в Русия, такава е в САЩ, в ЕС и в частнос в Бъгария.
Тоест смени опорката с по достоверна ако искаш някои да ти се хване....
Ако разбираше поне малко от икономика ,щеше да знаеш ,че това не е вярно.
Тая приказка я пуснаха нашите главанаци за пред бабите, да имат оправдание.И пред масовката ниско интелигентни избиратели.И те така клъвнаха,че чак и повярваха
Ъпдейтни си малко базата данни.Все пак и някой лев взимаш да седиш нон стоп тук и да цвъкаш спам
Пък може и да ти качат надника
Коментар