Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Няма паника,има факти.
Още веднъж ще го кажа.
Когато заради вируса разбиха всички вериги на доставки,търговията беше на практика убита Ви казах че исторически спре ли търгуването,няма ли реален ,работещ глобален бизнес ,на сцената идва войната
Едно към едно този сценарий се реализира,защото тази война е за ресурси(предтекста е друг просто).
Сега пак взимате несериозно това което казвам и пак ще видите че ще съм правSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеФакт е, че войната перфектно замаза Ковид шашмата и хиперинфлацията. Сега, каквото и да поскъпне, ще чуваме "това е заради Путин".
Отлично ще замаже и определни сринати артии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това нещо е подготвяно 8 години. Всичко е пресметнато до последния детайл. Много ми е смешно, като персонализират проблема и го отнасят до личността на Путин. Даже психопортрет видях да му прави някакъв криминален психолог в "Алтернативата". И Фройд щеше да се събуди и да запали нощната лампа, ако беше го чул. Ум ми се не побира в багажника как може да има толкоз неграмотен народ и да не вижда очевадни неща и да ги артикулира от амвона на собствената си глупост. Много ниска обща култура цари. Можеш да намериш всичко в Гугъл, но ако то не ти е в главата, ти не можеш да сглобяваш картини. Да, ще намериш това, ще намериш онова, но връзката между тях е от комплексното съществуване на знанието.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хм. Комбинацията на немци и голям военен бюджет не е за подценяване.
Гложди ме друга мисъл. Имам усещането, че играта толкова се е усложнила, че като нищо жонгльорите могат в залисията да започнат да изпускат топките и това най-много ме притеснява.
Непрекъснато имам усещането, че всички пропускат или омаловажават някакъв фактор, някакъв черен лебед, не знам, интиуция…на него да се уповаваме.
Друга топка, която държи жонгльора е от мащаба на гласувания немски военен бюджет - оръжията, които напускайки американците изоставиха на талибаните, даром и с обучени кадри за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Ако искаш да знаеш позицията на Китай, четеш globaltimes.cn
Там водеща новина в момента е "China launches one of the largest Chinese citizens evacuations in Ukraine".... т.е. щом си тръгват, значи ще става "страшно".
Мисля че на Зеленски му остават няколко дни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСега и Огий. Руският и чеченският спецназ дадоха свидни жертви в тази "мироопазваща" операция.
Командир кузбасского СОБРа Константин Огий погиб в Украине
По данным интернет-издания, также был убит ещё 41 человек – силовики из Красноярска и Новосибирска.
Как сообщает интернет-издание,официальных комментариев от Росгвардии, которой подчиняются ОМОН и СОБР, и от Минобороны РФ по этой ситуации не поступало. В пресс-службе управления Росгвардии по Кемеровской области несколько раз не ответили на звонки.
https://echo.msk.ru/news/2987233-echo.html
Какъв е изводът ти по темата? Ще има ли война в Украйна?
Коментар
-
Сега и Огий. Руският и чеченският спецназ дадоха свидни жертви в тази "мироопазваща" операция.
Командир кузбасского СОБРа Константин Огий погиб в Украине
По данным интернет-издания, также был убит ещё 41 человек – силовики из Красноярска и Новосибирска.
Как сообщает интернет-издание,официальных комментариев от Росгвардии, которой подчиняются ОМОН и СОБР, и от Минобороны РФ по этой ситуации не поступало. В пресс-службе управления Росгвардии по Кемеровской области несколько раз не ответили на звонки.
https://echo.msk.ru/news/2987233-echo.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеГоляма геополитика големи неща мъдрите. А дали няма договорка между ЦРУ и кръг от бивши КГБейци, Путин да бъде осран и да бъде свален от някой генерал? А в същото време лоялните на САЩ в Китай от ККП да отстранят китайските националисти на Си Дзинпин.
https://www.youtube.com/watch?v=o9A-u8EoWcI
Путин е всесилен, погледни видеото. Ако нещо се случва в Русия, то е с неговата благословия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Това няма абослютно никакво значение.
Българският министър-преседател ясно каза, че няма да пращаме самолети, но според бота, Владимир Владимирович е повярвал на украинските медии, които го позрдавяват с "иди на х@й" през ред. Ако украйнските медии формират официалната руска позиция, което не е така, то значи решението е взето предварително и просто се търси предлог. Надявам се, че е ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това нещо е подготвяно 8 години. Всичко е пресметнато до последния детайл. Много ми е смешно, като персонализират проблема и го отнасят до личността на Путин. Даже психопортрет видях да му прави някакъв криминален психолог в "Алтернативата". И Фройд щеше да се събуди и да запали нощната лампа, ако беше го чул. Ум ми се не побира в багажника как може да има толкоз неграмотен народ и да не вижда очевадни неща и да ги артикулира от амвона на собствената си глупост. Много ниска обща култура цари. Можеш да намериш всичко в Гугъл, но ако то не ти е в главата, ти не можеш да сглобяваш картини. Да, ще намериш това, ще намериш онова, но връзката между тях е от комплексното съществуване на знанието.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеГоляма геополитика големи неща мъдрите. А дали няма договорка между ЦРУ и кръг от бивши КГБейци, Путин да бъде осран и да бъде свален от някой генерал? А в същото време лоялните на САЩ в Китай от ККП да отстранят китайските националисти на Си Дзинпин.
- 1 like
Коментар
-
mikomikov, няма значение кой как изглежда, отбранителни оръжия и стратегии няма, наблягало се е на по евтините нападателни. Ядрени бойни глави има много, никога не се е случвало да се гръмнат много бомби едновременно. Въздуха е 7 части азот и 2 кислород, при висока температура азота се окислява и поема кислорода и след това живот само с кислородни маски.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар