If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Но не и на цената да си навлечем директно гнева на руснаците.А предоставянето на оръжие точно това ще направи.Това би било голяма грешка.Медикаменти и храна да.Да приеме бежанци да.Но оръжие и наши военни не.Достатачно е че ако приемем дори само 100 000 бежанци това ще ни струва 120 000 000 на месец.По 60 лв за всеки пенсионер.Украйнците са ни мили но аз смятам че нашите български пенсионери са ни по-мили.
Но трябва и памперси да раздават на по-ъъъ неуравновесените.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Марков като виден представител на русофилите в България(може би майка му или баща му а руснаци,че ги обича повече от българите) даже беше много щастлив като казваше нищо няма значение важното е Китай да са до нас.
Сменил си е ника човека че пускаше гръмки слова и сега не смее да се покаже.
Китай е отказал да снабдява руските авиолинии с части за самолетите, заяви днес високопоставен представител на руския авиационен орган "Росавиация", цитиран от местни медии и Ройтерс. Това се случва, след като "Боинг" (Boeing) и "Еърбъс" (Airbus) спряха доставките на компоненти.
Чайниците най обичат да се правят на улави... Уж се пишат приятели на Путин и какви здрави връзки имали, а иначе финансират Демократическата партия. Да не излезне накрая че играят тайно с Байдън срещу Путин а гръмките им изявления са само за пред шараните
Чайниците галош, не се правят на улави. Но ако спреш да четеш путьовски опорки, може и да разбереш че самите те не се "пишат" приятели на началника ти.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Китай е отказал да снабдява руските авиолинии с части за самолетите, заяви днес високопоставен представител на руския авиационен орган "Росавиация", цитиран от местни медии и Ройтерс. Това се случва, след като "Боинг" (Boeing) и "Еърбъс" (Airbus) спряха доставките на компоненти.
Чайниците най обичат да се правят на улави... Уж се пишат приятели на Путин и какви здрави връзки имали, а иначе финансират Демократическата партия. Да не излезне накрая че играят тайно с Байдън срещу Путин а гръмките им изявления са само за пред шараните
Kako СТЕ МОМЦИ , фалирахте ли русията. Ако прочете путин коментарите ви на 1000% ще се самоубие. Какво става в говедария- дементния старик казал че цената на бензина ще расте и русия е виновна. Не съм много сигурен, но да се подготвите и за спирания на атомния ток, че руснаците нещо казали на дедушка да ходи където слънце не огрява
Гледайки времето в Украйна а и у нас започвам да си мисля, че в момента се използва климатично оръжие.
Как мислите HARP или СУРА е активирано в момента? Или и двете?
Руският собственик на Берьозка: Хитлер поне измисли претекст за война - Чувстваме се ужасно и за голямо съжаление постоянно усещам някаква лична отговорност за това. Просто, защото съм руснак....
Гледайки времето в Украйна а и у нас започвам да си мисля, че в момента се използва климатично оръжие.
Как мислите HARP или СУРА е активирано в момента? Или и двете?
Националният интерес е да има силна и независима Украйна, която да служи за буфер между България и азиатските орди.
Но не и на цената да си навлечем директно гнева на руснаците.А предоставянето на оръжие точно това ще направи.Това би било голяма грешка.Медикаменти и храна да.Да приеме бежанци да.Но оръжие и наши военни не.Достатачно е че ако приемем дори само 100 000 бежанци това ще ни струва 120 000 000 на месец.По 60 лв за всеки пенсионер.Украйнците са ни мили но аз смятам че нашите български пенсионери са ни по-мили.
Коментар