Първоначално изпратено от Агро
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Да бе, забравих жителството. Поредната руска крепостническа гнусотия пренесена на наша почва. Той наш Матвеич още не може да се отърси от идеята, че всеки може да пътува и живее свободно. Представи си за каква обществена деформация говорим. Та ние като мислене още поне 50 години не може да се оправим от разни малоумни носталгици, които се опитват да лъжат младите какво реално беше положението.
Никога не съм казвал, че нямате право да емигрирате. Аз твърдя друго - че със своята емиграция и с това, че бяхте много, вие нанесохте непоправими щети на икономиката, пенсионната система и предизвикахте дълбока демографска криза. Заради вашия кеф страдаха и продължават да страдат хората, останали в България.Last edited by Mateev; 23.03.2025, 09:55.
- 1 like
Коментар
-
Да бе, забравих жителството. Поредната руска крепостническа гнусотия пренесена на наша почва. Той наш Матвеич още не може да се отърси от идеята, че всеки може да пътува и живее свободно. Представи си за каква обществена деформация говорим. Та ние като мислене още поне 50 години не може да се оправим от разни малоумни носталгици, които се опитват да лъжат младите какво реално беше положението.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е, днес заплахите и пенсиите са по-високи номинално. И? Няма мизерия ли? Че то, ТОК НЯМА на много места вече...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеБуден съм отдавна. И, което виждам, някак никак не ме вдъхновява. Или трябва да приема днешната гнус за норма? Ама този объркан младеж, да "оценява"... да си го правя критерий ли? Сериозно? Или да чакам следващата пума да отвлекат?
Мутрите? Кой ги докара.
Въпросът е, че единственият начин е да се самопочистим и той определено не минава през руските лъжи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хайде сега. Осъзнавахме си всичко. Как не може да се влезе в езикова гимназия например, защото дечицата на как беше заслужилите борци против фашизма капитализма и Дарт Вейдър имаха едни точки по привилегии и винаги бяха вътре вкласациите или как не можехме да ставаме отрядни председатели, защото родителите ни не бяха партийни членове или как са отчуждили на дядото всичко и пак леко се е отървал. Мога да продължавам с часове.
Ти тая страна на монетата не я познаваш. Имаше, както и сега две “българии”. Едната за партийци и другата за безпартийни.
И проблемът даже не е там. Проблемът е, че сегашният вариант на Русия има малко общо дори с тогавашния, в който се пак за населението се поддържаше един приемлив стандарт на живот. Хубавите неща бяха образование, култура, здравеопазване и даже духовност, което не им попречи да свитнат Людмила.
Проблемът, приятелю е, че това няма да се върне. Ще се върне нещо изключително уродливо и мафиотизирано, нещо пак с правила само за някаква управляваща мафиотизирана върхушка. Върхушка, която ще изнася държавна капитал в Лондон, докато народът ще духа супата с външни тоалетни.
Това ли реално искаш за децата и внуците си?
Събуди се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Кое не ми е било осъзнатото-тогава издържа изпитите за най-елитната гимназия в цялата област, ама викаш неосъзнат съм бил.
Беше пълна мизерия навсякъде-в магазини,в автобуси,във влакове, по заведения ,в кината. Заплатите и пенсиите бяха мизерни,имаше жителство за големите градове ,не можеше да се пътува свободно дори в България, щото за граничните райони се изискваше открит лист, за свобода на словото и дума не можеше да става,имаше режим на тока.Кое му е било хубавото?Last edited by Selena2024; 23.03.2025, 09:39.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кое не ми е било осъзнатото-тогава издържа изпитите за най-елитната гимназия в цялата област, ама викаш неосъзнат съм бил.
Беше пълна мизерия навсякъде-в магазини,в автобуси,във влакове, по заведения ,в кината. Заплатите и пенсиите бяха мизерни,имаше жителство за големите градове ,не можеше да се пътува свободно дори в България, щото за граничните райони се изискваше открит лист, за свобода на словото и дума не можеше да става,имаше режим на тока.Кое му е било хубавото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТи просто не знаеш, какво е това, да си наистина по-добре. Детски приказки на килограм.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Проблема ми са национални предатели като теб. Вие поставяте интересите на чужда държава над българските.Last edited by Pyramid; 23.03.2025, 09:30.
Коментар
-
Т.е., съдиш за период, в кото не си бил осъзнат. Ами ето, хората ти се смеят.
Как не може да се говори, а трябва да се мълчи, защото всеки потенциален донос от съседа те вкарва в затвора дори за виц. После защо не сме задружни, защо не си помагаме, защо сме патологично подозрителни едни към други. По-жестоко раздиране на националната тъкан България никога не е преживявала.
Ти тая страна на монетата не я познаваш. Имаше, както и сега две “българии”. Едната за партийци и другата за безпартийни.
И проблемът даже не е там. Проблемът е, че сегашният вариант на Русия има малко общо дори с тогавашния, в който се пак за населението се поддържаше един приемлив стандарт на живот. Хубавите неща бяха образование, култура, здравеопазване и даже духовност, което не им попречи да свитнат Людмила.
Проблемът, приятелю е, че това няма да се върне. Ще се върне нещо изключително уродливо и мафиотизирано, нещо пак с правила само за някаква управляваща мафиотизирана върхушка. Върхушка, която ще изнася държавна капитал в Лондон, докато народът ще духа супата с външни тоалетни.
Това ли реално искаш за децата и внуците си?
Събуди се.Last edited by Selena2024; 23.03.2025, 09:38.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Т.е., съдиш за период, в кото не си бил осъзнат. Ами ето, хората ти се смеят.
Беше пълна мизерия навсякъде-в магазини,в автобуси,във влакове, по заведения ,в кината. Заплатите и пенсиите бяха мизерни,имаше жителство за големите градове ,не можеше да се пътува свободно дори в България, щото за граничните райони се изискваше открит лист, за свобода на словото и дума не можеше да става,имаше режим на тока.Кое му е било хубавото?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какъв ти е проблемът? Напоследък не си набедил никого? Не работиш с други ченгесари?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар