Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеФакт е, че войната перфектно замаза Ковид шашмата и хиперинфлацията. Сега, каквото и да поскъпне, ще чуваме "това е заради Путин".
Отлично ще замаже и определни сринати артии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това нещо е подготвяно 8 години. Всичко е пресметнато до последния детайл. Много ми е смешно, като персонализират проблема и го отнасят до личността на Путин. Даже психопортрет видях да му прави някакъв криминален психолог в "Алтернативата". И Фройд щеше да се събуди и да запали нощната лампа, ако беше го чул. Ум ми се не побира в багажника как може да има толкоз неграмотен народ и да не вижда очевадни неща и да ги артикулира от амвона на собствената си глупост. Много ниска обща култура цари. Можеш да намериш всичко в Гугъл, но ако то не ти е в главата, ти не можеш да сглобяваш картини. Да, ще намериш това, ще намериш онова, но връзката между тях е от комплексното съществуване на знанието.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хм. Комбинацията на немци и голям военен бюджет не е за подценяване.
Гложди ме друга мисъл. Имам усещането, че играта толкова се е усложнила, че като нищо жонгльорите могат в залисията да започнат да изпускат топките и това най-много ме притеснява.
Непрекъснато имам усещането, че всички пропускат или омаловажават някакъв фактор, някакъв черен лебед, не знам, интиуция…на него да се уповаваме.
Друга топка, която държи жонгльора е от мащаба на гласувания немски военен бюджет - оръжията, които напускайки американците изоставиха на талибаните, даром и с обучени кадри за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Ако искаш да знаеш позицията на Китай, четеш globaltimes.cn
Там водеща новина в момента е "China launches one of the largest Chinese citizens evacuations in Ukraine".... т.е. щом си тръгват, значи ще става "страшно".
Мисля че на Зеленски му остават няколко дни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСега и Огий. Руският и чеченският спецназ дадоха свидни жертви в тази "мироопазваща" операция.
Командир кузбасского СОБРа Константин Огий погиб в Украине
По данным интернет-издания, также был убит ещё 41 человек – силовики из Красноярска и Новосибирска.
Как сообщает интернет-издание,официальных комментариев от Росгвардии, которой подчиняются ОМОН и СОБР, и от Минобороны РФ по этой ситуации не поступало. В пресс-службе управления Росгвардии по Кемеровской области несколько раз не ответили на звонки.
https://echo.msk.ru/news/2987233-echo.html
Какъв е изводът ти по темата? Ще има ли война в Украйна?
Коментар
-
Сега и Огий. Руският и чеченският спецназ дадоха свидни жертви в тази "мироопазваща" операция.
Командир кузбасского СОБРа Константин Огий погиб в Украине
По данным интернет-издания, также был убит ещё 41 человек – силовики из Красноярска и Новосибирска.
Как сообщает интернет-издание,официальных комментариев от Росгвардии, которой подчиняются ОМОН и СОБР, и от Минобороны РФ по этой ситуации не поступало. В пресс-службе управления Росгвардии по Кемеровской области несколько раз не ответили на звонки.
https://echo.msk.ru/news/2987233-echo.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеГоляма геополитика големи неща мъдрите. А дали няма договорка между ЦРУ и кръг от бивши КГБейци, Путин да бъде осран и да бъде свален от някой генерал? А в същото време лоялните на САЩ в Китай от ККП да отстранят китайските националисти на Си Дзинпин.
https://www.youtube.com/watch?v=o9A-u8EoWcI
Путин е всесилен, погледни видеото. Ако нещо се случва в Русия, то е с неговата благословия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Това няма абослютно никакво значение.
Българският министър-преседател ясно каза, че няма да пращаме самолети, но според бота, Владимир Владимирович е повярвал на украинските медии, които го позрдавяват с "иди на х@й" през ред. Ако украйнските медии формират официалната руска позиция, което не е така, то значи решението е взето предварително и просто се търси предлог. Надявам се, че е ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това нещо е подготвяно 8 години. Всичко е пресметнато до последния детайл. Много ми е смешно, като персонализират проблема и го отнасят до личността на Путин. Даже психопортрет видях да му прави някакъв криминален психолог в "Алтернативата". И Фройд щеше да се събуди и да запали нощната лампа, ако беше го чул. Ум ми се не побира в багажника как може да има толкоз неграмотен народ и да не вижда очевадни неща и да ги артикулира от амвона на собствената си глупост. Много ниска обща култура цари. Можеш да намериш всичко в Гугъл, но ако то не ти е в главата, ти не можеш да сглобяваш картини. Да, ще намериш това, ще намериш онова, но връзката между тях е от комплексното съществуване на знанието.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеГоляма геополитика големи неща мъдрите. А дали няма договорка между ЦРУ и кръг от бивши КГБейци, Путин да бъде осран и да бъде свален от някой генерал? А в същото време лоялните на САЩ в Китай от ККП да отстранят китайските националисти на Си Дзинпин.
- 1 like
Коментар
-
mikomikov, няма значение кой как изглежда, отбранителни оръжия и стратегии няма, наблягало се е на по евтините нападателни. Ядрени бойни глави има много, никога не се е случвало да се гръмнат много бомби едновременно. Въздуха е 7 части азот и 2 кислород, при висока температура азота се окислява и поема кислорода и след това живот само с кислородни маски.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ако искаш вярвай, ама баш това ти пречи да разбираш. Тука циганите в Слатина я разбраха "пандемията" на втория месец. Тези, дето се "информираха" им отне бая повече.
Точно както и виждам прекрояването на световната геополитическа карта.
Знаете от Ковид темата ...писах за дигитална диктатура и климатични локдауни, но очевидно ще изчакат малко.
Всеки случай още едно доказателство, че със света от 2019 е свършено...
- 1 like
Коментар
Коментар