Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Кога можеш да бъдеш абсолютно, без съмнение, сигурен че те лъжат за нещо - когато организирано и масирано цензурират информация, отличаваща се от официално одобрената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Гледай от практична гледна точка - тази техника по-добре да се даде на държава, която иска да се присъедни към ЕС отколкото да се бракува след някоя и друга година.
Най-добре е да НЯМАМЕ земеделие - ЕС ще ни храни
Най-добре е да НЯМАМЕ ресурси - Канада ще ни ги изкопае
Най-добре е да НЯМАМЕ ток - ФАЩ ще ни дава
Най-добре е да НЯМА България - ФАЩ и НАТО ще има.
Нали не е армения кво ти пукаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на територията на Република България".
Това е единствената точка от дневния ред на Съвета за електронни медии (СЕМ), която медийният регулатор ще гледа утре на извънредно заседание.
Вносител е председателката на СЕМ Бетина Жотева.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
България я има заради Русия, йезуите. Без Русия сме последните 30 години и почти не останахме.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Права е била баба Ванга, но вече се изпълни, Русия беше световен лидер допреди няколко дена, сега вече е световен агресор. Ай честито.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Берти,
Аз не съм нито за Путин нито за Байдън, аз съм за България.
Хубаво е да засегнеш и темата с влиянието на САЩ върху Европа и целите които се гонят, а те са едни и същи с целите които си задал в горния пост.
Всички искат слаба и зависима Европа/и България, като, част от тая Европа/.
Лично за мен като имат комплекси и искат да си мерят п*шките, да го правят ама на техните си територии.
Цялата паплач във форума лая срещу едните или другите, а трябва да лае За България!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеИмала някакво предсказание за Владимир, който обединявал света ...
... само че не е ясно дали не обединява света СРЕЩУ себе си ...
... пък и сега света наистина е обединен от Владимир, ама с друга фамилия.
Русия с тия санкции, тоя лихвен процент и тая липса на производство може да обединява само хора по хрушчовките да не си пият самогона сами.
Междувременно май Сбербанк Европа даде фира или поне така пише на сайта на ЕЦБ.
Не знам, да не реши Путин, че има геноцид срещу руската банка в Австрия, Словения и Хърватия, че набързо може да прати чеченските си орки да колят малко християни в името на ... християнството.
Last edited by national power; 01.03.2022, 08:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Русия ще се превърне в новият световен лидер. Така е предопределено.
Още през 80-те години на миналия век баба Ванга го е видяла, че така ще стане . Прочетох го в една стара книга на много години...
а българия по това време вероятно вече няма да съществува...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евала на ФАЩ. Ще самоубият източна европа срещу Русия. И политиквениците подлоги на ФАЩ веднага готови, да се подмажат ......
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Берти,
Аз не съм нито за Путин нито за Байдън, аз съм за България.
Хубаво е да засегнеш и темата с влиянието на САЩ върху Европа и целите които се гонят, а те са едни и същи с целите които си задал в горния пост.
Всички искат слаба и зависима Европа/и България, като, част от тая Европа/.
Лично за мен като имат комплекси и искат да си мерят п*шките, да го правят ама на техните си територии.
Цялата паплач във форума лая срещу едните или другите, а трябва да лае За България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар